5 Millors CMS del núvol per a petites i petites empreses

Necessiteu una rapidesa ràpida a la vostra plataforma CMS de pila completa, però tindreu problemes?


Personalitzar una plataforma de codi obert podria ser complicat. Això obliga a l’organització a pensar en solucions millors. Les plataformes Cloud CMS hi són per proporcionar una solució d’aquest tipus.

Construir des de zero una plataforma personalitzada pot suposar una inversió costosa, especialment per a petites i mitjanes empreses. La creació i el manteniment d’un sistema de backend fiable podria resultar costós. Aquí és on es presenta la plataforma Cloud que ofereix un CMS sense cap.

En aquest article, entenem Cloud CMS i detallem algunes plataformes excel·lents preparades per utilitzar-les en pocs minuts.

Enteniment del CMS de Cloud

Les plataformes Cloud CMS són sistemes preparats prèviament per a la creació que permeten gestionar el contingut de forma segura a través del núvol. A un preu mensual just, us ofereix un plafó administratiu preconstruït per gestionar en línia les categories, etiquetes i articles. T’ajuda a centrar-te en l’aspecte principal de la creació d’un frontend ràpid i intensiu del lloc web mitjançant l’ús de Cloud CMS com a backend per a la gestió de contingut..

Aquest enfocament arquitectònic no només permet crear un lloc web completament sense servidor, sinó que també us allibera de qualsevol desafiament en el manteniment del temps d’obtenció dels serveis de backend. La majoria de les plataformes es creen per escalar-les ràpidament quan ho necessiteu. Només pagueu les tarifes mensuals corresponents sense cap inversió anticipada.

Explorem-los …

CMS de núvol

CMS de núvol és una plataforma de grau empresarial que compta amb excel·lents característiques com la versió de Git, múltiples entorns i una fàcil col·laboració en equip. Té un preu superior a altres CMS tractats més endavant. Tanmateix, el preu arriba amb els avantatges que ofereix.

El benefici principal és la facilitat de contingut il·limitat. A continuació es mostren algunes de les seves característiques excepcionals.

Gestió de contingut encertada per projectes

Tauler de tacte del projecte CMS de Cloud

El Cloud CMS permet als usuaris organitzar contingut en projectes separats. D’aquesta manera, les empreses podran gestionar contingut per als diferents llocs web o mòduls diferents dins d’una mateixa plataforma. Això garanteix que es segueix un estàndard comú d’API a tots els llocs o mòduls. Dins d’un projecte, podeu crear categories, etiquetes i contingut reals il·limitats.

Creador de formularis per al tipus de contingut

Creador de formularis tipus de contingut

En una empresa, hi podria haver diversos continguts a publicar com a articles de bloc, pàgines de llocs web, llibres blancs, notícies & esdeveniments i mitjans de comunicació rics. Amb Cloud CMS, podeu definir cada tipus de contingut i els camps obligatoris per al tipus de contingut. Això garanteix que es recopilen totes les dades rellevants per al tipus de contingut respectiu. El creador de formularis basat en la GUI permet afegir validacions i informació sobre el que s’espera.

I més…

 • Suport per a la connexió de diverses aplicacions com Apache Kafka, ActiveMQ, Slack, Okta per a Auth i altres
 • Admet el suport MFA, OAuth, SSO en versions premium
 • Admet fluxos de treball per a la gestió de contingut en diferents entorns
 • Integració fàcil amb motors NLP per a una traducció més ràpida a diversos idiomes
 • Llest per utilitzar SDKs per a la majoria dels idiomes més utilitzats
 • Suport a la versió de contingut

Preu: des de $ 200 mensuals

Contingut

CMS sense capçal de pila de contingut

Contingut és una de les plataformes premium, adequada per a organitzacions de mitjana a gran. Proporciona un conjunt complet d’eines per gestionar contingut, crear pàgines boniques amb un creador visual, escriure contingut mitjançant un editor de text ric i col·laborar i publicar en diversos entorns.

Són coneguts per la seva escalabilitat, seguretat i fiabilitat de qualitat empresarial. Algunes de les característiques excepcionals que obté amb Contentstack inclouen:

 • Creador visual de tota la capacitat per crear pàgines senceres mitjançant blocs i sense codificació
 • Integració amb diverses aplicacions populars com IBM Watson, Shopify, Optimizely, Youtube, Google Analytics i altres
 • Suport per integrar qualsevol aplicació nova que tingui API pertinents
 • Admet la generació de llocs estàtics per al frontend a diferència d’altres CMS
 • Backend per CDN per lliurar contingut de contingut estàtic més ràpid
 • S’ha configurat un càlcul d’escala automàtica configurat per gestionar els pics de trànsit pesat.
 • Optimitza automàticament contingut com imatges i altres gràfics per a telèfons mòbils i tauletes
 • SLA de màxima intensitat per a empreses que no poden permetre’s la baixada

Preu: A partir de 3500 dòlars mensuals

ButterCMS

Pantalla d’administració ButterCMS

ButterCMS és una de les solucions més assequibles per a petites i mitjanes empreses. Tot i ser el més assequible, admet 20+ llenguatges i marcs de programació diferents. Es centra en posar-se en marxa a qualsevol mida de negoci amb blocs optimitzats amb SEO.

Algunes característiques úniques inclouen:

SDK per a diversos frameworks

Mòduls npm preparats i plugins maven preparats per a frameworks com Angular, React, Java, PHP, .NET i altres. Amb aquests mòduls, podeu escriure un simple codi de dues línies per obtenir una llista de publicacions paginades.

butter.post.list ({pàgina: 1, pàgina_size: 10}) i després (funció (resposta) {
console.log (resposta)
})

Gratuït per a desenvolupadors

Versió de desenvolupament i avaluació gratuïta per a desenvolupadors. En la versió del desenvolupador no hi ha cap limitació absoluta i està disponible a petició.

Creador de format de pàgina

Editor basat en GUI per tipus de pàgina

Permet crear tipus de pàgina personalitzades per gestionar diferents blocs de contingut. Per exemple, una pàgina d’inici pot contenir detalls sobre l’empresa, sobre el client i els seus productes. Aquest contingut es pot dividir en diferents tipus, com ara, productes i clients. Es pot configurar cada tipus amb els camps rellevants mitjançant l’editor basat en la GUI mostrada anteriorment. D’aquesta manera, una empresa de negocis pot crear contingut ràpid i fàcil.

A més, té algunes característiques com:

 • Configuració ràpida i senzilla: inicieu la sessió ràpida amb Google o Github.
 • Excel·lent documentació i suport per al desenvolupament mitjançant el seu SDK
 • Camps predefinits per a SEO per garantir que tots els teus blocs estiguin optimitzats en SEO abans que es publiquin.
 • Suport integrat per a la gestió de categories i etiquetes
 • Suport per a la migració dels blocs de WordPress

Preu: Comença en 50 dòlars mensuals

CosmicJS

CosmicJS Cloud CMS

CosmicJS és un CMS simplista fàcil d’utilitzar que proporciona una plataforma de gestió de contingut completa, amb un codi preparat per començar per a diversos frameworks. CosmicJS us permet importar contingut preconstruït per utilitzar-lo o començar des de zero. Té la seva manera única de gestionar el contingut en forma de cubetes. Idealment, cada cub pot ser un entorn com el desenvolupament, la posada en escena i la producció.

A continuació, té els conceptes i característiques realitzats de manera diferent als altres del mercat.

Tipus d’objecte

Gestió de contingut encertada per objectes

Podeu crear diferents tipus d’objectes com autors, categories, etiquetes, publicacions, pàgines i altres per gestionar contingut per a cada propòsit. Al seu torn, aquests tipus d’objectes contenen una llista d’elements d’aquest tipus en particular. La imatge superior mostra la pantalla de creació del tipus d’objecte per a Cosmic JS.

Fragment de codi

fragment de codi

Com es pot veure a la imatge superior, CosmicJS proporciona directament un fragment de codi per a cada contingut. Això fa que el vostre desenvolupament sigui ràpid i fàcil amb el paquet NPM preconstruït o aprofitant les API de REST o les API de GraphQL segons sigui necessari.

Altres funcions inclouen:

 • Migreu el contingut d’un cub a un altre fàcilment.
 • Interfície d’usuari basada en blocs: és fàcil de navegar i de crear contingut
 • Vista prèvia del contingut en directe mitjançant el disseny de l’aplicació de demostració preconstruïda
 • Admet la configuració de diverses localitats per a cada tipus d’objecte
 • Permet suportar les API de GraphQL que cada vegada són més populars
 • Us proporciona el fragment de codi llest per utilitzar just on creeu el vostre contingut

Preu: A partir de 99 dòlars al mes

DotCMS

DotCMS és una oferta completament diferent en comparació amb altres plataformes CMS del mercat. Us ofereix tota la flexibilitat d’acollir la plataforma al vostre servidor, al vostre núvol o a un núvol gestionat per DotCMS. Això permet a les empreses assegurar-se que es compleixen les seves restriccions de seguretat malgrat optar per una plataforma com a servei. Algunes de les funcions destacades de la plataforma inclouen:

Opcions de desplegament al núvol

DotCMS està disponible com a paquet WAR (arxiu d’aplicacions web) com a executable per desplegar sobre el núvol i també en forma d’imatge Docker. Les empreses poden triar les restriccions de configuració i de desplegament perquè es publiqui el CMS. Les dades senceres es gestionen en una base de dades dedicada, de manera que les dades CMS estan aïllades i segures.

Normes de seguretat i compliment

DotCMS, a diferència del CMS habitual basat en subscripcions, està creat només per a empreses. Es comprova que, en general, es segueixen els estàndards de seguretat requerits en el desenvolupament de l’aplicació. S’ocupa de la majoria dels aspectes de compliment i seguretat com el compliment de GDPR, el filtratge de CSRF, la seguretat de sessió, supervisar l’ús de cookies i altres.

Extensible amb plugins OSGI

DotCMS s’executa amb JVM. Això significa que pot suportar extensions seguint els estàndards OSGi. D’aquesta manera, podeu ampliar més fàcilment la capacitat de DotCMS afegint plugins. Aquests complements us permeten integrar passarel·les directes a les vostres dades amb problemes mínims.

Alguns altres avantatges que inclouen són:

 • El primer disseny de l’API us permet interactuar amb les API de REST així com les API de GraphQL
 • Admet la plantilla de contingut per a mostrar pàgines totalment personalitzades
 • Genera automàticament un mapa de llocs complet basat en el contingut creat al CMS
 • Suport a la compilació SaSS que simplifica l’estil del contingut

Conclusió

Cloud CMS és una manera ràpida d’obtenir un cap en el desenvolupament del lloc web basat en contingut. Amb la responsabilitat del backend completament rasat, et permet centrar-te en dissenyar i desenvolupar el frontend amb elegància. A més, amb algunes de les plataformes, fins i tot s’obté el codi de frontend de la placa de caldera per desenvolupar-se ràpidament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map