8 millors eines de backlink per impulsar la vostra estratègia de SEO

Agafeu un marcador, aneu a la pissarra i afegiu una tasca prioritària diària: “Comproveu, monitoritzeu i creeu enllaços enllaçats”. Després d’un temps de complir aquesta comanda, cada matí, immediatament després de la primera tassa de cafè, podreu veure els resultats en forma d’hordes de nous visitants al vostre lloc web..


Si teniu o gestioneu un lloc web, heu de tenir una estratègia de SEO que desperti les vostres pàgines a la part superior dels SERPs. (Si no enteneu cap d’aquestes sigles, probablement heu de llegir una introducció al SEO abans de llegir la resta d’aquest article.)

La vostra estratègia de SEO ha de tenir com a prioritat la primera creació la creació de contingut excel·lent i original. I la segona prioritat hauria de tenir una gran estratègia de creació d’enllaços que us doni molts enllaços apuntats a les vostres pàgines, és a dir, enllaços enllaçats.

Per què són tan rellevants els enllaços enllaçats??

Els motors de cerca afavoreixen pàgines web amb autoritat per a cada paraula clau cercada. Això vol dir que aquestes pàgines apareixen als primers llocs del SERP per a les paraules clau o, encara millor, es col·loquen dins dels fragments destacats, cosa que pràcticament garanteix milers de visitants cada dia.

Per a que el motor de cerca el consideri autoritari, la pàgina web ha de complir algunes condicions. Un d’ells és tenir el màxim de backlinks possibles.

Ara per ara, probablement esteu pensant “bé, és fàcil, puc posar molts enllaços a la meva pàgina a les altres pàgines que posseeixo i resoldre el problema”. Nah-ah. Ho sento, però no és tan senzill. No només necessiteu enllaços, sinó que necessiteu enllaços de backlinks de gran qualitat.

Mireu, no tots els enllaços són iguals quan es tracta de puntuació de SERP. Hi ha enllaços bons, és a dir, enllaços que provenen d’altres pàgines autoritzades per a les mateixes paraules clau. Aquests augmentaran les posicions del SERP. I després hi ha enllaços dolents, també anomenats enllaços tòxics. Hauríeu d’evitar-los o desfer-vos d’aquests perquè podrien anul·lar tots els vostres esforços de SEO.

Un enllaç enrere es pot considerar tòxic per moltes raons, però tots apunten al mateix concepte: un enllaç enrere és tòxic quan no és autèntic. Un enllaç tòxic pot ser totalment artificial, per exemple, si es col·loca en una pàgina plena d’enllaços a pàgines no relacionades amb contingut encara més no relacionat. Podria ser un enllaç de pagament pagat i els motors de cerca ho odien. Tots els enllaços en llocs web no segurs o en pàgines de baixa reputació també es consideren tòxics.

Estratègies de creació d’enllaços

Bàsicament, qualsevol estratègia de creació d’enllaços es redueix a la mateixa idea: generar enllaços al vostre lloc en llocs autoritaris que no disposeu. Us pregunteu com podeu fer això? Bé, primer de tot, hauríeu de saber que no és fàcil. Heu de descobrir oportunitats difícils de trobar, tenint en compte que els vostres competidors estan fent el mateix.

Aleshores, el que necessiteu són bones eines per revelar aquestes oportunitats. Penseu en la pressa de l’or: els miners amb les millors picades i pales tenien les millors oportunitats de trobar pepites d’or. A continuació parlarem d’eines; primer, revisem alguns consells per als quals es podrien utilitzar les eines.

Primer de tot, descartem les idees de backlink evidents. Sí, podeu posar un comentari en una publicació del bloc, afegint un enllaç al vostre lloc web, i és possible que aquest enllaç us porti alguns visitants. Però és probable que els motors de cerca d’informació SERP no tinguin en compte per augmentar (o baixar) els vostres rànquings. La majoria d’aquests enllaços fàcils de publicar es creen amb l’atribut “nofollow”, que bàsicament suggereix que els motors de cerca deixin anar tota la informació del SERP abans de rastrejar-los..

nofollow”És un dels quatre atributs que es poden afegir a un enllaç per orientar els motors de cerca sobre què fer amb aquest enllaç. També hi ha els valors predeterminats “dofollow“, Que és al contrari: suggereix que els motors de cerca portin informació del SERP quan explorin aquest enllaç.

Hi ha dos atributs més:ugc”I“patrocinat“.

UGC significa contingut generat per l’usuari i es pot utilitzar per marcar els enllaços inserits en el contingut generat pels usuaris d’un lloc web. Per exemple, publiqueu comentaris o entrades al fòrum. Finalment, “patrocinat” s’utilitza per marcar enllaços creats com a anunci, patrocini o qualsevol altre acord de compensació.

Barrets blancs i barrets negres

Quan parleu de tàctiques de construcció fàcil d’enllaços (o automatitzades), podreu sentir informació sobre tècniques de “barret blanc” i tècniques de “barret negre”. Com probablement ja us heu imaginat, el barret blanc és bo i el barret negre és dolent. El barret negre fa referència a trucs que poden representar perill per al vostre SEO perquè els motors de cerca no els agraden i, si descobreixen que els utilitzeu, els vostres rànquings de SERP podrien aprofundir al final dels resultats de la cerca..

Per tant, vegem algunes tècniques de barret blanc. La vostra primera prioritat en aquest tema hauria de ser treballar en la vostra informació. Heu d’identificar els llocs web potencials que puguin beneficiar-se en posar un enllaç al vostre lloc al vostre lloc, obtenir la informació de contacte i enviar-los missatges demanant-los que s’enllacin al vostre lloc. Però no cal navegar de manera aleatòria per veure a qui enviar aquests correus electrònics. L’eina adequada us mostrarà els llocs amb més possibilitats d’acceptar les vostres propostes d’enllaç.

El bloc de convidats és una tàctica de la vella escola que funciona força bé. Heu d’oferir als blocaires que escriguin una publicació per als seus blocs, amb el vostre nom i un enllaç al vostre lloc. Hi ha molts blocs que donen la benvinguda als bloggers convidats, però els heu de trobar. Si els blocaires no accepten la vostra proposta de bloc de convidats, els podeu oferir per arreglar els enllaços trencats. Això vol dir detectar enllaços trencats, crear contingut similar al recurs que falta i demanar a qualsevol persona que s’enllaci amb ell que assenyali el contingut.

Podeu utilitzar molts altres consells sobre creació d’enllaços: en podeu trobar desenes d’ells en bons blocs sobre SEO. Però una estratègia global de backlink inclou més que la creació d’enllaços. També requereix que comproveu i controleu periòdicament l’inventari de backlink. I això és una cosa que no podeu fer manualment. Parlem, doncs, d’eines de backlink.

Eines de gestió de backlink

El gran nombre d’eines existents per ajudar les persones a implementar una estratègia de backlink amb èxit podria donar-vos una idea de la importància dels enllaços enllaç. Dins d’aquest univers d’eines, les més útils fan un seguiment de la malla d’enllaços enllaçats a tot Internet i us ajudaran en les vostres activitats de gestió d’enllaços i gestió..

Simplement, no us deixeu enlluernar per eines “màgiques” que prometen generar enllaços enllaçats automàticament al vostre lloc; Recordeu sempre que la creació d’enllaços no és una tasca fàcil, i que no pot realitzar-la bé cap eina automatitzada. Aneu amb compte amb les promeses de creació d’enllaços que utilitzen mètodes de barret negre i podrien acabar perjudicant el vostre SEO.

Per tant, les millors eines són les que us proporcionen molta informació sobre els enllaços enllaç que podríeu utilitzar per obtenir els millors resultats dels vostres esforços en la creació d’enllaços..

Vegem les millors opcions.

Ahrefs

Ahrefs manté un dels índexs de backlink més grans del món.

A més de gestionar enllaços enllaçats, Ahrefs està dissenyat per dur a terme la majoria de les activitats que un SEO Pro ha de fer diàriament, tot i que és bastant fàcil d’utilitzar per als no professionals. Però específicament a l’àrea de backlink, Ahrefs proporciona moltes eines per fer recerca enllaç.

Per exemple, una d’aquestes eines, anomenada “Enllaça intersecció, “ et permet descobrir llocs que enllacen amb els teus competidors, però no amb tu. Aquesta és una informació molt útil, ja que si un lloc enllaça amb més d’un dels vostres competidors, hi ha una bona possibilitat que pugui afegir un enllaç al vostre lloc..

Ahrefs ofereix una versió gratuïta que permet controlar deu enllaços enllaçats i dos dominis per sol·licitud. Si esteu disposats a pagar 82 dòlars al mes, obtindreu una anàlisi completa del vostre perfil de backlink, inclosos enllaços enrere d’imatges, dofollow / nofollow, anchor text, etc. Aquesta informació pot resultar inestimable en cas de rebre una penalització de Google perquè us proporciona xifres sobre la relació de text d’ancoratge del vostre lloc.

La informació proporcionada per Ahrefs no només us ajuda amb les vostres activitats de creació d’enllaços. També mostra backlinks perduts i enllaços de backlinks nous al vostre lloc, de manera que podeu agrair al webmaster o tornar el favor amb un enllaç recíproc. Per als enllaços perduts, se us informarà sobre el motiu de la pèrdua, així que no haureu d’endevinar per què va passar. El tauler d’Ahrefs també mostra enllaços sospitosos que podeu desactivar per evitar penalitzacions.

Moz

Moz Pro és un conjunt complet d’eines professionals de SEO, en què Moz Link Explorer és una de les principals utilitats. És especialment útil fer enginyeria inversa als enllaços posteriors dels vostres competidors. Per veure la seva màgia en funcionament, només heu d’introduir el domini d’un competidor o un URL específic i Moz us mostrarà tots els seus enllaços enllaçats. Per a cada enllaç enllaç, podreu veure algunes mètriques, com ara un índex d’autoritat de domini, el nombre de dominis d’enllaç, una puntuació de correu brossa i una llista dels enllaços principals..

Els seus plans de preus oscil·len entre 99 i 599 dòlars mensuals, depenent de quantes funcions i de quina gamma de professionals voleu ser dins de les vostres activitats de SEO.

Una de les característiques distintives d’enllaç és l’anàlisi de text d’ancoratge, que mostra el text d’ancoratge més comú al perfil de backlink d’un lloc web. Molts es pregunten quin és l’ús d’aquesta funció i la resposta és que ajuda a detectar tècniques d’enllaç de barret negre: si hi ha molt text d’ancoratge de coincidència exacte, podria ser un signe de tàctiques fraudulentes..

Tot i que la base de dades de Moz no és tan gran com Ahrefs ”, la seva quota de subscripció inclou diverses altres eines, a més de Link Explorer, que val la pena pagar.

Analitzador de backlink majestuós

SEO majestuós ofereix aquesta eina com a aplicació Chrome, aportant anàlisis de backlink directament al navegador. És una manera ràpida de verificar la força de qualsevol pàgina segons la informació de l’enllaç enllaç. Les puntuacions de flux de confiança i de flux de citació apareixen immediatament a la barra d’URL per a qualsevol pàgina que visiteu, juntament amb informació resumida sobre URL i dominis que s’enllacen amb la pàgina..

Tot i que podeu subscriure-us per pagar per obtenir totes les funcions, l’aplicació Chrome ofereix alguns bits de dades de forma gratuïta, que inclouen gràfics de perfils d’enllaços i recompte d’enllaços a l’URL, subdominis i nivells d’arrel. Els subscriptors obtenen més detalls sobre els enllaços, incloses les llistes dels deu enllaços enllaços més forts i dels deu textos més àlgids. També poden aprofundir en l’anàlisi dels enllaços, accedint a les eines directament des de l’aplicació.

SEO Spyglass

Un nou concursant va entrar a l’àmbit de SEO recentment, i els líders del paquet haurien de prestar-li atenció.

SEO Spyglass forma part de SEO PowerSuite, un conjunt d’eines premiats amb moltes crítiques positives. A diferència de la majoria d’eines de SEO, aquesta és una aplicació que instal·leu al vostre ordinador, ja sigui un Mac, un Windows o una màquina Linux. Podeu utilitzar la seva funcionalitat bàsica de forma gratuïta el temps que desitgeu, o bé podeu pagar 299 dòlars anuals per una llicència professional, que ofereix avantatges com ara el seguiment de backlink il·limitat, la programació de tasques i les funcions bàsiques d’informació o 699 dòlars anuals per un llicència d’empresa, que desplega tota la funcionalitat de PowerSuite.

Segons se suposa, SEO Spyglass té la base de dades d’enllaços més gran de totes les eines conegudes. També podeu afegir els vostres enllaços, important-los directament de Google Analytics i de Google Search Console. L’eina identifica enllaços potencialment nocius per evitar que Penguin 4.0 sigui la penalització (la versió més recent del motor de cerca de Google). Calcula els riscos que comporta una penalització tenint en compte els mateixos factors que utilitza Google. Si troba una amenaça, podeu neutralitzar-la amb pocs clics amb el generador de fitxers desautoritzadors exclusius de SpyGlass. No haureu de preocupar-vos de fer-ho pel vostre compte.

Alguns usuaris de SpyGlass asseguren que l’eina els va permetre duplicar el trànsit orgànic només seguint els seus consells de SEO. Fins i tot diuen que el rendiment de la inversió (ROI) de la versió Enterprise va ser inferior a un mes, per la qual cosa, si us preocupa la vostra estratègia de SEO, potser voldreu provar-la.

Semrush

Dins del Semrush, podeu trobar el menú Eina d’anàlisi de backlink, un poderós ajut per obtenir dades funcionals sobre enllaços enllaçats de qualsevol domini. Semrush, amb la seva enorme base de dades de 26,5 bilions de backlinks, ofereix molts gràfics reveladors que presenten novetats & backlinks perduts, els nivells d’autoritat de totes les referències, l’evolució dels processos de generació de backlink i molt més.

Amb l’eina Auditoria de backlink, podeu integrar les dades de Search Console i evitar que Penguin sigui penalitzat. També podeu descobrir i eliminar els enllaços enllaços tòxics i enviar-los a l’eina de desautorització de Google, mantenint net el vostre perfil de enllaç gràcies a un seguiment automàtic i periòdic..

A més de l’anàlisi de backlink, Semrush ofereix un conjunt complet d’eines de SEO que podeu utilitzar gratuïtament, per un temps il·limitat, però amb una funcionalitat limitada. Inclou la recerca de paraules clau, l’anàlisi de monetització, l’anàlisi del trànsit, el seguiment de la posició del SERP, el mapatge de CPC i molts altres.

Rànquing SE

Rànquing SE és un verificador de enllaç enllaç que utilitza dades de Google Webmaster Tools per comprovar els enllaços entrants al vostre lloc web o als vostres competidors. L’eina genera una anàlisi detallada d’enllaços que mostra atributs de seguiment / no seguiment, índex / no índex, caché / no en caché, autoritat de domini, text d’ancoratge, popularitat social, rang d’Alexa i molt més. Permet desautoritzar els enllaços i generar fitxers per enviar-los directament a Google.

El rànquing SE ofereix tres plans bàsics: Optimptim ($ 39 / mes), Plus (89 $ / mes) i Enterprise (189 $ / mes). Varien en el nombre de llocs web comprovats i en el nombre de enllaços enllaç monitoritzats. Podeu obtenir descomptes subscrivint-vos durant molts mesos o reduint la freqüència de comprovació: un 20% per a la consulta cada tres dies i un 40% si esteu d’acord amb la revisió setmanal; altrament, la tasca de verificació es realitza diàriament.

Vigilant de nit

Una eina de control de backlink que analitza el veritable impacte dels vostres enllaços en els vostres rànquings de SERP. Mitjançant notificacions intel·ligents, Vigilant de nit t’envia actualitzacions periòdiques sobre enllaços de backlink recent descoberts i perduts. Utilitza els seus propis rastrejadors, combinats amb diverses fonts de seguiment externes, per proporcionar informació exacta i actualitzada sobre tots els enllaços enllaç que podrien afectar els vostres rànquings.

Les eines de visualització ofereixen segmentació per qualsevol tipus de paràmetres per ajudar a comprendre l’impacte de cada enllaç enrere. Una cartera de backlink resumeix diferents segments adquirits en diferents moments. Coneixeu la seva diversitat per qualitat, domini, atributs de seguiment / no seguiment i estat de correu brossa.

Nightwatch realitza una verificació automatitzada d’enllaços vius i morts, per mostrar-vos quins enllaços aporten valor afegit al vostre lloc web i quins redueixen.

LinkMiner

Una base de dades més gran (més gran que les ambicions d’Elon Musk, tal com afirma el seu propi lloc web) és el fonament en què es basa LinkMiner està basat.

Només escrivint el nom de domini del vostre competidor, pot identificar els seus enllaços més potents, avaluant-los amb mètriques de renom com Citation Flow, Trust Flow i altres. Un plafó de visualització senzill evita el problema comú de les pestanyes del navegador excessives: amb un sol clic, s’obté una vista prèvia de cada lloc web de referència amb la col·locació d’ancoratge ressaltada..

LinkMiner us ofereix l’opció de trobar enllaços enllaçats des de tots els seus Base de dades de 9 trilions de backlinks, o bé cerqueu només les dades més noves, per limitar la cerca a enllaços de 30 dies. L’opció “Perdut” us ajuda a trobar enllaços de backlinks suprimits i a l’oportunitat de substituir els vostres competidors. Per mantenir el focus en els enllaços que importen, LinkMiner us ofereix guardar les millors troballes en una llista. Podeu desar els enllaços enllaços més rellevants i tornar-los a tornar quan vulgueu.

Trieu una eina; qualsevol eina.

Ara no hi ha excusa per no adoptar una estratègia de creació d’enllaços. Els motors de cerca evolucionen constantment i són més intel·ligents. No oblideu mai que el seu objectiu és indexar el millor contingut de la web per fer-lo fàcilment accessible. I els heu d’ajudar amb aquests dos objectius, creant contingut fantàstic i assegurant-vos que es pugui arribar fàcilment des de tants llocs com sigui possible.

Tags:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map