Krav til webhosting

Krav til webhosting

Når du undersøger webhostingfirmaer er der et par vigtige ting, du skal holde øje med. Pris er åbenlyst en vigtig beslutning, når det gælder valg af et webhostingfirma, men der er vigtigere funktioner, som du skal faktorere i. Ved du, hvilke funktioner du virkelig har brug for?


krav til webhosting skal have

En af de vigtigste beslutninger, du bliver nødt til at tage, når du starter et websted, er at vælge et hostingfirma. Det kan være en hård beslutning at tage. Der er mange virksomheder, der tilbyder hosting-tjenester, og hver enkelt annoncerer, at de er de bedste. De lover hver især ubegrænset plads, ubegrænset båndbredde, 0% nedetid, brugervenlighed og 24/7 teknisk support.

Hvordan i all verden skal du vide, hvilken du skal tro? Hvordan kan du give mening om al den tekniske mumbo-jumbo i al denne reklame?

Ti skal have funktioner Webhostingfirmaer bør tilbyde dig

Lad os se på, hvad du virkelig har brug for fra en webhost. Når du ved det, vil det være en leg at vælge det bedste webhostingfirma, der passer til dine behov.

cPanel Kontrolpanel

En af de mest afgørende funktioner at evaluere er kontrolpanel. Du vil kontrollere dine websteder herfra. Der er visse ting, du har brug for for at kunne gøre dig selv, som at oprette en e-mail-konto, installere WordPress, sikkerhedskopiere dine websteder og mere. For at gøre dette let, selvom du ikke har en teknisk knogle i kroppen, har du brug for et let at forstå og let at bruge kontrolpanel. En af de bedste er cPanel.

Det er meget let at bruge cPanel. At kunne håndtere det meste af den vedligeholdelse, dit websted har brug for dig selv i stedet for at vente på teknisk support, sparer dig tid og giver dig mulighed for at koncentrere dig om at udvide dit websted. Tænk over det. Vil du virkelig vente 24 timer på, at der oprettes en ny e-mail-konto, når du selv kan indstille den på mindre end 5 minutter?
Dit webhostingfirma skal levere et enkelt og brugervenligt kontrolpanel, f.eks. CPanel. Det gør det muligt for al den rutinemæssige vedligeholdelse, din webside skal udføres hurtigt og effektivt.

1-klik på scriptinstallation

Et godt hostingfirma vil tilbyde en 1 klik på auto-installationsprogram for mange populære programmer. Nogle webplatforme som WordPress, Joomla og Drupal kan være komplicerede at installere, især for begyndere. For at installere WordPress, skal du for eksempel installere blogsoftwaren, derefter oprette en database, derefter linke databasen til blogsoftwaren osv..

Med et program som Fantastico behøver du ikke gøre alt dette. Du åbner simpelthen Fantastico, besvarer et par korte spørgsmål og klikker på installation. Om et par minutter WordPress er installeret på din hjemmeside og klar til at begynde at bruge det.
Før du tilmelder dig et hostingfirma, skal du kontrollere, om de tilbyder Fantastico, Softaculous eller en anden type 1-klik-installationsprogram. Hvis de ikke gør det, vil jeg varmt anbefale at finde et andet hostingfirma.

24/7 kundesupport

Det betyder ikke noget, hvem du er, eller hvor meget du ved, på et tidspunkt vil alle have brug for teknisk support. Når du bygger og driver websteder, vil der opstå spørgsmål, der skal besvares straks. Når disse situationer opstår, skal du have teknisk support til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Gode ​​webhostingfirmaer har flere måder at få support. De vil normalt tilbyde et gratis nummer, e-mail support, et billet system og live chat. Mange virksomheder har en videndatabase, som du kan søge for at se, om der er en tutorial om, hvordan du løser dit problem.

Valg af data-sikkerhedskopiering

Det tager kun én gang for dit websted at gå ned uden at blive sikkerhedskopieret for at åbne øjnene for hvordan vigtig sikkerhedskopi af dit websted er. En hacker kan tage mange års arbejde. Sikkerhedskopiering af dine data er ikke valgfri, det er en nødvendighed.
De fleste webhostingfirmaer tilbyder en form for sikkerhedskopi. Nogle, ligesom Bluehost, tilbyder endda gratis daglige sikkerhedskopier. Kontroller, om hostingfirmaet kører en fuld sikkerhedskopi af dine websteder regelmæssigt. Dette giver dig mulighed for at gendanne dit websted, hvis det tænkelige sker.

Sørg for, at du nemt kan tage backup af dit websted gennem kontrolpanelet. Kontroller også, at sikkerhedskopierne nemt kan gendannes selv uden at skulle vente på, at supportpersonalet gør det for dig.

Email adresse

Når du åbner en webvirksomhed, vil du sandsynligvis vil have en e-mail-adresse tilknyttet dit websted synes godt om [Email protected] Du skal finde ud af, om hostingfirmaet giver dig mulighed for at gøre dette.

Find ud af, om der er en grænse for antallet af e-mail-konti, der er tilladt af hostingfirmaet. En anden vigtig funktion er mængden af ​​plads, der er afsat til e-mails. Nogle virksomheder leverer en lille mængde plads uden beregning og prøver derefter at sælge dig mere plads, når du har brug for det. Hvis du tror, ​​du har brug for meget e-mail-plads, skal du kigge efter det, når du beslutter, hvilken vært der skal vælges.
Der er nogle andre ting, man skal overveje. Du ønsker muligvis at oprette et automatisk svar eller videresende e-mails til en anden konto. Det er en god ide at finde ud af, om hostingfirmaet giver dig mulighed for at gøre dette.

FTP-adgang

For at dit websted skal kunne ses på Internettet, skal du få dine filer og data uploadet til dit hostingfirma. Du kan bruge uploadfunktionen, der findes i hostingfirmaets kontrolpanel, men det er normalt tidskrævende, da du skal uploade en fil ad gangen. En meget bedre måde at uploade filer er at bruge FTP.

Brug af en FTP-konto er sandsynligvis den mest anvendte metode. Dette giver dig mulighed for let at overføre filer mellem din computer og din webhost. Dette giver dig mulighed for at designe dit websted på din computer og derefter uploade det på én gang til din webhost.
Kontroller, om dit webhostingfirma har FTP-adgang. Du tror måske ikke, at du har brug for det nu, men på et tidspunkt i den nærmeste fremtid vil ikke du have FTP forårsage problemer. Det er meget bedre at sikre, at dit nye hostingfirma giver dig mulighed for at uploade ved hjælp af FTP.

Tilbagebetalings politik

Tjek pengene tilbage garanti hostingfirmaet tilbyder. Vær sikker på at du klart forstår, hvornår prøveperioden udløber. Find ud af, hvad der sker, hvis du annullerer inden for prøveperioden. Vil du modtage en fuld refusion eller er der et afbestillingsgebyr?

Find ud af, hvad der sker, efter at prøveperioden er udløbet. Tilbyder værten en forholdsmæssig tilbagebetaling, eller opkræver de et afbestillingsgebyr? Prøv at finde et hostingfirma, der tilbyder en 100% pengene-tilbage-garanti i prøveperioden uden afbestillingsgebyr. Hvis du kan finde et firma, der tilbyder en pro-rating refusion efter prøveperioden, er det en stor bonus.

Flere domæner

I disse dage ejer mange mennesker mere end et domæne. Selv hvis du ikke allerede har flere domæner, vil du sandsynligvis i fremtiden. Før du tilmelder dig hosting, skal du kontrollere, at du kan være vært for mere end et domæne. Mange virksomheder tillader ubegrænsede domæner. Nogle virksomheder, især de mindre og billigere, begrænser antallet af domæner.

Tilmeld dig et firma der tillader ubegrænsede domæner. Hvis du gør dette nu, undgår du at skulle ændre hostingfirmaer senere.

Indstillinger for serveropgradering

Uanset hvad reklamen siger om at have ubegrænset plads og båndbredde til dine websteder, skal du ikke tro det. Med delt hosting deler du båndbredde med andre sider. Hvis nogle af disse websteder begynder at få meget trafik, vil de tage mere båndbredde. Resultatet er, at du vil have mindre båndbredde, og dette kan have negativ indflydelse på dit websted.

Delt hosting er temmelig godt, og du kan opbygge et stort websted og få en god mængde trafik uden problemer. Men når din websted bliver for stort til delt hosting, som du bliver nødt til at opgradere til en dedikeret server eller en VPS. Disse opgraderinger giver mere hukommelse, opbevaring og strøm. Før du vælger en webhost, skal du kontrollere, om de tilbyder opgraderinger. Hvis de ikke har dedikerede servere, skal du fortsætte med at handle og finde et andet firma, der gør det, når tiden kommer, det vil være let at opgradere.

Server Uptime-garanti

Dette er en, som mange mennesker overser. Hvis dit websted er nede, kan ingen se det. Når en person finder dit websted ved hjælp af en søgemaskine som Google, men de kan ikke få adgang til dit websted, forlader de og går til et andet sted.

I dag standard for oppetid er 99,9%. Find et firma, der tilbyder denne garanti.

Konklusion

Når du begynder at shoppe for webhosting, skal du huske disse 10 funktioner. Hvis du bruger lidt tid på at købe den webhost, der bedst passer til dine behov nu, sparer du tid og frustration senere på vejen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map