Skønheden i træk og slip: Sømløs webdesign i to klik

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Labyrint

Webdesign er vokset så hurtigt, som Internettet har tilladt det. Ny teknologi kombineret med geniale webudviklingsteam har ført til lette og overkommelige, undertiden endda gratis, måder at oprette et websted på få minutter.

Nye webstedsejere eller travle udviklingsteam behøver ikke være dygtige til at programmere eller endda vide så meget om webdesign for at skabe smukke websteder med teknologi som træk og slip webstedsbyggere.

Som et browserbaseret webdesignværktøj fungerer træk og slip websidebygning som byggesten, hvor du nemt arrangerer, placerer og tilpasser dit eget sted.

Der er masser af forskellige webstedsbyggere derude, hvoraf nogle er inkluderet i din hosting-pakke, men træk og slip-metoden giver virkelig brugere mulighed for at se, hvad de kan lide og sammensætte en hjemmeside og undersider på få sekunder.

Dette er kun et par måder, som folk bruger træk og slip-metoden til at sammensætte sømløse websider.

Det er brugervenligt

Uanset hvad din oplevelse med webdesign, træk og slip webstedsbyggere giver brugerne mulighed for at indlæse et tomt lærred, og træk derefter ting som widgets, grafik, kalendere, blogplads, overskrifter og sidefødder nøjagtigt, hvor de vil have dem til at være.

Dette giver en designer total kontrol over webdesignet uden at skulle vide en enkelt ting om, hvordan disse widgets blev kodet. Vil du have en Twitter-widget på din WordPress-blog? Bare træk det over til din sidepanel.

Webstedsskabere som Wix og Weebly giver virkelig brugere mulighed for at tage total kontrol og har en række muligheder for så vidt angår farveskemaer, billeder, tekst og ikoner.

Et væld af muligheder

Én ting at kigge efter i en træk og slip-builder er indstillinger. De fleste mennesker, der bruger denne metode, ønsker noget hurtigt og brugervenligt, som ikke kræver meget viden om, hvad der sker i baggrunden, også programmeringen.

Gode ​​træk- og slip-buildere vil have widgets og plugins til næsten alt hvad du vil trække til din startside og undersider.

For eksempel kan du integrere sociale mediewebsteder som Twitter, der viser dine tweets lige på forsiden af ​​dit websted, eller du vil måske have en visningsgrafik øverst, der ændres med musen over.

Ud over disse avancerede indstillinger skal webstedsbyggerne have et massivt udvalg af farver, baggrunde, billeder, ikoner og temaer.

Kom godt i gang

Hvis du ikke har for meget erfaring med webdesign eller træk og slip, skal du starte med en gratis webstedsbygger, der bruger træk og slip-metoder. WordPress, Wix, Google Sites, Weebly og Yola er blot et par af de gratis træk og slip-webstedbyggere derude.

Hvis du vil købe dit eget domæne og opbygge et professionelt websted, skal du vælge en vært, der har en webstedsbygger som GoDaddy.

Før du designer dit eget sted, skal du se på andre steder i samme vene som din idé for at se, hvilke farver, format og tekstplacering der i øjeblikket er populært..

Du behøver ikke nødvendigvis at følge det samme format, men det er en god ide at have nogle af de samme elementer.

Du kan tegne et design på et ark papir, der indeholder kasser, hvor du gerne vil placere billeder, links, tekst og mere.

Bland dit eget indhold

Når du først har en idé om, hvordan du bruger træk og slip-metoden og fundet nogle inspirerende designideer, kan du gå til webstedsbyggeren og begynde at designe dit websted.

Builder giver dig mulighed for at arrangere tekst og billeder hvor som helst du vil på din startside og undersider, men du vil også blande dine egne billeder og tekst.

For eksempel kan du muligvis trække et skiftende billedfelt til toppen af ​​din startside, men du bliver muligvis nødt til at oprette 800 x 600 pixel-billeder for at tilføje. Hvis webstedet desuden er til din virksomhed, har du muligvis brug for dit eget logo.

Først skal du prøve et enklere layout på to eller tre kolonner med tekst i midten og links i sidefeltet.

Opdatering af dit indhold

Træk og slip gør det let at arrangere eller ændre dit webdesign fuldstændigt.

Hvis du ønsker at opgradere udseendet på dit websted, skal du bare gå til træk og slip-builder, fjerne ældre elementer og tilføje nye, konfigurere dine originale billeder og tekst i den nye build.

Træk og slip-sider er meget fleksible med redigering, og du kan gøre det hvor som helst, da bygherren faktisk er hostet online og ikke downloadet til din computer.

Forhåbentlig nød du denne artikel og ser, at der er håb for, at enhver kan oprette og køre et websted meget let. Jeg opfordrer dig til at fortsætte med at kigge rundt på siden for nogle virksomheder, der muligvis kan komme dig op DAG på internettet.

Billedkredit: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map