20 llocs per obtenir imatges GRATIS amb llicència per al vostre lloc web

Com bé ho diu Fred R. Barnard – Una imatge val més que mil paraules


Les fotografies d’un lloc web i l’article ajuden a explicar un punt d’una manera millor. Podeu utilitzar una imatge per a la vostra imatge destacada de la publicació del bloc, dins del contingut de l’article, mitjans de comunicació social, etc..

Tanmateix, troballa imatges gratuïtes amb llicència pot ser molt complicat. La majoria de les imatges disponibles de forma gratuïta es poden trobar amb resolució parcial, borrosa o bé gravades sota una filigrana. Però, gràcies als següents llocs en línia on podeu obtenir imatges gratuïtes amb llicència per posar-les al vostre lloc web.

Pixabay

Totes les imatges a sobre Pixabay són penjades per Creative Commons, una organització sense ànim de lucre nord-americana dirigida per Ryan Merkley. Té un milió de fotografies lliures de drets d’ús àmpliament disponibles per a ús comercial. Pixabay n’és un els meus favorits, i podeu obtenir gairebé tot tipus d’imatges, incloses:

 • Animals
 • Gent
 • Menjar
 • Llocs
 • Tecnologia
 • Educació
 • Negocis
 • Informàtica
 • Salut

A pixabay no trobareu fotos, sinó també vídeos, gràfics vectorials & il·lustracions. I si ets desenvolupador, t’encantarà API de Pixabay.

Unsplash

Feu el que vulgueu fer Unsplash fotografies d’alta resolució en GRATU .T. Últimament Unsplash va llançar una API, així que si teniu una idea de fer una aplicació, pòster, etc.10, proveu-ho.

Si us subscriviu a la seva llista de correu, podríeu rebre deu fotos cada deu dies supervisades per diversos fotògrafs. Per descomptat, té una barra de cerca tradicional on podeu trobar imatges que s’adapten a les vostres preferències.

DeviantArt

Art desviat té més de 3 milions d’usuaris i és un servei basat en la comunitat. Podeu visualitzar les seves imatges de manera gratuïta sempre que els concediu els crèdits deguts. Es centra principalment en contingut relacionat amb animes.

Flickr

Flickr està farcit de més de 13 mil milions de fotos. Després d’inscriure’t, obtindràs accés immersiu a la seva riquesa. Proporciona 1000 GB d’emmagatzematge fotogràfic als seus usuaris. També podeu editar les fotos abans de desar-les. La instal·lació de còpia de seguretat automàtica garanteix que no es perdi cap de les fotos.

Però hi ha una captura; no totes les fotos tenen llicència gratuïta. Per tant, heu d’aplicar el filtre de la manera següent.

Gratisografia

Grastisografia Ofereix imatges d’alta qualitat sense restriccions. Es fan clic a totes les imatges Ryan McGuire.

Getty Images

Getty Images són gratuïts per a llocs web o blocs no comercials, però amb algunes restriccions. No podeu descarregar-lo i penjar-lo al vostre lloc; en canvi, podeu incrustar les imatges.

Getty Images és conegut per la seva qualitat i les podeu obtenir de gairebé totes les categories.

Tirs realistes

Trets realistes, llicenciat per Creative Commons Zero, és un altre servei de compartició de fotografies. Hi van afegir set fotos noves cada setmana.

Vida de Pix

Vida de píxels s’ordena en categories cronològiques en una galeria. També podeu triar fotografies ordenades segons fotògrafs.

Borsa de Natura gratuïta

Dedicat exclusivament a la Natura, Borsa de Natura gratuïta és creat per Adrian Pelletier. S’actualitza diàriament.

Magdeleine

El filtre de fotos basat en el color dominant ajuda Magdeleine per destacar entre la resta.

StockSnap

StockSnap, fabricat per Snappa, és un fantàstic magatzem de fotografies en alta resolució amb més de 100 categories. Totes les fotos es publiquen sota Creative Commons – CC0, cosa que significa que l’atribució no és obligatòria.

Kaboompics

Junt amb un modest motor de cerca, Kaboompics ens proporciona una paleta de colors juntament amb els codis hex que podem utilitzar.

Travel Coffee Book

Execució d’un blog o lloc web de viatges?

Travel Coffee Book us sorprendrà amb les diverses imatges del lloc.

República ISO

República ISO, fundada per Tom Eversley, dissenyador i fotògraf, proporciona diverses imatges d’alta definició per a projectes creatius personals i comercials.

MMT

Moment (MMT), fundada per Jeffrey Betts, conté imatges en anglès principalment cap a la natura, les ciutats i la infraestructura.

Pexels

Pexels té un meritori directori d’imatges i afegeix gairebé 3000 fotos mensuals al seu contingut enriquit ja existent.

PicJumbo

PicJumbo, propietat de Viktor Hanacek, és un lloc web ben proveït d’imatges d’imatges gratuïtes. Conté alguns trets d’aliments agradables.

Burst By Shopify

Explosió és una filial de Shopify, creada tenint present els emprenedors. Totes les imatges tenen llicència sota Creative Commons Zero.

Foto Skitter

Foto Skitter cobreix una varietat de gèneres i totes les imatges les creen els propietaris.

iwaria

Orientació a l’Àfrica? Us encantarà iwaria. Un portal fotogràfic gratuït africà dedicat al vostre lloc web /

Un cop obtingueu la foto, no oblideu comprimir-se per reduir la mida global de la pàgina web de càrrega ràpida. Espero que aquest tema us ajudarà a afegir imatges lliures de drets al vostre bloc i lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map