Tarvitsetko verkkosivuston rahoitusta? Tutustu vertaisarviointiin

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Vertaisluotot

Kuluneen vuoden aikana on ollut paljon surinaa siitä, kuinka vertaisluotot (P2P) ovat yksi parhaista vaihtoehdoista sijoittamiseen..

Tämä menetelmä toimii erityisen hyvin, jos olet valtava nykyisistä osakemarkkinoista.

Ne, jotka luulevat P2P-luotonannon, sanovat, että se on parempi tapa saada hyvä sijoitetun pääoman tuotto syventämättä epäonnistuneeseen talouteen.

Ennen kuin päätät sijoittaa osuutesi indeksirahastoihisi ja suunnata lähimmälle vertaislainaussivustolle, sinun tulisi tutustua tarkemmin perusteisiin ja tutkia P2P: n sijoittamisen kahta pääpaikkaa..

Mikä on vertaisarviointi

Vertaislainauksen ytimenä on, kun yksi henkilö lainaa rahaa toiselle henkilölle uuden yrityksen perustamiseksi tai jopa silloin, kun lainaat ystävältäsi maksamaan käsiraha uuden auton.

Olet joko luomassa tai ottamassa lainaa suhteessa toiseen, mikä on yhtä hyvä luottoluokitus.

Joskus nämä lainat ystäville, perheenjäsenille tai muille henkilöille toimivat hyvin, mutta joissain tapauksissa ne eivät.

Vertaisluotot ovat rahoittaneet monia unelmia, mutta ne ovat myös kuuluisia hajottamalla henkilökohtaiset suhteet.

Nykyaikaiset vertaislainaukset ovat kuitenkin online-investointien yhteydessä. Se on itse asiassa merkittävä liiketoiminta.

Kolmansien osapuolien verkkosivustot mahdollistavat lainanantajien ja lainanottajien sovittamisen ilman henkilökohtaisia ​​siteitä. Näiden verkkosivustojen tarkoituksena on tehdä siitä helppo liiketoimi molemmille osapuolille, joihin voidaan luottaa.

Vertaisluoton yhteydessä on otettava huomioon kaksi asiaa.

– P2P-lainaussivustojen lainanottajat saavat yleensä paremmat korot ja oikeudenmukaisemmat lainaehdot kuin jos he saisivat lainaa liikepankista.

Lainaussivustot toimivat lainanottajien kanssa vain, jos luottotulos on reilun tai yli 630. Ehdot ovat silti parempia kuin sinulle tarjotaan useimmissa pankeissa ja yksityisissä sijoituspalveluyrityksissä..

– Lainanantajat oppivat usein jotain lainanottajasta ennen lainojen myöntämistä, mikä lisää luottamusta suhteeseen. Jos laina ei toimi ja sijoittajat menettävät rahaa kaupasta, se ei ole niin henkilökohtainen kuin lainaaminen perheenjäsenelle.

Sinun ei tarvitse nähdä tätiäsi kiitospäivänä ja pyytää talletusta kampaamon takana.

Lisäksi on olemassa ohjeita ja sääntöjä riskin minimoimiseksi, jotta voit saada sijoituksen takaisin happamaksi joutuneisiin lainoihin.

Mitkä sivustot tarjoavat vertaisarviointia

Näitä kolmansien osapuolten P2P-lainaussivustoja on monia, mutta vain kaksi niistä on ollut tarpeeksi kauan, jotta heillä olisi toimiva, luotettava malli.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Vinkkejä Prosperille

Prosper on yksi vanhemmista vertaisverkkojen lainaussivustoista. Vaikka ne eivät ole aina onnistuneet, ne ovat rakentaneet alkuperäisen mallin ja luoneet uskomattoman tien sijoittajille ja lainanottajille projektien ja yritysten rahoittamiseen.

He ovat myös saavuttaneet ennätyksellisen korkean määrän myöntäessään lainoja vuosina 2013–2014. Tämä menestys syntyi sen jälkeen, kun vuonna 2012 tehtiin virheitä, mutta he sijoittivat 20 miljoonaa dollaria rahoitusta ja näkivät uskomattoman kasvun näiden vaikeuksien korjaamiseksi..

Jos olet vasta aloittamassa vertaislainausta, Prosper on erittäin helppo käyttää riippumatta siitä, oletko lainanottaja vai lainanantaja..

Koko alusta perustuu käyttäjän käyttökokemukseen. Voit helposti perustaa tilin, tarkastella tilisi yhteenvetoa, sijoittaa tai lainata rahaa muutamalla napsautuksella.

Lisäksi automaattisen nopean sijoituksen kaltaisten työkalujen avulla voit lainata passiivisesti. Olet asettanut suodattimet automaattiseen sijoittamiseen ja anna verkkosivuston hoitaa loput.

Jos olet lainanottaja, Prosperilla on alhaisempi luottotulosvaatimus (640) lainan saamiseksi.

Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että jotkut lainanantajat saattavat olla yhteydessä riskialttiimpiin lainanottajiin.

Prosper todella sallii joidenkin lainojen korot olla yli 30 prosenttia, mikä on lähes viisi prosenttiyksikköä korkeampi kuin luotonantoklubilla.

Kaiken kaikkiaan, jos haluat siirtyä vertaislainaukseen ja haluat yksinkertaisen vastauksen, Prosper on paras alusta.

Tällä sivustolla on enemmän suodattimia, joiden avulla voit valita lainanottajat sijoittajaksi. Lainanottajat nauttivat lainojen hakemisen ja sijoittajien löytämisen yksinkertaisuudesta.

Valmis kokeilemaan Prosper.comia? 

Vinkkejä lainausklubille

Antolainausklubi on menestynyt hyvin koko historiansa ajan vertaisluoton yhteydessä. Jos tarkastelet sivuston myöntämien lainojen historiaa, Lending Club kokenut uskomatonta kasvua vuosina 2013 ja 2014.

Lisäksi sivusto julkaistiin Prosperin jälkeen toinen ja se on kokenut suurta tuottoa. Marraskuussa 2012 Lending Club oli myöntänyt miljardia dollaria lainoja ja kaksinkertaistanut tämän määrän myöntämissä lainoissa kahdeksan kuukautta myöhemmin.

Menestykseen Lending Clubilla on joitain pieniä haittoja. Lainanottajien tai sijoittajien löytämisprosessi ei ole niin yksinkertainen kuin Prosperilla. Verkkosivusto tarvitsee ehdottomasti keksintöä.

Lending Clubilla ei ole niin monta suodatinta kuin Prosperilla, mikä tekee sijoittajien tai lainanottajien löytämisen helpommaksi. Sivusto keskittyy pääasiassa institutionaalisiin kumppaneihin, eikä sillä ole tarpeeksi vaihtoehtoja yksityissijoittajille.

Tämä tarkoittaa, että yksityiset sijoittajat eivät pysty käyttämään luotonantoklubia yhtä helposti kuin Prosper passiiviseen luotonantoon.

Lending Clubilla on kuitenkin paremmat tulokset tiukkojen lainavaatimusten suhteen, mikä vähentää sijoittajien riskiä.

Lainan lainaamiseksi sivustolta vaaditaan vähintään 660 pistettä. Myös tiukempi hakemusprosessi tarkoittaa, että 90 prosenttia lainoista ei hyväksytä.

Lainat ovat kuitenkin myös parempia. Korot ovat alhaisemmat ja sijoittajat ovat onnellisempia, koska he eivät saa paljon viivästyslainoja.

Kaiken kaikkiaan, jos haluat vähentää viivästyslainojen lukumäärää, on parempi mennä Lending Clubiin.

Jos olet lainanottaja, jolla on hyvät luottotiedot ja historia, voit nauttia lainaehdoista, jotka löydät sijoittajilta Lending Clubilta, koska heillä ei ole korkeampia korkoja.

Valmiina kassalle klubi?

Tuomio: Mitä sivustoa käytetään vertaisarviointiin

Niille lainanottajille ja sijoittajille, jotka ajattelevat P2P: n online-luotonannon olevan seuraava asia, Lending Club ja Prosper ovat parasta aloittaa.

Heillä molemmilla on pidempi yrityshistoria kuin millään muulla vertaisverkkolainaussivustolla, ja heillä on myös useita työkaluja, joiden avulla verkossa sijoittaminen on helppoa ymmärtää.

Molemmat alustat toimivat upeasti, jos aiot lisätä salkkuasi tai jos olet lainanottaja yrittää perustaa pienyrityksen.

Yksi tapa päättää alustasta on vain avata tili Lending Clubilla tai Prosperilla saadaksesi kuvan siitä, miten se toimii. Tilin avaamiseen ja jalkojen kasteluun ei ole vaaraa.

Se on seuraava askel sijoitusten monipuolistamiseen tai pienyrityksen menestyksen varmistamiseen.

Tiivistettynä:

Vertaislainaus on minulle melko uusi, kompastuin siihen, koska voit sijoittaa omia varoja ihmisten lainoihin, ja ajattelin, että tämä oli melko suloinen käsite.  

Mielestäni hinnat ovat suuria ja samoin kuin ehdot, joten se on todella hyvä tarkistaa sitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map