25 empreses que ofereixen serveis GRATU DuringTS durant Covid-19

El brot COVID-19 ha interromput tot el món, incloent milions d’empreses.


Moltes empreses han caigut al revés i lluiten per fer front al que està passant a tot el món. A més, per a la gent corrent, la pràctica de posar en quarantena i quedar-se a casa pot ser una mica desconcertant perquè la majoria de nosaltres no estem acostumats a fer-ho durant molt de temps.

En aquests moments, només serà aconsellable utilitzar el nostre temps per estar-nos en interiors per fer una cosa que no hauríem fet d’una altra manera. Per sort, moltes empreses i comercialitzadors estan donant les mans i ens faciliten les coses per a tots nosaltres.

Ofereixen de forma gratuïta les seves eines, serveis, cursos i altres recursos de pagament. Aquí hi ha un resum dels millors que he trobat.

Flama de núvols

Una solució brillant i més popular per protegir i agilitzar el vostre lloc web, Flama de núvols posa a la seva disposició les funcions de grau empresarial sense cap cost.

A més, realitzeu una sessió de bord de 30 minuts amb un dels seus experts. Només heu d’omplir el formulari i començar.

Indusface

El món s’està ocupant de la pandèmia COVID-19 i moltes parts del món estan bloquejades. Indusface creu que tot i que tothom es trasllada a treballar des de casa no hi ha cap canvi en el risc dels vostres llocs web i aplicacions. De fet, les transaccions en línia augmentaran i són temps encara més curosos i fer mesures proactives per protegir els vostres actius digitals. Indusface ja compta amb un servei gratuït per sempre, que ofereix una avaluació de seguretat per als vostres llocs web i podreu accedir a la pantalla en pocs minuts.

Indusface ofereix, a més d’aquest programa, un ús addicional d’un mes del servei de pagament durant aquest període.

Els productes que s’ofereixen dins del programa Indusface COVID són:

Indusface WAS – Advance

 • Indusface Escaneig d’aplicacions web permet a les organitzacions detectar vulnerabilitats de les aplicacions web, programari maliciós i defectes lògics mitjançant una exploració intel·ligent i intel·ligent diària o sota demanda.
 • Gestionat per experts en seguretat certificats, ajuda a les organitzacions a identificar i descobrir l’impacte empresarial dels defectes lògics mitjançant demostracions detallades mitjançant la prova de concepte..
 • Permet a les organitzacions comprendre de forma proactiva la seva postura de risc i la disposició de la seva sol·licitud per fer-se públics.

Indusface AppTrana: avançament

 • AppTrana ofereix una seguretat web continua i robusta amb
 • Exploració d’aplicacions web intel·ligent
 • Tallafocs aplicat web gestionat i complet (WAF)
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN) que minimitza l’accés als servidors d’origen mitjançant la memòria cau i garanteix l’entrega de contingut de manera ràpida, segura i fiable
 • Protecció DDoS de diverses capes i tot el dia.

Google Hangouts

Si sou un client existent de G-Suite i / o G-Suite Enterprise for Education, aleshores sereu elegibles per agafar-ne el nivell avançat Hangouts Compliu les funcions de videoconferència. Aquesta oferta és vàlida fins a l’1 de juliol de 2020. Per tant, si sou un estudiant o una empresa que participa en videoconferència, definitivament hauríeu de revisar aquesta.

Zoom

La videoconferència pot ser realment essencial per a les escoles, i per això Zoom ha superat la limitació de 40 minuts per als comptes bàsics gratuïts. Això significa que no hi haurà interrupcions entre les comunicacions amb els estudiants. Només podeu agafar aquesta oferta si sou una escola.

1 Paraula clau

Un dels gestors de contrasenyes més segurs que hi ha, 1 Paraula clau amb l’objectiu d’aconseguir facilitar la situació per a tothom, ha suprimit el període de prova de 30 dies i ha introduït un pla de sis mesos gratuït.

Si sempre heu volgut utilitzar un gestor de contrasenyes per emmagatzemar totes les contrasenyes, aquest és el moment.

HubSpot

HubSpot està fent moltes coses per donar suport en aquesta crisi, incloses:

 • Reducció del preu per a la seva Starter Growth Suite des de 112,50 USD / mes fins a 50 USD / mes
 • Incrementar els límits per enviar correus electrònics i trucar minuts
 • Oferint funcions de pagament de forma gratuïta, com ara Reunions, pressupostos, E-Sign & 1-1 de vídeo
 • Oferint avanços de comissions per als socis de solució

I un munt d’ofertes fantàstiques.

Digital Marketer Lab

Probablement la millor font d’assessorament en màrqueting, Comercialitzador digital ofereix la seva adhesió de pagament, anomenada DM Lab, a finals de març. Aquesta comunitat pertany a més de 10.000 venedors i fundadors, que s’uneixen per aplastar els objectius de màrqueting.

Per tant, si voleu portar el vostre joc de màrqueting al següent nivell, no oblideu agafar-lo.

Renda passiva intel·ligent

Pat Flynn de Renda passiva intel·ligent ofereix una immensa biblioteca de recursos empresarials en línia, que inclouen molts podcasts, guies i cursos. Els cursos inclouen:

 • Comença des de Scratch: es troba una idea de negoci guanyadora i s’arriba al primer client
 • Crea la teva marca: un repte de 5 dies per crear la teva marca i el teu lloc web
 • 0-100 Repte de correu electrònic: aneu de 0-100 subscriptors de correu electrònic en 3 dies

Pat Flynn és conegut per haver matat en línia, sobretot a través del màrqueting d’afiliació i de correu electrònic. Per tant, és imprescindible aprendre els seus secrets.

Brit.co

Voleu aprendre a dibuixar, il·lustrar, editar i altres coses creatives? A continuació, hi ha algunes bones notícies. Brit.co ofereix totes les seves classes de forma gratuïta quan utilitzeu el codi “AUTOCURA” durant la facturació. Ells tenen molt divertits que no volen perdre.

Dilluns

Si sou una organització sense ànim de lucre, podeu fer-la servir Dilluns plataforma completa sense cost. També obtindreu l’assistència necessària per configurar i funcionar. Simplement, poseu-vos en contacte amb ells i agafeu la vostra membresía.

Ajustable

Ideal per mantenir la feina organitzada, Ajustable està fent els seus plans professionals de forma gratuïta sense cap límit de temps. Podeu rebre aquesta oferta si sou un estudiant o un grup humanitari no polític que treballa en esforços de socors COVID-19..

.@airtable ha estat absolutament inestimable per organitzar els nostres esforços per aconseguir-ho #MasksNow en mans de tothom qui les necessiti. @masksnoworg ha triplicat la base de voluntaris dels últims dies i no podríem fer-ho sense les eines que hem pogut implementar. Gràcies!

– Joe Cooter (@jcooter) 29 de març del 2020

No només això, sinó que també han obert un entrenament en viu només per a empreses per a tots.

Appian

Appian us ajuda a gestionar perfectament la salut i la seguretat dels vostres empleats. En resposta a l’esclat, ofereixen la seva solució sense cap cost per a tothom, incloses les organitzacions amb més de 1.000 empleats.

Durant aquest temps, una solució com aquesta seria més útil per a qualsevol empresa.

Calendàriament

Un potent i programari de planificació de funcions, Calendàriament Actualment ofereix integracions gratuïtes de Zoom i GoToMeeting per ajudar a tothom a mantenir-se connectat fins i tot de forma remota. Si heu estat un usuari de Calendly i voleu aquesta integració, haureu d’utilitzar-ho ara mateix.

Lloc de treball

Lloc de treball és una solució increïble de Facebook que us ajuda a col·laborar amb equips i a millorar massivament el flux de treball. Normalment, els plans de preus de Workplace comencen a partir de 4 dòlars / mes per usuari, però actualment ofereixen el seu pla avançat de forma gratuïta als serveis d’emergència i a les organitzacions governamentals durant 12 mesos..

Treballs frescos

Durant els propers sis mesos, Treballs frescos ofereix les seves eines d’atenció al client, Freshchat i Freshcaller, sense cap cost per a petites empreses amb menys de 50 empleats. Aquesta eina us permetrà treballar fàcilment des de casa amb els vostres empleats i continuar el vostre flux de treball normal.

Hootsuite

Una de les eines més populars per al màrqueting de xarxes socials, Hootsuite, lliura de forma gratuïta el seu pla professional fins l’1 de juliol del 2020. A més, obtindràs una immensa biblioteca de vídeos de formació per treure el màxim partit dels teus esforços de màrqueting..

Us recomano Hootsuite si heu de gestionar les xarxes socials tret que no vulgueu utilitzar cada aplicació una per una. Hootsuite us permet utilitzar cada aplicació amb una. Brillant, de veritat. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30 de març del 2020

Podeu començar de manera instantània o si no voleu introduir detalls de la targeta de crèdit, podeu completar una sol·licitud a la pàgina que es pot trobar quan es desplaça una mica cap avall..

Mailchimp

Podeu obtenir un compte estàndard gratuït a Mailchimp si sou un grup elegible que envia informació crítica de salut pública sobre COVID-19 fins al 30 de juny de 2020. El màrqueting per correu electrònic és realment essencial per fer créixer el vostre negoci, i és possible que sigui l’oportunitat adequada d’aprofitar-lo..

Acadèmia Moz

Amb més de 15 cursos de SEO, Acadèmia Moz ho fa tot disponible de forma gratuïta. Només cal iniciar sessió o registrar-se gratuïtament i utilitzar el codi “Wegotthis” durant la facturació per bescanviar l’oferta. El SEO continua essent molt enorme en màrqueting, i si us baralleu, n’hi hauria d’afegir.

Acadèmia Ahref

L’Acadèmia de l’Acref el curs anomenat Blogging for Business està disponible de forma gratuïta durant un temps limitat. Aquest curs us mostra com fer créixer els vostres visitants mensuals de 100K de blogpost i convertir-los en clients de pagament. Tenen més de 4 hores i han estat lloats per Brian Dean i Kyle Byers.

Codecademy

Si sou un estudiant, podeu agafar-ho Les de Codecademy Adhesió professional i accés a una gran quantitat de cursos sobre temes com Desenvolupament web, Desenvolupament mòbil i Ciències de dades. La gran cosa és que teniu accés a ells durant la resta del curs escolar.

Repte de guió de 14 dies

Si publiqueu periòdicament vídeos o heu pensat, però lluiteu amb el guió, podeu anomenar aquest curs Repte de guió de 14 dies és tot el que necessites. El cost normal d’aquest curs és de 197 dòlars, però a partir d’ara el podeu aconseguir gratuïtament. No cal que introduïu les dades de la targeta de crèdit. Accepteu només el distanciament social i us convé unir-vos.

TechSmith

Podeu agafar TechSmith L’eina de gravació de pantalla anomenada Snagit i també l’eina de comentaris de col·laboració anomenada Video Review de forma gratuïta fins al juny del 2020. Tot i que l’ús gratuït no serà permanent, en aquests mesos, podeu decidir millor si aquestes dues eines són adequades o no..

Ajuts al Facebook

Conegut per fer sempre un pas en temps de crisi, Facebook ofereix 100 milions de dòlars en ajuts en efectiu i crèdits publicitaris per a fins a 30.000 empreses petites elegibles en més de 30 països on operen. Si sou elegibles, podeu utilitzar-lo per mantenir el vostre flux de treball fort, pagar el vostre lloguer, cobrir els costos necessaris, i fins i tot arribar a més clients.

Podeu registrar-vos a la seva pàgina i ser notificats quan aquesta estigui disponible.

Zoho a distància

Gratuït fins l’1 de juliol de 2020; pots fer servir Zoho de forma remota perquè la vostra empresa continuï en aquesta situació. Aquesta suite integrada inclou aplicacions web i mòbils que us ajudaran a col·laborar, a comunicar-vos i a fer-ho més bé.

CXL

Si heu perdut la feina o si la broma ha tingut un impacte negatiu en aquest brot, podreu agafar-lo CXL Màrqueting de creixement gratuït de minidegree durant 12 setmanes Això us ajudarà a crear una habilitat a la demanda i obtenir una nova feina remota.

En acabar, obtindreu un certificat i, a continuació, podeu inscriure-us als seus altres cursos.

Conclusió

Amb la bloqueig global, és fàcil de retardar i deixar-se quedar a casa. Per evitar-ho i esperem assolir-ho més que mai, us recomano encapçalar els recursos anteriors que us convinguin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map