Com optimitzar el vostre lloc per a la cerca de veu?

Amb el programari de reconeixement de veu millorant cada dia, les cerques basades en veu estan augmentant.


ComScore preveu això el 2020, el 50% de les cerques es realitzaran per veu

No només això significa que hi haurà més oportunitats per fer cerques de veu, sinó que, igual d’important, hi haurà menys oportunitats per als cercadors escrits. No només això, sinó que els motors de cerca s’orienten cada cop més.

De fet, Google ha estat treballant per fer cerques basades en veu des del 2013 quan va instal·lar la seva actualització Hummingbird.

I hi ha més canvis a la canalització per millorar aquestes cerques per entendre la parla humana i comprendre el que volem dir, no només el que diem.

Tot això contribuirà a que es converteixi més ràpida i fàcil de buscar per veu. I això vol dir que és vital començar a saltar ara i optimitzar els vostres llocs per a les cerques de veu.

Al cap i a la fi, us caldrà una mica de temps per descobrir com funciona i què és el més important, de manera que realment voleu treure-ho bé abans de perdre la part del lleó del cerques per aquí.

Recerques de veu vs. Tipus tipificats

Una de les diferències significatives és que quan la majoria de la gent escriu les consultes, no utilitza frases completes (encara que, per descomptat, ara sí que pot), mentre que si parlen, utilitzaran llenguatge natural.

Això vol dir que si voleu que la gent vingui al vostre lloc web, podeu tornar a utilitzar l’idioma normal i no inserir construccions emmarcades estranyament.

Aparentment, això fa que la llengua sigui més comprensible. Tanmateix, no s’acaba aquí. També vol dir que ara paga els títols d’articles propers a la consulta de llenguatge natural que la gent farà.

Així, si venguéssiu sabates esportives a Nigèria, el títol podia llegir “on trobar sabates esportives barates a Nigèria” (bé, algú ha de).

Per això, es desemboca tot el trànsit que plantejarà preguntes com “On puc trobar sabates esportives barates a Nigèria?” O “Quina és la millor manera de trobar sabates esportives barates a Nigèria??

Paraules clau de cua llarga

Això mostra un altre patró subjacent, que es coneix com a paraula clau de cua llarga cerques. Coneixes aquesta frase?

Significa “frases de cerca en lloc de paraules de cerca”. Però suposo que no em va semblar tan divertit. Les dues preguntes anteriors sobre les sabates esportives es definirien com a paraules clau de cua llarga.

L’avantatge d’orientar el vostre lloc cap a paraules clau de cua llarga és que n’hi ha molt més i moltes d’elles encara han de ser embolicades pels vostres competidors. Un altre avantatge és que les paraules clau de cua més llarga són més específiques.

La paraula clau “sabates”, per exemple, pot significar moltes coses. Potser en vull comprar alguna. O potser només vull arreglar els que tinc, mirar models de pista que portaven, o fins i tot tenir un fetitxe sexual per ells.

Si veniu sabates, tot el trànsit que busqueu paraules clau alternatives no es convertirà en clients. Amb les paraules clau de llarga línia, podríeu obtenir menys trànsit, però és probable que el percentatge que converteixi sigui molt més elevat.

D’aquesta manera, orientar el vostre lloc cap a paraules clau de cua llarga, sobretot orientant les pàgines a respondre a aquestes consultes específiques, serà avantatjós si feu o no cerques de veu..
Per descomptat, haureu de crear moltes més pàgines i assegureu-vos que segueixen els patrons de parla naturals.

És molta feina. Afortunadament, millors llocs per ajudar a escriure han estat cada cop més barats, per la qual cosa podríeu plantejar-vos que us indiqueu si la càrrega de treball és massa elevada per a totes aquelles consultes.

On i què??

És més probable que es facin cerques de veu basat en la ubicació que les consultes mecanografiades. És a dir, es tracta de trobar alguna cosa a la ubicació on es troba la persona.

Aquestes consultes també es coneixen com a cerques “on què i com”. On és el supermercat més proper, quin és el millor lloc per prendre cafè, com puc arribar a l’estació de tren?

Per aprofitar-ho al màxim, assegureu-vos d’estructurar els vostres titulars i el text a les vostres pàgines de manera que respongui a quines preguntes podeu tenir..

Un cop més, fer servir el títol esmentat anteriorment, “on trobar sabates esportives barates a Nigèria” és un bon exemple.

Però no s’hi atureu. Incloeu també un mapa titulat “Com arribar a la meva sabateria barata” i, potser, “quin transport públic haureu de fer per arribar a la meva sabateria barata”.

Podeu considerar l’ús de l’eina generadora d’idees de temes del bloc per obtenir un titular atractiu.

D’aquesta manera, cada vegada que algú demana alguna cosa a google segons aquesta línia, és probable que es faci esment a la vostra botiga.

Consulteu les estadístiques

La següent part és veure com funcionen les coses. Amb Google Analytics podeu fer cerques per veure quines paraules clau porten les persones a la vostra pàgina.

Un cop ho sabeu, ja sabreu què podeu fer per atraure més persones al vostre lloc. Tingueu en compte que si teniu una pàgina que atrau persones al vostre lloc web, no us enganxeu al darrere i continueu.

En canvi, faci que la pàgina sigui encara millor. Ja veieu, sovint és molt més fàcil impulsar una pàgina que classifiqui millor les classificacions que obtenir una pàgina que sigui nova per classificar-la.

De la mateixa manera que és important, passar d’un segon lloc a un obtindrà molt més trànsit que passar de la posició 54 a la 53.

Això és el que hauríeu d’obtenir.

Tags:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map