12 millors eines de control de suports per a la gestió de marques

Atès que els clients són el fonament de qualsevol negoci, és important escoltar-los.


Ja sigui a les xarxes socials o a tota la web; el públic pot estar en qualsevol lloc i identificar el que realment necessiten és fonamental per al creixement. La millor manera d’aconseguir-ho és mantenir-se honest, observar la seva opinió i estar atent a ells.

El feedback constructiu dels vostres clients és necessari per millorar les coses per al vostre negoci.

Un cop comenceu a interactuar amb els vostres clients i els escolteu, obrireu vies de bona percepció positiva del vostre negoci. Al seu torn, això pot ajudar-vos a ser considerat com una marca centrada en els usuaris.

Tingueu-ho en compte, he recopilat aquesta llista d’eines de control de marques perquè la vostra marca tingui un creixement més alt. Si us sembla interessant, anem directament a sobre. ��

BrandMentions

Com el seu nom indica, BrandMentions et permet saltar per tota la web i trobar mencions rellevants. És un bon indicador per trobar clients i promocionar productes en els llocs adequats. No només això, sinó que també podeu crear relacions en el procés i gaudir d’una exposició de marca més gran.

Podeu esbrinar les converses que es proposen sobre la vostra marca o productes i, fins i tot, identificar immediatament el to amb el qual conversen. Això és essencial per comprendre les emocions que hi ha darrere de la menció.

Com que l’anàlisi dels competidors és un aspecte tan important del màrqueting, BrandMentions us permet espiar els vostres competidors i analitzar els jugadors més importants del vostre lloc. Podeu optar per investigar i obtenir informació sobre qualsevol tema.

Finalment, rebreu notificacions en temps real sobre els enllaços i les mencions més recents directament a la safata d’entrada.

PeakMetrics

Utilitzant intel·ligència mediàtica omnicanal, PeakMetrics us pot ajudar a analitzar i identificar les tendències a tot el web. Té el poder fins i tot de aprofundir en publicacions més petites i trobar informació essencial que us ajudarà a comprendre el que els preocupa la gent.

En poques paraules, pot passar a través de més de cinc plataformes socials, més de 50 fonts de notícies i TV / ràdio a tots els 210 mercats de Nielsen. Com que el volum de resultats pot ser enorme, podeu personalitzar i filtrar la vostra cerca fàcilment.

Mitjançant la funció de divulgació, podeu mirar les persones que hi ha darrere d’aquestes botigues / publicacions i crear contactes per obtenir possibles vies possibles en el futur..

Una altra gran característica és que podeu visualitzar les analítiques i diferenciar entre el que produeix resultats i el que no.

Mencionadament

Dedicat a plataformes de xarxes socials, Mencionadament et permet accedir a informació de mencions, buscar influents i adquirir avantatges. També us ajuda a prevenir una crisi de reputació saltant els problemes dels clients i resolent-los des de ben aviat.

Podeu optar per vigilar els vostres competidors simplement introduint la paraula clau de marca i se us proporcionarà totes les mencions a les plataformes. El tret que més em fascina és l’anàlisi del sentiment. Pot escoltar-se a través de totes les mencions i dir-vos si la conversa va mantenir o no un sentiment positiu mentre l’escrivia.

A més de tot això, també podeu integrar Mentionlytics amb Trello i HootSuite.

Google Alerts

No hi ha cap manera de deixar de banda els bons vells i fiables Google Alerts d’aquesta llista. Aquesta empresa és coneguda pels seus serveis de qualitat, i definitivament és un d’ells. També es pot parlar de la senzillesa d’aquesta eina.

Sense disseny elegant ni funcions addicionals; fa el que realment es requereix. Podeu crear alertes a tots els propòsits, ja sigui per a la vostra marca o gairebé qualsevol cosa. Fa unes setmanes, vaig crear una alerta per al domini del meu lloc web per comprovar si s’enllaçava des d’altres llocs i aquesta eina va funcionar de meravella en notificar-me per correu electrònic per a cada enllaç enllaç..

De forma similar a això, podeu utilitzar Google Alerts per obtenir el vostre benefici i romandre notificat de qualsevol cosa relacionada amb el vostre interès.

Marca24

Marca24 té un abast molt més ampli, que abasta plataformes socials, portals de notícies, blocs, fòrums i molt més. És robust i compatible amb el GDPR 100%. Les seves mencions a Facebook i Instagram es recullen a l’API oficial de Facebook, i això parla de volums.

Podeu esperar aquestes dades de control de Brand24:

 • Nombre de mencions
 • L’humor de les mencions
 • Tipus i nombre d’interaccions
 • Les àrees d’esment de Twitter més actives
 • El context que hi ha darrere de la menció
 • Influents del vostre nínxol

El gran és que aquesta solució et permet comparar el teu rendiment amb els teus competidors i oferir millors tàctiques.

Director de junta

Si el vostre focus principal està en fòrums de missatges i fòrums, doncs Director de junta potser sigui el que busqueu. Aquesta eina rastreja i troba taules de discussió per mostrar el que diu la gent sobre vosaltres i la vostra marca (o sobre qualsevol paraula clau que vau introduir).

És de naturalesa molt senzilla, però és molt útil perquè, sovint, la gent realitza converses reals en fòrums i seccions de comentaris. Tractar de trobar-los manualment és una tasca inimaginable, de manera que voldríeu utilitzar aquesta eina per això.

Hootsuite

Més coneguda com a eina de gestió de mitjans socials, Hootsuite també té una funció de control de marques que funciona de manera brillant. Podeu cercar converses per paraules clau, hashtags o ubicacions, també, en diversos idiomes.

Un cop trobeu les converses adequades, podeu respondre ràpidament a vosaltres mateixos o assignar-los als membres del vostre equip. També podeu afegir determinades aplicacions per millorar la vostra supervisió.

Hootsuite és una de les solucions més populars per la qual cosa difícilment podreu equivocar-vos.

Rellotge de marca

Rellotge de marca pot obtenir dades de 100 milions de fonts i més d’1,3 bilions de publicacions individuals. És enorme i és una de les raons per les quals l’utilitzen empreses com Samsung, BBC i Walmart.

Tenen una tecnologia IA avançada anomenada “Iris” que fa la major part del treball increïble d’aquesta eina. Sabeu que un servei és fantàstic quan els aspectes tècnics estan parcialment controlats per AI. La majoria de les vegades estan obligats a anar bé.

Podeu afegir noves fonts de dades ràpidament i fàcilment per obtenir informació d’àrees que d’una altra manera no serien possibles. Té una interfície d’interès flexible i un equip de suport intel·ligent per a la qual no es podrà recuperar.

Podeu començar emplenant el formulari de la pàgina.

Sentione

El fet de mantenir-se al dia amb les necessitats del vostre públic és fàcil quan el feu servir Sentione. Pot extreure dades de més de 5 milions de fonts, incloses plataformes de xarxes socials, blocs, portals de notícies i llocs de revisió. També podeu optar per filtrar les paraules d’intenció de compra, la indústria i les paraules clau de la intenció de compra.

Atès que conèixer els aspectes externs del vostre públic és essencial, Sentione us permet visualitzar les dades demogràfiques, el sexe, les hores més actives i molt més. També hi ha una funció per a l’anàlisi de competidors i una opció per notificar-se immediatament sempre que l’AI detecti paraules clau rellevants.

Menció

Valorat amb 4,5 / 5 estrelles de G2 Crowd, Menció us poden ajudar, supervisar, analitzar i treballar amb més de mil milions de fonts a la xarxa. Podeu descobrir informació rellevant i compartir-los amb els membres del vostre equip perquè us pugueu centrar en altres aspectes del vostre negoci.

A part d’això, Menció permet:

 • Analitzeu la vostra competència
 • Consulteu la percepció de la marca a partir de converses
 • Entendre i escoltar fàcilment el públic
 • Gestiona i programa el contingut social

Podeu provar tota la seva suite sense cap cost per començar a utilitzar la prova gratuïta.

SproutSocial

Una altra gran eina d’escolta social; SproutSocial us ajuda a entendre el vostre públic fins a les arrels més profundes. Podeu utilitzar informació sobre la indústria, la marca i la competència per esbrinar temes rellevants i entendre millor els sentiments dels usuaris.

Podeu obtenir informació i utilitzar-les no només en les xarxes socials, sinó també en altres àrees de desenvolupament, com ara atenció al client, nous productes i màrqueting en general. Hi ha moltes més funcions i podeu provar-les totes mitjançant la prova gratuïta.

Falcó

Podeu fer el seguiment de les tendències i tenir una millor idea de la percepció de la vostra marca Falcó. Permet cercar 2,7 milions de fonts i fins i tot reduir-lo amb variables com paraules clau, exclusions i combinacions de paraules.

En definitiva, aquesta eina us permet:

 • Tendències puntuals
 • Superviseu la vostra marca
 • Feu el seguiment de les consultes personalitzades
 • Ordena, filtra i visualitza les dades recollides
 • Identifiqueu els influents que participin amb els temes de la vostra marca
 • Analitzar sentiments
 • Creeu públics personalitzats

El falcó està disponible en diversos idiomes, inclòs l’espanyol, l’alemany i el mandarí.

Conclusió

És important conèixer quins són els vostres públics per servir-los millor. Sense supervisió de marca, no equival a llançar fletxes encegades. Espero que les eines anteriors us ajudaran en aquest sentit i potencialment pugueu fer créixer el vostre negoci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map