6 Eines per ajudar-vos a generar més avenços al vostre lloc web

Converteix el lloc web en un L’eina de generació de plom amb èxit és una tasca difícil.


Tanmateix, un cop trencat el codi, el viatge es converteix en una navegació suau.

Els propietaris de negocis continuen experimentant amb la majoria solucions innovadores atrapar tants derivats a l’embut de conversió com sigui possible.

Es necessita temps per provar i experimentar amb l’eina daurada que pot potencialment donar-se un canvi d’imatge a les vendes.

Anem a presentar aquestes eines al vostre equip de vendes que pot completar revolucionar el vostre procés de vendes:

1. Campanya activa

L’èxit de la vostra estratègia de màrqueting digital depèn en gran mesura de l’efectivitat de la vostra estratègia de màrqueting per correu electrònic.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

El correu electrònic és un dels mitjans més populars per enviar missatges al públic. Si no podeu segmentar el trànsit en funció de les persones i fer servir el màrqueting per correu electrònic en conseqüència, no tracteu els vostres problemes de manera correcta..

A la gent li agrada rebre notificacions personalitzades a la safata d’entrada i una empresa que els envia missatges personalitzats té més possibilitats d’atenció.

Podeu convertir les oportunitats de clients en clients de pagament mitjançant una trucada d’acció adequada al vostre butlletí de correu electrònic.

Campanya activa és una de les millors eines de màrqueting de correu electrònic que mai trobareu a Internet. Té cura del procés de segmentació i treballa en els principis d’automatització.

Permet a l’usuari fer un seguiment de tots els avantatges del lloc web des del moment en què surt a les pàgines del lloc web.

Més endavant, aquesta ruta s’utilitza com a desencadenant per l’eina de la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Pot enviar una notificació directa al vostre equip de vendes en el moment en què un client ha arribat a les pàgines del vostre lloc.

L’eina us ajudarà a fer el seguiment d’aquests missatges enviant-los missatges segmentats i mantenint els cables freds al llaç fent-los una comprovació a intervals regulars.

És bo fer un control sobre usuaris inactius i enviar-los missatges rellevants per tornar-los al vostre lloc web.

2. Comerciant

Si teniu presència en línia com a empresa, heu d’utilitzar-la Comercial per a totes les necessitats de CRM de vendes.

Al món tecnològic d’avui ràpid, necessiteu desesperadament una eina que pugui agafar avantatges per a la vostra empresa i treballar en segon pla mentre us centreu en tasques comercials més importants.

Salesmate és una eina de vendes intel·ligent amb una gran varietat de funcions per a l’equip de vendes d’avui. Podeu proporcionar els avantatges del vostre negoci mitjançant aquesta eina i convertir-los de manera intel·ligent en clients de pagament.

Aquestes són algunes de les millors funcions de Salesmate:

 • Gestió de canonades
 • Seguiment de l’activitat dels usuaris al lloc web
 • Seguiment de correu electrònic
 • Plantilla de pipeline de vendes
 • Plantilles de correu electrònic
 • Correus electrònics intel·ligents
 • Programari de gestió de contactes
 • Intel·ligència de vendes
 • Previsió de vendes per poder actuar sobre dades sòlides en lloc de conjectures
 • Integració amb les aplicacions més populars
 • Integracions d’aplicacions de Google
 • Seguretat i fiabilitat

3. Forensics de plom

Si estàs buscant una plataforma intel·ligent que pugui guanyar al teu negoci, obtindràs uns quants serveis de qualitat, Forensics de Plom és la vostra eina. Centenars de persones poden visitar cada dia el vostre lloc web, però només uns quants es dediquen a omplir el formulari.

Encara que utilitzeu programari per assegurar-vos que tots els visitants omplen el formulari, encara hi haurà algunes voltes per les esquerdes. Com atraure aquestes oportunitats i fer-los quedar?

Lead Forensics, una de les eines més importants de generació de plom del mercat. L’eina utilitza l’adreça IP de l’usuari per comprovar quines empreses i persones utilitzen el vostre lloc web, fins i tot si no omplen el formulari.

Podeu elaborar un pla de batalla basat en aquesta informació crucial.

A continuació, el vostre equip de vendes pot agafar la roda i recopilar dades sobre les empreses i marques que visiten el vostre lloc web.

Parleu amb els responsables de màrqueting o amb altre personal rellevant i discuteixin idees amb ells. Aquesta estratègia té altes possibilitats d’obtenir avantatges sòlids, ja que les persones amb qui contacteu han d’estar al corrent del vostre negoci.

4. Intercom

Intercom el somni d’un equip de vendes es fa realitat.

És també una de les eines de generació de plom més innovadores que hi ha. Aquesta eina us permet contactar i comunicar-vos directament amb els vostres clients quan visiten el vostre lloc web.

Podeu tenir cura del procés de comunicació mitjançant la configuració de missatges que el visitant veurà quan compleixin els requisits específics d’una pàgina.

Per exemple, si un visitant passa més de 30 segons a la pàgina de preus del vostre lloc web, podeu enviar-li un pop-up que llegeixi una cosa així com:

Hola allà!

Voleu conèixer les nostres ofertes de preus? Estaré encantat d’ajudar-lo!

Aquest missatge pot cridar l’atenció de l’usuari i ella respondrà per obtenir més informació sobre els detalls de preus de la vostra empresa.

La clau aquí és ser rellevant i resonar amb els pensaments del vostre visitant. Podeu configurar Intercom de la millor manera realitzant investigacions sobre els visitants del vostre lloc i les seves destinacions més freqüents al lloc.

Una vegada que el visitant respon al missatge, qualsevol representant del vostre equip de vendes pot comunicar-se amb ells i orientar-los més endavant.

És una bona estratègia, ja que el lideratge recorrerà diversos canals, però segueix en els camins més suaus cap a la conversió amb el vostre negoci.

Aquesta eina té un immens potencial per recopilar oportunitats i valuosos comentaris dels clients. Però primer hauríeu de comprovar-ho per comprendre el seu potencial abans de decidir ser client.

5. Tendències de Google

Google és una fantàstica plataforma que ha acollit una gran varietat d’eines de venda innovadores per als empresaris de l’era digital.

Les eines de Google tenen l’avantatge de proporcionar als usuaris exactament el que volen: més avantatges i més exposició en un dels motors de cerca més massius d’avui.

El primer en aquesta llista és el Planificador de paraules clau de Google. Per a molts propietaris de llocs web, la fase de planificació de paraules clau és problemàtica, ja que no saben per on començar ni quines paraules clau han de considerar per a la seva estratègia de màrqueting.

L’eina de Google us suggerirà les paraules clau perfectes per a la vostra empresa que podeu incorporar a la vostra còpia del lloc web de la manera més creativa possible.

El següent és Tendències de Google. Aquesta eina és fonamental per a la generació de plom, perquè podeu mantenir-se al dia de les darreres tendències a Internet per crear contingut que ressoni amb els usuaris d’internet cada dia..

6. Temes de prosperitat

Feu servir WordPress?

Thrive Thmes només funciona amb WordPress i té unes funcions excel·lents per generar oportunitats. Temes de prosperitat tinc un munt de complements de màrqueting i de conversió.

Ex:

 • Generació de problemes
 • Creació de pàgines de destinació
 • Construcció de preguntes
 • Bells temes de WordPress
 • Ginys intel·ligents
 • Optimització de títols
 • Màrqueting d’escassetat
 • Testimonis

Si teniu previst crear una llista de correu més ràpidament, feu la sortida Prosperen els seus clients. Un dels millors complements de WordPress de generació de plom on podeu crear tot tipus de formes d’inclusió.

Espero que les eines anteriors us ajudin a generar més avantatges per al vostre negoci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map