3 Fonaments que cal tenir en compte abans d’implementar la vostra estratègia de contingut èpic

Hi ha diferents vies que es fan servir per transmetre el missatge de tendència, però totes tenen com a objectiu assolir el mateix objectiu.


Això inclou De Brian Dean “Contingut de gratacels” també La de Rand Fishkin “Contingut 10x”.

En el cas que vulgueu cridar molt l’atenció i, per tant, considerar-lo com un centre comercial, el vostre contingut ha de ser únic al seu dret i fora del comú que ofereixen els vostres compatriotes.

A causa d’això, molts locals comercials comencen a dedicar fons i molts esforços a la creació de grans continguts. En gran mesura, això és molt beneficiós i bo per a negocis.

Tanmateix, també condueix a una nova perill potencial.

Què passa en el cas que utilitzeu molt temps i recursos per obtenir un contingut èpic només perquè el vostre públic objectiu mostri desinterès?

Seguiu aquests aspectes bàsics i no us haureu d’estar més preocupat per aquest problema.

Cerqueu idees prometedores per a contingut

En cas, prèviament heu publicat una quantitat important de contingut; Haureu d’haver de passar per les vostres publicacions i identificar els continguts que més interessen al vostre públic.

Visiteu Google Analytics i esbrineu quines publicacions del bloc, ressenyes de productes o qualsevol contingut específic escrit per a una millor retenció de clients, que han rebut el major nombre de visualitzacions i el temps més estès a la pàgina..

D’altra banda, si esteu implementant la vostra estratègia de contingut, com ara eines com ara SEMRush, Ahrefs Content Explorer o Buzzsumo són allà per ajudar-vos a trobar contingut popular al vostre nínxol.

La manera més senzilla, però més provada, de treure les idees de contingut dels propis clients és preguntar-los: “Vols Això?

Si decidiu ressaltar algun tema amb preferiblement un volum de cerca elevat, per exemple: “Millors ordinadors portàtils per comprar el 2018”, Però simplement no podeu fer-vos la idea de com obtenir la màxima conversió a partir d’ella, i el compromís amb el client pot ser una bona estratègia per a vosaltres..

Semanticment únic, escrit amb finalitats de SEO, contingut sensible al temps i a la demanda, és només la meitat d’un acord. Ens estem referint a la idea de concepte particular que serà tant beneficiosa per a vostè i per als seus clients.

És desesperadament senzilla, i no obstant això, la majoria de les empreses poden rebre ràpidament un munt de comentaris donant una resposta ràpida al seu públic.

Aquí hi ha tres variants possibles per aconseguir aquest objectiu:

1) Consultes

Envieu cartes de correu electrònic que consisteixen en una enquesta o en una sol·licitud de resposta. També podeu utilitzar les vostres pròpies paraules com “Estem pensant a crear___.

En el cas que vulgueu accedir a aquesta de manera gratuïta, feu clic en aquest enllaç i us enviarem l’accés quan sigui en directe. “

2) Canals socials

La manera més senzilla d’arribar a la vostra audiència és mitjançant Instagram o Twitter.

Incloeu-vos uns quants missatges o preguntes breus i interessants en funció de les diferents idees de contingut que esteu considerant i, a continuació, comproveu quina és la que més compromís té.

Els que no tinguin un seguiment social poden endinsar-se més a les butxaques i formar part d’unes quantes monedes de publicitat de pagament per rebre el missatge que els visualitzi el públic..

3) Juntes

Una altra opció fantàstica seria arribar a llocs de preguntes com ara Quora o fòrums i fòrums populars en una àrea d’expertesa com, per exemple GetResponse per màrqueting per correu electrònic o Moz per SEO. Mireu quines preguntes us sorgeixen més.

La clau aquí serà esbrinar amb precisió què es demana pel que els apassiona la gent en lloc de no simplement endevinar.

Validar el contingut

La idea d’aprovar i verificar el contingut abans d’invertir-hi apareix a la secció de comentaris d’un recent Publicació Moz.

Daniel defineix l’escenari en què el seu equip tenia una idea impressionant que pensaven que faria meravelles, però quan es van iniciar en el procés i el cautxú va sortir a la carretera, el públic objectiu va mostrar un desinterès total.

La primera fita va suposar la validació, que és un pas que la majoria de la gent no es pren seriosament en el procés de creació de contingut, tal com explica el guru de Moz, Rand Fishkin en la seva resposta.

La creació de contingut no pot ser igual a la creació d’un producte quan es tracti d’inversions.

Una és aparentment superior a l’altra, però no té sentit disparar-se del maluc quan es pot optar per maneres més senzilles i senzilles de validar la vostra idea de contingut abans d’iniciar els seus preciosos temps i recursos..

Relaciona el contingut amb la teva distribució

Hi ha una part essencial del procés de màrqueting de contingut que un nombre molt elevat de venedors no tenen en compte mentre planifiquen el seu contingut.

“Com a creador de continguts, la culpabilitat per això m’ha perseguit moltes vegades. El que més penso és que el valor del meu contingut es basa exclusivament en el mateix contingut “, diu Neil Patel.

Tan aviat com torni a viure la teva obra de link link interessant, no passarà res, tret que tinguis una càrrega carregada o globus oculars i els enviïs a la pàgina..

Aquesta etapa és l’art de distribució del trencaclosques de contingut, i hauria d’haver influït significativament en el tipus de contingut creat.

Aquesta ideologia s’entendrà bé utilitzant l’exemple següent.

Tot orientant els propietaris de petites empreses a l’espai per a mascotes i sou del canal més convenient per accedir als propietaris que són LinkedIn, i els apassiona tant les mascotes com la cura de les mascotes, assegureu-vos de repetir el procés.

Pregunteu de què els apassiona.

 • Comunitats de recerca a l’espai per a mascotes
 • Cerqueu el contingut de les mascotes de tendència a l’explorador de contingut d’Aref
 • Investigueu sobre les preguntes de mascotes de Quora

Penseu que heu trobat l’adequat perfecte, incloent una guia èpica per als amants de les mascotes per a la configuració dels mobles només per a que es pugui bufar tot el pot..

Increïble!

15.000 accions de Facebook!

Gairebé 3.000 accions de Pinterest

I a LinkedIn, on el vostre públic objectiu és … una acció?

No té sentit obtenir gairebé 20.000 accions totals, però gairebé no arriben al públic objectiu. És possible anar viral amb el públic equivocat i obtenir beneficis del negoci pràcticament zero del vostre contingut.

A mesura que planifiqueu, penseu en primer lloc en el vostre públic objectiu i en què respondran els millors. Teniu una millor possibilitat de ressonar amb aquest públic mitjançant aquest mitjà.

Conclusió

El contingut no deixa de ser contingut. Un enfocament intel·ligent consisteix a provar el mercat abans de pensar-vos per obtenir alguna cosa per aquí, ja que en aquesta etapa no necessitareu tanta precaució en comparació amb el llançament del producte..

Al mateix temps, si teniu previst invertir temps i diners en un contingut important, tingueu precaució si feu una validació perquè la audiència ressoni i estigui interessada.

Consulteu les estadístiques analitzades, demaneu a la vostra audiència actual i tingueu en compte la distribució de canals per oferir-vos la millor possibilitat d’èxit de contingut..

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map