22 millors eines de YouTube per augmentar el públic, els ingressos i molt més

Hi pot haver millor sensació que veure créixer el teu canal de YouTube?


En ser el segon motor de cerca més gran del món, YouTube està inundat de centenars i milers de canals. I alguns d’ells creen contínuament contingut brillant cada dia. La competència per ser un dels millors Vlogger o YouTuber està, per tant, a l’alça.

Així que, tret que facis alguna cosa, és excel·lent que el teu canal sigui víctima d’alienació. Però amb les eines de YouTube adequades al vostre costat, res no pot ser impossible.

Per ajudar-vos a sortir d’aquesta situació, us hem proporcionat una llista de recursos que us ajudaran a créixer el vostre públic i els vostres ingressos alhora que us oferirem maneres brillants de millorar la vostra productivitat.

Filmora

Wondershare Filmora és un dels programes d’edició de vídeo de YouTube que es troben en una posició determinada al mercat. Les opcions d’edició disponibles són molt diverses, on podeu retallar, tallar o dividir el vídeo, canviar la configuració del vídeo, afegir filtres, text, música o transicions al vídeo..

Improviseu el so amb eines com el fotograma de teclat, l’eliminació del soroll de fons i un equalitzador d’àudio També podeu crear nous mons amb composició mitjançant capes de clips. Amb Filmora, ja podeu fer servir fins a 100 capes de suports per crear històries pròpies però complexes i senzilles. Filmora també soluciona problemes comuns de cames d’acció com el peixet & sacsejada de la càmera, afegeix efectes com a càmera lenta & marxa enrere Amb aquesta fantàstica eina, ja podeu canviar l’estètica del vostre vídeo amb un sol clic.

Camtasia

Camtasia de TechSmith és una brillant eina que us ajuda a gravar i editar vídeos per al vostre canal de YouTube com un professional. Funciona tant a MAC com a Windows, Camtasia us facilita la creació de vídeos il·limitats per als vostres espectadors. No només podeu crear els vostres vídeos sinó editar-los.

Des d’afegir efectes, música i àudios, crear proves, importar presentacions i molt més, aquesta eina és perfecta per a tots els YouTubers.

monetitzar youtube, techsmith, eina de YouTube

Podeu provar la versió gratuïta abans d’optar per la premium. La llicència única us permet instal·lar en dues màquines.

Vidiq

Vidiq és una eina fantàstica per a YouTubers amb la qual podeu fer créixer el vostre canal amb un temps i un esforç molt reduïts. És un paquet complet que us oferirà tot el que necessiteu perquè el vostre canal aparegui a la llista superior amb els vostres competidors.

monetitzar youtube, vidiq, eina de YouTube

Des de la productivitat, la recerca de paraules clau, l’analítica i més Vidiq s’han carregat amb tones de funcions sorprenents que segur que us encantarà.

També podeu tenir una vista ràpida del rendiment del vostre canal en els llocs socials sense haver d’iniciar sessió en alguna altra plataforma. Vidiq té cura del teu SEO i contínuament et proporciona informació sobre el rendiment del teu canal. Així que ara podeu solucionar-ho bé quan creieu que hi ha un problema.

No només això, també analitza el vostre vídeo i assenyala les puntuacions que obté l’etiqueta. A més d’això, també suggerirà etiquetes que podeu utilitzar als vostres vídeos per a una millor visibilitat.

Tubebuddy

Tubebuddy és una extensió de navegador brillant que us ajuda a executar el vostre canal de YouTube amb facilitat. El millor és que minimitzeu tots els vostres esforços per executar el vostre canal oferint-vos una solució integral en un mateix sostre. Des de gestionar la vostra productivitat, promoció massiva, vídeo SEO, dades & recerca, i molt més, aquesta eina és un recurs fantàstic per a tots els YouTubers que hi ha.

eina de monetització de YouTube, vidiq, tubebuddy, youtube

Fins al moment, el producte ha estat usat i estimat per més d’un milió d’usuaris, que en si mateix és un nombre significatiu. Primer podeu provar la versió gratuïta i, si està satisfeta, actualitzar-la a una de primera. Les versions de pagament estan disponibles a un preu molt simpàtic i, per descomptat, ofereixen moltes funcions que no estan disponibles a la gratuïta.

Podeu adquirir aquestes versions des de 9 a 49 dòlars al mes, segons les vostres necessitats.

Semrush

Semrush és una eina que reconeix els millors comercialitzadors digitals. És una solució única per a SEO, PPC, investigació competitiva, xarxes socials i contingut. També podeu utilitzar l’eina d’analítica per obtenir una visió general del rendiment del vostre lloc web.

El producte inclou moltes eines afegides que es poden utilitzar per comparar dominis competitius, estimar la dificultat de les paraules clau i molt més.

monetitza youtube, semrush

Podeu utilitzar-ho per fer una anàlisi de paraules clau agrupant la paraula clau en segments basats també en els vostres temes. També podeu triar les millors paraules clau i desar-les a Keyword Analyzer. No només això. Semrush us permet realitzar una auditoria completa del lloc, fer un seguiment del rendiment de les xarxes socials, fer un seguiment d’enllaços enllaços, tenir una visió orgànica del trànsit i fer molt més.

Eina de paraules clau

Proveu-ho Eina de paraules clau de YouTube i comproveu quina paraula clau us pot obtenir més visualitzacions del vostre vídeo nou. Podeu provar les frases i les paraules en diversos idiomes i identificar les idees de paraules clau que, d’altra manera, són difícils de trobar sense una eina de SEO.

Amb aquesta eina al vostre costat, podeu acomiadar-vos de totes les endevines a l’hora de treballar les vostres paraules clau. L’eina de paraules clau és una plataforma perfecta per ajudar-vos a ser més precís i treballar en la direcció correcta. La bona notícia és que aquesta eina té cap cost.

Encapçalador

Ara crea els teus vídeos amb més eficàcia amb el sorprenent Eina de capçalera.  Us ofereix la manera més senzilla de convertir les vostres idees en vídeos, afegir animacions, gifs, música o qualsevol altra cosa que vulgueu. Ara exporta i comparteix el teu vídeo amb el món només amb un clic del ratolí.

monetitzar youtube, capçalera, eina de YouTube

Podeu publicar tot l’episodi, que pot durar fins a dues hores i fer que la gent conegui la música mitjançant les formes d’ona que es poden afegir. Aquesta és una excel·lent manera d’atreure gent i mantenir-la compromesa amb el contingut. L’eina s’ha optimitzat per ser compatible amb diverses plataformes de xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, Snap chat, etc.

Igual que l’eina anterior, aquesta també està disponible de forma gratuïta. Així que allò que esteu esperant, comenceu ara.

Smartzer

Creeu vídeos atractius, optimitzeu la vostra plataforma, promocioni la vostra participació, recopileu anàlisis en profunditat i feu molt més amb el programa Smartzer. Aquesta plataforma ha guanyat una gran popularitat entre les plataformes de comerç electrònic per les tones de maneres fàcils i pràctiques que ofereix de generar més vendes.

monetitzar youtube, smartzer, eina de YouTube

Els desenvolupadors de Smartzer sempre han mantingut una interfície d’usuari i un disseny senzills com a elements bàsics del producte. Això garanteix que mai no us decebrà amb aquests dos elements. Amb Smartzer, no només podeu fer que tots els vostres vídeos siguin interactius, sinó que també podreu obtenir ingressos del vostre contingut al lloc.

Això es pot fer a totes les plataformes perquè l’eina optimitzi automàticament els vostres vídeos per adaptar-se a la pantalla en què s’ha reproduït.

Canva

Canva és l’eina final per dissenyar banners, presentacions, pòsters, etc. La creació d’un banner de YouTube no és una excepció.

Ofereix tones de plantilles increïbles pre-construïdes que es poden utilitzar fàcilment o personalitzar per al vostre canal. Aquestes plantilles inclouen versions gratuïtes i premium, de manera que és més fàcil per si no voleu gastar-vos gaire en crear aquestes pancartes..

monetitzar youtube, canva

Tot i que podríeu pensar que les versions de pagament tenen millors dissenys, el cert és que les gratuïtes són igualment atractives. També podeu crear el vostre banner des de zero i afegir-hi les imatges si voleu. Ofereix moltes opcions de personalització, de manera que hi ha una àmplia gamma de propostes atractives i atractives si podeu utilitzar bé la vostra creativitat.

JTV Digital

Si esteu dins del camp de la música, hi ha una bona notícia per a vosaltres. Ara podeu vendre la vostra música directament des de casa i guanyar diners cada vegada que s’utilitzi en una càrrega de YouTube. Això ho ha fet possible JTV Digital – una eina fantàstica que us permet obtenir ingressos a les vostres cançons just després del llançament.

obtenir ingressos de YouTube,

No només això. Fins i tot es pot guanyar una regalia per cada càrrega que es publiqui en un vídeo de YouTube. Heu de seleccionar la pista que voleu obtenir ingressos mitjançant el vostre identificador de contingut. Aquesta eina l’utilitza aquesta identificació per identificar el track cada vegada que s’utilitza. Aleshores, se li concedirà la royalties, que es reflectirà en el saldo de vendes.

Adrev

Alguns han utilitzat la teva música sense el teu permís o una llicència vàlida? Bé, no patiu més. Adrev és aquí per ajudar-vos a rebre el pagament per tot el vostre treball dur. Aquesta eina ajuda al propietari dels drets d’autor de música a guanyar diners amb la seva música quan s’utilitza en qualsevol vídeo de YouTube sense permís ni llicència vàlida.

Els agents d’Adrev treballen 24 * 7 per vetllar per la protecció del vostre contingut. En el moment en què detecta plagi, identifica la font i us ajuda a recuperar els vostres drets. No només això. També us permet estratègitzar i gestionar el vostre canal de YouTube de manera que pugueu executar un canal rendible i rendible.

Llibertat

Creeu el vostre canal de YouTube més ràpidament i obteniu el vostre contingut per aconseguir la llibertat financera. Amb el Eina de llibertat, podeu publicar els vostres vídeos de YouTube a les plataformes socials i connectar-vos i crear una base de públic forta.

monetitzar youtube, llibertat

No només això, també podeu utilitzar els seus serveis per desenvolupar jocs mòbils personalitzats, música personalitzada, etc. Prova aquesta eina ara.

CDbaby

Aquesta és una altra eina de YouTube que us ajuda a guanyar diners cada vegada que la vostra música s’utilitza en un altre vídeo.

monetitzar youtube, cdbaby

Això és possible fins i tot si la música es reprodueix durant 5 segons. També funciona per permetre’t guanyar a través de plataformes de xarxes socials. Amb Cdbaby podeu augmentar el vostre públic, atraure més compromís, optimitzar el vostre contingut i, a continuació, guanyar-ne.

Sembla increïble?

Youtube Studio

YouTube Studio és el programari oficial d’edició de vídeo i gestió de multicanal de YouTube. YouTube Studio permet supervisar el rendiment del canal i del vídeo amb analítiques fàcils d’utilitzar, filtrar i respondre als comentaris. Reviseu un esdeveniment important pel contingut de vídeo.

monetitzar youtube, vídeo hipopòtam, trint, youtube studio, eina de YouTube

Actualitzeu els detalls del vídeo, incloses les imatges en miniatura, la configuració de monetització i les dates de programació, gestioneu les llistes de reproducció i molt més.

Vídeo de Vigo

Vídeo de Vigo és una plataforma de vídeo social per compartir la vostra vida diària amb amics, familiars i altres persones de tot el món. Podeu gravar els vostres divertits vídeos curts amb la nostra càmera d’efectes especials i crear contingut únic amb tones d’adhesius bonics.

monetitzar youtube, vídeo hipopòtam, trint

Descobriu i connecteu amb usuaris divertits amb interessos similars mentre compartiu moments de la vostra vida. Amb Vigo, podeu mostrar el vostre talent al món, independentment de quin camp es tracti. Pot ser en dansa, cuina, bellesa, art, comèdia, música, animals de companyia i molt més.

La càmera de bellesa en temps real de Vigo Video allisa la pell amb els seus efectes integrats, es desfà dels manques, fins i tot els tons de la pell i amplia els ulls mentre es grava i es transmet en directe. Feu que el vostre curt vídeo sigui impecable & aspecte perfecte.

Trint

Trint és un expert quan es tracta de transcripcions. Té el potencial d’analitzar i amplificar el contingut d’àudio-vídeo en dades que es poden cercar, que també tenen un paper massiu en la millora de SEO del contingut.

Trint utilitza els millors algorismes automatitzats de parla a text del món per generar transcripcions precises. El fàcil d’utilitzar Editor de Trint adjunta text a l’àudio i al vídeo original per poder cercar, verificar i, si es requereix, corregir la transcripció sense sortir de l’editor Trint..

eina de monetització de youtube, trint, youtube

Trint és compatible amb models d’idiomes per a anglès (Tots els accents), espanyol europeu, europeu francès, alemany, italià, portuguès, rus, polonès, finès, hongarès, holandès, danès i suec..

Vídeo Hipopòtam

Vídeo Hipopòtam és una eina que us permet treure el màxim partit del vostre contingut de vídeo mitjançant allotjament de vídeo, campanyes de vídeo personalitzades, venda de vídeo, etc. Amb Hippo Video, podeu connectar-vos amb els vostres usuaris i clients i obtenir una visió més àmplia per a la vostra marca a través de la realització. un missatge precís.

monetitzar youtube, vídeo d’hipopòtica, eina de YouTube

Recolliu testimonis de vídeo informatius i d’agraïment dels vostres usuaris i publiqueu-los al vostre lloc web, que també treballa per obtenir l’atenció dels usuaris. També podeu fer un seguiment del rendiment del vídeo i treballar per obtenir un bon rendiment de la vostra inversió, garantir una generació de plom més ràpida a través de vídeos i també podeu obtenir vendes dels vostres productes o serveis..

Beat superior

PremiumBeat, una empresa de Shutterstock, proporciona pistes i efectes de so dedicats de gran qualitat i efectes de so per al seu ús en projectes de suports nous i tradicionals, inclosos vídeos, pel·lícules, aplicacions, jocs i programació televisiva.

monetitzar youtube, eina de beat premium, youtube

Per tant, si necessiteu una partitura de música per al vostre vídeo, aquesta és la porta que heu de tocar. La biblioteca de PremiumBeat ofereix música en stock gratuïta per donar-vos la bona sensació de les grans cases de producció. El procés d’accés a les pistes és senzill. Navegueu entre les pistes, visualitzeu prèviament i compreu una llicència en línia amb una targeta de crèdit o un compte Paypal. A continuació, descarregueu la vostra música immediatament. Les llicències són reconegudes a tot el món i són vàlides a perpetuïtat.

Quan trieu PremiumBeat, el vostre projecte no només sonarà extraordinari, sinó que també podeu posar en qüestió els problemes de propietat intel·lectual. Trieu la vostra llicència adequada per a vosaltres mateixos i aneu bé.

Vidooly

Vidooly és una eina de mesura del rendiment de vídeo que permet controlar el comportament de la vostra audiència a les principals plataformes de vídeo. Vidooly proporciona anàlisis precises sobre diferents aspectes com els gèneres, els interessos del públic i les tendències de contingut. Podeu utilitzar-ho per crear millor contingut per connectar-vos amb els espectadors. Els nostres informes mensuals & Els rànquings també són àmpliament acceptats en els mitjans de comunicació i la indústria publicitària.

eina de monetització de youtube, vidooly, youtube

Molts dels noms més coneguts del món, com TVF, OML, Fine Brothers, VideoGyan, GroupM, Mindshare, Thoughtful Media, WebTV Asia, etc., confien en Vidooly i s’han beneficiat d’utilitzar les nostres solucions de punta a punta per tenir èxit en vídeo en línia. , entendre & fer créixer el seu públic i desenvolupar un contingut & estratègia mediàtica.

Creadors de YouTube

Es tracta d’una altra publicació i edició de vídeo programari que fa una feina excel·lent d’ajudar-vos a mostrar el món des dels vostres ulls.

monetitzar youtube, creadors de youtube, eina de YouTube

Obteniu informació sobre els complexos processos de creació de vídeos de gran entreteniment, basats en contingut, que atrauen l’audiència i els manté captivats durant tota la durada del vídeo. Creeu vídeos que compleixin les normes i les directrius de YouTube alhora que expresseu sentiments, opinions, compartiu diàlegs amb absoluta llibertat d’expressió i sigueu creatius..

També us permet compartir informació que pugui ser rendible amb un altre espectador. També podeu consolidar la vostra presència en un gènere de vídeos determinat i connectar-vos amb persones amb idees semblants i créixer en termes de coneixement i habilitats.

Hootsuite

Hootsuite és la propera eina de YouTube que és un avantatge per estalviar el temps mentre treballes al teu canal de YouTube i et fa més productiu prenent molta pressió de les espatlles..

generar ingressos amb YouTube, hootsuite,

Hootsuite us permet programar fàcilment & compartiu vídeos de YouTube a totes les vostres xarxes socials. També podeu utilitzar la plataforma segura de Hootsuite per treballar en equip, ajudant-vos a gestionar diversos comptes de YouTube sense el risc de compartir contrasenyes. No és només això, podeu supervisar l’activitat de YouTube juntament amb els companys d’equip, moderar els comentaris i compartir cinquè alt.

Hootsuite també permet mesurar el creixement dels subscriptors, analitzar els nivells d’interacció i identificar les fonts de trànsit amb l’aplicació Channelview Insights. Amb Hootsuite, podeu créixer i engrescar fàcilment el vostre públic de YouTube des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Amb l’aplicació mòbil Hootsuite, podeu respondre als comentaris i estar allà pels vostres clients.

Cameleon en directe

Cameleon en directe t’impulsa cap a la capacitat sense restriccions de la reproducció en directe de Facebook i Youtube simultàniament. Fins i tot podeu iniciar el vostre streaming en directe i activar / desactivar les xarxes al llarg del temps. Podeu transmetre a les xarxes socials principals, servidors de mitjans RTMP, amb qualsevol configuració i complicació a través dels dispositius iOS, macOS i Windows..

Cameleon, genera monetari de YouTube,

També podeu realitzar streaming en directe de diverses càmeres i connectar-vos amb gairebé totes les càmeres independentment de la marca o model. Si bé per als dispositius Apple, Cameleon Live és gratuït, si necessiteu l’eina per a Windows i RTMP Live Streaming, són només 10 dòlars..

Conclusió

Aquestes són algunes de les millors eines de Youtube que us ajudaran a fer créixer el vostre canal de YouTube. Totes les eines d’aquesta llista són fàcils d’utilitzar i ofereixen un resultat altament eficient. Proveu-los i digueu-nos els vostres comentaris a continuació de quins us han agradat més.

I, si necessiteu ajuda per iniciar el canal i fer-los créixer, consulteu-ho Masterclass de YouTube.

Tags:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map