8 fantastiske funktioner til dit websted med e-handel

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Rød nøgle med indkøbskurv
Har et sikkert sted

Verden af ​​e-handel spænder i alle retninger, men hvordan ved du, om du styrer i den rigtige?

Efterhånden som tusinder af virksomheder kommer i gang online i dag, falder mange i nogle fælder og ikke lige får deres onlinebutikker og reklame væk på højre fod.

Der er alle mulige innovative funktioner, du kan have på dit e-handelswebsted, der vil gøre det bedre for dig og dine besøgende.

Dette er et par af de mere populære valg til dagens online forretningssider.

1. Design et sikkert sted

Det er vigtigt og først og fremmest at sikre, at dit websted er sikkert at besøge. Alle former for data kan deles online, men du vil sikre dig, at kun de tilladte personer har adgang til disse data.

Derudover skal du sørge for, at du har et sikkerhedscertifikat og sikrede indkøbsvogne, der også beskytter dine besøgende.

Mange forretningsejere tror simpelthen ikke, at de vil blive hacket, eller at de kan tilføje sikkerhed senere.

Det er dog bedre at integrere sikkerhed helt fra begyndelsen med en solid back-end-udvikling.

E-handelswebsteder installerer i dag nøjagtige PCI-overholdelsesscanninger og -kontroller for at sikre, at der ikke sker hacks.

2. Svar på alt mobil

Mobil e-handel har overtaget. Efterhånden som surfing af tablet og smarttelefoner stiger i popularitet, er virksomheder nødt til at forberede sig på en tilbageslag, hvis deres websteder ikke er kompatible med mobil browsing og tapping.

Hvis sidste års Black Friday var nogen indikation, bliver den mobile shoppingtrend bestemt bestemt større med hvert nyt år.

Du kan indbygge en bedre mobiloplevelse helt fra begyndelsen uden at skulle oprette et separat websted for mobilbrugere.

3. Tilby fleksibel live chat

Live chat er en fantastisk måde for besøgende at kontakte support, stille spørgsmål, anmode om mere information eller endda spørge om særlige tilbud og produkter.

Mange mennesker i dag ønsker ikke at bruge tid på vent med en kundeserviceagent på telefonen.

De ønsker med det samme svar. Live chat kan levere den løsning til dit websted.

4. Opret og administrer indhold

Websteder med tendens og relevant indhold bliver mere populære end et websted, der aldrig opdateres.

Med et ofte stillede spørgsmål-afsnit, blog og artikler tilbyder du en række autoritative oplysninger, links og reklamemuligheder.

Derudover hvis kunder har spørgsmål om produkter eller ønsker at føle sig trygge ved deres køb, ser de efter en FAQ-side, der forklarer forsendelse, returnering, firmapolitikker, tilbud og andre problemer.

5. Få den ultimative kundeoplevelse

Der er alle mulige skabelon-e-handelswebsteder derude, men et tilpasset e-handelswebsted vinder hver gang.

Du kan oprette noget, der virkelig handler om dit brand og tilbyder mere information end en skabelonfabrik online butik. Du kan gøre ting som at tilbyde tilpassede gaver og meget mere.

6. Del det, alt sammen

Sociale medier går hånd i hånd med e-handel. Folk deler alt online, og de vil dele de seje ting, de finder i online butikker.

Når du inkluderer knapper til deling af sociale medier ud for dine produkter, garanterer du, at folk viser produkter på Facebook, Twitter og Pinterest.

7. Vær flersproget

Internettet er så stort, at e-handelswebsteder virkelig har brug for at tilbyde flersprogede muligheder for at nå de forbrugere, der virkelig kan nyde dit produkt, men de kan ikke se ud til at finde ud af nogen af ​​detaljerne, fordi du kun tilbyder engelsk.

Du skal først se på dine analysedata for at se demografi og sprogpræferencer for dine besøgende. Hvis flersproget virker et godt valg, er det måske tid til at foretage en ændring.

8. Anbefal produkter af besøgende

Når du har personlige produktanbefalinger, tilbyder du en bedre måde at øge konverteringer på dit websted og give en personlig indkøbsvogn, der gør det lettere for kunderne at finde, hvad de ønsker.

Bare en hurtig note:

Hvis du vil tjekke nogle af listerne for eCommerce-webstedsbyggere, skal du klikke her eller her, og det skal gøre det.

Succesrige e-handelssteder afhænger af den tid og energi, du lægger i teknologien. Når du integrerer sikkerhed, deling, mobil browsing, ny teknologi og personlig shopping, vil dine besøgende sandsynligvis nyde din butik mere og invitere andre til at gøre det også.

Har du nogen funktioner på dit e-handelswebsted eller de funktioner, du gerne vil have?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map