8 Emmagatzematge d’objectes al núvol per emmagatzemar dades públiques i privades

Guardar dades massives en un entorn tradicional és car. Anem a explorar les solucions d’emmagatzematge de dades desestructurades rendibles que tenim al mercat.


Gràcies a l’emmagatzematge al núvol, el que ho fa fàcil i abaratir el cost sense comprometre la qualitat & seguretat.

L’emmagatzematge d’objectes es pot utilitzar per emmagatzemar qualsevol objecte com fotografies, vídeo, àudio, pdf, documents, fitxers estàtics, etc. També es pot utilitzar per allotjar un lloc web estàtic o amb una còpia de seguretat..

Una bona cosa sobre l’emmagatzematge al núvol és que podeu pujar i descarregar les dades des de qualsevol lloc d’Internet i també us donaran l’opció de restringir-les.

Així, teniu les dues opcions a triar segons el vostre requisit. Una altra que cal destacar pagueu pel que feu servir.

Vegem alguns dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol.

AWS S3

Si ja esteu treballant al núvol, això és molt difícil d’endevinar. Un dels famosos i pioners a l’emmagatzematge d’objectes.

No us preocupeu de les limitacions d’emmagatzematge; podeu pujar qualsevol quantitat de dades.

AWS S3 proporciona Durabilitat del 99,999999999% i us permet l’opció de penjar / descarregar dades mitjançant un API, un navegador.

Hi ha tres tipus de classes d’emmagatzematge que s’ofereixen.

Estàndard – un tipus d’emmagatzematge d’ús general de baixa latència, perfecte per a la distribució de contingut, analítica de dades grans, etc..

Estàndard IA (accés poc freqüent): podeu anar a IA si no s’hi accedeix amb freqüència al contingut. L’IA té un cost inferior al estàndard i és adequat per guardar dades a llarg termini, que no són accessibles diàriament.

glacera – cost inferior a IA i adequat per a l’arxiu de dades.

AWS proporciona gestió del cicle de vida per passar objectes d’una classe d’emmagatzematge a una altra. S3 és una base de regió que significa que podeu mantenir les dades properes al vostre client, visitant per a una distribució de contingut més ràpida i càrregues.

I si teniu pensat en la DR, ja ho tindreu cobert. Admet replicació entre regions, que es pot utilitzar per a còpies de seguretat. No oblideu consultar les bones pràctiques de seguretat si decidiu anar amb AWS S3.

Emmagatzematge al núvol de Google

Emmagatzematge de baixa latència per part de Google empresarial petit a nivell empresarial. Google ofereix quatre tipus d’emmagatzematge.

Similar a S3, GCS Ofereix també un cicle de vida de les dades per moure dades d’un tipus d’emmagatzematge a un altre. o també podeu configurar-lo per eliminar-lo.

Pot haver-hi un escenari quan vulgueu guardar dades només durant un període determinat.

Ex., A la condició següent, se suprimeixen les dades de més de 30 dies en una galleda.

Si teniu en compte que Google Cloud té diversos centres de dades a tot el món, podeu conservar les vostres dades a diverses ciutats d’Àsia, Europa i EUA.

Recentment ha presentat GCS el sol·licitant paga característica on el sol·licitant suporta el cost de les sol·licituds de dades. Sota el nivell GCP gratuït, teniu un emmagatzematge regional de 5 GB per jugar.

Espais

Servei d’emmagatzematge recentment introduït per DigitalOcean va trucar Espais té CDN integrat.

Actualment, està disponible a les quatre ubicacions següents.

 • Nova York
 • Singapur
 • Amsterdam
 • Sant Francisco

Podeu utilitzar una interfície arrossegar o deixar anar programàticament o bé mitjançant API o CLI per controlar les dades.

Alguns dels usos habituals dels espais són:

 • Recursos web com HTML, imatge, CSS, js o allotjar el lloc estàtic
 • Emmagatzematge de registres
 • Mantenir una còpia de seguretat, arxiu de dades

DO Spaces compleix S3 i admet CORS. Si busqueu una tarifa fixa mensual, DigitalOcean seria un dels més barats.

Fitxers al núvol

Fitxers al núvol és impulsat per Rackspace OpenStack proporciona emmagatzematge al núvol escalable. S’integra estretament amb AKAMAI CDN per servir contingut més ràpid a tot el món.

Podeu mantenir el contenidor d’arxius en núvol com a privat o públic.

Rackspace ofereix funcions úniques com una URL temporal, vàlida només per a un període determinat. Una solució perfecta on voleu vendre suports digitals i voleu que l’usuari descarregui en un temps definit.

Emmagatzematge d’objectes IBM Cloud

Emmagatzematge al núvol d’IBM ofereix un xifrat del costat del servidor i SSL / TLS en trànsit. Les dades es poden controlar mitjançant una interfície web, API RESTful, SDK.

Si utilitzeu SDK, també podreu utilitzar l’emmagatzematge no només amb serveis al núvol IBM amb una altra plataforma. Hi ha dues opcions de resiliència.

 • Regional: emmagatzema dades en un centre de dades múltiples però en una mateixa regió
 • Entre regions: emmagatzema dades en diverses regions, útil si busqueu HA amb àrees regionals.

IBM ofereix quatre tipus d’emmagatzematge.

 • Estàndard: dades de propòsit general, a les quals s’accedeix amb freqüència
 • Vault: dades a les quals s’accedeix un cop al mes o menys
 • Volta en fred: dades d’accés ocasionals per a la retenció de dades a llarg termini
 • Flex: dades dinàmiques, una combinació de dades a les quals s’accedeix amb freqüència i amb freqüència

Sota el pla de lite, podeu començar amb dades de 25 GB de franc.

Alibaba OSS

Alibaba Cloud OSS (Servei d’emmagatzematge d’objectes) ofereix una garantia de disponibilitat del 99,9%. El cost es basa en allò que utilitzeu, sense compromís anticipat o a llarg termini.

L’emmagatzematge Alibaba és capaç de manejar més de 50.000 peticions per segon, i comptava amb seguretat de diversos nivells per protegir-se de DDoS, intents de sessió no autoritzats.

Emmagatzematge de blocs Azure

Emmagatzemi totes les dades no estructurades amb Microsoft Azure emmagatzematge de blocs. Un dels avantatges més considerables d’Azur és la seva ubicació.

Ex: si esteu buscant diverses ubicacions del centre de dades a l’Índia, Azure té de moment una cobertura millor.

L’emmagatzematge de blocs Azure està optimitzat per a llacs de dades. També en tenien altres tipus emmagatzematge, com File & Arxivar, per adaptar-se a requisits addicionals.

Emmagatzematge d’Oracle

Emmagatzematge al núvol d’Oracle et permet emmagatzemar dades il·legítimes i no estructurades per cub. Algunes de les funcions són:

 • Múltiples maneres de connectar – API ràpida OpenStack, complement HDFS, API REST, SDK Java, Python CLI i consola
 • Escalable – no us preocupeu per la mida de les dades, sinó que s’escaleta automàticament.
 • Xifrat – Xifrat del costat del servidor amb 256 algoritme AES

Conclusió

Sé que hi ha opcions múltiples per emmagatzemar dades al núvol. La millor manera de triar és provar-los. La majoria dels proveïdors de serveis d’emmagatzematge en núvol esmentats anteriorment ofereixen una prova gratuïta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map