LemonStand eCommerce Website Builder Review

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Το Lemonstand δεν είναι πλέον διαθέσιμο και έχει κλείσει.

Ανατρέξτε στους 5 καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ταξίδι για την επιλογή της σωστής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι πάντα το πιο εύκολο.

Τόνοι για να διαλέξετε

Και

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Καλά,

Θα ήθελα να σας δείξω μια πλατφόρμα για την οποία ίσως δεν γνωρίζετε.

Και νομίζω ότι αξίζει να δείτε.

Ας προχωρήσουμε και απλώς βουτήξτε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Lemon Stand και ας δούμε τι είναι το θέμα.

Τιμολόγηση για το LemonStand

Τιμολόγηση Builder Website LemonStand eCommerce

Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, όλα ξεκινούν με την τιμολόγηση.

Αυτό έχει νόημα καθώς θα πρέπει να είναι λογικό και να μην καλύπτεται από κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις έκπληξης που εμφανίζονται μόλις μπείτε στο πρόγραμμα.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το LemonStand προσφέρει απλές, απλές τιμές σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς.

 • Μίζα: 19 $ ανά μήνα
 • Ανάπτυξη: 69 $ ανά μήνα
 • Επαγγελματίας: 199 $ ανά μήνα

Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι το LemonStand προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, οπότε μπορείτε να ελέγξετε τι πρέπει να προσφέρουν πριν πραγματοποιήσετε πληρωμές.

Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, τότε μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Η δομή των σχεδίων τιμολόγησης διευκολύνει τη μετάβαση με το Starter και, στη συνέχεια, προχωρήστε καθώς αυξάνεται το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Ευκολία στη χρήση

Το κλειδί για οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα είναι πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε.

Δεν είναι καλό να έχετε μια πλατφόρμα τόσο περίπλοκη που χρειάζεστε συνεχή βοήθεια για να προσθέσετε ή να ενημερώσετε το μικρότερο στοιχείο.

Το LemonStand σχεδιάστηκε με γνώμονα εσάς, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες του ώστε να τα καταστήσετε εύκολα στη χρήση, ενώ εξακολουθείτε να έχετε σημαντικό αριθμό διαθέσιμων επιλογών.

Όλα ξεκινούν με τον online πίνακα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για το καθημερινό άτομο και όχι για έναν προηγμένο σχεδιαστή ιστού ή προγραμματιστή, καθώς ορισμένοι πίνακες ελέγχου από άλλες πλατφόρμες φαίνεται να είναι.

Ενώ το LemonStand έχει συγκεντρώσει κάποιες αδυναμίες για να επιτρέπει το τοπικό λογισμικό, το σύστημα cloud που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή ταιριάζει αρκετά στις προσδοκίες των περισσότερων ανθρώπων.

Η απλότητα της ρύθμισης του θέματος

Η απλότητα του LemonStand ξεκινά με το θέμα που επιλέγετε και τη ρύθμιση της μπροστινής άκρης όπως θέλετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε απλά και να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, επιτρέποντας τη χρήση πιο προηγμένων επιλογών.

Το ίδιο ισχύει και για το backend του ιστότοπου, που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ξεκινάτε, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να καταλάβετε τι θέλετε και πού θέλετε να πάτε με το πρόγραμμα.

Το API στο LemonStand έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη, οπότε μπορείτε να ορίσετε τη δική σας πορεία για τον προσδιορισμό του τύπου του ιστότοπου που θέλετε.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το LemonStand εδώ

Επιλογές επεξεργασίας πληρωμών

Πρέπει να σημειωθεί ότι το σύστημα πληρωμών είναι αρκετά απλό.

Δεν δημιουργείτε κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις έκπληξης κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, επομένως η επεξεργασία δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα εάν διαβάζετε απλώς τις βασικές απαιτήσεις.

Όσον αφορά τη ρύθμιση των πληρωμών σε εσάς ………

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα όταν πηγαίνετε με το LemonStand.

Υπάρχει σημαντική υποστήριξη για τις πύλες πληρωμών που περιλαμβάνει τώρα περισσότερες από 100 χώρες και παρέχει προηγμένες δυνατότητες καθώς και για να κάνουν τα πράγματα όσο πιο εύκολα γίνεται.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το LemonStand είναι οι επιλογές επεξεργασίας πληρωμών που σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε πέρα ​​από αυτό που μπορούν να επιτύχουν πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό ενισχύεται επίσης από τη σημαντική εστίαση στην ασφάλεια που καθιστά το LemonStand ένα από τα καλύτερα όσον αφορά την προστασία των ιδιωτικών πληροφοριών.

Επιλογές υποστήριξης πελατών

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών, οι δύο πιο κοινές φόρμες είναι το email και η ζωντανή συνομιλία.

Και οι δύο προσφέρουν πλεονεκτήματα από την άποψη της ταχύτητας και της αξιοπιστίας στο βαθμό που η υποστήριξη πελατών της LemonStand είναι διαθέσιμη 24/7 χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους.

Τα καλά νέα είναι ότι τόσο το email όσο και η ζωντανή συζήτηση τείνουν να είναι αρκετά γρήγορα.

Εκτός από την άμεση υποστήριξη που υπάρχει μέσω email και ζωντανής συνομιλίας, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη συλλογή πληροφοριών ξεκινώντας από τους πόρους που βρίσκονται στον κύριο ιστότοπο.

Πολύ συχνά, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με το LemonStand απευθείας στον ίδιο τον ιστότοπο μέσω άρθρων, βίντεο, παραδειγμάτων κώδικα και πολλά άλλα. Άλλες πηγές πληροφοριών περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα:

 • Ιστολόγιο: Εδώ, θα βρείτε άφθονο περιεχόμενο σχετικά με ενημερώσεις, συμβουλές και βασικές πληροφορίες
 • eBooks: Όταν χρειάζεστε αναλυτικές πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα
 • Χάρτης πορείας: Μια δημόσια σελίδα Trello που παρακολουθεί ενημερώσεις
 • Κοινωνικά μέσα: Facebook, Twitter, Instagram και Dribbble μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ερωτήσεις και ανάγνωση σχετικά με νέες ενημερώσεις και πληροφορίες
 • Webinars: Ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε νέες τεχνικές, να λάβετε συμβουλές και να μάθετε για βασικά συστήματα

Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει περιορισμένη τηλεφωνική υποστήριξη σχεδιασμένη για «premium» πελάτες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ένα μικρότερο πακέτο δυνατοτήτων, τότε θα πρέπει να βασιστείτε σε email ή ζωντανή συνομιλία εάν θέλετε κάποια υπηρεσία.

Υπάρχει μια διέξοδος αν καλέσετε από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού και επικοινωνήσετε με το προσωπικό πωλήσεων.

Αυτή η επιλογή μπορεί να λειτουργεί καλύτερα αν έχετε απορίες σχετικά με τη χρέωση ή τις υπηρεσίες που απολαμβάνετε αυτήν τη στιγμή.

Οτιδήποτε πιο προχωρημένο από αυτό πιθανότατα θα προωθηθεί στη λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Το LemonStand ενσωματώνει πολλές από τις λειτουργίες που είναι γνωστές σε αυτές που μπορείτε να βρείτε σε άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά πλατφόρμες σχεδιασμένες για μικρές επιχειρήσεις ή επιχειρηματίες που μόλις ξεκινούν την έναρξη τους.

Αυτό που διαχωρίζει το LemonStand από τον ανταγωνισμό είναι η συμπερίληψη πιο προηγμένων προγραμμάτων που βοηθούν τον ιστότοπό σας φιλικό προς τον πελάτη και εύκολο στη χρήση.

Άνοιγμα API:

Με απλά λόγια, μπορείτε να ενσωματώσετε τις περισσότερες εφαρμογές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και ακόμη και να τις προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τις περισσότερες εφαρμογές που μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να χρειαστείτε κάποια βοήθεια καθώς η ενσωμάτωση ορισμένων εφαρμογών μπορεί να απαιτεί προηγμένες γνώσεις, αλλά το LemonStand σάς επιτρέπει να συνεργαστείτε με έναν ειδικό στον τομέα.

Χωρίς τέλη συναλλαγής:

Το LemonStand δεν παίρνει τέλη συναλλαγής από καταστήματα, γεγονός που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Παρόλο που τα τέλη συναλλαγής μπορεί να είναι μικρά, μπορούν να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου, κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τον προϋπολογισμό σας.

Ενώ ο επεξεργαστής της πιστωτικής σας κάρτας εξακολουθεί να απαιτεί χρεώσεις, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα με την έλλειψη χρεώσεων συναλλαγής στα καταστήματα, ειδικά εάν επεξεργάζεστε μεγάλο αριθμό παραγγελιών.

Άλλα στερεά χαρακτηριστικά για το LemonStand περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα:

 • Δοκιμή A / B
 • Κατάσταση προσαρμοσμένης παραγγελίας
 • Ετικέτες κεφαλίδας
 • Ιστοσελίδες προορισμού
 • Παρακολούθηση πωλήσεων
 • Απεριόριστες εικόνες προϊόντων και άλλα

Ενώ το API είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο χαρακτηριστικό, είναι ο συνδυασμός παραδοσιακών και μοναδικών χαρακτηριστικών που ξεχωρίζει πραγματικά το LemonStand από τον ανταγωνισμό.

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι εύκολο να μάθουν και να εισαχθούν στο σύστημα.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν προγραμματιστή ιστού που μπορεί να κάνει τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, το LemonStand προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία.

Εφαρμογές όπως το Shopify μπορούν πραγματικά να ξεκινήσουν τον ιστότοπό σας και να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε μια μικρή επιχείρηση σε μεγάλη σχετικά γρήγορα.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες που υπάρχουν στο LemonStand το καθιστούν όλα δυνατό, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ό, τι χρειάζεστε για να αναπτυχθεί η διαδικτυακή σας επιχείρηση.

Μερικά κορυφαία πλεονεκτήματα

Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές θετικές πτυχές του LemonStand, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν μια μικρή διαδικτυακή επιχείρηση.

Εξαιρετική διεπαφή χρήστη: Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική πτυχή αυτής της πλατφόρμας είναι η υψηλή ποιότητα της διεπαφής χρήστη. Αυτό επιτρέπει την επέκταση των υπηρεσιών, ενώ δεν μειώνει τη συνολική ποιότητα του ίδιου του προγράμματος.

Προσαρμογή: Φυσικά, η δυνατότητα αλλαγής της πλατφόρμας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας είναι πολύ ελκυστική για πολλούς ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, υπάρχουν μερικές υπέροχες πτυχές στο LemonStand που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σήμερα.

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλη επιλογή προτύπων θεμάτων
 • Σημαντικός αριθμός χαρακτηριστικών
 • Εξαιρετικά πακέτα

Συγκεντρώστε τα και έχετε μερικά εξαιρετικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν το LemonStand πάνω από τα περισσότερα άλλα συστήματα οικοδόμησης ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μερικά κορυφαία μειονεκτήματα

Παρά όλα τα θετικά, υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το LemonStand που πρέπει να γνωρίζετε.

Αλήθεια, κάθε πλατφόρμα αυτής της φύσης θα έχει κάποια ελλείμματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

Περιορισμένες ενοποιήσεις:

Με άλλα λόγια, το LemonStand δεν αλληλεπιδρά με κάθε τρίτο πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες, παρόμοιες πλατφόρμες.

Εάν έχετε συνηθίσει ένα πρόγραμμα που προέρχεται από άλλη πηγή, θα πρέπει να το ελέγξετε πρώτα με το LemonStand για να δείτε αν υποστηρίζεται. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι.

Εκπαίδευση προγραμματιστή:

Παρόλο που το LemonStand έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση, εξακολουθεί να απαιτεί να έχετε κάποια εμπειρία ή εκπαίδευση ως προγραμματιστής.

Έχοντας μια τέτοια εμπειρία, θα είστε σε θέση να λάβετε τις πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε και τον τύπο προσαρμογής που πρέπει να ολοκληρώσετε.

Διαφορετικά, θα πρέπει να σκεφτείτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να βοηθήσετε με τα καλύτερα σημεία του προγράμματος.

Επιπλέον, η άριστη εξυπηρέτηση πελατών για την οποία το LemonStand είναι γνωστό δεν λείπει όσον αφορά την υπηρεσία μέσω τηλεφώνου.

Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στο ότι πολλές εταιρείες εγκαταλείπουν την τηλεφωνική υποστήριξη λόγω του κόστους και της ευκολίας χρήσης του Διαδικτύου, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να μιλήσουν με μια εκπαιδευμένη τεχνολογία στο τηλέφωνο.

Ξεκινώντας με το LemonStand

Ας προχωρήσουμε και ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο από το LemonStand για να ξεκινήσετε και να ρυθμίσετε τα πάντα.

Λειτουργεί λίγο περισσότερο από 17 λεπτά

Το συμπέρασμα για το LemonStand

Το δροσερό μέρος είναι το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή

Που προτείνω πάντα να κάνω.

Σας δίνει ηρεμία γνωρίζοντας ότι κάνατε την εργασία σας.

Δεν το θεωρώ Λεμόνι στην κορυφή 5 αυτή τη στιγμή.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτό.

Ενημέρωσέ με

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map