Cinc principals tendències de desenvolupament i disseny web dominants

Sempre hi ha alguna cosa nova per aprendre en desenvolupament i disseny web.


És per això que hem pres el temps per parlar de les principals tendències en disseny web. El canvi més destacat que hem vist el darrer any –segons una enquesta d’EstatCounter Global Stats– és que el tràfic de mòbils i tauletes ha superat l’ús d’internet que es realitza a través d’escriptori..

Això ha suposat posteriorment un canvi significatiu de les bones pràctiques per a la indústria del disseny i desenvolupament web. Cadascuna de les tendències que destaquem a continuació s’ha produït, d’una manera o altra, a causa d’aquest canvi.

Feu un cop d’ull a continuació per conèixer les cinc tendències principals que creiem que afectaran el desenvolupament web el 2018.

Realment primer disseny web per a mòbils

No és gens nou el disseny amb dispositius mòbils; de fet, ja fa uns anys que és a la majoria de radars de dissenyadors web.

Però, molts professionals han canviat de dissenyar llocs d’escriptori que es veuen bé a les pantalles petites a dissenyar per a mòbils primer i escriptoris segon. Ara és la millor pràctica de dissenyar el primer mòbil i el segon escriptori.

Si no es pensa en dispositius mòbils, pot tenir conseqüències crítiques per al vostre negoci. Si el vostre lloc web no està optimitzat per a mòbils, aleshores podreu veure la disminució del percentatge de rebots ja que els usuaris abandonen el lloc web en pocs segons.

També podreu limitar les vendes dels vostres productes i serveis tallant una gran part del mercat.

El disseny del vostre lloc web amb un primer mòbil amb avantatges té molts avantatges: l’avantatge més important és que oferiu una experiència d’usuari excel·lent als vostres visitants.

Els usuaris podran trobar fàcilment el que busquen, tant si realitzen una compra al formulari de la vostra botiga de comerç electrònic o bé si t’envien ràpidament un correu electrònic..

Aplicacions web progressives per a un gran compromís amb els usuaris

Les aplicacions web progressives van aparèixer a l’escena del desenvolupament web el 2015 i des de llavors han anat guanyant impuls lentament.

Les aplicacions web progressives, o PWA, estan formades en l’ecosistema d’Android, però Apple només ha afegit recentment aquesta funcionalitat al seu sistema operatiu. L’últim L’actualització iOS 11.3 permet als PWA treballar en dispositius Apple.

Però, què és una aplicació web progressiva? Un PWA és una aplicació lliurada a través del web; aprofita la tecnologia moderna d’Internet per oferir una experiència similar als visitants. Els PWA són ràpids, segurs i són una tecnologia realment mòbil.

Les diferències entre les aplicacions natives i les PWA són que les aplicacions web funcionen directament al navegador, poden funcionar fora de línia i també es poden instal·lar com una aplicació regular.

L’ús de PWA per a la vostra empresa té molts avantatges. En primer lloc, no es troben a les botigues d’aplicacions, per la qual cosa no cal que saltis pels cèrcols configurats per poma o androide perquè els consumidors puguin accedir a la teva aplicació web.

La increïble experiència dels usuaris de les aplicacions web progressives millora significativament la participació i les conversions dels usuaris. Hi ha moltes empreses d’alt perfil que utilitzen PWA com Twitter, Tinder, Flipkart i The Washington Post.

Les empreses de diferents sectors estan demostrant l’eficiència de la tecnologia PWA – Flipkart va triplicar el temps al lloc amb la seva aplicació web progressiva, i el Washington Post va veure que el nombre d’usuaris augmentava per cinc vegades després de llançar una versió PWA del seu lloc web.

Creiem que els PWA seran una tendència massiva el 2018 i més enllà.

Desenvolupament web senzill amb creadors de pàgines

Hi ha una nova eina en el desenvolupament web que facilita la vida als empresaris que no tenen habilitats de disseny web ni coneixements tècnics – Constructors de pàgines.

Els creadors de pàgines han estat revolucionaris en l’espai de creació de pàgines web. Són plugins o plataformes que permeten a persones amb molt pocs coneixements tècnics dissenyar i desenvolupar pàgines web. Tot el que heu de fer és arrossegar i deixar anar elements al seu lloc i, vola, teniu un lloc web preciós.

Diversos productes excel·lents al mercat us ajudaran a dissenyar pàgines de llocs web atractius. Trobareu algunes opcions gratuïtes, gratuïtes i gratuïtes disponibles al mercat, com ara Beaver Builder, ElementorArquitecte pròsper.

També hi ha plataformes de creador de pàgines com Espai d’espai, Format i Wix que lideren el camí amb eines de desenvolupament web senzilles i fàcils d’utilitzar.

WordPress CMS corre el perill de quedar-se enrere, tot i que hi ha creadors de pàgines disponibles per a WordPress que no estan directament afiliades a WordPress. Els propietaris web nous no saben aquests connectors, per la qual cosa decideixen construir altres plataformes com Squarespace.

Per combatre aquests desenvolupadors de WordPress han estat treballant en el seu creador de pàgines anomenat Gutenberg. Fins i tot ho podeu provar amb un lloc de demostració en directe.

És probable que WordPress integri Gutenberg al seu Editor CMS aviat, cosa que significa que el desenvolupament web serà més fàcil que mai. Preveiem que les altres plataformes CMS seguiran el mateix.

Disseny web pla per a un lloc web de càrrega ràpida

Per optimitzar-se per a telèfons mòbils, ara els dissenyadors i desenvolupadors web creen llocs web nets i senzills, a més de dissenyar resposta.

Aquesta tendència es coneix com a “Disseny pla” i proporciona als llocs web l’avantatge d’un millor rendiment mòbil.

El desenvolupament web canvia per adaptar-se a les necessitats dels usuaris d’Internet, i els llocs web que funcionen de manera increïble en dispositius mòbils són una prioritat màxima.

Els llocs web tradicionals amb imatges pesades es carreguen lentament amb connexions 4G i poden frustrar els usuaris mòbils. En canvi, els llocs que utilitzen un disseny pla es carreguen ràpidament, ja que el seu estil net i minimalista requereix menys dades.

A més d’agradar els usuaris de web mòbil, els temps de càrrega ràpida també ajuden al lloc web a situar-se molt en els resultats de cerca de Google. Un lloc senzill i senzill també serà fàcil per navegar pels usuaris, fent-los més propensos a mantenir-se al llarg del vostre lloc web durant més temps.

El disseny pla consisteix a minimitzar les distraccions i animar els visitants a centrar-se en les parts més importants del vostre lloc web.

Mantingueu la tendència en el desenvolupament web el 2018 mitjançant colors vius, línies netes i molt d’espai blanc: creeu un disseny pla que sigui lleuger de dades, de càrrega ràpida i atractiu..

Llocs web d’una pàgina per a la simplicitat

L’última tendència de disseny i desenvolupament web de la nostra llista són els llocs web d’una pàgina. Ells semblen exactament, un lloc web que només té una pàgina.

Els dissenys d’una pàgina funcionen especialment bé per a la visualització en dispositius mòbils, ja que els usuaris no necessiten navegar fora de la pàgina principal, només cal desplaçar-se per obtenir informació. Això els converteix en una excel·lent opció per a blocs, comerç electrònic i petits projectes.

Tanmateix, si formeu part d’una gran organització que ha de presentar més informació al vostre lloc web, encara hi ha aprenentatges sobre el disseny web d’una pàgina.

El poder d’un pare-porta és la simplicitat. Amb una sola pàgina per transmetre tota la informació, és crucial que les empreses que utilitzin el disseny d’una pàgina es perfeccionin el seu missatge. La còpia i el disseny clars i concisos són una forma provada i provada d’interactuar els visitants.

Aquest estil del lloc web fàcil d’utilitzar, combinat amb un gran disseny, pot augmentar la conversió. Millor encara, els costos de disseny, desenvolupament i fins i tot allotjament, es redueixen en comparació amb dissenys de diverses pàgines.

Allà el teniu! Les nostres cinc principals tendències de desenvolupament web per implementar aquest any i el vostre lloc web a prova futura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map