5 bedste WordPress-hosting til indstillinger for begyndere (sammenligning i 2020)

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Bedste WordPress-hosting til begyndere

Jeg går ud på en afsats her og siger, at du overvejer at bruge WordPress til at opbygge dit websted, eller skrive i termer som

 • Bedste WordPress-hosting til begyndere
 • Bedste hostingudbydere til at opbygge et WordPress-websted
 • Bedste WordPress-hosting

Men:

Det kan være din første gang at blive klar til at bruge det, eller første gang du er klar til at blive seriøs.

Hej, det er fair, og vi har alle været der.

Den gode ting er dog, det er ikke så slemt.

Målet er at finde en dejlig hostingudbyder, der let kan hjælpe dig med at opsætte dit WordPress-websted

Og:

Hjælp dig ud fra et hosting-synspunkt med det.

Årsagen til at jeg valgte disse 5 er, at jeg enten har brugt dem, set fantastiske anmeldelser eller testkørt dem.

Generelt ønsker enhver hostingudbyder at gøre det let for dig at oprette WordPress-websted.

Trods alt,

Der er forbi 76 millioner blogs plus at bruge det.

Men jeg tror, ​​at disse 5 passer til det, du leder efter, og de er lette at komme i gang.

Eller have god kundeservice for at besvare eventuelle spørgsmål, du har.

Oven i det: Hvis du beslutter dig for en af ​​disse, vil jeg vise dig en trin for video til at oprette dit WordPress-websted med hver WordPress-hostingmulighed.

Lad os dykke ind og tjek dem ud.

Bluehost – Dette er en, jeg bruger

Prisfastsættelse

Som sine konkurrenter tilbyder Bluehost overkommelige muligheder for webhosting. De starter normalt ved $ 7,99 per måned, men er til salg for $ 2,75 pr. Måned.

Nye brugere får et specielt introduktionstilbud samt en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så de kan prøve tingene og se, om de kan lide dem.

Optimeret hosting til WordPress starter ved $ 19.99 pr. Måned med WP Standard. Så er der WP Enhanced, der koster $ 29,99 pr. Måned.

WP Premium er $ 39.99 pr. Måned og WP Ultimate er $ 49.99 måned.

Priserne er baseret på at betale for et år i forvejen. Der er betydelige besparelser ved at gøre dette. WP Ultimate er normalt $ 129,99 om måneden, hvilket giver brugerne $ 80 i rabatter ved at betale for tjenesten årligt.

Top funktioner

Ifølge Bluehost er det den “# 1 anbefalede webhosting af WordPress.org.” Tjenesten indeholder 1-klik på WordPress-installation, 24/7 support, samt et helpcenter fyldt med guider, videotutorials og andre ressourcer, en pengene-tilbage-garanti og over $ 150 tilbud fra Google.

Hver medlemsplan tilbyder sin egen liste over funktioner.

For eksempel, WP Standard har plads til 100 millioner besøg pr. Måned, 30 GB eller opbevaring og sikkerhedskopiering og 2 GB RAM. På den anden side tilbyder WP Ultimate ubegrænset besøg, 240 GB lager og sikkerhedskopiering og 8 GB RAM.

Hver plan leveres også med forbedret cPanel. WP Standard leveres med SiteLock CDN, mens de andre tre prisplaner leveres med SiteLock CDN / WAF Pro.

WP Premium leveres med Positive SSL og WP Ultimate leveres med Positive Wildcard SSL.

Brugervenlighed af opsætning af WordPress

Opsætning af WordPress med Bluehost er øjeblikkelig. Med et enkelt klik er alle dine installationer på plads.

Du kan bygge dit websted med det samme, hvilket gør det til en reel bekvemmelighed for brugerne.

I stedet for at rulle dit websted ud i faser, får du det gjort på én gang.

Dette giver dig mulighed for at få mest muligt ud af de tjenester, der tilbydes af Bluehost.

Skalerbarhed er en ting, det passer til, så hvis dit websted begynder at være lille og vokser er størrelse, kan tjenesten håndtere det.

Prøv BlueHost

GreenGeeks – Jeg bruger dette til nogle af mine sider også

Grønne nørder - En af de bedste WordPress-hosting for begyndere

Prissætning – En skalerbar prismodel, når dit websted vokser

WordPress-hosting med GreenGeeks koster normalt $ 9,95 om måneden. Lige nu er det til salg for $ 3,96 pr. Måned. Det er en betydelig besparelse, og det har sandsynligvis at gøre med ferien.

GreenGeeks tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på sine tjenester. Dette giver dig tid til at se, om tjenesten opfylder dine behov og forventninger. Hvis det ikke gør, har du ikke pengene.

Tjenesten accepterer Visa, MasterCard, Discover og American Express som betalingsformer. Det giver også PayPal-brugere mulighed for at betale via deres konti.

Tilmeldingsprocessen tilbyder to muligheder for brugere, en for personer, der har brug for at registrere et domæne, og en for folk, der ønsker at bruge et eksisterende domæne.

Top funktioner

GreenGeeks Managed WordPress Hosting inkluderer en række funktioner. Det siges at være for både en “WordPress-blogger” og en “veteran WordPress-udvikler”, fordi tjenesten er “fuldt indlæst”.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner, der tilbydes med betalte GreenGeeks-tjenester, inkluderer ubegrænset webplads og dataoverførsel og 99,9% service oppetid.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at tjenesten er nede i længden og forstyrrer strømmen af ​​trafik, der kommer til dit websted. Selv hvis du oplever et problem, er der 24/7 kundesupport 365 dage om året.

Andre ting, der er værd at nævne om GreenGeeks WordPress-hosting, er, at det inkluderer:

 • WordPress Migration
 • WordPress-optimerede servere
 • Forbedrede sikkerhedsforanstaltninger
 • Nem, 1-kliks WordPress-installation
 • Gratis overførsel og registrering af domænenavne
 • Hurtig SSD RAID-10-opbevaring

GreenGeeks WordPress-hosting inkluderer en række sikkerhedsfunktioner, som mange brugere finder ideelle. For det første tilbyder det automatiske opdateringer. Dernæst scanner og blokerer det for sikkerhedsproblemer i realtid.

Tjenesten holder også dit websted adskilt fra andre kunder på serveren for at bevare din fortrolighed.

GreenGeeks har også indbygget Distribueret afslag på service (DDoS) beskyttelse, der fungerer på virksomhedsniveau.

Hvis denne type angreb opstår på grund af en trojan eller anden virus, vil du blive beskyttet.

Brugervenlighed af opsætning af WordPress

Det tager meget lidt tid at opsætte GreenGeeks på WordPress.

Tjenesten giver instruktioner via video og tekst.

Hvis du vil gøre det manuelt, er her de trin, du vil tage:

 1. Download WordPress. Gå til WordPress download-siden. Download og gem zip-filen. Sørg for at vide, hvilken mappe du har placeret filen i, så du nemt kan hente den, når du har brug for den.
 2. Upload WordPress-filer til din GreenGeeks hosting-konto. Brug en FTP-klient eller cPanel File Manager til at uploade filerne. Du kan bruge begge indstillinger og få det samme resultat. Den eneste forskel er, at cPanel giver dig mulighed for at uploade og pakke indholdet af filen med det samme. Det gør dette skridt hurtigere.
 3. Opret en database til din blog. Når du har adgang til MySQL-databaser i cPanel, vil du oprette en database og derefter tildele en bruger. Hold styr på databasenavnet, brugernavnet og adgangskoden, du opretter til dig selv.
 4. Sørg for, at din WordPress-blog er konfigureret korrekt. Besøg http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Dette giver dig mulighed for at oprette din blog. Hvis det er i en undermappe, skal du gå til http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Det vil bede dig om at indsætte dit databasenavn, brugernavn og adgangskode. Hvis localhost ikke fungerer for “Database Host”, skal du bede din webhost om disse oplysninger. Lad “Tabelpræfiks” være alene, og tryk på indsende. Du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode, inden du trykker på “Installer WordPress”.

Selvom det ser ud til, at der er mange trin at gå igennem, er der ikke det.

Det er simpelthen at downloade WordPress, uploade filerne til din hostingkonto, give disse filer et sted at opholde sig og installere WordPress for at sikre, at alt tjekker ok.

Tjek denne video for at vise dig WordPress-opsætningen:

Husk, at kontoen allerede er konfigureret.

Så tilmeld dig, og følg det derefter ��

Hvis du kæmper igennem, er deres kundesupport via chat hænderne ned utroligt.

Prøv Green Geeks

InMotion Hosting

Prisfastsættelse

Der er tre forskellige prisindstillinger tilgængelige med InMotion. De er start, magt eller pro. Du kan vælge den rigtige mulighed for dig baseret på dine behov og præferencer.

Start er normalt $ 7,99 om måneden. Det er til salg for $ 5,99 om måneden. Det inkluderer et gratis domæne, to websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde og ubegrænset e-mail.

Strømmen er $ 9.99 om måneden og til salg for $ 7.99 om måneden. Det inkluderer et gratis domæne, seks websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde og ubegrænset e-mail. Det tilbyder også 2x ydelsen.

Pro er $ 15.99 om måneden. Det er i øjeblikket til salg for 12% rabat og sælger $ 13,99 om måneden. Det inkluderer et gratis domæne, ubegrænset websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde og ubegrænset e-mail. Det tilbyder også 4x ydelsen og Pro Level Support.

Begynd med at opbygge dit websted med InMotion Hosting

Top funktioner

InMotion-hosting tilbyder spændende funktioner. Brugere af tjenesten har følgende til at se frem til:

 • WordPress kommer forudinstalleret og klar. Du er i gang inden for få minutter.
 • Gratis domæne. Du skal ikke bekymre dig om at købe et nyt eller registrere et eksisterende, fordi du begynder med et helt nyt domæne.
 • Ubegrænset hosting. Det betyder, at du ikke betaler mere, selvom du brugte mere båndbredde.
 • Brug eventuelle plug-ins, som du kan lide. Det er dit websted, og det skal være nøjagtigt, som du ønsker det.
 • Gratis temaer. Vælg en, der hjælper med at kommunikere din besked til verden.
 • Opgrader let og sikkert. Installer opdateringer let og uden frygt for, at de vil overskrive eller ødelægge de gode ting, du har sket med dit websted.
 • Fuldt understøttet. Du får den hjælp, du har brug for til at designe og være vært for dit websted.

Andre funktioner, der virkelig skiller sig ud inkluderer automatisk daglige sikkerhedskopier, cache-plugin-support, SSH, GIT, FTP og PhpMyAdmin Access og ingen nedetid overførsel af websteder gratis.

Hvis du planlægger at flytte et eksisterende websted til InMotion, kan du gøre det uden at nogen nogensinde har vidst, at du har det. Ingen nedetid betyder flere besøgende og i sidste ende mere salg og tilmeldinger.

Brugervenlighed af opsætning af WordPress-websted

Med InMotion kommer WordPress forudinstalleret og klar. Du kan få dit websted op på få minutter.

Dette er ideelt, hvis du har lidt viden om FTP’er.

Hvis du har et eksisterende websted, som du vil flytte til WordPress-hostingtjeneste, kan du gøre det. Du oplever ikke nedetid, hvilket er ideelt.

Når dit websted ikke er online, kan folk ikke besøge det, og du kan ikke drage fordel af det.

Opsætning af dit WordPress-websted på InMotion

Hvorfor du gør dette og har et spørgsmål, bare chat InMotion, så vil de lede dig gennem det.

Begynd med at opbygge dit websted med InMotion Hosting

SiteGround

Siteground WordPress-webstedshosting

Prisfastsættelse

SiteGround tilbyder tre forskellige prisindstillinger. De er StartUp, GrowBig og GoGeek. Opstart prissættes regelmæssigt til $ 9,95 pr. Måned, men nedsættes i øjeblikket til $ 3,95 pr. Måned.

GrowBig prissættes regelmæssigt til $ 14,95 pr. Måned, men nedsættes til $ 7,95 pr. Måned nu. GoGeek priser regelmæssigt til $ 2995 pr. Måned, men nedsættes til $ 14,95 / måned.

Top funktioner

Hver prisplan tilbyder noget andet. For eksempel kan StartUp rumme et websted, hvor GoGeek, den dyrere af de to, er plads til flere websteder. StartUp tilbyder 10 GB webrum, hvor GoGeek tilbyder 30 GB webrum.

Opstart giver mulighed for 10.000 besøg månedligt og GoGeek tillader 100.000 besøg månedligt.

Hver plan tilbyder essentielle WordPress-funktioner såsom et gratis domæne, gratis WP-overførsel, gratis WP-installation og WP-auto-loader.

Premium WordPress-funktioner inkluderer WordPress SuperCacher, 30 sikkerhedskopier, prioriteret teknisk support og et års gratis Wildcard SSL.

Brugervenlighed af opsætning af WordPress

Der er fire trin involveret i opsætning af WordPress manuelt.

De er:

 • Download pakken til WordPress-installation. Gå til den officielle WordPress-downloadside. Klik på knappen Download, og vælg et sted, hvor filen skal gemmes. Sørg for, at du husker den mappe, du har lagt den i, så du nemt kan få adgang til den.
 • Upload de nødvendige WordPress-filer til serveren. Upload filerne ved hjælp af FTP. Der er et antal tilgængelige muligheder, der giver dig mulighed for at gøre dette. Filezilla og cPanel er blandt de mest pålidelige.
 • Opret en MySQL-database til WordPress. Tildel en bruger og tildel fuld tilladelser. Notér brugernavnet og adgangskoden til fremtidig reference.
 • Gå gennem trinnene i installationsprocessen. Hvis WordPress er uploadet i dit public_html-bibliotek, skal du gå til http://yourdomain.com. Hvis du ikke har en fil med navnet wp-config.php, skal du oprette en. Dette gør du ved at klikke på knappen Opret en konfigurationsfil. Det vil bede dig om at forberede de nødvendige oplysninger og give dig muligheden for at fortsætte med processen ved at klikke på “Lad os gå!” knap. Den næste skærm beder dig om information om MySQL-databasen. Klik på “Indsend” for at afslutte alt.

Hvis du hellere vil have SiteGround gratis WordPress-installation, kan du gøre det. Der er en installationsguide, du bruger.

Du installerer WordPress automatisk gennem Softaculous. Du har også en gratis manuel installation af SiteGrounds supportteam som en mulighed.

Her er en trin for trin Video til at oprette dit WordPress-websted med Site Ground

Begynd med at opbygge dit websted med siteground

DreamHost

Prisfastsættelse

DreamHost tilbyder to muligheder for prisfastsættelse. Delt hosting starter ved $ 7,96 pr. Måned og inkluderer et klik med WordPress-installation. Det understøtter flere WordPress-websteder såvel som domæner. Det tilbyder også en 97-dages pengene-tilbage-garanti.

DreamPress er fuldt styret. Du opretter indhold, og DreamHost tager sig af resten. Det er forudkonfigureret, hvilket gør det nemt at komme i gang med det samme. Det er også skalerbart, hvilket gør det i stand til at håndtere ekstra trafik uden båndbreddehætter.

Top funktioner

Nogle af de vigtigste funktioner i DreamHost inkluderer:

 • Flere e-mail-konti. Har så mange e-mail-konti, som du har brug for. Gå til atmail-webklienten, når du vil læse og oprette e-mails.
 • Mulighed for at bruge det tema eller det plugin, du kan lide. Der er ingen begrænsninger med DreamPress. Opret den identitet, der bedst tjener dig.
 • Automatiske opdateringer. Denne funktion holder dit websted sikkert og sikkert. Det tager sig af eventuelle problemer, som du måtte støde på uden hjælp fra dig.
 • Konfigurer til e-handel. Denne mulighed kommer med SEO med SSL. Det har et forudinstalleret Let’s Encrypt TLS / SSL-certifikat. Det giver dig også en privat IP-adresse.
 • Ingen besøgende begrænser eller lukker båndbredde. Du behøver ikke at bekymre dig om webstedsnedbrud, fordi du har haft en stigning i trafikken. Dit websted er godt at gå, uanset hvor stor det er at følge den.
 • WordPress-firewall blokke. Hold dit websted beskyttet mod angreb. Sikkerhed er en høj prioritet for såvel DreamPress som dig.

I lighed med sine konkurrenter har DreamHost sikkerhedsprotokoller på plads.

Det giver dig muligheden for at oprette så mange e-mail-konti, som du har brug for for at fungere optimalt.

Det bruger også dit valg af tema og plugins, så webstedet virkelig er dit.

Brugervenlighed af opsætning af WordPress

Det tager lidt tid at installere DreamHost. Alt hvad du skal gøre er at gå til Installations-siden med et klik under Panel og godbidder.

Klik på ikonet for den app, du vil installere. I dette tilfælde er det WordPress.

Vælg dit ønskede domæne ved at klikke på “Installer til” i rullemenuen.

Derefter vil du se en knap, der siger, “Installer den til mig nu!” Når installationen er afsluttet, modtager du en meddelelse om, at den var vellykket.

Se denne video for at hjælpe dig med at opsætte dit WordPress-sted med Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Begynd med at opbygge dit websted med Dream Host

Konklusion om de 5 bedste WordPress-hosting til begyndere

Bare for at sammenfatte de 5 bedste WordPress-hosting til begyndermuligheder

 • Grønne nørder
 • I bevægelse
 • Bluehost
 • Stedsgrund
 • Drømmehost

Alle 5 af disse er gode hosting-udbydere for din snart WordPress-webside.

De tilbyder nem installation og en pris, som du vil føle dig godt tilpas, hvis du lige starter.

Desuden er kundeservicen stor, fordi den hjælper dig med og tager gætteriet og ikke ved det også.

Nyd at opbygge dit helt eget WordPress-websted.

Har du prøvet nogen af ​​disse endnu?

I bekræftende fald hvilken?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map