4 Raons per les quals heu de triar Google Cloud per altres

Es pot rastrejar l’origen de la computació en núvol de la dècada de 1990 quan les empreses de telecomunicacions van incloure per primera vegada xarxes privades virtuals en les seves ofertes.


Aleshores, el terme “núvol“Es referia a l’espai informàtic entre un proveïdor i un usuari final.

La veritable revolució en el camp de la computació en núvol va ser el 1999 quan Salesforce.com va entrar en imatge. Salesforce.com es considera el pioner de la computació en núvol tal com coneixem avui en dia.

Va ser Salesforce això aplicacions empresarials lliurades als usuaris finals a través d’Internet.

Poc després Salesforce.com, Amazon va llançar els seus serveis minoristes basats en web el 2002. Va oferir una sèrie de serveis basats en núvols, com ara emmagatzematge i computació.

Google va saltar al vagó de banda del núvol el 2008, quan es va presentar Motor d’aplicacions de Google. Va ser el 2010 quan l’empresa va presentar Google Storage.

El cost creixent d’electricitat i la demanda d’escalabilitat és el que va conduir la revolució del núvol. Avui, la computació en núvol és la paraula clau. El mercat públic de serveis al núvol es va mantenir 209.2 bilions de dòlars el 2016 i s’espera que creixi 18% el 2017.

Els principals actors del mercat són:

 • Microsoft Azure
 • Plataforma Google Cloud (GCP)
 • Amazon Web Services (AWS)
 • IBM Cloud

Tot i que, el PBC es queda enrere de la AWS pel que fa a quota de mercat, està construint el seu múscul i intentant-ho posar-se al dia ràpid. Això es pot observar en el fet que Google va aconseguir puntuar Spotify i Apple des d’Amazon.

Recentment, Planet Labs, Lush Cosmetics i Evernote també van optar pel núvol de Google perquè els va ajudar a satisfer les seves necessitats específiques..

A continuació es mostren quatre raons per les quals hauria de preferir Google Cloud per altres.

Preu

Font de la imatge: setalks

Un dels motius pels quals Planet Labs ha canviat a Google es va deure a preus favorables. El que diferencia Google de Amazon Web Services és que només ofereix un tipus de pla de preus en què pagueu mensualment segons el vostre ús.

L’ús mínim és de deu minuts i s’arrodoneix al minut més proper.

Una de les funcions atractives de preus que ofereix Google són els descomptes d’ús compromès. En aquest esquema, podeu adquirir “una quantitat específica de vCPUs i memòria fins a un any 57% de descompte fora dels preus regulars ”si en feu un ús durant un o tres anys. Un avantatge afegit és que totes les màquines virtuals estan incloses en ús.

Amazon, en canvi, ofereix diversos plans complexos. A més, s’arrodoneix a l’hora més propera a un minut, cosa que el fa car.

A més, Amazon ofereix descomptes compromesos, però només per a una màquina virtual. Google també s’ha compromès amb els seus usuaris que transmetran les reduccions de preus que la companyia aconsegueixi a causa d’una millora de la tecnologia.

El preu és un dels factors de Geek Flare & Relíquia del lloc també podeu canviar a Google Cloud.

Velocitat

Tot i que Amazon pot tenir una major quantitat de serveis per oferir, Google lidera Amazon a nivell de velocitat. L’any passat, Google va anunciar que inverteix en Sistema de cable més ràpid mitjançant els quals podrà proporcionar als seus clients de Google Cloud i Google App una velocitat de fins a 10 Tbs (Terabits per segon).

El cable es troba sota l’oceà Pacífic i Google és un dels sis membres que hi tenen accés. El cable té connexions per cobrir tota la costa oest dels Estats Units i totes les principals ciutats del Japó. A més, pot connectar-se amb els principals nuclis d’Àsia.

La velocitat considerablement millora el rendiment. Segons TechCrunch, tot i que la computació i l’emmagatzematge estan separats a Google Compute Engine, a causa de velocitats super ràpides, per a l’usuari sembla com si fos.

Les velocitats més altes també afecten els costos i permeten més processament de dades en menys temps. Segons Amit Aggarwal, responsable de productes de Google, els costos de xarxa no han disminuït tant com els costos d’emmagatzematge i informàtica. Per tant, la gran xarxa física de Google és el que li ofereix un avantatge respecte a altres serveis.

Google també és conegut per proporcionar una infraestructura de xarxa de baixa latència.

Migració en viu

Font de la imatge: Google Cloud Docs

En comparació amb altres serveis, Google ofereix migració en directe de màquines virtuals entre màquines hostes, cosa que permet que les empreses estiguin en funcionament 24 * 7 sense cap impediment en el rendiment. Google va introduir aquest servei el 2014. “Estem introduint un manteniment transparent que combina programari i dades

Google va llançar aquest servei el 2014. “La presentem manteniment transparent que combina innovacions de programari i centre de dades amb tecnologia de migració en directe per realitzar un manteniment proactiu mentre les vostres màquines virtuals continuen funcionant. “

El manteniment en directe permet a l’empresa reparar i actualitzar programari inclosos programes relacionats amb la seguretat sense reiniciar les màquines.

D’altres serveis, en canvi, us enviaran un correu electrònic prèviament perquè es tancaran les vostres màquines i es reassignaran a un altre host.

Un dels motius pels quals Evernote ha migrat a Google i, per tant, no hauria de fer front a cap bloqueig. A més, en cas de fallades, l’empresa reiniciarà automàticament les màquines virtuals, de manera que es troben en línia en pocs minuts.

Dades massives

Font de la imatge: TNW

Si bé Amazon Web Services és més conegut per la seva infraestructura i càlcul, Azure pel seu sistema operatiu, Google destaca per la seva analítica de dades.

Les innovadores eines d’emmagatzematge en núvol de Google, com ara Google BigQuery, i eines de processament de dades en lots i en temps real, com ara Flux de dades de Google Cloud, i Google Cloud Dataproc us proporciona una visió general.

BigQuery, per exemple, és un magatzem de dades gestionat completament que us permet fer-ho processar quantitats massives de dades a velocitats super-ràpides.

Segons Google, els seus clients consideren eines com BigQuery com “gairebé màgic”, Ja que el que es necessitava fer hores es pot fer en uns minuts.

La computació en núvol és el parlar de la ciutat. El mercat serà més competitiu a mesura que les empreses aprenguin a contenir costos amb les seves millors pràctiques.

A la conferència de Google Cloud Next 2017 a San Francisco, la companyia va anunciar que el seu focus de núvol seria analítica de dades i aprenentatge automàtic.

Google va confirmar que els seus enginyers havien realitzat 500 llançaments a la plataforma. L’empresa també ha dut a terme diferents col·laboracions amb gegants com ara SAP i banc internacional HSBC que es basa en l’analítica de dades.

Google també va revelar algunes novetats aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial eines a la conferència. Pot ser que Google es mantingui per darrere d’Amazon per ara, però al ritme que augmenta els seus esforços, no passarà molt abans que Google recuperi.

Si esteu interessats en aprendre Google Cloud, us recomanaria prendre un curs en línia ofert per Coursera.

Tags:

 • PPC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map