8.5 Suuri sijoitusvaihtoehto verkkosivustoillesi

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Tiedän, että tämä artikkeli ei kata mitään tekemistä minkään hankkeesi verkkosivustojen rakentajan kanssa, mutta henkilökohtaisesti löysin nämä hienot paikat sijoittaa voittoasi tai pitää myös rahaasi !!!! joten halusin jakaa nämä kanssasi ja antaa sinulle mahdollisuuden avata tili itse, jotta sinulla on tarvittaessa sijoitusvaihtoehtoja.

Uskon kaiken kaikkiaan, että olet todella tyytyväinen näihin sivustoihin ja pidät niitä erittäin arvokkaana koko liiketoimintasuunnitelmasi suhteen joko nykyisessä tai tulevaisuudessa verkkosivustoliiketoiminnassasi. OK, aloitetaan ja tarkistetaan nämä.

Kun etsit suosituinta online-välittäjää, suosituksia näyttää olevan kaikkialla. Välittäjillä on oltava muutamia asioita, jotta sijoittajan aika kannattaa. Eri verkkovälitysyritykset eroavat usein korkeista ja alhaisista maksuista, erilaisista tilivinkkeistä, koulutusominaisuuksien valikoimasta ja pörssitutkimusvälineistä, jotka tekevät toisistaan ​​parempia. Nämä ovat kahdeksan osakekaupan verkkosivustoa, joita sijoittajat todella rakastavat ja jotka ovat suositelleet vuosien varrella.

Banneri sanoilla

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade -yrityksestä on tullut yksi kuumimmista online-sijoitusvälittäjistä Amerikassa. Yhtiöllä on yli 5,8 miljoonaa tilinomistajaa ja 480 miljardia dollaria varoja. Alkuperäistalletus on vähintään 500 dollaria. Löydät osakekaupat 9,99 dollaria kauppaa kohden. Optioiden kauppa on 9,99 dollaria kauppaa kohden ja 0,75 dollaria sopimusta kohden. Siellä on myös ilmaisia ​​tutkimusvälineitä, ilmaisia ​​dataominaisuuksia ja vapaasti käytettäviä kauppapaikkoja.

TD Ameritrade -palvelussa on myös muutama tarjous, jotka tekevät siitä loistavan uusille ja kokeneille sijoittajille. Voit esimerkiksi käydä kauppaa ilmaiseksi 60 päivää ja saada 600 dollarin käteisbonuksen. Myös heidän asiakaspalvelunsa on saanut tonnia positiivista palautetta, ja heillä on live-chat-, puhelin- ja sähköpostituki jäsenilleen. Barron’s on myöntänyt TD Ameritrade: lle muutamia erilaisia ​​tunnustuksia, kuten # 1 pitkäaikaisesta sijoittamisesta ja # 1 vaihtoehdoista.

2. ShareBuilder

Osakekaupan palkkiot alenevat ShareBuilderissä vain 4 dollarilla, jos valitset automaattisen sijoittamisen. Tarjolla on myös ilmainen kokeilutarjous, ja sinun ei tarvitse olla vähintään tiliä liittyäksesi. Hinnoittelu- ja palkkiorakenne ShareBuilderissä on riittävän yksinkertainen. Voit tehdä toistuvia aikataulun mukaisia ​​sijoituksia tehdäksesi sijoittamisesta helpompaa ja vähemmän aikaa vievää. Raja-, optio- ja markkinakaupoista maksat vain 6,95 dollaria.

ShareBuilderissä on myös useita tutkimustyökaluja, mukaan lukien kriteeripohjaiset osaketyökalut, strategiaraportit ja tarkkailulistat. Voit myös tarkastella kaavioita, joissa havaitaan tiettyjen osakkeiden historialliset hintamuutokset. Jos haluat aloittelijoille tarkoitetun turhan tyyppisen sijoitusalustan, ShareBuilder on juuri sinulle sopiva alusta.

3. Scottrade

Osakkeilla, joukkovelkakirjalainoilla, sijoitusrahastoilla, ETF: llä ja optioilla Scottrade tarjoaa erilaisia ​​tutkimus- ja tietotyökaluja erinomaisella asiakaspalvelulla, joka on 30 prosenttia vähemmän kuin useimmilla muilla online-välittäjillä. Heillä on myös fyysisiä sijainteja auttaa sijoittajia, jotka tarvitsevat ohjausta henkilökohtaisesti.

Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että kauppapaikka ei ole yhtä moderni kuin muut, kuten eTrade tai Sharebuiilder. Tämä alentaa myös hintaa 7 dollariin kauppaa kohden, 1,25 dollarilla lisäyksenä vaihtokaupan urakoitsijoille. Scottradella on myös useita ilmaisia ​​kaupankäyntityökaluja, mutta puuttuu joitain tutkimustyökaluista ja kaavioista, jotka löydät TD Ameritrade- tai eTrade-palveluista.

Voit kuitenkin räätälöidä suoratoista lainauksia, ja edelleen on tarkkailulistoja ja joitain kaavityökaluja, jotka tyydyttäisivät useimpien sijoittajien perustarpeet. Jos päätät päivittää Scottraden kanssa, saat myös pankkikortin, ilmaiset pankkiautomaatista nostamiset, rajoittamattomat ilmaiset sekit, mobiilikäytön ja 24/7 asiakastuen..

4. ETrade

ETrade tarjoaa helppokäyttöiset tilaussuoritusominaisuudet, ja se tarjoaa vaihtoehtoja myös aloittelijoille ja kokeneille ammattilaisille. Esimerkiksi kondor-, teräs-, kuristus- ja perhosstrategioita varten on olemassa monimutkaisia ​​tilauksia. Jos olet aktiivinen kauppias, eTrade on paras. Sillä on kilpailukykyiset hinnoittelumallit ja vaihtoehtokohtaiset ominaisuudet, joita aktiiviset kauppiaat arvostavat.

Osakkeet ja optiot ovat 7,99 dollaria sopimusta kohden, kunhan vähintään 150 kauppaa tehdään neljänneksellä. Jos et käy niin paljon kauppaa, palkkiot nousevat jopa 9,99 dollariin, mikä on edelleen suhteellisen alhainen. Tutkimusvälineet ovat uskomattomia kauppiaille eTradessa. Heillä on kattava optiokaupan työkalu, joten voit helposti tehdä levitys-, ostaa-kirjoitus-, perhos-, condor- ja perustyyppejä, mukaan lukien rauta-condor. Optiokaaviot ovat myös erittäin käteviä tutkimukselle.

Voit myös kehittää erilaisia ​​strategioita sijoituksen määrän, aikataulun, volatiliteetin, tavoitehinnan ja markkinanäkymien perusteella. Jos sinulla on monimutkaisia ​​tilauksia, eTrade on ehdottomasti oikea paikka tehdä kauppoja, joissa on paljon lisäominaisuuksia ja neuvoja vinkkien tekemiseksi kaupoista ennustettavampaa ja turvallisempaa..

5. TradeKing

TradeKing tarjoaa sijoittajille välttämättömiä työkaluja, ja he ovat tunnettuja tarkkaavaisesta asiakaspalvelustaan ​​ja alhaisista kustannuksistaan. Tällä hetkellä TradeKing tarjoaa 4,95 dollaria kauppaa kohti. Lisäksi tämä online-välittäjä on jatkuvasti kärjessä verkkoyritysten keskuudessa. TradeKing liittyi myös Zeccon kanssa ja tarjoaa nyt paljon uusia tutkimusvälineitä osana kojetaulua. Voit hyödyntää muokattavaa ja edistynyttä kartoitusta. Ne ovat myös visuaalisesti houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä. Kuka tahansa jäsen voi käyttää näitä työkaluja myös ilmaiseksi.

Rahoitustuotteet maksavat ylimääräisiä, mukaan lukien valuuttakauppaa. Siinä on kuitenkin ilmaisia ​​IRA: ita ja DRIP: iä, mutta siinä on yksi haitta. TradeKingillä on 50 dollarin passiivisuusmaksu tililtä, ​​joilla on vähemmän kuin 2 500 dollaria ja joilla ei ole käyty kauppaa vuoden sisällä. Tätä ei yleensä sovelleta aktiivisimpiin kauppiaisiin, mutta se on syytä huomata, jos olet vasta aloittamassa ja et ehkä tiedä käykö kauppaa vuoden sisällä.

6. TradeMonster

Niille, jotka käsittelevät optioita, TradeMonster on valinta sinulle. Voit hankkia optiokauppoja niinkin alhaalta kuin 0,10 dollaria sopimusta kohden. Tavallisten optioiden kauppiaiden on maksettava vain 0,50 dollaria sopimusta kohden. Alennusvaihtoehtojen välittäjänä TradeMonster on erittäin kilpailukykyinen ja tarjoaa käyttäjille paljon ominaisuuksia, jotka erottavat heidät. Sijoittajat tukevat tätä kaupankäyntijärjestelmää aina, koska sen maksut ovat alhaisimmat, ja kiinteät maksut ovat vain 7,50 dollaria..

Välittäjä ei myöskään ole ujo tarjoamaan volyymialennuksia ja alhaisia ​​marginaalikorkoja. Jos harjoittelet aktiivista kauppaa päivittäin, tarvitset virtaviivaistetun kaupankäyntijärjestelmän, joka antaa sinulle kaikki kaupan perustoiminnot muutamalla edistyneellä tutkimustyökalulla. Spektrianalyysityökalujen avulla voit pelata vaihteluilla, mikä on ainutlaatuista TradeMonsterille. Tulokset näytetään kartalla pikemminkin kuin vain kartalla. Voit käyttää myös muita työkaluja, kuten vaihtoehtostrategiaominaisuuksia, mitä tapahtuu -analyysiä, ryhmätilausten hallintaa, suorituskyvyn seurantaa ja paljon muuta.

7. OptionsHouse

OptionsHouse on luotettava välittäjä, jonka on ajateltava, haluatko halvempaa alennusvälittäjää, jolla on perinteisempi kauppapaikka. Aktiivisille kauppiaille OptionsHouse tarjoaa halpoja vaihtoehtoja. Ohjelmisto sisältää suoratoistolainauksia, jotka eivät aina ole ilmaisia ​​joissakin muissa välittäjissä, mutta OptionsHouse tekee hyvää työtä tekemällä perustyökalut ilmaiseksi käyttäjilleen. Nämä ovat ilmaisia ​​reaaliaikaisia ​​lainauksia, joten voit pitää sormeasi tietyn osakkeen pulssilla tai vain katsoa osakemarkkinoita yleensä.

OptioHousen kauppapaikka ei ole yhtä intuitiivinen kuin jotkut muut, mutta se on silti helppo navigoida. Voit sijoittaa osakekauppoja kiinteään 4,75 dollariin OptionsHouksen kautta, ja se tarjoaa myös ilmaisen virtuaalisen kaupankäynnin. Tämä sopii erinomaisesti niille, joilla on osakestrategioita, joita he haluavat kokeilla, mutta he eivät halua sijoittaa rahaa heti. Voit käyttää 5 000 dollarin ilmaista virtuaalitiliä testataksesi joitain uusia strategioita ja nähdäksesi mikä toimii.

8. OptionsXpress

OptionsXpress on pörssiyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Chicagossa. Se tunnetaan pääasiassa ETF: issä, futuureissa, joukkovelkakirjalainoissa, sijoitusrahastoissa ja online-kaupankäynnissä. Alustalla on paljon arvokkaita ja hienostuneita verkkotyökaluja. Voit avata yksityishenkilöitä tai liittyä vuokralaisten tilejä, luottamustilejä, yritystilejä ja henkilökohtaisia ​​eläketietoja. Kassatilin avaamiseen ei myöskään tarvita vähimmäistakuumaksua, eikä sinun tarvitse pitää vähimmäissaldoa, jotta tilisi pysyy avoinna.

Voit myös käydä kauppaa langattomasti älypuhelimellasi ja hyödyntää muutamia tehokkaita verkkokaupan työkaluja, kuten The Screener. Selain etsii markkinoita mahdollisten sijoitusrahastojen, optioiden, osakkeiden ja ETF: ien suhteen, jotka olisivat hyvät mahdollisuudet. Voit tarkastella kaikkia osakekannan tietoja ennen päätöksentekoa.

Miehen kasvot sanoin

Syy, jonka vuoksi lisäin .5, oli kiinnittää huomionne, ja se edustaa myös käyttäytymistä käyttäessäsi yhtä näistä. Tiedänkö kornyin? Mutta samaan aikaan, jos se sai sinut ihmettelemään, että tein työni tehdäkseni sinusta utelias ja tarkistaakseni sen, nyt ainoa tavoite on toimia.

Toivon, että löysit nämä hienot ja informatiiviset ja sopivat odotuksiinne, joita voit käyttää verkkosivustoyrityksessäsi: -). Jos ei, se voi olla hyvä paikka laittaa rahaa, tiedän, että se on todella auttanut minua.

Kirjoittanut ja julkaissut Christopher Pontine & Cynthia Adams
Kuvahyvitys: Verkkosivun luominen tänään
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map