10 Millors càmeres de seguretat per a la llar a l’interior per a la pau de la ment

Seleccioneu la càmera de seguretat domèstica adequada!


No fa gaires anys, els sistemes de seguretat domèstics eren tan costosos i difícils d’establir que la majoria de la gent va haver de confiar simplement en els panys de les portes i les finestres i pregar que els intrusos escollissin un altre objectiu. Avui els preus han baixat molt i la tecnologia s’ha convertit en tan general i directa que no tenim excuses per instal·lar càmeres que ens protegeixin i les nostres cases.

A més, hi ha altres motius per situar càmeres a casa nostra que impedeixen evitar intrusions. Amb les càmeres interiors, podem consultar els nostres fills, els nostres majors o les activitats de les nostres mascotes des de qualsevol lloc. Podem estar atents a les persones que deixem soles treballant a casa. Podem comprovar si hem deixat els llums o una finestra oberta i, fins i tot, podem parlar amb qualsevol que estigui a la casa mentre estiguem fora.

Comprant tranquil·litat

Els tradicionals sistemes de seguretat domèstics tradicionals, amb alarmes audibles i moviments o detecció d’interrupcions, són ben coneguts pels delinqüents. Saben com desactivar-les o fins i tot provocar els propietaris per desactivar les alarmes per si mateixes provocant repetides falses alarmes.

Una càmera de seguretat domèstica interior és un excel·lent complement dels tradicionals sistemes d’alarma. Sempre que s’alteri una alarma, podeu consultar el flux de vídeos en directe per veure què passa a casa i fer les accions necessàries. Però, fins i tot si no teniu cap sistema de seguretat, una càmera de seguretat domèstica interior pot fer la major part del treball i evitar que no passi coses desitjades..

La diferència entre una càmera interior i una externa és que aquesta darrera està exposada a diferents condicions climàtiques i ha de ser de materials més duradors, per evitar la seva alteració. En canvi, les càmeres d’interior solen ser més petites i més lleugeres i també més econòmiques. En general, també són menys intrusives.

Funcions desitjables d’una càmera de seguretat domèstica d’interior

Una càmera única pot funcionar com un sistema de seguretat domèstic complet si té totes les funcions necessàries. La gamma de preus per a aquest tipus de dispositius va de menys de 50 dòlars a més de 300 dòlars. Evidentment, només les càmeres de preus més alts ofereixen tot el que pugui necessitar en termes de seguretat domèstica. Però podeu buscar un compromís entre preu i característiques, i trobar un model que compleixi les vostres expectatives i també sigui assequible.

Les característiques principals que heu de buscar en una càmera de seguretat domèstica interiors són les següents:

Emmagatzematge al núvol: El material de vídeo capturat per una càmera s’ha de guardar en algun lloc, per si cal revisar-lo o, eventualment, utilitzar-lo com a prova d’algun delicte. L’emmagatzematge en núvol és la millor opció per a aquest tema perquè els fitxers de vídeo ocupen molt d’espai i una unitat local o una targeta de memòria es podrien omplir molt ràpidament. La majoria de les bones càmeres de seguretat ofereixen gran emmagatzematge en núvol de forma gratuïta.

Accés mòbil i web: Mentre esteu fora, voldreu veure què passa a casa vostra tot veient el vídeo de la vostra càmera al dispositiu mòbil, a una pàgina web o als dos.

Font d’alimentació: Algunes càmeres fan servir bateries; d’altres utilitzen un cable d’alimentació. Cada opció té els seus avantatges i avantatges: les bateries necessiten recanvi o recàrrega, mentre que els cordons d’alimentació han d’estar a poca distància d’una presa d’alimentació.

Connectivitat: La connexió Wi-Fi és excel·lent quan la connexió a Internet de casa està activa. Però en cas que es produeixi una tempesta i s’apague l’alimentació, la càmera fotogràfica necessitarà una altra opció per connectar-se a internet. La connectivitat cel·lular és una característica rara, però necessària si busqueu un sistema de seguretat falla.

Visió nocturna: Aquesta és una característica imprescindible per a les càmeres de seguretat perquè, fins i tot si deixeu els llums a casa, un robador només pot apagar-les i deixar-vos cec en cas que la càmera no es vegi a les fosques.

Hi ha moltes altres funcions a tenir en compte, com ara la detecció de moviments, el reconeixement de rostres, la IA, l’àudio i un etcètera important. Tot i que no invertiu una gran quantitat de diners en una càmera, heu de comprovar totes les funcions i fer comparacions minucioses, de manera que no us penedireu d’haver escollit un model particular després de comprar-lo i instal·lar-lo..

A continuació es mostren els nostres comentaris en el camp de les càmeres de seguretat domèstiques interiors:

Cercle de Logitech

Costa pensar en alguna cosa Cercle 2 de Logitech no ofereix. Per menys de 200 dòlars, el Cercle Logitech és capaç d’emmagatzemar vídeos de 10 a 60 segons al vostre propi núvol privat, gratuït, amb un total de fins a 24 hores de vídeo. És compatible amb Amazon Alexa i Google Assistant.

Utilitza una bateria recarregable i estalvia energia funcionant en mode de baixa potència fins que es desperti quan detecta moviment. Si voleu pagar funcions addicionals, podeu obtenir reconeixement facial, informacions personalitzades, més dies d’emmagatzematge de vídeo i altres avantatges interessants..

eufyCam

eufyCam 2 té un cost aproximat de 300 dòlars. Ofereix l’avantatge de ser autònom. No depèn de l’emmagatzematge al núvol, ja que inclou una targeta microSD de 16 GB capaç d’emmagatzemar les gravacions d’un any complet, tenint en compte 10 segments de 30 segons per dia..

Tampoc depèn dels cables d’alimentació ni de la recàrrega de bateries: la seva bateria té una durada de 365 dies o tres anys en mode d’espera..

Wyze Cam V2

Per menys de 20 dòlars, Wyze Cam V2 és una de les càmeres de seguretat domèstic de preu més baix que trobareu. És la millor opció si voleu començar per alguna cosa senzilla i no necessiteu cap funció sofisticada.

Però cobreix la majoria de les bases: visió nocturna, emmagatzematge en núvol gratuït, detecció de moviments, control de veu mitjançant Alexa i Google Assistant, etc. Ofereix un flux en temps real de 1080p que podeu veure mitjançant el vostre dispositiu mòbil. Podeu compartir l’accés a la lleva, de manera que tots els membres de la família puguin veure la seva transmissió en directe i les gravacions.

D-Link

Per uns 60 dòlars, aquesta càmera ofereix una resolució de vídeo HD 1080p completa i una alta visibilitat. Obtindreu un vídeo detallat i enregistrat en directe. Pot detectar so o moviment en un màxim de 16 peus de foscor total i empeny automàticament les notificacions d’alerta per mantenir-vos informat 24 hores. L’àudio a 2 vies us permet parlar amb gent de casa o dir-li al vostre gos que baixi del sofà.

Us ofereix l’opció d’emmagatzemar o enregistrar núvol gratuït o de pagament a una targeta MicroSD, que es pot veure a l’aplicació mydlink. L’aplicació també es pot utilitzar per visualitzar de forma remota, gravar, configurar la gravació programada i fer pessigall per ampliar fins a 10 vegades. Una característica emocionant és una mirada enrere de tres segons: sempre podreu veure què ha desencadenat un registre.

Interior d’IQ de Google Nest Cam

Amb un preu entre 150 i 200 dòlars, Càmera interior de Google Nest Cam IQ destaca per la seva fàcil configuració, el seu vídeo nítid amb una visió nocturna més actual i les seves excel·lents funcions d’integració. És compatible amb els productes de casa intel·ligent de Google, com el termòstat Nest Learning i l’alarma de fum Nest Protect. La Nest Cam us permet parlar i escoltar-la, funcionant molt com un monitor per a dos nadons. No espereu àudio d’alta qualitat, però, però és prou bo per dir “hola” als vostres fills quan arriben de l’escola o fins i tot per espantar un intrús amb crits esbojarrats..

Anell

Anella interior de càmera es pot utilitzar com a acompanyant per a un producte de timbre o com a dispositiu autònom.

Per uns 60 dòlars, l’Indoor Cam 2 ofereix un petit factor de forma, detecció de moviment, àudio bidireccional, compatibilitat d’Alexa i vista en directe mitjançant l’aplicació Ring. Tot i això, no té bateries, per la qual cosa haureu de connectar-lo a una presa d’alimentació. Per un preu mensual de 3 dòlars, podeu afegir el pla bàsic Ring Protect i gravar vídeos durant 60 dies.

Cúpula de Yi

Per uns 40 dòlars, Càmera de la cúpula de Yi està ple de funcions. Disposa d’una lent de vidre gran angular d’alta definició de 1080p, que en combinació amb un angle de gir horitzontal de 345 º i 115 ° vertical, proporciona una cobertura completa de l’entorn de la càmera. També té una visió nocturna avançada, amb 8 comptes LED infrarojos que amplien la distància de visualització fins a 3 metres. L’empresa ofereix un servei opcional de resposta d’emergència 24 hores / 7 per 4,99 dòlars al mes.

Les alertes de moviment de la càmera poden involucrar immediatament els despatxadors certificats d’emergència de Noonlight, que poden coordinar accions amb agències d’emergències mèdiques, policia i parcs de bombers per fer front a qualsevol situació. Es pot integrar amb productes YI Home i YI Cloud per configurar un sistema complet de casa intel·ligent i eficaç.

Arlo Pro 3

Menys de 500 dòlars, Arlo Pro 3 destaca per ser 100% sense cable. Però requereix un Arlo SmartHub o estació base que es ven per separat. Funciona amb Alexa i Google Assistant, i inclou 3 mesos de servei intel·ligent Arlo, amb enregistraments en núvol de 30 dies. Ofereix un vídeo de 2K amb HDR que us permet ampliar els objectes i veure detalls i colors més clars.

Fins i tot ofereix una visió nocturna en color, una característica rara en aquest tipus de càmeres. Si voleu il·luminar la nit i allotjar els clients no desitjats, un focus integrat farà la feina.

Amazon Cloud Cam

Per aproximadament 120 dòlars, el Amazon Cloud Cam inclou gairebé tot el que pugui necessitar per mantenir la vostra casa segura: àudio bidireccional, visió nocturna, 1080p Full HD i una prova gratuïta de 30 dies de qualsevol subscripció a Cloud Cam. La seva tecnologia de detecció de moviments i visió per ordinador proporcionen notificacions personalitzables, de manera que només obtindreu alertes importants.

Funciona amb Amazon Key, un servei de lliurament intern i intern de cotxes que permet als carregadors autoritzats accedir a la llar, a la caixa de correus o al maleter del client d’Amazon Prime durant hores determinades, amb l’objectiu d’evitar que es robin els paquets..

Canàries

Aquesta no és només una càmera interior. Per menys de 100 dòlars, Canàries ofereix un complet sistema de seguretat domèstic. A més de la càmera HD de 1080p completa, el dispositiu disposa d’un monitor de qualitat de l’aire que també detecta la temperatura i la humitat i una alarma integrada que arriba a nivells sonors de més de 90 decibels, una sirena perfecta per espantar els intrusos. La càmera ofereix una visió de 147 º, suficient per oferir un panorama complet de la vostra llar quan no hi sou.

Funciona amb Alexa i Google Assistant per al control de veu. L’únic inconvenient és que heu de pagar més per moltes de les funcions que Canari ofereix amb el seu sistema.

Quant per a una bona tranquil·litat?

Hem vist que algunes de les càmeres de seguretat interiors inclouen un rang de preus de 200 dòlars. Però si podeu renunciar a un parell de funcions, podeu reduir aquest preu a menys de 30 dòlars, de manera que, encara que el vostre pressupost és restringit, no hi ha cap raó per no obtenir almenys un dels models més barats. Sens dubte serà millor que no saber del tot el que passa a casa quan no hi sou.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map