Amazon eCommerce Store Website Builder

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Bemærk: Amazon eCommerce Store Builder er lukket ned. De anbefaler Shopify. Men jeg anbefaler, at du kigger på denne side for at komme i gang.

At vokse en virksomhed online har taget nogle virksomheder årtier at gøre ordentligt. Så er der Amazon Webstore, som giver dig mulighed for at oprette en nøglefærdig e-handel butik på få minutter.

Amazon Amazon Website BuilderWebstore er en online butikplatform med mange funktioner og en intuitiv bygningsgrænseflade, der giver dig mulighed for let at bringe din butik online og begynde at sælge.

Tjenesten er designet til små, mellemstore og store virksomheder.

Med 30-dages prøveperiode kan du afprøve tjenesten og bruge alle funktionerne, inklusive tusinder af skabeloner og formularer.

Det er bestemt ikke gratis, men Webstore giver dig virkelig mulighed for at skabe en sikker online markedsplads, der ser professionel og unik ud for dit brand.

Der er nogle vigtige trin for at få din butik helt online med Amazon Webstore.

Kom godt i gang med Amazon

Butikkejere kan sælge fra webstore butikker og på Amazon Marketplace.

Hvis du ikke er bekendt med nogen af ​​disse, bør du tage noget tid på at kigge på Amazon Webstore og sælge på Amazon Marketplace for at få en bedre idé om, hvad du får ind på.

Selvom det kan lyde som en god ide at blive en del af Amazon Marketplace, er der nogle ulemper.

For det første kan ikke alle sælge, hvad de vil på Amazon, og der er masser af begrænsninger.

Hvis du vælger at sælge på din Webstore og Marketplace, har du et lavere transaktionsgebyr, da Amazon tager en lille procentdel af din fortjeneste. I øjeblikket er det 2 procent.

Det afhænger af dine produkter, hvis du har en vanskeligere tid med at sælge på Amazon.

Hvis du allerede sælger på Amazon Marketplace, eller du ved, at dine produkter ikke vil være begrænset, kan det være en fordel at sælge på begge kanaler.

Opret en Amazon-konto

For at oprette en konto skal du gå til Amazon Webstore-produktsiden og klikke på “Kom godt i gang”. Du skal oprette en sælgerkonto på Amazon.com, hvis du ikke allerede har en.

Når du har oprettet en konto, kan du vælge Webstore-produkter fra dit dashboard og købe din online butik.

Amazon Webstore kræver en e-mail-adresse for at udfylde den første formular. Det beder også om dit navn og en adgangskode.

Når du har oprettet en adgangskode, vil Webstore bede om nogle grundlæggende oplysninger.

Du har brug for kontaktoplysningerne til din virksomhed såvel som betalingsoplysninger for at købe eCommerce-softwaren og begynde at opbygge.

Derudover har Amazon Webstore en bekræftelsesproces. Amazon verificerer din virksomhed ved at ringe til det forretningsnummer, du giver, eller et alternativt nummer, som du vil bruge i din webshop.

Det er meget vigtigt, at du bruger det rigtige nummer til din virksomhed, når du opretter din konto for at blive verificeret og begynde at sælge.

I det sidste bekræftelsestrin skal du acceptere Amazon-vilkårene og betingelserne. Når det er gjort, skal du klikke på “Komplet registrering” i højre sidepanel. Derefter tager det flere minutter at afslutte registreringen og konfigurere din konto.

Forbered dit butiksdesign

Amazons Seller Central betjeningspanel er, hvor du kan begynde at styre din nye online butik.

Før du dykker ind og begynder at indsende dine produktoplysninger, har du brug for produktbilleder, gemmer logoer, salgsfremmende billeder og anden grafik for at hjælpe dit websted med at få et branded look.

Dette er ting, som Amazon Webstore ikke skaber til dig. Du skal også have dine produktbeskrivelser skrevet og UPC-koder tilgængelige for at gøre opsætningen så hurtigt som muligt.

Opret dit produktbeholdning

Det smukke ved Amazon Webstore er, at du kan uploade en hel produktbeholdning med det samme.

Du har dog brug for en UPC for hvert produkt, du viser, men du kan også bare bruge produktnavnet. Feltet fungerer også, hvis du har Amazon Standard Identification Number (ASIN).

Hvis de produkter, du tilføjer, allerede findes på Amazon, skal du bare prøve at søge efter det for at finde ASIN eller UPC, når du opretter produktbeholdningen.

Derefter kan du indtaste produktoplysninger som SKU, pris, tilgængelig mængde og betingelse, som skal være “nyt”, da Amazon Webstore ikke tillader dig at sælge brugte varer. I det næste trin med at tilføje din beholdning uploader du billeder og tilføjer produktbeskrivelser i det næste afsnit.

Tilføjelse af kategorier

Hver online butik gør det lettere for et produkt at finde ved at tilføje nogle kategorier. Disse kategorier giver dig mulighed for at organisere produkter, som giver folk mulighed for at navigere i din butik og hurtigt søge efter genstande ved at indtaste nøgleord.

Metoden til at oprette kategorier på Amazon Webstore er enkel.

For at oprette en ny kategori skal du klikke på “Kategorier” under fanen “Butikdesign” og derefter klikke på den guld “Nye” knap.

En knap på denne side giver dig også mulighed for at tildele produkter til hver kategori, du opretter.

Tilpasning af din butik

Amazon Webstore er beregnet til at være meget enkel og hurtig, hvilket hjælper begyndere med at få en butik i gang på kort tid.

Hvis du har mere erfaring, kan du gøre lidt mere med dit skabelondesign og tilpasse din butik.

Du kan dog stadig tilpasse din butik ved hjælp af de grundlæggende værktøjer, hvis du ikke er en avanceret bruger.

Du kan tilpasse din webshop ved hjælp af flere forskellige temaer. Disse temaer har forskellige farver og layout.

Der er begrænsede temaindstillinger, men du kan tilpasse hvert tema ved hjælp af værktøjerne på Amazon Seller Central.

Dette giver dig mulighed for at ændre tekstfarve, linkfarve, indkøbsfarver og andre dele af dit websted.

Fix dit domæne

Amazon Webstore URL er ganske lang og har masser af bindestreger. Du vil ikke have det til din butiks onlineadresse.

De fleste butikker har brug for et unikt domæne. Der er et link på hovedsiden i Seller Central under “Kom godt i gang”, som giver dig mulighed for at tilpasse din butiks URL eller webadresse.

Du skal først have registreret et domæne gennem GoDaddy, Network Solutions, Register.com eller NameCheap.com.

Derefter kan du vende tilbage til den tilpassede URL-side og tilføje dit domænes unikke URL. Det betyder, at din butiks adresse går fra den ekstra lange Amazon-URL til “www.yourstore.com”, hvilket vil være meget mindre forvirrende for dine besøgende og dig selv.

Tjen masser af penge

Når du har rettet dit domæne, er du klar til at offentliggøre din butik og begynde at sælge.

Afhængigt af den mulighed, du valgte i det første trin, vil dine produkter nu blive offentliggjort online og på Amazon Marketplace.

Du kan med det samme begynde at modtage ordrer, men det kan tage et stykke tid, før din butik bliver bemærket, hvis du ikke allerede har solgt på Amazon.

I dette tilfælde ville det at skabe en markedsføringsplan for din Amazon-butik være det næste skridt for at gøre det mere vellykket.

Amazon Webstore er en fantastisk tjeneste at bruge, hvis du vil oprette en hurtig e-handelsbutik. Det er helt online, overkommeligt og bruger værdifuld brug af din tid, så du ikke behøver at bruge uger på at oprette en enkel online butik.

Det bedste af alt er, at det integreres problemfrit med Amazon Marketplace, hvis du vil sælge direkte til Amazonas kunder.

Bemærk: Amazon eCommerce Store Builder er lukket ned. De anbefaler Shopify. Men jeg anbefaler, at du kigger på denne side for at komme i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map