Giv mig 5 minutter for at gøre din blogtitel til en Wee Stickier

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Ord med lim og tap

Du tænker hvad jeg tænker?

Jeg har brug for en iørefaldende titel til mit blogindlæg, men har ikke en anelse om, hvad jeg skal bruge.

Jep:

Det er normalt:

I denne artikel vil jeg gå over nogle kraftfulde ideer, som helt sikkert skulle hjælpe dig med at finpusse dine blogtitler for at hjælpe med at øge dine over alle klik.

Lad os gøre det:

1. Skriv overskriften først

Selvom det også kan være en fordel at vente og skrive overskriften efter indholdet, kan du give dig selv et klart fokus og strategi ved først at skrive overskriften.

Dette fungerer bedst, hvis du har en god idé om, hvad dit emne er, men ikke ønsker specifikt at skrive om.

Du kan tydeligt spinde dit indhold i en retning ved at vide, hvad din overskrift også er. Overskriften driver også indlægets emne, så du altid har noget at binde i. Du kan også brainstorme indhold til dit emne, der matcher titlen.

Selv hvis du ikke ved nøjagtigt, hvad din overskrift skal være, skal du bare smide nogle ideer ned på papiret og arbejde med det. Du begynder at forme dit indhold, og derefter kan du ændre det, mens du går.

2. Den hurtige måde at skrive overskrift på

Der er et par ting, der kan hjælpe dig med at komme med en overskrift hurtigt. For det første skal du altid skrive en overskrift, der er målrettet mod de 30 procent af dine læsere, der rent faktisk interesserer sig for og er interesseret i dine produkter.

Disse læsere kan mest lide at nyde det, de læser om, og det vil også give dig et mere specifikt fokus. Disse 30 procent inkluderer:

– Folk tiltrækkes let på dit websted
– Folk, der sandsynligvis vil dele dit produkt
– Besøgende, der allerede finder værdi i dit produkt

Du skal også medtage den mest ønskelige funktion ved dit produkt i en overskrift. Dette er hvad der gør produktet unikt og vil skille sig ud for dine læsere. Hvis du kan af dit produkts værdipunkt, ved du nøjagtigt, hvad du skal skrive til en overskrift.

Når du begynder at tænke på forskellige overskrifter, skal du skrive dem alle sammen én for en. Du kan vælge og vælge de nøgleord, du kan lide, og beskrive de rigtige funktioner, samtidig med at indsnævre, hvad dit indhold vil handle om.

3. Lav søgeordsmateriale i overskrifter?

Hver SEO fortæller dig, at nøgleord i overskriften er den vigtigste del af indholdsmarkedsføring, men det er ikke altid tilfældet. Masser af mennesker har fremsat et argument for, at det handler om at skrive til mennesker og komme ud af den “marketing tale”, der ser ud til at være overalt.

Nøgleord er dog stadig vigtige. Ved at lave søgeordsundersøgelser og inkludere en del af en søgeordssætning i din overskrift, kan du stadig oprette noget interessant og anderledes at tegne i dine læsere.

Søgeordsundersøgelser er også nyttigt til at forstå, hvad folk leder efter og opdage de sjældne nøgleord, der giver dig ideer til en hel indholdsserie.

4. Hvordan man overskrider, og hvorfor de fungerer

Hvad ønsker folk virkelig, når de søger vejledning online? De ser bestemt ikke efter generiske vejledninger. De vil virkelig vide, at du kender dine ting. Hvis du vil skrive en how-to-overskrift, skal du sørge for at være specifik og inkludere noget interessant, så din artikel ikke bliver klumpet ind i de 30.000 andre “Sådan laver du en pizza” -artikler. Nogle måder til at skifte dette op inkluderer:

– “Sådan fremstilles den spiciest Pepperoni-pizza”
– “Sådan smider du en pizza i luften som en ægte italiensk kok”
– “Sådan laver du en hjemmelavet pizza med kød, der er sundt”

Dette er kun et par titler, der udspilles fra originalen og giver dine læsere noget interessant at tænke på, før de selv klikker på overskriften.

5. Liste stillinger altid skiller sig ud

Listeindhold vil altid være venligt. Hvorfor det? Folk er dovne. Det er sandheden. Folk vil forbruge data online, uanset om de ved det eller ej. Det er meget lettere at læse en liste end at sortere ord i et irriterende afsnit. Derfor skal du:

– Variér altid dine overskrifter på listen med forskellige numre. Der vil ikke altid være “5 måder at gøre dette eller det på.” Der kunne, du ved, være ”Fire måder at gøre dette eller det på.”

– Prøv forskellige sprog for det, der kommer efter nummeret. I stedet for trin eller måder kan du f.eks. Prøve fejl, hemmeligheder, steder, opskrifter eller andet sjovt sprog, der får noget liv i din titel.

– Gør din liste til et spørgsmål. For eksempel “Kan du gætte 7 ting, som pizzakokke elsker?” eller “Kender du de tre typer af dødeligste kræft?”

– Du kan stadig lave enkle lister. Tilføj et twist for at gøre det til din egen som “Fem typer juicemaskiner – Hvad skaber den saftigste juice? eller “Seks essentielle vitaminer – hvorfor du kun har brug for en.”

– Når du er i tvivl, skal du give dem noget for ingenting. F.eks. Tilbyder “Gratis app 10 kuponer hver time” eller “Gratis download fra 6 forskellige populære bånd.”

– Gå stort eller gå hjem. Folk kan virkelig godt lide lange lister, fordi de indeholder noget for enhver smag, så udfordre dig selv til at finde “! 01 måder at spise spinat uden at vende grøn.”

6. Prøv disse overskriftformler, hvis alt andet mislykkes

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal skrive til din overskrift, ser disse formler altid ud til at få hits. Alt hvad du skal gøre er at erstatte det, der findes i parenteserne med dit eget emne.

– Hvem andre ønsker [noget interessant her]?
– Hemmelighederne til [Succesfulde pick-up-kunstnere eller noget mindre ondt]
– Her er en metode, der er [Helt chokerende] for [Mennesker, der ikke kan blive chokeret]
– Lille kendte måder at [Make Kitties Purr]
– Slip af med [zombier] en gang for alle
– Her er en hurtig måde at [Få din hund til at tisse udenfor]
– Nu kan du få [din kage] og [skyve den i en persons ansigt] for
* Nu kan du afslutte dit dagjob og stadig tjene penge
* Hvordan du kan få et kattepurr uden at gøre noget
– [Gør en ting] som [nogen eller noget utroligt]
* Brøl som en rigtig løve
* Blog ligesom Charlie Sheen er i dit hus
– Hvad alle burde vide om [KFC’s Secret Formula]

Disse arbejder stort set hele tiden. Har du ikke lyst til at læse indholdet under disse overskrifter?

7. Nogle få ting til overskrifter

Disse formler var så gode, at du kom tilbage til mere. Her er nogle få flere skabeloner, der får dine overskrifter til at skille sig ud.

– Giv mig [Fem minutter], og jeg vil give dig [stien til Mordor]
– Hvis du ikke [Get to Da Choppa] nu, vil du [sandsynligvis blive blæst til Smithereens]
– Den Lazy [Shopper’s] måde at [bryde ind i butikker på Black Friday]
– Genkender du [nummer] tidlige advarselsskilte om [Cronkhite-Canada-syndrom]
– Se, hvor nemt du kan [Gør en forskel i din kat liv ved at føde ham hver gang han mår dig]
– Du behøver ikke at være en [Morpheus] for [Find det ene rigtige toiletpapir]
– Har du lavet nogen af ​​disse fejl??

Naturligvis er disse titler lidt til venstre, men du kan gøre dem rigtige ved at tilføje dine egne søgeord og emner mellem parenteserne.

8. Vær en risikotager og prøv disse overskrifter

Overskriftformler giver dig nogle ret gode steder at starte fra og endda stå på egen hånd i et hav af kedelige overskrifter. Der er dog nogle overskriftformler, der sticker endnu mere ud og kan være lidt risikable. Er du klar til udfordringen?

en. Advarsel: [Noget at få deres opmærksomhed]

Advarsler får altid folk til at stoppe og tænke. De vil vide, hvad det er, de skal være forsigtige med, især hvis de allerede læser dine andre indlæg, der har givet dem nogle gode råd og ting at tænke på. Nogle eksempler med denne overskriftformel inkluderer:

– Advarsel: Hvis du er afhængig af ilt til at leve, skal du begynde at køre en smart bil
– Advarsel: To ud af tre mennesker har en kønssygdom, er du en af ​​dem?
– Advarsel: Genkender du 3 tidlige tegn på, at du har kræft?

b. Hvordan [noget] ændrede mig / gjorde mig / gav mig [noget godt / dårligt]

Hvis du vil arbejde i en personlig historie til dit indlæg, skal du bruge denne titel. Dette er nogle eksempler:

– Hvordan en spræk fik mig til at tænke to gange om toiletpapir
– Hvordan min fjernbetjening overtog mit liv
– Hvordan det at flytte til New York fik mig til at lugte bedre

c. Er du [noget]?

Spørgsmålets overskrift giver altid nogle synspunkter. Dette er de bedste træk ved denne formel:

– Er du begejstret for den næste iPhone-udgivelse?
– forventer du en forhøjelse, der aldrig kommer?

9. Overskrift til Twitter Noobs

Twitter er blevet et sted for overskrifter. Det er kort og sødt. Det er sådan, folk får deres nyheder uden nogensinde at gå videre til at faktisk læse nyhederne. En stor Twitter-overskrift får dem imidlertid til at ønske at læse. Så hvad skal du gøre for at få denne belønning?

– Gør overskriften nyttig
– Gør det presserende, at de læser dit indhold
– Giv nogle unikke fordele i overskriften
– Vær specifik i din overskriftstilgang
– Brug hashtags, der får opmærksomhed, men # don # overdo #it.

Frem for alt kan folk lide at grine, selv når de søger efter noget alvorligt. Hvis du tænker over det, er der en “5 hemmeligheder, der får #Katte til at sprænge, ​​når du synger.”

Hvad finder du som den sværeste del, når du opretter din titel?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map