Den juridiske side af et fotograferingssted

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Den juridiske side af et fotograferingswebstedNår du beslutter dig for at åbne en fotograferingsvirksomhed online, står du over for nogle vanskelige opgaver som at oprette copyright-beskyttelse og opbygge en strømlinet butik, hvor fans kan købe udskrifter.

Dog kører et legitimt fotograferingswebsted, at du også skal overveje dannelse og skatter.

Ved at etablere din fotograferingsvirksomhed til succes, vil du være bedre egnet til at fortsætte denne succes og opbygge dit websted lovligt.

For fotografer, der lige er startet

Hvis du har besluttet at åbne din virksomhed, skal du få alle dine juridiske ting ud af vejen. Du skal se på forretningsstrukturer, skatter og licenser.

Det kan være nødvendigt at du kontakter dit lokale bureau for små virksomheder for at spørge om licenser til fotografer og din nye virksomhed.

De kan tilbyde små virksomheder og nystartede virksomheder et væld af information.

Vælg en forretningsstruktur

Der er flere forretningsstrukturer derude, men der er nogle mere egnede til fotografer.

Forretningsstrukturtyper inkluderer eneejer, selskab med begrænset ansvar og selskab.

Den type struktur, du vælger, afhænger af typen af ​​virksomhed, investeringsomkostninger, valg af ansvar og skatter.

Eneejer: Dette er de mest populære for fotografer, fordi det generelt bruges til ejere af små virksomheder, der ikke har meget investeringskapital til at arbejde med.

Du kan oprette et enkeltpersonforetagend ved at indgive et “gør forretning som” -certifikat hos dit amt eller din stat.

Selvom denne type har det laveste investeringsomkostninger, modtager du ingen ansvarsbeskyttelse.

Personlige aktiver er ikke uden for grænserne og holdes heller ikke adskilt fra forretningsaktiver.

Hvis du vælger enkeltpersonforetagend, registrerer du et skema “C” for skatter sammen med dine personlige selvangivelser.

Limited Corporation (LLC) – Dette er en anden populær struktur til start af fotos.

Denne struktur giver beskyttelse for ejeren, da forretnings- og personlige aktiver ikke betragtes samlet.

LLCs har en større monetær investering på grund af artikler om organisationen, det er den mest fordelagtige for online fotograferingsvirksomheder på grund af dens ansvarsbegrænsninger og skattebegrænsninger.

Alle LLC-indtægter beskattes kun én gang, fordi tab, kredit, indkomst og fradrag er i stand til at “strømme igennem” til virksomhedens ejer. LLC administreres af medlemmer og indkomst, fradrag, kreditter og tab, så det deles op med den rigtige dokumentation.

virksomhed: Disse er mere populære for mere etablerede små virksomheder med mere investeringskapital.

Du har brug for flere startfonde for at være et succesfuldt selskab. Der er også to typer virksomheder: C og S.

C-selskaber er underlagt dobbeltbeskatning, men dette kan undgås, hvis ejere af virksomheden kun får en standard og rimelig løn.

S-selskab er det mest populære af de to for fotografer, fordi strukturfortjeneste ikke behøver at blive jævnt fordelt, men virksomheder er underlagt statslige selskabsafgifter.

Stater har også forskellige love for forretningsstrukturer. De fleste forretningsguider antyder, at Wisconsin har de bedste love vedrørende LLCs.

Sådan vælges den rigtige forretningsstruktur til fotosider?

Du skal beslutte, hvad der er vigtigst for dig, når du overvejer succes for dit fotograferingssite. Dette er kun et par af faktorerne:

* Fornyelser
* Langsigtede mål
* Monetære investeringer
* Ønsket beskyttelse af aktiver

Hvis du ikke har en masse penge til startomkostninger, ville den bedste mulighed være eneforhold, men hvis du også vil beskytte dine aktiver, skal du arkivere som et LLC.

Der er også langsigtede fordele ved at blive LLC. Det er vanskeligt for uafhængige fotografer at starte virksomheder på egen hånd.

Udstedelsen af ​​skatter til fotografer

Der er forskellige typer af afgifter, som du skal betale, afhængigt af hvor du driver dit websted, da skattelovgivningen varierer stat for stat med hensyn til digitale varer.

Der er føderale indkomstskatter, statslige indkomstskatter og statslige momsskatter. Der er også nogle diverse skatter, der afhænger af din virksomhedsdannelse og er også forskellige afhængigt af jurisdiktion.

Føderale indkomstskatter

Du skal overveje den føderale indkomstskat som alt om din indkomst fra din fotograferingsvirksomhed.

Der er ikke en føderal moms. Du skal indgive et krav årligt, og du skal altid gemme en del af din fortjeneste for at betale dine skatter, da din regning vil tilfalde fra IRS.

Du skal gøre din egen tilbageholdelse som virksomhedsejer. Du kan muligvis også betale din skat hele året for at undgå overraskelser.

Dette afhænger af typen af ​​virksomhed og stat, så du skal kontakte IRS, hvis du vil bruge denne indstilling.

Statens indkomstskat

Derudover har nogle stater også en statsindkomstskat, der er ligesom føderal indkomstskat. Du skal arkivere din statsindkomstskat separat.

Statlig moms

De fleste virksomheder, der sælger produkter, skal opkræve skatter for din stat. Nogle stater kræver dog ikke, at sælgere af digitale varer opkræver nogen skat.

Du skal altid anvende en statlig moms på toppen af ​​din pris på digitale varer. Du skal også få en moms, der er gratis.

Du skal også indsende en selvangivelse sammen med dine andre skattekrav. Lokale salg og skatter er baseret på, hvor du registrerede din virksomhed.

Det kan også være nødvendigt, at du betaler moms, hvis du arbejder som fotograf i andre områder. De fleste fotografer, der sælger tryk og lærreder, skal opkræve en moms.

Hvis en person køber en download, f.eks. Et digitalt tapet, er du muligvis ikke nødt til at opkræve moms.

Du bliver nødt til at tjekke med dit lokale skattebureau for at afgøre, om der er moms, der gælder for digitale varer.

Forretningsformularer til Fotografer

Du skal have disse formularer på fil.

Portrætaftale

Kunder og fotografer skal indgå en aftale kaldet en portrætaftale.

Dette skitserer detaljer som betaling, annulleringspolitik, session dato og mere. Hvis du ikke har denne form, kan forholdets forventninger og politikker bestrides.

Hvis du ikke bruger denne formular, placerer du dig i fare for at blive sagsøgt, hvis noget skulle gå galt med en fotoseanse eller portræt for en klient.

Modeludgivelse

Emnet for et fotografi skal også underskrive en frigivelse. En mindreåriges forælder eller værge skal også underskrive denne frigivelse.

Frigivelsen giver fotografen tilladelse til at vise fotografiet og bruge til udstillinger eller personlig brug.

Udskriv udgivelse

Fotografer skal også fortælle klienter, at de har rettigheder, når de henter digitale filer fra dit websted.

Du skal have detaljerede begrænsninger for, hvad der kan og ikke kan gøres med en digital download.

Hvilke privilegier tillader du dine stock fotos? Kunder ønsker ofte ubegrænset brug, men de kan muligvis kalde dette copyright-ejerskab.

Du skal specificere, at de ikke ejer ophavsretten, men de kan købe en licens til at bruge fotos i henhold til dine specifikationer.

Du skal også forstå forskellene mellem tryk og copyright-frigivelse.

Uafhængig entreprenøraftale

Hvis du planlægger at samarbejde med andre i fotograferingsverdenen eller webdesignverdenen, indgår du sandsynligvis en uafhængig entreprenøraftale.

Dette angiver, hvilke varer eller tjenester der skal leveres til hvilken løn, og inkluderer ofte en frist eller tidssensitiv information.

Aftalen skal også angive, at fordele ikke er inkluderet, og at entreprenører skal indgive deres egne skatter. Du kan specificere andre forventninger og politikker til aftalen.

Copyright meddelelse

Du skal have copyright-beskyttelse, hvis du planlægger at køre et vellykket fotograferingssted. De fleste klienter forstår ikke eller er opmærksomme på copyright, men det er desto mere grund til at du gør det.

Hvis de køber filer online, vil de måske bare bruge dem til udskrivning. Du skal specificere, hvad fotos kan bruges til, og hvor ofte de kan bruges til som en del af copyright-licensen.

Du skal også oplyse, at lovgivning om ophavsret er gældende, hver gang klienter køber kunst eller fotos fra dit websted.

Tal med en advokat

Hvis du er forvirret over juridiske aspekter ved at starte dit fotograferingssted, kan du eventuelt konsultere en advokat om den rette forretningsdannelse og få dine formularer for at beskytte dit arbejde.

Du har muligvis brug for særlig ophavsret til dit websted. Du kan også undersøge populære fotograferingsider for at forstå, hvordan du indstiller dine copyright- og juridiske beskyttelsesaftaler.

Det er vigtigt, at du får alt dette setup, før du begynder at sælge noget arbejde online.

At starte et fotograferingswebsted er et utroligt skridt fremad for fotografer.

Du går ind på forretningsmarkedet og åbner synligheden for dit arbejde fra hele verden.

Du skal tage de rette forholdsregler og altid tænke med copyright i tankerne, når du handler med klienter.

Når du har beskyttet dig selv, vil du have en mere legitim online fotograferingsvirksomhed, der også kan udvikle din karriere.

Billedkredit: Mit eget arbejde

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map