Com realitzar una auditoria SEO completa al vostre lloc web

Per assegurar-me que tot Els mètodes de SEO estan funcionant a la pràctica, heu de realitzar una auditoria SEO completa del vostre lloc web.


Podreu indicar quins mètodes i estratègies aporten trànsit i que us permetran arribar al vostre públic objectiu i quins no podran millorar-los o centrar-vos en nous..

Segons John Masterson, que treballa com a especialista en SEO SuperiorPapers,  aquí teniu el que heu de comprovar per realitzar una auditoria SEO completa del vostre lloc web:

Estructura del lloc

 1. Creeu un mapa del lloc XML

L’existència d’un mapa del lloc XML permet als motors de cerca determinar quins URL hi ha realment al vostre lloc web de manera que puguin rastrejar-los més ràpidament. També necessiteu mapes de lloc per assegurar-vos que el vostre lloc sigui vist com la font original de contingut en cas que algú el copie o el faci referència de manera que Google no el penalitzi..

Podeu utilitzar eines com generador de mapa del lloc o Validador de mapes XML gratuït per generar el mapa del lloc automàticament.

 1. Edita el fitxer robots.txt

El fitxer Robots.txt és necessari per indicar a les aranyes del motor de cerca quines pàgines han de tenir en compte a l’hora de rastrejar el vostre lloc web.

Si modifiqueu el contingut del fitxer, podeu evitar que els rastrejadors duplicin contingut d’indexació o assegureu-vos que no rastregen pàgines individuals del vostre lloc web que voleu mantenir privades i fora de SERPs. Un cop més, podeu crear el vostre fitxer robots.txt manualment o automàticament; us correspon a vosaltres.

 1. Consulteu redireccions

Si utilitzeu una ordre de redirecció 301, esteu informant als motors de cerca que la pàgina ja no està disponible i els redireccionarà cap a una nova adreça. Com a resultat, eliminaran l’URL antic del seu índex i recordaran el nou.

A més, això us permetrà controlar el trànsit que rep la vostra pàgina 404. Podeu implementar una redirecció 301 amb Verificació de redirecció.

Estructura de la pàgina

 1. Títol i meta descripció

Tingueu en compte que el títol no és el mateix que el títol del vostre article. El títol hauria de tenir entre 55 i 65 caràcters de longitud (inclosos els espais), perquè és el que es mostrarà als SERPs.

La meta descripció no hauria de ser superior a 160 caràcters (ja que s’utilitza un contenidor de 600 píxels per mostrar-lo) perquè tots els caràcters addicionals es retallaran. És important incloure la vostra paraula clau d’orientació en totes dues. Podeu visualitzar la visualització dels resultats Mofo SEO.

 1. Alt Tag

Avui en dia és imprescindible tenir imatges rellevants i de gran qualitat al vostre lloc web, però no us oblideu d’incloure etiquetes i títols alts per a les vostres imatges rellevants i descriptives. Comproveu amb les etiquetes de títol d’imatge Image Alt Test.

 1. URL

Un altre factor que contribueix al vostre SEO en general són els URL rellevants i, preferiblement, que conté la vostra paraula clau perquè ajuda a Google a determinar la connexió entre el contingut i l’URL. Podeu crear la vostra URL automàticament o manualment.

Usabilitat

 1. Amabilitat mòbil

Com que els telèfons intel·ligents i les tauletes s’han convertit en els dispositius dominants a través dels quals els usuaris consumeixen contingut, heu d’assegurar-vos que el vostre lloc web sigui mòbil. A més d’això, Google és rastrejador mòbil ho té en compte en classificar el lloc web. Podeu provar simpatia per a mòbils aquí.

 1. Velocitat de càrrega

Un altre factor important de classificació, almenys quan es tracta de Google, és la velocitat de càrrega. Llocs que triguen més temps a carregar taxes de rebot més elevades i inferiors en els temps de les pàgines, cosa que significa que els usuaris no tenen molta paciència per als llocs lents. Podeu utilitzar les eines esmentades aquí per provar el rendiment del vostre lloc web en aquest aspecte.

Verificacions sanitàries

 1. Enllaços trencats

Els enllaços trencats, tant externs com interns, poden afectar el vostre SEO, així com l’experiència general dels usuaris. Els bots de Google comproven els enllaços de manera regular, cosa que significa que heu de dedicar-vos el temps i comprovar periòdicament els enllaços de sortida. Podeu utilitzar les eines del verificador d’enllaços trencats per trobar-ne l’error.

 1. Contingut duplicat

Tenir contingut duplicat significa que podeu penalitzar Google, fins i tot si ho heu fet inadvertit o heu referenciat les vostres fonts correctament. Utilitzeu Petita eina SEO Checker Plagiarism per assegurar-se que el contingut és original i únic.

Kit d’eines d’auditoria de SEO (contingut de bonificació)

També podeu utilitzar les següents eines per completar l’auditoria de SEO:

 • Cridant Rana – Aquesta eina és un rastrejador de llocs web que us permet aprofundir en el lloc de SEO mitjançant la revisió d’imatges, enllaços, CSS, aplicacions, etc. També té la forma d’una aplicació d’escriptori, que fa que el procés sigui més ràpid.
 • Eina d’auditoria del lloc SEMrush – Amb aquesta eina particular, podeu analitzar el vostre lloc web de manera eficient i minuciosa. Pot capturar tots els errors, així com proporcionar recomanacions. La seva peça de festa és la possibilitat de comparar les auditories, la qual cosa us proporciona una visió de què heu millorat.

Els visitants de la Flare Geek aconsegueixen Prova especial de 14 dies en SEMrush.

 • Google Search Console – Google Search Console és una eina essencial per mantenir el vostre lloc web, a més de permetre-li interaccionar millor amb Google. És capaç de detectar una gran varietat d’errors.
 • WooRank – Amb WooRank, podeu rastrejar el vostre lloc web i identificar problemes d’indexació, esbrinar si falta alguna metadada, trobar contingut duplicat, consultar enllaços i molt més..
 • Zadro Web Auditor de SEO – Aquesta eina d’auditoria de SEO us ofereix tant l’autorització de la pàgina com l’autoritat de dominis per al vostre lloc web, la velocitat de la pàgina de Google, les vostres paraules clau principals, la presència d’enllaços a les xarxes socials, etc..

Eines d’accessibilitat i control de rendiment

 • Analitzador de txt – Us permet treure més profit del vostre fitxer robots.txt mitjançant anàlisis acurades i suggeriments sobre com podeu millorar-lo.
 • YSlow – Amb YSlow, podràs fer un seguiment del rendiment de tots els components que compon el vostre lloc web i aprendre què podeu fer perquè funcioni més ràpidament.
 • Analitzador de metaetiquetes – Analitzeu no només les vostres metaetiquetes, sinó els vostres títols, URL i paraules clau dins del vostre contingut.

Checkers de enllaç de enllaç

 • Ahrefs – Ahrefs no només us permet millorar el trànsit, sinó també supervisar el que fan els vostres competidors i descobrir el que estan fent millor que vosaltres..
 • Majestuós – Majestic us permet veure tots els enllaços enllaçats a la pàgina que esteu navegant, ja que es basa en la base de dades d’índex d’enllaços més gran del món..

Correctors d’enllaços trencats

 • Comprobador d’enllaços trencats – Amb aquesta eina, podeu supervisar la salut dels enllaços dels vostres articles, pàgines, comentaris i camps. També detecteu imatges que falten, redireccions i enllaços de cerca per URL. També podeu optar per ser notificats per correu electrònic o mitjançant el Tauler de control de l’aplicació.
 • Xenu Link Sleuth – No deixeu que la seva interfície senzilla us enganyi. Xenu Link Sleuth és molt bo per descobrir enllaços trencats en llocs web.
 • W3C Verificador d’enllaços – Simplement enganxeu una URL dins del camp i l’eina us proporcionarà un resum, opcions de desar en una galeta, etc..

Duplicar les comprovadores de contingut i de plagi

 • Copyscape – Probablement els més famosos i un dels més útils verificadors de plagi que hi ha.
 • Petita eina SEO Checker Plagiarism – Si esteu buscant un verificador de plagi gratuït, potser voldreu consultar aquesta eina.
 • PlagSpotter – És capaç de trobar còpies de les vostres pàgines en línia en un instant.

Comprobadors de velocitat de la pàgina

 • Inspeccions de pàgina – Milloreu la velocitat de la pàgina a tots els dispositius amb aquestes eines senzilles i eficients.

Conclusió

Amb aquestes eines i consells a la vostra disposició, podreu realitzar una auditoria SEO increïblement detallada del vostre lloc web i millorar-ne el rendiment i el rànquing, en lloc només d’endevinar què funciona i què no. Comenceu a utilitzar-les avui.

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map