Tärkeys löytää niche verkkosivustollesi

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Niche-aiheinen sisältö härkättää silmän
Rakoihin liittyvä sisältö

Niche-sivustot on rakennettu tavoitteen mielessä. Yleensä tämä tavoite on ansaita rahaa.

Toimimalla avainsanaryhmän sisällä, kapeat verkkosivustot ovat suunnattu riittävän pienille markkinoille, jotka liittyvät keskittyneemmälle kävijäryhmälle.

Raja-aluekeskukset on rakennettu kiinnittämään huomiota tuotteeseen, palveluun, ajatukseen tai ajatukseen, josta tulee arvokkaampia, koska niiden tiedetään olevan “asiantuntija” tai “menemään” -sivusto tietylle materiaalille. Niche-sivuston rakentaminen on helppoa, jos tiedät mitä teet. Yhden suhteen kaikki alkaa avainsanalla.

Täydellisen markkinaraon löytäminen

Ensinnäkin mikään markkinarako ei ole täydellinen, ja sinun on päätettävä, kuinka onnistunut niche todella on. Yksi tapa, jolla ihmiset alkavat, on tehdä luettelo haluamastaan ​​ja testata hakusanoihin liittyvät avainsanat tekemällä hakuja Googlessa.

Kyse on kuitenkin enemmän kuin pidät. Sinun tulisi myös laatia luettelo ongelmista, joita kohtaat tai entä peloista, joita sinulla on.

Ihmiset reagoivat niche-markkinoihin sen perusteella, mitä he tarvitsevat tai haluavat lukea, joten aloittamalla intohimoisilla ideoilla, jotka liikuttavat, autat sinua löytämään oikean markkinaraon.

Kun sinulla on luettelo, kavenna markkinoille, jotka todella erottuvat sinulle, ja suorita lisää hakuja.

Siellä on palvelu- ja tuotemarkkinasivustoja sekä blogeja. Jos tavoitteesi on olla ykkönen Googlessa, varmista, että avainsanasi ja verkkotunnuksesi ovat erityisiä ja ainutlaatuisia, jotta ne erottuvat Google-tuloksista.

Dynaamisen niche-sivuston rakentaminen

Seuraava asia on niche-sivustosi rakentaminen niin, että sitä houkuttelevaa ja arvovaltaista voidaan pitää hyvänä sisällön lähteenä.

Ensinnäkin sinun on oltava hyvä tietämys sisällöstä tai ainakin ymmärrettävä sisällön ulkoistaminen.

Ensin kuitenkin ensin: valitse oikea web-suunnittelu. WordPress on suosittu tapa rakentaa niche-sivustoja, ja se on myös hieno vastuuntuntoiseen suunnitteluun, jonka avulla voit mukauttaa sivuston helposti niille, jotka selailevat tien päällä tai tablet-laitteilla..

On tärkeää, että sivustosi on puhdas, helppokäyttöinen ja myös mielenkiintoinen.

WordPress tarjoaa paljon erilaisia ​​teemoja, mutta on myös useita ilmaisia ​​teemoja, jotka on rakennettu tietyille niche-sivustoille riippumatta siitä, oletko valokuvien, liiketoiminnan, treffaiden neuvoja, aikakauslehtiuutisten tai muun tyyppisiä sivustoja, ja monet näistä teemoista ovat muokattavissa.

Voit lisätä oman logon, kuvia, tekstiä ja linkkejä. Sivuston perustaminen on myös suhteellisen halpaa käyttämällä sivuston rakennuspalvelua, kuten 1&1 tai Hyvä isä.

Kehitä niche-sisältöä

Niche-sivustot voivat todella kärsiä siitä, että ne näyttävät liian vääriä, jos sisältösi ei ole luonnollista ja orgaanista. Orgaanisten viestien kirjoittaminen ja oman sisällön selvittäminen vie aikaa, ja se on erityisen vaikeaa, jos et halua kirjoittaa.

Kun olet kuitenkin valinnut rakojen tykkäysten, ongelmien ja pelkojen luettelosta, muodosta uusi luettelo siitä, mitkä ongelmat, pelot ja tykkäykset tulevat aiheestasi.

Nämä ovat kysymyksiä, vastauksia, tuotteita, palveluita ja muita avainsanamahdollisuuksia, joita voit käyttää sisällön ohjaamiseen ja linkkien luomiseen.

Kun olet saanut aiheita sisältöartikkeleihisi, voit viettää aikaa itse sisällön kirjoittamiseen tai etsiä artikkeleita yhdestä monista ainutlaatuisista sisällöntuotantopaikoista, kuten jatkuvasta sisällöstä.

On kuitenkin olemassa kaksi sääntöä, joiden mukaan elää:

1. Sisällön on oltava hyödyllistä ja hyödyllistä tietoa.
2. Tutki sisältöä, joka saa sinut huomatuksi ja sijoittui korkeammalle hakukoneissa.

Lisäksi selvitä, mitä ihmiset etsivät, ja kirjoita näiden avainsanojen mielessä.

Voit käyttää työkaluja kuten Markkinat samurai tai Google Adwords Avainsanatyökalu avainsanojen selvittämiseen tai avainsanatutkimuksen videoiden katsomiseen, jos et ole varma, kuinka löytää parhaat avainsanat niche-markkinoille.

Lisäksi toinen temppu liittyvien avainsanojen löytämisessä on kirjoittaa tilden symboli tai ”~” ennen tavanomaista avainsanaa, ja Google etsii synonyymiavainsanat, jotka luetellaan lihavoituna tuloksissa.

Käytä lisäksi hakasulkeita “[]” tavallisen avainsanasi tai ilmauksen ulkopuolella löytääksesi synonyymit täsmälliselle lauseelle. Esimerkiksi [~ eläin ~ valokuvaus] ”auttaa sinua löytämään kaikki tähän lauseeseen liittyvät synonyymit ja rakentamaan parempaa niche-sisältöä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map