8.5 Store investeringsvalg til din hjemmeside

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Jeg ved, at denne artikel ikke dækker noget at gøre med en webstedsbygger til nogen af ​​dine ventures, men personligt fandt jeg disse fantastiske steder at investere din fortjeneste eller også for at holde dine penge !!!! så jeg ville dele disse med dig og give dig muligheden for selv at åbne en konto, så du får investeringsmuligheder, når det er nødvendigt.

Jeg tror, ​​at du samlet set vil være meget tilfreds med disse websteder og finde dem meget værdifulde for din overordnede forretningsplan enten i nuet eller i fremtiden for din hjemmeside. OK, lad os komme i gang og tjek disse.

Når du ser efter en top onlinemægler, ser anbefalinger ud til at være overalt. Mæglere skal have et par ting for at gøre det værd at en investors tid er. Forskellige online mæglerfirmaer varierer ofte mellem høje og lave gebyrer, forskellige kontotips, række uddannelsesfunktioner og lagerundersøgelsesværktøjer, der gør det ene bedre end det andet. Dette er otte af de hjemmesider med aktiehandel, som investorer virkelig elsker og har anbefalet gennem årene.

Banner med ord

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade er blevet en af ​​de hotteste online investeringsmæglere i Amerika. Virksomheden kan prale af over 5,8 millioner kontohavere og $ 480 milliarder i aktiver. Der er et minimum indskud på $ 500 for at komme i gang, og du kan finde aktiehandler til $ 9,99 pr. Handel. Optioner handles til $ 9,99 pr. Handel med $ 0,75 pr. Kontrakt. Der er også gratis forskningsværktøjer, gratis datafunktioner og gratis-til-brug handelsplatforme.

TD Ameritrade har også et par kampagner, der gør det godt for nye og erfarne investorer. For eksempel kan du handle gratis i 60 dage og få en kontant bonus på $ 600. Deres kundeservice har også modtaget masser af positive feedback, og de har live chat, telefon og e-mail support til deres medlemmer. Barron’s har tildelt TD Ameritrade med et par forskellige priser som nr. 1 for langsigtet investering og nr. 1 for optioner.

2. ShareBuilder

Aktiehandelsgebyrer bliver lave på ShareBuilder med kun $ 4, hvis du vælger automatisk investering. Der er også et gratis prøveperiode-tilbud, og du behøver ikke have et kontominimum for at tilmelde dig. Pris- og gebyrstrukturen hos ShareBuilder er enkel nok. Du kan indstille gentagne planlagte investeringer for at gøre investering lettere og mindre tidskrævende. For handel med optioner, optioner og markeder betaler du kun $ 6,95.

Der er også adskillige forskningsværktøjer til brug på ShareBuilder inklusive kriteribaserede lagerværktøjer, strategirapporter og urlister. Du kan også se på diagrammer, der bemærker de historiske prisændringer for visse aktier. Hvis du vil have en up-up-type investeringsplatform, der er lavet til begyndere, er ShareBuilder nøjagtigt den rigtige platform for dig.

3. Scottrade

Med aktier, obligationer, gensidige fonde, ETF’er og optioner tilbyder Scottrade en række forsknings- og dataværktøjer med fremragende kundeservice til 30 procent mindre end de fleste andre online mæglere. De har også fysiske placeringer til at hjælpe investorer, der har brug for vejledning personligt.

En ulempe er imidlertid, at handelsplatformen ikke er så moderne som andre som eTrade eller Sharebuiilder. Det bringer også prisen ned til $ 7 per handel med $ 1,25 tilføjelse for optioner handel entreprenører. Scottrade har også flere handelsværktøjer gratis, men det mangler nogle af de forskningsværktøjer og diagrammer, som du finder på TD Ameritrade eller eTrade.

Du kan dog fuldt ud tilpasse streaming-tilbud, og der er stadig overvågningslister og nogle kortlægningsværktøjer, der tilfredsstiller de grundlæggende behov for de fleste investorer. Hvis du beslutter at opgradere med Scottrade, modtager du også et betalingskort, gratis hæveautomat, ubegrænset gratis kontrol, mobiladgang og 24/7 kundesupport.

4. ETRADE

Med sine brugervenlige ordreplaceringsfunktioner har eTrade også muligheder for begyndere og erfarne erhvervsdrivende. For eksempel er der en kompleks ordreplacering for kondor-, straddle-, strangle- og sommerfuglstrategier. Hvis du er en aktiv erhvervsdrivende, er eTrade den bedste. Det har konkurrencedygtige prismodeller og optionspecifikke funktioner, som aktive forhandlere vil sætte pris på.

Aktier og optioner er $ 7,99 pr. Kontrakt, så længe du foretager minimum 150 handler pr. Kvartal. Hvis du ikke handler så meget, går gebyrerne op til $ 9,99, hvilket stadig er relativt lavt. Forskningsværktøjerne er utrolige for handlende på eTrade. De har omfattende optionshåndværktøjer, så du nemt kan placere spredning, køb-skrivning, sommerfugl, kondor og grundlæggende type ordrer, inklusive jern-kondor. Optionskort er også yderst nyttige til forskning.

Du kan også udvikle forskellige strategier baseret på dit investeringsbeløb, tidsramme, volatilitet, målpris og markedsudsigter. Hvis du har komplekse ordrer, er eTrade helt sikkert det rigtige sted at gøre dine handler med masser af tilføjede funktioner og rådgivningstips for at gøre dine handler mere forudsigelig og sikker.

5. TradeKing

TradeKing tilbyder vigtige værktøjer til investorer, og de er kendt for opmærksom kundeservice og lave omkostninger. I øjeblikket tilbyder TradeKing $ 4,95 pr. Handel. Derudover rangerer denne online mægler konsekvent i toppen for onlinefirmaer. TradeKing sluttede sig også med Zecco og tilbyder nu et væld af nye forskningsværktøjer som en del af sit instrumentbræt. Du kan drage fordel af tilpasselig og avanceret kortlægning. De er også visuelt tiltalende og brugervenlige. Ethvert medlem kan også bruge disse værktøjer gratis.

De finansielle produkter koster ekstra inklusive forex trading. Det har dog gratis IRA’er og DRIP’er, men der er en ulempe. TradeKing har et inaktivitetsgebyr på $ 50 for konti, der har mindre end $ 2.500, og som ikke har handlet inden for et år. Dette gælder typisk ikke for de fleste aktive erhvervsdrivende, men det skal bemærkes, hvis du lige er i gang og måske ikke ved, om du vil handle om et år.

6. TradeMonster

For dem, der specifikt handler med optioner, er TradeMonster valget for dig. Du kan få optioner til så lave som $ 0,10 pr. Kontrakt. Forhandlere med regelmæssige optioner skal kun betale $ 0,50 pr. Kontrakt. Som en mægler med rabatoptioner er TradeMonster meget konkurrencedygtig og tilbyder en masse funktioner til brugere, der får dem til at skille sig ud. Investorer støtter altid denne handelsplatform, fordi den har de laveste gebyrer, og du kan finde faste priser på kun $ 7,50.

Derudover er mægleren ikke genert over at give volumenrabatter og lave marginrater. Hvis du handler aktivt hver dag, har du brug for en strømlinet handelsplatform, der kan give dig alle de grundlæggende handelsfunktioner med et par avancerede forskningsværktøjer. De spektrale analyseværktøjer giver dig mulighed for at lege med volatilitet, hvilket er unikt for TradeMonster. Resultaterne vises på et kort i stedet for kun i et diagram. Du kan også bruge andre værktøjer som optionstrategifunktioner, hvad-hvis-analyse, gruppeordreregulering, performance tracking og meget mere.

7. OptionsHouse

OptionsHouse er en betroet mægler at tænke på, hvis du vil have en billig rabatmægler med en mere traditionel handelsplatform. For aktive forhandlere har OptionsHouse nogle billige muligheder. Softwaren indeholder streaming-tilbud, som ikke altid er gratis i nogle af de andre mæglere, men OptionsHouse gør et godt stykke arbejde med at gøre de grundlæggende værktøjer gratis for sine brugere. Dette er gratis realtidskurser, så du kan holde fingeren på pulsen på en bestemt aktie eller bare se aktiemarkedet generelt.

Handelsplatformen for OptionsHouse er ikke så intuitiv som nogle af de andre, men den er stadig enkel at navigere. Du kan placere aktiehandler for en flad $ 4,75 gennem OptionsHouse, og det tilbyder også gratis virtuel handel. Dette er perfekt til dem, der har aktiestrategier, som de vil prøve, men de ønsker ikke at investere nogen penge med det samme. Du kan bruge den $ 5.000 gratis virtuelle konto til at prøvekøre nogle af dine nye strategier og se, hvad der fungerer.

8. OptionsXpress

OptionsXpress er et børsnoteret selskab med hovedkvarter i Chicago. Det er hovedsagelig kendt for sine ETF’er, futures, obligationer, gensidige fonde og aktieoptioner, der handler online. Platformen har en masse værdifulde og sofistikerede online værktøjer. Du kan åbne individuelle eller tilslutte lejekonti, tillidskonti, forretningsregnskab og individuelle pensionskonti. Der kræves heller ikke et minimumsindskud for at åbne en kontantkonto, og du behøver ikke at holde en minimumssaldo for at din konto forbliver åben.

Du kan også handle trådløst på din smartphone og drage fordel af et par forskellige kraftfulde online handelsværktøjer som The Screener. Screener scanner markedet for potentielle gensidige fonde, optioner, aktier og ETF’er, som ville være gode muligheder. Du kan se alle oplysningerne på en bestand, inden du også tager nogen beslutninger.

En manns ansigt med et ordsprog

Årsagen til, at jeg tilføjede .5, var at få din opmærksomhed, og det repræsenterer også handlingen ved at bruge en af ​​disse. Jeg kender corny ikke? Men på samme tid, hvis det fik dig til at undre dig over, at jeg gjorde mit job med at gøre dig nysgerrig og tjekke det ud, nu er det eneste mål at ACT.

Jeg håber, at du fandt disse gode og informative og en passer til dine forventninger, som du kan bruge til din hjemmeside-forretning: -). Hvis ikke, kan det være et godt sted at sætte dine penge, jeg ved, at det virkelig har hjulpet mig.

Skrevet og udgivet af Christopher Pontine & Cynthia Adams
Billedkredit: Oprettelse af et websted i dag
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map