15 fakta om e-handel, der holder dig op om natten (2020)

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


e-handelsstatistik

Når du tænker på e-handel, forestiller du dig sandsynligvis en butik online, der konstant reklamerer for nye tilbud, produkter, tjenester og så videre.

e-handel involverer meget mere strategi set fra en markedsførers synspunkt.

Selvom nogle marketingfolk ser mod andre markeder for store gevinster, har e-handelsmarkedet mange muligheder.

Internetvirksomheder er lette at starte og blomstrer stadig i henhold til disse kendsgerninger og statistikker.

Selvom det stadig er en relativt ny teknologi og form for salg, kan e-handel give dig en stabil indkomstmængde, og hvis du er en lille eller større forhandler med en fysisk placering, kan du forbedre din salgsvækst bare ved at tilføje dette online element til din salgstragt.

De følgende 15 fakta gør, at du ikke kun ønsker at forbedre din e-handelsbutik, men også give inspiration til en række andre forretninger til onlineindkomst.

De fleste forbrugere foretrækker at shoppe online af forskellige årsager.

Nogle af disse inkluderer:

 • Tidsbesparende
 • Mindre skatter
 • Let at sammenligne priser
 • Ingen skarer
 • Mere sort

Derudover foretrækker mange shoppere først at undersøge produkter online og få en idé om prisen, før de går til et fysisk sted.

Hvis der tilbydes hurtig og gratis forsendelse, vil mange købere hellere købe online end gå i butik for varer, der ikke kræver, at du ser varerne fra første hånd.

Imidlertid er det mindre sandsynligt, at shoppere hopper på tilbud for varer online, der kræver mere forskning personligt.

For eksempel kan shoppere gå i butikken for at se på sko, men de kan stadig købe online, hvis de finder et bedre tilbud, mens de gennemser deres telefoner i butikken.

En note om mobil e-handel

Mobil e-handelsdata til fremtidig vækst

Som følgende statistikker viser dig, er mobil e-handel meget vigtig for detailhandlere, der beslutter at levere onlinebutikker.

Hvis du ikke har en butik, der er tilgængelig via en telefon, eller som er optimeret til en mobilenhed, har du meget sværere tid på at få folk til at købe varer fra din butik, især hvis det er et objekt, de kan finde fra en anden detailhandler.

Mobiloptimerede onlinebutikker har hurtige og lette afkrydsningsfiler, et-trykse navigator, større billeder og intuitive grænseflader, der reagerer på berøringsrulle.

Ved at oprette en online butik, der kan fås adgang fra en tablet eller smartphone, når du sandsynligvis tusinder af nye kunder hver måned.

Lad os starte med det grundlæggende

1. E-handel startede faktisk i 1979. Michael Aldrich tilsluttede et indenlandsk tv-apparat med en telefonlinje for at skabe online shopping tilbage, der boomede i 1980’erne og 1990’erne, før Internettet startede.

2. Amazon blev lanceret i 1995. Imidlertid begyndte Amazon ikke at skabe et overskud før i 2003. Den gennemsnitlige ordreværdi fra 2012 for Amazon er $ 47,31, og selvfølgelig er Amazon kendt som en af ​​de største online detailhandlere.

3. Netflix var ikke den første online DVD-abonnementsforhandler. Blockbuster oprettede Blockbuster.com i 2004, men det er ikke klart, hvornår tjenesten startede, der var som Netflix. I sidste ende førte Redbox og Netflix til undergangen til det, der plejede at være det største navn inden for hjemmevideounderholdning.

4. Fra tredje kvartal i 2012 skete $ 4243 $ i transaktioner via Paypal pr. sekund. Paypal er udvidet i de senere år og bliver den mest kendte måde at betale online uden at skulle opgive dine kreditkortoplysninger.

5. Groupon afviste en aftale fra Google for 6 milliarder dollars i 2010. Onlinehandelmægleren blev en børsnotering næste år.

Hvordan sociale medier påvirker e-handel

6. Zappo tjener penge på henvisninger fra sociale medier. Onlineforhandleren tager $ 0,75 fra Pinterest, $ 2,08 fra Facebook og $ 33,66 fra Twitter.

7. 46 procent af online-shoppere tæller sociale medier, når de beslutter, om de skal købe noget online.

8. 47 procent af kunderne siger, at Facebook har den største indflydelse på, hvad de køber.

9. 54 procent af Facebook-medlemmer bruger deres telefoner til at gennemse. Der er ingen tvivl om, at mobil e-handel er vokset hurtigt og fortsætter med at indbringe milliarder af dollars for detailhandlere, der har mobiltilgængelige onlinebutikker.

10. Polyvore har den største gennemsnitlige ordreværdi, der opretholder $ 66,75 per ordre.

Fakta om vækst i e-handel

11. Mere end 80 procent af onlinebefolkningen har brugt internettet til at købe varer og tjenester.

12. 50 procent af befolkningen online har handlet hos internetforhandlere mere end én gang.

13. Salget af e-handel vokser mere end 19 procent om året og vil nå op på næsten 1,4 billioner dollars i 2015.

14. Det højest voksende land for e-handel er Indien efterfulgt af Saudi-Arabien, Indonesien, Australien og Filippinerne. Den mindst vækst for online shopping inkluderer Letland, Ukraine og Frankrig.

15. Ifølge eMarketer-estimater nåede detailsalg af e-handel $ 2,3 billioner i 2017, en stigning på 23,2 procent i forhold til det foregående år

Nogle andre statistikker om e-handel

Fra det ovenstående er det tydeligt at se, at forbindelse mellem mobil og sociale medier sammen med e-handel er afgørende for prominens og vækst hos enhver online detailhandler.

Du kan dog lære meget af følgende statistikker såvel som hvad der er de største e-handelsbutikker, hvilke aldersgrupper der elsker at shoppe online, og hvilke betalingsformer der gør det nemmest for kunderne at købe online.

De fleste online-shoppere bruger bankoverførsler eller kreditkort til at betale. Faktisk foretages 40 procent af onlinekøb med kreditkort. Paypal vokser dog hurtigt med 35 procent.

North Dakota-shoppere bruger mest penge online. Normalt bruger denne stats beboere 16,17 procent af deres indkomst på online køb.

Den største e-handelsbutik nu er Amazon. Det andet er eBay, efterfulgt af Apple, Walmart og The Home Depot.

Online-shoppere i aldersgrupperne 31 til 44 og 55 til 65 bruger mest penge på at handle online til 68 procent.

Online-shoppere bruger mellem $ 1.200 og 1.300 $ på køb, der foretages over internettet hvert år.

Pizza Hut var den første pizzakæde, der tilbyder onlinebestilling i 1994.

De fleste kunder med 71 procent mener, at de kan finde en bedre aftale, når de handler online snarere end at gå i en butik.

Det forventes, at antallet af onlineforbrugere vil vokse til 201 millioner inden 2015.

I øjeblikket er der 195 millioner onlineforbrugere, der køber ting hvert minut gennem e-handelsbutikker.

Forudsigelser for e-handel i 2019 og videre

De fleste af disse statistikker peger på det faktum, at e-handel allerede er den bedste måde for virksomheder at udvide deres lager og salgsvækst på.

I det næste årti er det sandsynligt, at shopping online vil stige dramatisk, til det punkt, at de fleste køb foretages online, selv for varer, der muligvis har krævet “at blive set” først.

Dette skyldes ny teknologi, hurtigere checkout og let sammenlignede priser på varer. Flere er imidlertid også bekymrede over den manglende sikkerhed for online shopping.

Med adskillige overtrædelser i online-sikkerhed for større detailhandlere som Target, Home Depot og Neiman Marcus, er folk på udkig efter mere sikre måder at betale online, som ikke kræver dem at give et kreditkortnummer direkte.

De næste trin for e-handel skal udvikle sig omkring sikker, hurtig og mobil shopping.

Hvis detailhandlere kan sikre, at deres kunder får den mest behagelige oplevelse ved at shoppe online, er der ingen grund til, at shoppere går i butikken.

Kilder, der skal tjekkes ud

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Så skiller nogen af ​​disse statistikker sig ud for dig? Eller muligvis se nogen statistikker, der virkelig skiller sig ud? For mig var det det faktum, at “4.423 $ i transaktioner forekom gennem Paypal pr. sekund ”.  Temmelig skør at høre det.

Så du kan undre dig over dette også!!

Hvordan starter du et e-handelswebsted?

Jeg vil give dig to ressourcer.

1 er her, som er de 5 bedste eCommerce-webstedsbyggere

Eller, a Fantastisk Shopify forretningsmæssigt udgangspunkt her

Billedkredit: Udlånsnotat 
Skrevet og udgivet af Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map