7 Millor solució PBX al núvol per a petites i mitjanes empreses

Si esteu buscant un sistema de telefonia empresarial, probablement heu vist les sigles PBX força. PBX és curt per Intercanvi de sucursals privades. A diferència d’una xarxa de telefonia pública, PBX permet que les empreses puguin operar per si soles la seva xarxa de telefonia.


Tradicionalment, els sistemes PBX només estaven disponibles com a solucions en premissa. Això significava una autogestió rigorosa, un elevat cost de manteniment i una complexitat d’alt nivell.

I, tot i que encara estan disponibles com a solucions locals, es recomana als usuaris de PBX actuals allotjar el seu sistema telefònic a través del núvol.

No només perquè és molt més assequible, sinó perquè és més fàcil de gestionar i que es poden beneficiar de funcions úniques. Per il·lustrar, aquí teniu algunes d’aquestes característiques:

 • Allotjament fora de lloc. El proveïdor el gestiona i manté el vostre sistema telefònic, cosa que significa que els centres de dades estan fora de lloc. Això alleuja la necessitat de manteniment regular del maquinari.
 • Telèfons IP. Els sistemes PBX basats en núvol funcionen completament per Ethernet. Això significa que tota la vostra empresa pot utilitzar telèfons VoIP i / o mòbils des de qualsevol lloc on hi hagi connexió a Internet.
 • Gestió senzilla. Les solucions PBX basades en núvol integren totes les funcions essencials dins d’un tauler de control en línia. Això significa que podeu dirigir directament, assignar permisos, gestionar configuracions de telèfon, etc. des del vostre navegador.
 • Flexibilitat. Tant si esteu de viatge de negocis com fora de la oficina, Cloud PBX us assegura que els vostres clients i equip us puguin contactar sempre que vulgueu.
 • Sense despeses addicionals. Les solucions que es mostren en aquesta publicació només es basen en un model basat en un pla. Només pagueu per les funcions que necessiteu, ni més ni menys.

I, per últim, continuar digital garanteix que també podeu integrar la vostra plataforma de Cloud PBX escollida amb les eines preferides de gestió de relacions amb els vostres clients. Els gustos de Força de vendes, Zendesk, Fluix, Xarxa fresca, i molts altres.

En un moment donat, anar digital amb el sistema de telefonia empresarial va suposar una rendibilitat. Actualment, es pot beneficiar d’una major productivitat, facilitat d’escalat i centenars d’integracions amb eines que la vostra empresa ja utilitza.

Per tant, mirem de prop les opcions que tenim per a algunes de les millors solucions Cloud PBX del mercat.

JustCall

JustCall

JustCall és un sistema PBX basat en núvol que proporciona als propietaris de negocis números de telèfon en més de 70 països. Els números de telèfon creats per JustCall apareixen com a números locals sempre que contacteu amb els vostres clients, la qual cosa proporciona un nivell de transparència complet.

Un número local elimina la necessitat que els clients es preocupin de la legitimitat de les trucades que reben. Poc després de registrar-vos com a client JustCall, tindreu l’opció de generar nous números de telèfon al país que preferiu.

El millor de tot, no es tracta només d’un conjunt racional de números de telèfon. La llista de funcions de JustCall és àmplia i àmplia quan es tracta de garantir que tant vosaltres com els vostres clients sempre estan en contacte. I aquí és com.

 • Desviament de trucades. Sortiu de vacances? No és un problema. JustCall pot reenviar o distribuir trucades a diverses opcions, fins i tot quan no quedeu.
 • Distribució d’equips. Cap trucada no hauria de respondre sense resposta. Les funcions de l’equip de JustCall us permeten assignar diversos empleats a un sol número.
 • Cites. Utilitzeu un dels widgets del lloc web proporcionats per afegir un formulari de cita al vostre lloc web. D’aquesta manera, els clients poden programar cites de trucades en un moment convenient per a ells.
 • Integracions. JustCall admet més de 30 integracions amb les vostres plataformes de CRM i Helpdesk preferides.
 • Seguiment. Tens previst formar un nou grup d’empleats del centre d’assistència telefònica? Les funcions de control integrades us permeten identificar ràpidament possibles errors que comencen els estudiants i modificar-los de forma continuada.

La companyia actualitza constantment la seva plataforma amb noves funcions i eines per ajudar-vos a aprofitar al màxim el vostre sistema telefònic. Pel que fa a preus, és just i flexible. Amb el pla més assequible, a partir de només 25 dòlars mensuals per número.

Aircall

AirCall

Esteu buscant una solució per a telèfon comercial que pugui ampliar a mesura que creixi la vostra empresa? No busqueu més que Aircall. Una opció perfecta per a propietaris d’empreses que busquen iniciar el seu propi centre de trucades i ampliar-lo al costat del creixement empresarial.

Aleshores, fins a quin punt costa utilitzar Aircall a la pràctica? La bona notícia és que tot, des de registrar-se fins a crear el teu primer número de telèfon està bastant automatitzat. Un cop hàgiu configurat l’estructura del vostre equip, podreu començar a afegir números de telèfon de més de 50 països.

Vostè pot personalitzar cada número que creeu segons els requisits del país i, a més, podeu assignar-ne un número a un membre de l’equip específic. Per exemple, algú que treballa des d’una regió on trieu el número que cal ubicar.

Aircall per a millors negocis

Però no és tot. Per tal de fer el vostre centre de trucades el més complet possible, necessitareu assistència per a integracions de tercers. El més probable és que ja gestioneu la vostra llista de clients mitjançant un programa d’assistència d’ajuda o d’una altra manera.

I fins i tot en aquest departament, Aircall és extremadament endavant amb el suport que proporcionen. La llista actual d’integracions inclou més de 100 eines i plataformes que utilitzen els propietaris d’empreses moderns. Com ara Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive i molts altres.

RingCentral

RingCentral

RingCentral és l’elecció principal del sistema telefònic per a més de 400.000 propietaris d’empreses a tot el món. Tant si sou una petita empresa com una empresa en creixement, RingCentral ofereix moltes funcions per satisfer les vostres necessitats.

Com a plataforma de VoIP basada en núvols, RingCentral destaca amb funcions per a trucades de veu, missatgeria de text, però també opcions de conferències per a vídeo i àudio..

Previsualització centrada de trucades

Una de les funcions més buscades per RingCentral és la seva experiència unificada per a mòbil i escriptori. D’aquesta manera, es garanteix que els empleats sempre poden accedir a trucades importants (perdudes o no), ja siguin de forma inici o a la seva oficina.

Mitjançant la distribució, podeu assignar diferents equips a diverses branques diferents al vostre negoci. Per exemple. Clients que necessiten ajuda tècnica o financera.

El preu comença a partir de 20 dòlars mensuals pel pla Essentials, amb Ultimate (tot inclòs) a partir de 50 dòlars al mes. Tingueu en compte que aquests costos de subscripció no cobreixen els números de telèfon individuals que comencen a uns 5 dòlars per a un número internacional.

8 × 8

8x8

8 × 8 està centrat en ajudar els propietaris de petites i mitjanes empreses a crear un sistema telefònic dinàmic a tota l’estructura empresarial. Mitjançant la tecnologia de nivell mundial, el 8 × 8 és capaç de proporcionar serveis PBX d’alta velocitat sense utilitzar cap connexió a Internet.

Com a plataforma única en un, 8 × 8 és capaç de proporcionar més que un sistema de gestió de telèfons tradicional. Per il·lustrar, aquí teniu un detall dels tres productes bàsics que 8 × 8 proporciona als seus clients:

 • Oficina Virtual. Un servei telefònic tradicional orientat al núvol que utilitza VoIP. Perfecte per a propietaris de petites empreses que necessiten un número de telèfon fiable per arribar als clients.
 • Oficina virtual Pro. La versió professional del mateix pla inclou funcions addicionals com el fax, la conferència i la possibilitat de gravar trucades. Ideal per si la vostra empresa creix i busqueu concloure negocis en un entorn de treball remot.
 • Centre de contacte virtual. Una experiència de centre de contacte a tot el món al núvol. Inclou eines per generar informes, analitzar dades al llarg del temps i molt més. Adequat per a empreses establertes que tinguin comptes amb milers de clients cada dia.

Una de les funcions que destaca 8 × 8 és el seu Patronat de treball. Aquest quadre de comandament us ajuda a reunir tots els vostres empleats en un sistema singular. Els empleats poden xerrar entre ells, assignar trucades o administrar una llista de missatges de veu.

Per últim, però no per això menys important, si decidiu anar amb 8 × 8, un dels seus especialistes en PBX us farà un recorregut introductori del producte que dura fins a una hora. D’aquesta manera, us assegureu que coneixeu plenament totes les seves funcions bàsiques i com aquestes funcions poden beneficiar el vostre negoci.

RingOver

RingOver

RingOver és una plataforma de telecomunicacions de base francesa que us ajuda a configurar el vostre propi centre de trucades digitals en menys de 5 minuts. Des de no tenir un centre de trucades fins a un número de telèfon i la primera trucada de client. Tot gràcies a una infraestructura perfectament optimitzada que us ajudarà a assolir els vostres objectius.

Per entendre millor com RingOver és superior als sistemes PBX tradicionals a casa, fem un cop d’ull a les principals característiques.

 • Creeu un número de telèfon a més de 60 països, sense límits a les trucades sortints o entrants.
 • Utilitzeu el vostre centre de trucades basat en núvol per enviar textos, conversar amb clients, enviar un fax o rebre missatges de veu.
 • Funciona amb escriptori i mòbil: accepteu les trucades del vostre client des de qualsevol lloc on hi hagi accés a Internet.
 • La centraleta dinàmica que podeu utilitzar per estructurar experiències de navegació interactiva per als vostres clients. Per exemple. Premeu 1 o 2 per accedir a un departament específic.
 • Informes completament detallats per a trucades entrants / sortints, historial d’empleats i molt més.
 • Integració fàcil amb la vostra plataforma de gestió de relacions amb clients.

El millor de tot, no hi ha res a fer fora del procés d’instal·lació de RingOver. El quadre de comandament que obteniu després de registrar-vos és tot inclòs. Això significa que podeu començar a afegir nous números i membres de l’equip just després d’haver-vos inscrit.

Integració de RingOver

El pla més popular (Power) comença aproximadament a 60 dòlars al mes. Inclou trucades il·limitades a més de 100 països del món. A més, tindreu l’opció d’integrar el vostre centre de trucades amb més de 15 de les plataformes CRM més populars del mercat.

Les ressenyes individuals mostren que RingOver té una forta valoració sobre assistència tècnica. Dit d’una altra manera, si abans no heu utilitzat mai una solució Cloud PBX, la gent de RingOver us ajudarà amb molt de gust per ajudar-vos a començar el més ràpidament possible..

Nextiva

Nextiva

Nextiva és una de les solucions PBX basades en núvols més antigues i possiblement més populars del mercat. L’empresa compta amb més de 15 anys d’experiència en l’espai del sistema de telefonia digital. I, ha sobreviscut a múltiples canvis en la tecnologia de VoIP general que veiem avui a la xarxa.

La joia de la corona de l’èxit de Nextiva ha estat el seu treball continu a la web NextOS plataforma NextOS encapsula tots els aspectes de la comunicació associats a un entorn empresarial. Concretament, Nextiva es dedica a reunir les comunicacions entre equip i client en un quadre de comandament singular. Al seu torn, proporciona una experiència perfecta al centre de trucades digitals.

Nextiva NextOS

Des de funcions bàsiques com trucades de veu, desviament de trucades i cues de trucades, fins a eines més complexes com informació de clients i detalls comercials.

A llarg termini, Nextiva us ajudarà a acumular prou informació sobre els vostres clients perquè pugueu comprendre millor les seves necessitats.

Això és fet amb l’ajuda de A.I. que ajuda a Nextiva a recopilar informació crítica del client en temps real. I ja que és un enfocament bastant únic, s’adaptarà millor a les empreses de mida mitjana que busquen créixer de forma exponencial en un termini previst.

CloudTalk

CloudTalk

CloudTalk és un sistema de telefonia consolidat basat en núvol amb una plataforma integrada de centre de trucades. Està construït per funcionar amb eines comercials modernes, assistència i botigues de comerç electrònic, que ajuden a agilitzar la comunicació entre clients i empreses. El pla mensual més popular comença a partir de 20 dòlars i es pot actualitzar segons les vostres necessitats.

A diferència dels tediosos sistemes PBX interns, CloudTalk funciona completament des del navegador. Això garanteix que la configuració del vostre centre de trucades només té uns quants moments i podeu començar a rebre trucades el primer dia.

Analítica CloudTalk

Vosaltres i els vostres empleats teniu l’opció de gravar cada trucada i prendre notes en temps real. Com a tal, teniu la llibertat de prendre decisions a llarg termini que afectin el vostre negoci de manera positiva. I si no esteu convençuts, sempre podeu provar CloudTalk amb un període de prova gratuïta de 14 dies.

HubSpot és un dels socis que CloudTalk treballa de forma estreta, de manera que si teniu una infraestructura HubSpot existent, podeu combinar ambdues plataformes per a una experiència d’interacció amb els clients molt més suau que mai.

Conclusió

Cada cop són més les empreses que adopten l’entorn digital. I, com que els sistemes antics són més costosos de mantenir, només té sentit buscar alternatives fiables. Els sistemes de telefonia basats en núvol ofereixen la flexibilitat per concloure negocis des de qualsevol lloc.

El millor de tot, la majoria passa des del vostre navegador. Encara es poden registrar trucades, es poden gestionar els empleats i algunes de les solucions d’aquesta llista no es poden proporcionar per proporcionar la millor experiència de comunicació possible al client..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map