10 eines de correcció de dades perquè la publicació del vostre bloc es pugui compartir

Les publicacions compartides són precioses per a qualsevol campanya de xarxes socials. Si el contingut és encara més compartible, es traduirà en una campanya més eficient.


El vostre missatge es propagarà més ràpidament i en gastareu menys. Tot es tracta arribant a una audiència més gran a un ritme ràpid sense despeses addicionals!

Per aquest motiu, s’han desenvolupat diverses estratègies i tècniques. Cada cop són més els bloggers que els utilitzen cada dia per fer les seves publicacions més compartible.

Els blocaires solen realitzar diverses tasques per assegurar que el seu contingut sigui d’alta qualitat. Aquests inclouen planificació, escriptura, correcció de correccions, edició i publicació, i poden ser una molèstia per combatre tots alhora.

La qualitat del contingut determinarà la majoria de les vegades el seu funcionament comparteix les teves publicacions de bloc són.

El fet de tenir contingut d’alta qualitat apel·larà al públic d’elit; que és el que determina com i on es publicaran i compartiran les publicacions. Utilitzeu diverses eines per millorar el contingut per millorar la qualitat del vostre contingut.

Podeu utilitzar un servei de correcció professional en línia alliberar-se una estona per centrar-se en les tasques més exigents del vostre plat. D’aquesta manera podreu ampliar els vostres blocs a través de plataformes de xarxes socials com ara fire fire.

Serà més aviat decebedor si les teves publicacions no tenen sentit a causa d’errors menors que s’haurien pogut evitar del tot. Les publicacions han de tenir flux i tenir sentit. Els correccions de serveis estan pensades per ajudar-vos en això.

1. Fiverr

Fiverr et permet accedir a un clúster internacional de lectors de proves i editors professionals. A mesura que us concentreu en la vostra redacció, tindreu la lectura i la publicació de les altres publicacions.

Vostè serà capaç de centrar-se més en crear contingut de qualitat ja que tindreu més temps a les vostres mans lliurant la vostra programació.

Tindreu les vostres publicacions polides per correctors de talent amb una excel·lent taxa amigable per a la butxaca. Hi ha un bon sistema de seguretat que garanteixi la protecció de la vostra inversió, per molt petita que sigui.

Això ha fet que Fiverr sigui el més fiable llocs web autònoms a Internet.

Per als nous bloggers, atreveu aquest lloc i subcontracteu-lo aquí el més freqüent possible. Fins i tot els bloggers experimentats quedaran impressionats de la quantitat de valor que poden afegir als seus llocs mitjançant l’ús de serveis de Fiverr.

2. Ulisses

Ulisses és una excel·lent eina dissenyada per a bloggers amb la característica de millorar la seva productivitat en moviment. Els blogs comporten una gran quantitat de sortir de l’oficina per recopilar informació per a les publicacions del vostre bloc.

Un desafiament es produeix quan no podeu acabar d’escriure al camp. No podreu capturar alguns dels detalls més fins a incloure al vostre treball.

Comenceu a escriure al camp amb aquesta aplicació, deixant tots els detalls mentre són frescos a la vostra ment o millor encara al vostre davant. Així serà el vostre contingut més atractiu per al públic, i la vostra història serà viva i més expressiva.

El multiplataforma les habilitats d’aquesta aplicació garanteixen que no us limiteu al tipus de dispositiu que disposeu. També podeu exportar el vostre treball en diversos formats com el PDF o exportar-lo directament a WordPress.

3. Fàcil recompte de paraules

A mesura que escriviu, és important tenir nota del recompte de paraules. Un escriptor professional us dirà que no poden escriure sense prendre nota del número de paraules.

Tot i que no us importa el temps que escriu és el que escriviu, sempre se us concedirà un límit en el nombre de paraules per a cada publicació al bloc.

Per tant, és important saber mantenir un equilibri aquí. Podreu saber quantes paraules heu d’utilitzar per paràgraf i per línia. Fàcil recompte de paraules amb precisió informa’t de quantes paraules heu escrit.

Enganxeu el text a l’aplicació i us donarà el conte de paraules i altres paràmetres de forma instantània. Ha estat confiat en diversos bloggers durant molt de temps perquè els nous blocaires el puguin utilitzar sense cap tipus de preocupació.

4. Comprobador de plagi

Check Plagiarism mitjançant petites eines de SEO és una col·lecció d’eines de correcció i correcció molt útils per a què fan i que poden oferir serveis de qualitat premium sense cap cost.

Cal destacar que el comprovant de plagi és molt eficient a l’hora de comprovar el wok de plagi en línia. D’aquesta manera t’asseguraràs un treball autèntic, encara que ho sigui manllevar informació d’articles en línia.

Eviteu la vergonya de disminuir la vostra feina a causa d’un plagi. És difícil treure una taca a la vostra reputació com a blogger professional causat per la pirateria. Eviteu-ho mitjançant aquesta eina gratuïta per garantir contingut professional de qualitat.

Heu enganxat el text aquí i destaca el lloc en què el vostre treball sembla tenir una similitud amb alguns documents en línia. Podeu editar la vostra obra en línia a mesura que la torna a comprovar. Tenir contingut original ho fa més probabilitats de ser compartides entre els lectors d’elit i qui no voldrien aquest públic?

5. WriteRack

Tens alguna publicació llarga que vulguis compartiu-lo a Twitter per conèixer-vos la vostra xarxa en línia? Aquesta eina serà útil. El que fa és eliminar la càrrega de fer publicacions monòtones que poden resultar força molestes.

Tot el que heu de fer és donar-li el vostre treball i el dividirà en bits la mida del límit màxim de caràcters i el publiqueu un rere l’altre sense la vostra intervenció. Twitter és ideal per compartir idees, però no us permet compartir publicacions llargues.

Només teniu 140 caràcters per fer la vostra declaració.

Utilitzeu WriteRack quan tens molt a dir a Twitter. Aprofiti aquesta eina per “horari”Les teves publicacions de manera que et puguis centrar en la publicació de més publicacions: els teus esforços a blocs acaben sent més fàcils!

6. Eina del llenguatge

La publicació més compartida ha d’ajustar-se a moltes normes gramaticals. Cal contractar correctors professionals o aprendre aquestes normes. Aquesta eina soluciona aquest repte per tu comprovant la vostra feina més de 20 idiomes.

Per a aquells que no escriguin en anglès, no us preocupeu, la vostra tasca es comprovarà en anglès i en els altres idiomes. Només heu d’enganxar el treball LanguageTool, i immediatament comprovarà el vostre treball i us donarà informació instantània.

7. Editor de Hemingway

Editor de Hemingway és una bona manera de millorar les teves habilitats d’escriure. Permet identificar els seus defectes en escriure. S’analitza el vostre treball i, a continuació, es remarquen els errors de diferents colors i es mostren a la part dreta amb detalls empírics.

Mitjançant aquest anàlisi detallat, podreu entendre què i com ajustar-vos en conseqüència. El presentació d’errors multicolor És útil per posar en relleu diferents tipus d’errors, cosa que us permetrà conèixer quin tipus d’errors us plaga més fàcilment.

Si utilitzeu aquesta eina, podreu saber exactament on concentrar el vostre esforç: una característica que els editors de text normals no ofereixen.

8. Quill

Quan utilitzeu Calla, se li proporcionen mostres del seu treball. Aquests seran els vostres models de pràctica per a la lectura de correccions. Després de completar cada tasca, se li proporciona un desglossament del rendiment.

Si teníeu raó, heu equivocat o necessiteu ajuda addicional, tot el lloc us serà analitzat i mostrat automàticament.

Els exemples de textos són només textos maniquins que es poden utilitzar diverses vegades a mesura que el sistema els restableix després de cada sessió. Podeu seguir fent això fins que les vostres habilitats siguin perfectes i pugueu gestionar les tasques que us surten.

9. Programari de gingebre

Programari de gingebre és una col·lecció d’eines que és molt atractiva per a tots els blocaires. Us ofereix la flexibilitat de tenir totes les eines de correcció del mateix paquet amb el vostre editor de text per poder realitzar tasques que creieu que no eren possibles per escrit.

L’editor de text aquí corregeix automàticament els errors d’escriptura mentre continua escrivint. A part d’això, pot llegir el vostre article en veu alta i avisar-vos sobre les frases més utilitzades.

Això fa que la vostra obra aparegui actual i, per tant, interessant per als lectors. Es tracta d’una eina inestimable i millorarà significativament la vostra eficiència. Creeu una publicació atractiva amb aquesta eina i captareu la imaginació dels vostres lectors.

10. 1Controlador

Voleu el luxe de revisar el text en qualsevol lloc sense haver de traslladar-lo d’una aplicació a una altra? 1Checker té la possibilitat de comprovar el que escriviu sense importar-lo on sigui: editors de text o navegadors en línia.

Tenir la capacitat de comprovar el vostre treball a qualsevol plataforma és com tenir la capacitat de ser mòbil. Comproveu un mínim enrenou en comprovar les vostres publicacions i el seu valor augmentarà. Millorar la qualitat del vostre contingut, fins i tot de les vostres publicacions en xarxes socials, amb l’ajuda d’eines completes i instantànies, pot millorar significativament el nivell de compartir les vostres publicacions.

Conclusió

Aquestes eines són una forma efectiva de millorar la qualitat de les publicacions. Aquesta no és una llista completa, ja que hi ha moltes altres eines que poden funcionar per a vosaltres. Tot i que no es garanteix que totes les eines funcionin, el que importa és la manera d’utilitzar-les.

No hi ha cap aplicació divina que pugui exercir totes les funcions. La manera més eficient d’obtenir el màxim rendiment d’aquestes eines és utilitzar-les en combinació. Una aplicació minimitzarà el desavantatge d’una altra mentre que d’altres s’afegiran els punts més elevats.

Alguna de les eines que us han funcionat en gran mesura no es troben aquí? Alguna de les llistes aquí us ha decebut o no ha actuat com cal? Contribuïu a aquest tema i compartiu la vostra opinió sobre com es pot fer les publicacions del bloc es poden compartir més.

Escrit per Lory

Lori Wade és una escriptora de contingut independent Pròspera escriptora a qui estigui interessat en un ampli ventall d’àmbits, des de l’educació i el màrqueting en línia fins a l’emprenedoria. També és una tutora entusiasta que busca educar a un altre nivell com tots. Si us interessa escriure, la podeu trobar a sobre Twitter o Google+ o la trobeu a altres xarxes socials. Llegiu i agafeu informació útil sobre Lori!

Tags:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map