Consells per contractar un desenvolupador de WordPress per al vostre negoci

Si bé es crea un lloc web de WordPress, hi ha dues preguntes que es poden plantejar. Si he de construir el lloc pel meu compte o hauria de contractar un desenvolupador de WordPress?


L’adopció per desenvolupar el lloc web pel vostre compte és bo quan coneixeu WordPress. Amb només una mica de familiaritat, no podeu crear un lloc web. Requereix molt d’esforç des del disseny fins al desenvolupament. Heu de ser un expert en PHP, CSS i WordPress

Si no sou un expert, pot ser que contracteu un desenvolupador millor. Poden ser autònoms o bé mitjançant agència de desenvolupament.

Vegem els següents punts que us poden ajudar contractació del desenvolupador de WordPress.

Esquema el que es requereix

El WordPress d’avui no és el mateix; passaven uns quants anys. És potent i pot ajudar a crear des d’un lloc personal fins a una aplicació complexa. Per tant, si sol·liciteu a un desenvolupador que desenvolupi lloc de WP, això no és suficient. Primer has de decidir què estàs buscant?

 • És per blocs?
 • Botiga en línia?
 • Lloc corporatiu?
 • Directori?
 • Revista?

i la llista continua …

Llisteu les funcions que esteu cercant.

 • Quota social integrada
 • Zones de widget
 • Quadre d’autor
 • Casella de comentaris
 • Publicar & disseny de categories
 • Capçalera i peu de pàgina

etcètera…

Sigui com sigui, què voleu desenvolupar, feu saber al desenvolupador que busqueu un codi lleuger, SEO optimitzat per a llocs de càrrega ràpida i millor rànquing de cerca.

Escriure una descripció de treball de forma elaborada seria útil per trobar el millor desenvolupador. Abans de publicar-ho, és important elaborar una descripció clara i detallada dels requisits tenint en compte els resultats del resultat, del pressupost i dels terminis. S’ha vist que la majoria d’un esquema no funciona perquè els clients no poden proporcionar informació detallada i completa. Per tant, si no dediqueu temps a la tasca, com espereu obtenir bons desenvolupadors?

Utilitzeu referències

Per ser un nou resident en algunes àrees, ens calen diverses coses. Així que, generalment, preguntem a amics, companys o familiars. Similar és el cas dels desenvolupadors de WordPress. Podeu anar amb les referències que els vostres amics, experts o desenvolupadors de confiança poden donar, amb qui han treballat.

Si la investigació encara no s’ha acabat, haureu d’ampliar-la implicant-vos amb el WordCamps o una reunió local, etc. LinkedIn és la manera provada de contractar un desenvolupador de WordPress demanant contactes per suggerir-los..

No us perdeu la imatge completa

Després de triar alguns noms de la llista, no deixeu de tenir cura de les carteres correctament. Podeu obtenir ressenyes sobre ells a través de llocs web de revisió, Dribble i GitHub, etc. Hauríeu d’analitzar els seus treballs anteriors abans d’assegurar-vos de contractar. Els fets, com ara; S’ha d’analitzar i examinar correctament casos de casos ben presentats i detallats, contribució a la comunitat de WordPress, temes i revisions de complements, rellevància dels temes amb blocs i altres publicacions..

Podeu consultar els seus perfils socials i fer-vos una idea de com interactuen amb els altres. A partir d’aquí, entendreu la seva actitud cap a tot, com també amb l’obra. S’ha dit que ser coneixedor no és res fins que no siguis prou recurs.

Experimenta el seu treball passat

Si no ets tecnològic i no pots entendre els termes tècnics i de codificació, aleshores, el que més et pots centrar és experimentar els seus treballs anteriors. Podeu demanar-los que us mostrin alguns exemples relacionats amb el vostre projecte. Comenteu-ho després d’analitzar-ne una mica.

Analitzeu si les seves obres passades compleixen el vostre requisit o no? Tots els elements de la pàgina estan alineats perfectament? El connector ha superat totes les proves en funció del pla de prova? Sobretot, heu d’estar contents amb la feina i convèncer-vos a contractar-los.

Contracteu el desenvolupador amb atenció al servei

La majoria dels desenvolupadors tenen experiència empresarial i autònom en el seu passat. Per tant, resulta beneficiós per a ells quan comencen a treballar en alguna empresa com a desenvolupador de WordPress. Saben realment el valor del temps sense perdre una mica.

Per a un empresari que tingui èxit, heu de contractar un desenvolupador amb atenció al servei. Obtenir el que heu contractat de forma realment professional és l’objectiu clau mentre contracteu un desenvolupador de WordPress.

Comproveu els elements fonamentals

Sí, és important analitzar els elements fonamentals.

 • Si el desenvolupador pot respondre les vostres preguntes adequadament?
 • Poden proporcionar-vos l’actualització d’estat?
 • És que el desenvolupador està explicant els punts per fer-los entendre ràpidament?
 • L’anglès o l’idioma que preferiu per a la comunicació?

Revisió del codi

Revisar el codi és un mètode potent per comprovar la qualitat del treball. Alguns altres desenvolupadors (de tercers) comprovaran el codi i el revisaran en base a errors de lògica, implementació completa de tots els casos, quantitat de proves realitzades, problemes de seguretat i rendiment. D’aquesta manera, podreu fer-vos una idea sobre el rendiment del desenvolupador i podreu demanar que esmeni si es requereix.

On contractar un desenvolupador de WordPress?

Depèn de la vostra preferència, però es mostren alguns dels millors llocs en línia per trobar-ne un per al vostre proper projecte.

Treball superior – centenars de desenvolupadors, els contracten a tarifa fixa o per hora.

Toptal – contracteu el 3% més freelance

Fiverr – És bo per a alguns petits ajustaments

Gurú – similar a Upwork

De forma alternativa, també podeu publicar el vostre requisit a Twitter amb el hashtag – #hiring #wordpress #development

Us desitjo molta sort per trobar el candidat adequat per al vostre treball.

Article de Emily Johns

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map