14 Eines de retargeting per millorar el coneixement i la conversió de la marca

Posar en marxa un negoci sense publicitat és com tenir una bombeta, però no hi ha electricitat.


I sense retargeting, el negoci no estableix el coneixement de la marca. La retargeting és el rei per al coneixement i la conversió de la marca.

A mesura que la tecnologia continua evolucionant, aporta transformació digital en tots els àmbits. Per tant, és imprescindible que els propietaris puguin estar al dia dels últims mètodes de comercialització. Una d’aquestes tecnologies és l’ús d’eines de remarcament per millorar el coneixement i la conversió de la marca.

Els propietaris d’empreses no han de perdre l’oportunitat de fer que les tàctiques de màrqueting demostrin augmentar la conversió. És fonamental millorar el coneixement de la marca de qualsevol negoci per augmentar la conversió dels vostres productes.

El que fa la retargeting o el remàrqueting és que torna a retornar al client que s’havia perdut anteriorment. Hi ha diverses eines de remàrqueting disponibles per ajudar els administradors de campanyes i els propietaris d’empreses a convertir el client perdut. Si us pregunteu com serà el remàrqueting per obtenir el client perdut, no us preocupeu, hi hem estat tots. Vegem l’exemple següent:

Visiteu un lloc de comerç electrònic i navegueu per un nou moneder. Feu clic al producte que us agradi per obtenir més informació o per afegir-lo al carretó. Però no feu cap compra. Així que ara el client es perd.

Passat un temps, podreu visitar un altre lloc web que desitgi informació. Aquí podreu veure la mateixa cartera. Aquest és el poder de l’eina de remàrqueting i així es converteix el client perdut en clients que es tornen.

Ara que hem entès el poder de l’eina de remàrqueting, vegem algunes de les solucions més populars disponibles.

Desplegar-se

Adroll converteix els clients perduts en propietari de l’empresa durant més de 12 anys. Avui s’han convertit en una de les plataformes de remàrqueting més fiables.

Desplegar-se es pot utilitzar per connectar llocs de comerç electrònic com ara Shopify i Magento. També es pot connectar a eines de màrqueting com MailChimp i Marketo. Adroll fa que el client perdut dels productes recomanats o els carros de la compra abandonats mostri anuncis de retargeting a ells.

Ofereix una solució integral que és probable que trigui un temps a adaptar-se a ella. Però ofereixen grans recursos sobre com utilitzar i configurar Adroll.

SimplyBook.me és una solució de programació en línia per a empreses de totes les mides. Després d’utilitzar Adroll, el seu director general Ingvar Gudmundsson diu que el seu el trànsit augmentat del 20-30%, i el seu percentatge de conversions és estable i no disminuirà. Aquesta és una manera de crear un negoci estable amb ingressos recurrents constants. A més, van aconseguir un 60% de CPA per sota de l’objectiu i un cost de 0,54 dòlars per a cada nou visitant.

Una altra marca Johnells necessitava una solució de retargeting i Adroll era la que els proporcionava el rendiment i el control. Adroll els va oferir un servei d’alta qualitat. Adroll els va proporcionar una mitjana de valor total de l’1,76%, CPC de 0,49 USD, i un cost per adquisició de 9,02 dòlars USD.

Públics personalitzats de Facebook

Com l’eina de reargeting de Google Ads, Facebook Ads també inclou una eina de participació pròpia en forma de públics personalitzats. Creant i inserint un píxel de Facebook a les pàgines de destinació del producte, podeu utilitzar el públic personalitzat per retransmetre els usuaris de Facebook..

Això no es limita només a compromisos de Facebook, ja que podeu inserir el píxel a qualsevol lloc que controleu. Un cop l’usuari inicieu la sessió al seu compte de Facebook, es poden orientar amb els anuncis de retargeting. Aquesta és una manera d’aprofitar les xarxes socials per maximitzar la conversió.

Les noves marques i les marques antigues han vist un impacte significatiu en les seves vendes mitjançant l’ús dels anuncis de Facebook. StyleShare va utilitzar Facebook per atraure compradors i va augmentar les seves vendes amb anuncis fotogràfics orientats. En conjunt ho van aconseguir Retorn de 15 vegades a la despesa publicitària, un augment del 60% de CTR per a les instal·lacions d’aplicacions i un 25% d’increment d’usuaris actius mensuals a la seva aplicació.

Més històries d’èxit dels anuncis de Facebook es poden trobar aquí.

Criteo

És una eina molt popular per generar una gran conversió i es troben des del 2005. Criteo els serveis de remàrqueting web contenen més de 16.000 editors amb inventari d’alta qualitat. A més, les seves xarxes inclouen Instagram, Facebook i Google.

És una eina preferida de remàrqueting per a grans marques com Sony i BMW. El seu suport és un dels més reputats i inclou una base de coneixements per ajudar a les empreses en desenvolupament.

Criteo ofereix una solució completa de retargeting de piles, des de crear una campanya fins automatitzar les ofertes, les creacions i la retargeting.

Polytrans és una botiga en línia per a mascotes. Van utilitzar Criteo per reduir el cost i augmentar les conversions. Polytrans va centrar el visitant de la web que va mostrar interès i intenció de les compres mitjançant la tecnologia AI per mostrar anuncis personalitzats al lloc adequat i en el moment adequat..

Philips va obtenir un rendiment de la despesa d’anuncis (ROAS) un 848% mitjançant la solució de productes patrocinats Criteo i un 400% ROAS mitjançant la solució de màrqueting Criteo.

Anuncis de retargeting d’Instagram

Com que Facebook és propietari d’Instagram, també ofereixen una manera bastant impressionant de retragar anuncis. Instagram té més de mil milions de comptes actius i hi ha una oportunitat de màrqueting sense explotar.

Instagram té una plataforma similar a la qual es poden tornar a publicar anuncis Instagram. Funciona de la mateixa manera que els anuncis de Facebook per tornar a carregar el públic perdut. Utilitzar els mitjans socials és excel·lent per millorar el coneixement de la marca i augmentar la conversió. Sens dubte, Facebook i Instagram envien una potent eina de retargeting.

JOOP! és el segell de moda més conegut d’Alemanya i el seu objectiu era augmentar el coneixement de la marca per arribar a un públic més gran. JOOP! es va associar amb l’agència social media dreifive i va crear alguns anuncis de vídeo impressionants amb artistes alemanys i juntament amb l’influenciador Toni Mahfud a Instagram i Facebook. Es van orientar tant a homes com a dones amb una franja d’edat compresa entre els 20 i els 39 anys.

El resultat que van obtenir va ser impressionant, l’any 2018, entre el 7 d’abril i el 20 de maig, la campanya va augmentar el record de publicitat en un 60% amb un 27% de cost inferior per persona..

SmarterHQ

SmarterHQ utilitza anàlisis de comportament avançat per a publicar anuncis de retargeting al client per augmentar el coneixement i la conversió de la marca. Per tant, són un fort competidor en la segmentació del comportament.

Aquesta eina analitza el comportament de la participació dels usuaris amb els vostres anuncis i us proporciona les eines adequades per participar en altres plataformes. D’aquesta manera, els usuaris veuen els vostres anuncis exactament al moment adequat per obtenir-vos la conversió.

Finish Line, el principal minorista atlètic dels Estats Units, va utilitzar el SmarterHQ que va veure Creixement del 50% del correu electrònic desencadenat ingressos des de la seva adopció. Línia de meta La campanya de correu electrònic inclou l’abandonament del carretó, sèries posteriors a la compra, exploració de categories, alertes d’inventari baix, alertes de nous productes, abandó d’inscripcions de fidelització, etc..

Artudata

ArtuData aposta per l’AI per ajudar els venedors a descobrir i orientar el grup de públic més alt valor. La seva llista de casos d’ús és impressionant en busca, visualització i social.

L’eina de retargeting basada en AI de ArtuData està dissenyada per ajudar els propietaris o usuaris de negocis a crear campanyes efectives i eficients. Amb l’ajuda d’AI, els clients són més propensos a convertir-los amb els anuncis retragados adequats.

Kabbee és la principal aplicació de taxis per a aeroports a Londres. Va utilitzar ArtuData per millorar la comprensió del comportament dels usuaris i augmentar el ROI. L’eina AI d’ArtuData es va utilitzar en dades en viu per classificar els clics i predir la capacitat d’un clic per convertir-se en reserva real.

LiveCoach va utilitzar el ArtuData i va veure a Creixement del 17% en conversió dels usuaris registrats als usuaris de pagament. Més del 85% va triar un dels 10 primers entrenadors recomanats, i més del 30% va triar els 3 primers entrenadors recomanats. Després de l’èxit, LiveCoach ha decidit utilitzar-lo per a futures col·laboracions.

Audiència perfecta

El perfecte públic compta amb una potent xarxa d’anuncis amb més de 100 km de llocs. Tenen fama de l’abast extens. També cobreixen Facebook i Twitter per tornar a publicitar anuncis. Ajuda les agències de publicitat i els propietaris d’empreses a mantenir coordinats els anuncis de retargeting en molts canals.

Dissenys 99 és el mercat més gran del disseny gràfic del món. Van contactar amb el públic perfecte després de llegir-los a TechCrunch i van muntar una campanya. Van obtenir un resultat fantàstic en la conversió amb un 134% d’increment dels ingressos incrementals i un CPA un 24% inferior a Google Ads.

També, American Apparel es va produir un benefici de la despesa publicitària de 20 vegades, superant el rang mitjà típic de 5-10x. Amb aquests números, els seus gràfics de ROI estaven anul·lats. Es va registrar un augment del ROI del 400% en la retargeting de FB.

Públics a mida de Twitter

Com el píxel de Facebook, obteniu el Twitter píxel i inseriu-lo al vostre lloc web. A continuació, el píxel recull la identificació de galetes dels visitants i després la relaciona amb els usuaris de Twitter.

El públic a mida de Twitter consta d’un nom d’usuari de Twitter, una adreça de correu electrònic, els visitants del lloc web i els usuaris d’aplicacions mòbils. Hi ha tres maneres d’utilitzar els públics a mida que són:

 • Web: orienteu-vos als usuaris que han visitat recentment el vostre lloc web.
 • Llista: utilitzeu l’adreça de correu electrònic o el nom d’usuari de Twitter per tornar a publicar anuncis.
 • Aplicacions mòbils: utilitza les dades recollides de l’activitat de l’usuari de Twitter.

iClothing, un lloc web de comerç electrònic irlandès que ven draps i calçat de dones a tot Europa. Es van associar amb l’agència digital Wolfgang Digital, per crear la seva campanya. Van utilitzar els públics a mida de Twitter per orientar-se a les dones que vivien a Irlanda interessades en la moda. Això va registrar un creixement del 25% en la taxa d’afectació màxima.

IMO Barcelona, un centre d’oftalmologia de renom internacional. OMI va utilitzar la campanya dels seguidors amb dos objectius; una és augmentar el coneixement de la marca, i la segona era compartir les darreres novetats, informació sobre salut ocular amb els nous seguidors. Van veure un augment del 600% de seguidors en 3 anys.

Sizmek

Sizmek va ser fundada fa dues dècades el 1999. És una de les plataformes publicitàries més antigues que porta anys d’experiència amb elles. És una plataforma independent de publicitat.

El 2017, Sizmek va adquirir Rocket Fuel i va integrar les seves funcions de retargeting en el seu motor de presa de decisions impulsat per AI. En aconseguir-ho, Sizmek aportarà una gran visió de les dades i les reunirà en un sol lloc. Això permet als usuaris comprendre i optimitzar la campanya en un sol lloc.

Els seus informes de campanya són molt senzills d’entendre, fins i tot per als nous usuaris.

Citibank va funcionar a Recompensa Citibank Platinum campanya utilitzant Sizmek. En utilitzar Dynamic Creative, van reduir el temps de producció a la meitat i van aconseguir conversions un 42% més altes per a una campanya de retargeting complexa i optimitzada. Aquesta campanya va ser primera d’aquest tipus a Malàisia.

Dell va utilitzar Sizmek per crear El poder de fer més campanya. Més de 27 milions d’usuaris únics van veure aquesta campanya i van generar 162.000 visites al seu lloc.

ReTargeter

ReTargeter ofereix diverses solucions per al coneixement i la conversió de la marca, com ara Web, Facebook, CRM, dinàmica de retàrqueting, opcions de cerca i públic..

ReTargeter se centra en els llocs web que reuneixen més de 30K visitants únics cada mes, el que significa que es retrasen els vostres anuncis als llocs web de qualitat. Us proporcionen un píxel a col·locar al vostre lloc web per fer el seguiment dels visitants del lloc web i, a continuació, us anuncien els anuncis retargetats amb la vostra marca. Això augmenta el coneixement de la vostra empresa.

Segons ReTargeter, ajuden a que les marques arribin al 98% del tràfic web que perden les convertiran en clients. Aquesta és una gran proesa a aconseguir.

BattlBox és l’engranatge de supervivència i el lliurament d’equips exteriors de la màxima qualitat. Van utilitzar un ReTargeter per conduir més de 2900 visitants al seu lloc web i van aconseguir més de 500 conversions. Aquesta va ser només una campanya de tres mesos i van obtenir grans resultats.

Fixel

Fixel és una potent eina de segmentació que aprofita la tecnologia d’Intel·ligència Artificial. La seva eina converteix el compromís en mètriques d’acció i això permet als venedors dirigir-se només als visitants més interessants. És probable que quan un usuari s’hi involucri més, vol dir que podria estar interessat en el producte. Això comporta més conversions.

A diferència d’altres eines, no cal aprendre a treballar a Fixel. S’integren en els fluxos de treball existents per oferir mètriques d’interacció a la plataforma d’anuncis. Es pot utilitzar amb Google, Bing, Yahoo, Facebook, Twitter, LinkedIn, Quora, etc.

Per 299 dòlars, obtindreu tres mesos de servei Fixel complet i fins a 100K sessions per mes.

Retargeting.biz

Aquesta eina té com a objectiu proporcionar una solució per a la comercialització electrònica. Retargeting.biz els productes inclouen personalització, solució de màrqueting per correu electrònic i gestió d’anuncis a plataformes d’anuncis de Google i Facebook. Per tant, proporcionen totes les eines necessàries per al funcionament del comerç electrònic.

La seva millor eina única és un motor de suggeriments predictius. Utilitza el poder d’AI que farà suggeriments per proporcionar una decisió òptima, com ara quan s’ofereix un descompte i fer contacte. Retargeting.biz està creixent constantment i obté tracció per les seves característiques úniques.

bobomoda.ro, una botiga en línia que ven roba i accessoris per a dones. Al estar en un negoci altament competitiu, volien destacar. Van utilitzar tant anuncis de productes dinàmics de Facebook com Retargeting.biz. Van aconseguir el seu objectiu augmentant Creixement del trànsit del 53,45%, Valor mitjà de la comanda del 2,66%, 130,82% carretons recuperats i 12x devolució de la despesa d’anuncis (ROAS).

Meteora

Meteora és l’orgull del seu assoliment en millorar el compromís publicitari i augmentar el coneixement de la marca. Això es va aconseguir rodant el nostre nombre de funcions automatitzades a la seva plataforma.

Han automatitzat l’orientació de paraules clau i també ajuden a trobar llocs web que és probable que tinguin un gran nombre de públic objectiu. Això és útil per obtenir les primeres impressions rellevants. Meteora és fantàstic si us heu centrat a augmentar la vostra consciència de marca en el mercat local o a orientar els clients en àrees específiques.

Anuncis de Google

Esteu esperant Google a la llista. No érem vosaltres?

Si utilitzeu la opció Anuncis de Google per compte propi o a través d’una agència, haureu de tenir en compte que Google té una eina integrada a la seva plataforma d’anuncis per ajudar-vos a la reordenació. Amb aquesta eina, podeu tornar a canviar els anuncis al client perdut a Internet alimentat per Google Ads.

Està bé si feu servir Google Ads per fer publicitat i és fantàstic un cop comenceu a utilitzar la seva eina de remàrqueting integrada..

Moltes marques petites i grans utilitzen anuncis de Google per promocionar els seus productes i han augmentat el seu ROI amb èxit. Els anuncis de Google utilitzats per Colgate per sensibilitzar sobre el seu nou producte, la pasta de dents de Colgate Optic White Express White. Van veure un 13% augment de la consciència de marca i un 1116% d’interès de marca.

Naturals de Schmidt va aconseguir un augment del 48% en Brand Awareness, que és un 12,75% millor que la mitjana de les campanyes. Un total de 2,2 milions de nous usuaris que participen amb els anuncis de Schmidt. El que és excel·lent és que el seu CPM era eficient a 5,64 dòlars.

Si sou nous anuncis a Google Ads i esteu interessats en aprendre, us recomano que ho reviseu Curs Udemy.

Conclusió

Aquesta llista completa d’eines de remàrqueting per al coneixement de la marca ha d’ajudar els propietaris de negocis a qualsevol nivell. Qualsevol organització de mida pot iniciar publicitat i utilitzar eines de remàrqueting per millorar la seva conversió.

Recordeu que no podeu fer anuncis de retargeting sense que ningú visiti el vostre lloc web primer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map