5 principals connectors de dades de tercers per a Google Data Studio

Com a tauler de control i informes per a les masses, Google Data Studio està guanyant constantment popularitat. Una de les raons per això és el seu creixent ecosistema de connectors de dades de tercers que estenen la seva funcionalitat per recopilar dades des de gairebé qualsevol lloc.


Obteniu informació sobre els més rellevants d’aquests connectors i entreu al món dels informes de dades amb el peu dret.

En cas que us interessi la part de visualització de la intel·ligència empresarial i no vulgueu fer front a eines complexes o cares, probablement haureu de donar l’oportunitat de Google Data Studio. És gratuït, és amable, és fàcil d’utilitzar i hi és. Si teniu un compte de Google, la porta està oberta perquè pugueu començar a dissenyar taulers de comandament professionals de forma immediata i sense problemes.

Hi ha qui pot dir que Google Data Studio no és tan potent com altres eines de BI, com ara Tableau, per exemple. I tindran raó. Però Data Studio facilita compartir i col·laborar amb altres persones: podeu compartir els vostres informes amb qualsevol persona i moltes persones podrien treballar junts en el mateix informe, fins i tot al mateix temps. I quan arriba el moment de triar una font de dades, Data Studio té moltes connexions.

Connexions de dades

Google proporciona una varietat de connexions de dades incorporades que permeten accedir a les seves pròpies fonts, com Google Analytics, Google Ads, Fulls de càlcul, YouTube, Search Console, etc. També proporciona connectors estàndard per a bases de dades MySQL i PostgreSQL basades en núvols, i per als fitxers CSV penjats Però el que proporciona a l’eina el seu poder real és la llarga llista de connectors de tercers, que permeten accedir a pràcticament qualsevol cosa.

En el moment d’escriure aquest article, la llista de connectors socis de Data Studio representava 191. Aquesta llista inclou moltes opcions per recopilar dades de totes les plataformes de xarxes socials (Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, etc.), fonts de dades de màrqueting, xarxes d’anuncis, fonts JSON o XML personalitzades, totes les bases de dades conegudes, CRM, aplicacions d’estadístiques i moltes. d’altres.

Un aspecte interessant dels connectors de tercers és que alguns ofereixen funcions de manipulació de dades que manca de Data Studio, com ara la funcionalitat avançada ETL (extracció, transformació i càrrega) o funcions de combinació de dades. Per tal de curar una llista útil de connectors de tercers per a Google Data Studio, ens centrarem en aquells que tinguin una extensió més àmplia, proporcionant accés no només a un sol tipus de dades, sinó a una àmplia gamma de fonts d’informació..

Supermetrics

Quan creeu un informe nou a Google Data Studio i feu clic al botó per afegir-hi una font de dades, el Supermetrics el logo comença a aparèixer a tot arreu a l’àrea de connexions de socis Això és degut a que aquesta empresa ofereix molts connectors per a fonts diverses.

Per esmentar-ne alguns: Facebook Insights, Instagram Insights, HubSpot dades de màrqueting, anuncis de LinkedIn, MailChimp, Bing Search Console, Microsoft Advertising i la llista continua.

L’objectiu de Supermetrics és estalviar als venedors de les tasques que necessiten un temps per moure dades d’un lloc a un altre, oferint-los moltes opcions per unir la informació de totes les seves plataformes de màrqueting a Data Studio. Inclou plataformes socials, analítiques, màrqueting per correu electrònic, PPC, SEO i plataformes de pagament. Si necessiteu algun tipus d’integració que no cobreixi cap dels connectors, estaran encantats d’escoltar-ne i crear un connector, especialment per a vosaltres..

A més de connectar els informes a les vostres dades, també us ajuda a fer millors informes. Ofereix informes multiplataforma que us permet comparar dades de fonts diferents en els mateixos gràfics; per exemple, podeu comparar resultats de les vostres campanyes a Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. No cal importar fitxers CSV ni fer copia / enganxa.

Supermetrics automatitza les tasques de recollida i informes de dades, per la qual cosa no cal tenir-ne cura. Si us trobeu davant d’un informe en blanc i no esteu segurs de la millor manera de dissenyar-lo, Supermetrics té un assortiment de plantilles preparades, creades per professionals més importants, que us ajudaran amb un inici inicial..

Els plans de preus de Supermetrics per a Data Studio comencen a 39 dòlars al mes. Per obtenir aquests diners, obtindreu un connector individual que podeu triar d’una llista llarga. Els plans més econòmics afegeixen més connectors i més opcions per triar, juntament amb altres funcions professionals, com ara suport per a diversos membres de l’equip, combinació de dades entre plataformes, etc..

Adveritat

Fitxa de dades és més que una sèrie de connectors de dades.

És una eina completa ETL que pot absorbir dades d’una àmplia gamma de fonts, incloses les xarxes socials i de publicitat, xarxes d’afiliació i eines de seguiment web, sistemes de mesura d’audiència de TV, fitxers fora de línia i molt més. A partir d’aquestes fonts, el mòdul d’integració automatitzada de dades de Datatap recopila i harmonitza tota la informació rellevant i crea una solució integrada que es pot presentar a Data Studio o altres eines de BI.

Podeu connectar Datatap amb Data Studio seguint alguns passos senzills.

Primer, heu de configurar un flux de dades a Datatap i seleccionar Google Data Studio com a destinació passiva. El flux de dades defineix una connexió amb una font de dades i us permet treure dades. Dins de l’eina ETL, podeu combinar i programar fluxos de dades per adaptar la solució de recollida de dades a les vostres necessitats. Un cop l’origen de dades de dades s’ha connectat a Data Studio, la informació de l’esquema dels fluxos de dades es mostra a l’àrea de selecció de camp, de manera que podeu seleccionar els elements que voleu incloure als vostres informes. Les dades es refrescaran segons els horaris que configureu per als fluxos de dades.

Per tal de proporcionar una eina realment orientada a les empreses, Adverity té com a prioritat la seguretat de les dades dels seus clients. La companyia compleix plenament els estàndards internacionals de protecció de dades, com ara GDPR, i marca una certificació ISO / IEC 27001, un estàndard molt important per a la seguretat de la informació..

Per a les agències de màrqueting que creen taulers de comandament per als seus clients, Adverity té moltes opcions d’informació de les etiquetes blanques, no només per personalitzar l’aspecte i el funcionament dels taulers segons el gust de cada client, sinó també per permetre als clients autoritzar l’accés a les dades per si mateixos. Aquesta és una característica important que allibera les agències de qualsevol responsabilitat per les dades dels seus clients.

Megalític

Si necessiteu connectors GDS ràpids, simples i econòmics, Megalític podria ser la resposta. Proporcionen accés a Facebook Ads, Facebook Pages, LinkedIn Ads, AdRoll, Microsoft (Bing) Ads, CallRail, Twilio i CallTrackingMetrics. Sí, són menys opcions que altres connectors, però si només necessiteu un d’aquests, la relació relació cost-benefici podria ser convenient.

Per començar, utilitzeu Megalytic per a GDS fent clic a un botó de prova gratuïta situat al connector que utilitzeu; encara no cal que introduïu la targeta de crèdit. A continuació, vau accedir a GDS i configurar el connector Megalytic seguint uns senzills passos. Després d’això, podeu iniciar el vostre judici i, si voleu els resultats, podeu comprar una subscripció en qualsevol moment. Com a exemple, una subscripció per a un connector de Facebook Insights, amb fins a 20 comptes i fins a 3 usuaris, costa 29,99 dòlars al mes.

Els connectors megalítics estan orientats als comercialitzadors, dissenyats perquè la vostra agència tingui un aspecte bo (si feu campanyes bones) mitjançant la connexió a totes les dades que els vostres clients desitgen: trànsit, conversions, ingressos, impressions, CPC, CPA, entre centenars d’altres estadístiques. Totes aquestes dades podrien explicar una història de com va el vostre màrqueting. No importa la importància de les dades que necessiteu; Megalytic dóna suport a clients que publiquen milers d’informes cada mes.

Si us interessa els serveis de màrqueting, podeu ampliar la vostra subscripció per accedir a altres solucions metalítiques, que inclouen molts informes predefinits amb finalitats especials..

Potencia les meves anàlisis

Tot Potencia les meves anàlisis Els connectors (PMA) disposen d’una opció de plantilla de Google Data Studio personalitzable per crear taulers de comandament HD instantanis, per la qual cosa no cal que comenceu a crear els vostres informes des de zero. Aquestes plantilles no només estalviaran temps i diners, sinó que també milloraran el valor dels vostres informes de màrqueting. La llista d’opcions de connectors és força impressionant, incloent Facebook, Google My Business, Instagram, HubSpot, Amazon, LinkedIn, Twitter, PayPal, MailChimp, Pinterest i molts altres. També hi ha una opció de connector personalitzada que podeu triar si la font de dades a la qual voleu accedir no apareix a la llista.

Si voleu començar senzill, podeu optar per pagar una taxa per connector i per compte, només 9,95 dòlars al mes. Obtindreu automàticament preus de descompte quan connecteu més comptes i més fonts de dades. Durant la prova sense risc, podeu connectar tants comptes com vulgueu. No cal que els lliureu la targeta de crèdit durant el període de prova..

A més d’enviar-vos dades a Google Data Studio, també podeu enviar-les a Google Analytics si esteu més còmodes amb aquesta eina o si ja esteu treballant amb ella i no voleu canviar a GDS.

Els casos d’èxit dels usuaris parlen de grans beneficis econòmics quan combinen PMA i GDS. Una agència de màrqueting que porta més de 30 anys en el negoci espera estalviar més de 100 K $ aquest any, utilitzant Data Studio i Power My Analytics com a proveïdor de dades per a taulers de clients.

TapClicks

Més de 4.000 agències, empreses de mitjans de comunicació, empreses B2B i marques de consum fan confiança TapClicks per enllaçar amb tot tipus de fonts de dades. La llista de fonts de dades sembla infinita a primera vista: heu de navegar pel mercat del connector per categories, per evitar que us abordin tantes opcions. A més d’oferir connectors populars, TapClicks també presenta regularment fonts noves i úniques, que abans no estaven disponibles en GDS.

Una varietat de plantilles pensades i desenvolupades us farà semblar un dissenyador de tauler professional amb pocs clics. Podeu reduir el temps necessari per crear informes interessants durant un parell de minuts. Amb TapClicks, podeu seleccionar lliurement vistes de dades i gestionar diversos clients o campanyes, per tal d’ajustar-vos als vostres requisits, tant si teniu una agència de ple dret com si esteu com a autònoms que vulgueu vendre serveis d’informació..

A mesura que vagis creixent la base de clients, TapClicks podrà acompanyar aquest creixement amb una infraestructura de dades flexible i una pila de tecnologia creada per a una velocitat, alta disponibilitat, fiabilitat i escala. Per afegir-ho, un equip dedicat de professionals d’atenció al client us ajudarà a mantenir el vostre negoci en funcionament.

La informació sobre els plans de preus no està disponible lliurement, però podeu provar-la de forma gratuïta (sense targeta de crèdit) o ​​reservar una demostració per obtenir més informació sobre l’eina.

Per què no construir el vostre?

Si teniu problemes en codi, disposeu de temps lliure i no voleu pagar res per connectar-vos a les fonts de dades, podeu fer-ho construeix el teu. Google us ofereix un tutorial molt senzill per ajudar-vos a fer-ho. Tot el que necessiteu és un navegador web, accés a Internet, un compte de Google i familiaritat amb els JavaScript bàsics i les API web. Però tingueu en compte que si pagueu una quota mensual moderada, podeu estalviar molt de temps amb els connectors preparats per fer funcionar esmentats anteriorment i les seves respectives plantilles..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map