Recupereu els ingressos amb la solució de detecció d’AdBlock per a WordPress

Tant com la gent odia els anuncis, nosaltres com a venedors confiem en això per obtenir un bon flux d’ingressos.


Els ingressos publicitaris d’un bloc o d’un lloc web poden ser enormes perquè són completament passius. No heu de fer res, a part de configurar-lo. Tanmateix, els lectors que no els agrada veure anuncis poden evitar aquests ingressos. Avui en dia, gairebé tothom utilitza AdBlock per desfer-se dels anuncis.

Més que El 40% dels usuaris d’internet tenen instal·lat un AdBlocker, i això afecta directament els vostres ingressos.

Per sort, hi ha solucions de detecció d’AdBlock disponibles per a WordPress que us ajudaran a solucionar aquest problema i a recuperar els vostres ingressos.

Impacte d’AdBlock en els vostres ingressos

Si depeniu principalment dels ingressos publicitaris per mantenir el vostre negoci en línia, probablement deixareu molts diners sobre la taula. Com s’ha dit anteriorment, més del 40% dels usuaris d’Internet tenen AdBlockers instal·lats, cosa que significa que guanyaràs gairebé la meitat de la quantitat de diners que suposa. I és que “la meitat de la quantitat” pot ser molt, depenent del trànsit mensual.

La majoria de les persones activen AdBlock només perquè odien els anuncis. D’altra banda, hi ha qui es veu obligat a instal·lar-lo a causa del lloc web on es troben. Alguns llocs web tenen massa anuncis i finestres emergents, cosa que pot frustrar qualsevol. En certa manera, això és brossa i no és genial.

Per tant, abans d’aprofundir-me en les solucions, recomanaria encarregat d’experimentar una millor experiència dels usuaris no bombardejant amb tones d’anuncis. Proveu de baixar-lo una mica i mantenir-lo natural. Dit això, anem a la llista.

AdSanity

AdSanity, un complement molt útil per a la gestió d’anuncis, fa que la gestió dels anuncis sigui brisa, independentment de si s’allotja de forma autònoma o des de la xarxa. Podeu crear i gestionar anuncis al vostre lloc web i, fins i tot, visualitzar-ne les estadístiques exactes. Al seu torn, això ajuda a publicar anuncis als lectors d’una manera més adequada.

A part d’això, té aquestes grans característiques:

 • Lleuger
 • HTML5 llest
 • Totalment extensible per a grans necessitats
 • Diferents opcions de publicació
 • Diverses opcions de visualització dels anuncis
 • Desenvolupador amigable per personalitzacions
 • Gran equip de suport

El seu complement de detecció de blocs d’anuncis canvia totalment el joc. Després d’haver-ho activat, començarà a mostrar un missatge personalitzat que demana als usuaris que deshabilitin AdBlock per continuar utilitzant el vostre lloc web.

Com a alternativa, també podeu redirigir els usuaris d’AdBlock a una pàgina específica del vostre lloc web que els expliqui el problema. Els plans de preus comencen a partir de només 49 dòlars / any, i el més popular és de 149 dòlars / any que presenta unes funcions una mica més immillorables..

Avenç

Avenç és una tecnologia brillant per monetitzar els usuaris d’AdBlock a la perfecció sense haver de molestar-los. Us ajuda a oferir una experiència publicitària més àmplia als vostres lectors mitjançant un filtratge de manera que no cal que activeu AdBlock. Aquesta solució combina molt bé amb la vostra infraestructura de programació existent amb una documentació senzilla que qualsevol pot seguir.

També podeu provar les seves analítiques d’AdBlock per comprovar el percentatge de públic que utilitza AdBlock i, fins i tot, mesurar quants ingressos podeu recuperar..

També hi ha una altra eina interessant al seu lloc web Calculadora d’ingressos d’AdBlock us ajudarà a identificar la quantitat d’ingressos que podeu recuperar.

Almirall

Amb Recuperació d’AdBlock d’Almirall, podreu accedir a un munt de funcions interessants, com ara:

 • Analítiques avançades per calcular les pèrdues d’ingressos
 • Calculadora de la taxa d’ús d’AdBlock a diferents navegadors
 • Diferents maneres de recuperar, com la llista blanca i la reinserció d’anuncis
 • Intercanvis de valors alternatius

La seva instal·lació única tag i el seu equip de suport 24/7 afegeixen la cirera a sobre del seu excel·lent servei. Podeu sol·licitar una demostració gratuïta i començar per un import de 120 dòlars al mes.

De moment

De moment ajuda els vostres anuncis no intrusius a aconseguir tracció i a maximitzar de forma espectacular els vostres pagaments. Simplement podeu inserir el seu codi JS a l’encapçalament del vostre lloc web i detectar automàticament els lectors que utilitzen bloquejadors d’anuncis.

Després del seguiment, podeu calcular la quantitat d’ingressos que podríeu perdre i accedir a estadístiques en temps real que us mostraran informació com el dispositiu, el navegador i el país des del qual s’utilitza el bloqueig d’anuncis..

Podeu continuar recuperant-lo amb l’ajuda del complement “play and play” a la pila d’anuncis mentre feu servir les vostres etiquetes. A més, també podeu mostrar directament un missatge sobre el problema i si els usuaris volen continuar utilitzant el lloc web.

Adrecover

Mesureu i recupereu fàcilment els ingressos dels anuncis amb l’ajuda de Adrecover. Són molt estrictes quan es tracta de la qualitat dels anuncis, perquè sempre posen els lectors sempre. Això significa que només podeu esperar mostrar anuncis de gran qualitat quan utilitzeu aquest servei. Us ajuden a obtenir ingressos del vostre inventari d’Adblock de la manera més adequada possible.

Després d’haver activat aquesta solució, només heu d’afegir el codi indicat a l’encapçalament del vostre lloc web i començar a mesurar i obtenir ingressos a les impressions d’anuncis..

Adrecover confia en marques com Viacom, Viral Thread i IBT.

DeBlocker

Com el nom ja suggereix, DeBlocker us ajuda a bloquejar els bloquejadors d’anuncis i recuperar els vostres ingressos mostrant un missatge als usuaris del bloc d’anuncis que els demana que desactiveu el servei si volen continuar utilitzant el lloc web. És compatible amb gairebé tots els bloquejadors d’anuncis que hi ha, inclosos uBlock i Ads Killer.

Per mostrar el missatge, podeu triar mostrar una finestra emergent petita o fins i tot obrir una de pantalla completa.

Una característica interessant d’aquest servei és que fins que el visitant desactive el bloqueig d’anuncis, ell / a no podrà realitzar determinades accions al lloc web, com ara seleccionar i copiar text i fer servir tecles de control ràpid.

El complement és lleuger i inclou sis mesos de suport prioritari.

OptinMonster

Detecció d’AdBlock de OptinMonster envia un missatge personalitzat als visitants informant-los sobre l’AdBlock. Pot deixar sense compte tots els bloquejadors d’anuncis que hi ha fora i potencialment recuperar els vostres ingressos merescuts.

Amb aquest complement, podeu demanar-los educadament que deshabilitin l’AdBlock i, mentre penseu que la majoria dels lectors no ho faran, estic aquí per dir-vos que ho faran. De fet, la gent no importa els anuncis lleugers en un lloc web.

A més, també podeu demanar-los que facin llista blanca de la vostra adreça URL de AdBlock en lloc de desactivar-la completament.

Conclusió

Espero que les solucions de detecció d’AdBlock anteriors us ajudin a recuperar els vostres ingressos per augmentar els ingressos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map