12 tema del resum de WordPress per crear la millor impressió

És el món corporatiu, la manera de presentar-vos fa la diferència. Per mostrar-vos al vostre reclutador, cal tenir un currículum sòlid o una cartera professional.


Tanmateix, la majoria de la gent es queda enganxada a un dilema respecte a quina plataforma triar per fer una cartera que reflecteixi la seva paraula de manera impressionant.

WordPress, un sistema de gestió de continguts de codi obert, admet alguns temes que reflecteixen el teu currículum, la cartera o el Curriculum Vitae de la millor manera possible.

Aquí teniu una llista de 10 bells temes de WordPress que us ajudaran a mostrar el vostre currículum en línia.

Mak

Mak és un tema minimalista, elegant però potent i que s’adapta millor a aquells que creuen en Less is More.

Permet mostrar la vostra cartera personal, currículum, currículum, etc. amb una creativitat i uns dissenys moderns.

Amb les opcions de color vibrants, aquest tema és un dels millors per mostrar la vostra cartera de la millor manera possible.

Disposa d’algunes demostracions prèvies en diverses opcions de color que podeu utilitzar, o fins i tot podeu triar personalitzar segons les vostres necessitats.

Aquest tema també és compatible Elementor que és un creador de pàgines avançat.

La millor part? Teniu l’opció d’importar contingut en un sol clic.

El bon rendiment i la velocitat ràpida en tots els dispositius són cosa que fa que Mak es distingeixi de la resta de temes.

Promoció

Aquest tema està molt animat, ja que gairebé tots els elements utilitzats en aquest tema estan animats professionalment.

Fa que el teu currículum es distingeixi de la resta per la seva capacitat de vida difícil de trobar.

Aquest tema respon altament i inclou una pàgina de resum de l’estil alternatiu exclusiu que motivarà la gent adequada per contractar-vos..

A més, una de les característiques emocionants és que inclou un control lliscant de fons complet que millora el seu treball en tot el seu potencial.

Promoció té una interfície intuïtiva juntament amb una gran quantitat de funcions que li permet construir les seves pàgines a l’instant sense cap molèstia.

A més, el lloc web sempre estarà preparat per a la traducció, de manera que el llenguatge ja no és una barrera per al vostre treball.

Únic

Únic és un d’aquests temes molt personalitzables.

Ofereix un creador de pàgines “arrossega i deixa anar” que facilita la configuració de les persones que no són codificadores.

A més, té una instal·lació de demostració d’un clic. Això vol dir, podeu importar el mateix aspecte del tema Únic al vostre lloc de WordPress en pocs segons.

Obteniu dues versions del tema: Llum i Fosc amb personalitzacions il·limitades de colors.

Per a aquells que vulgueu tenir un bloc juntament amb la pàgina del vostre resum, també podeu tenir-ho.

Tot plegat, aquest tema ajuda a mostrar la vostra feina de manera professional.

Resum

Resum té un disseny modern i un disseny sensible.

Els autònoms o persones que vulguin construir la seva presència en línia són els preferits per utilitzar aquest tema.

Aquest tema està ben elaborat i es divideix principalment en quatre seccions bàsiques: Informació, cartera, bloc i contacte.

Aquestes poques seccions però importants es poden utilitzar per mostrar les dades, la feina o la informació de contacte.

Juntament amb el seu disseny mínim de la pàgina principal, podeu determinar el que voleu mostrar a l’àrea de la pàgina principal. També es proporciona un tauler de personalització fàcil de fons.

Creatiu

Creatiu és un tema de WordPress molt sensible, molt ben optimitzat per a dispositius mòbils i informàtics. Ve amb un potent complement del Visual Builder Page Builder.

Proporciona una varietat de subtemes juntament amb el predeterminat. Tots els elements d’un tema es poden importar al vostre lloc amb un sol clic.

Té integració amb els revolucionaris de Slider Revolution i Slider Layer, que permeten visualitzar el contingut de la millor manera possible. Un menú estàndard es pot transformar ràpidament en un megapena amb enllaços a diverses parts de la pàgina.

Amb Creativo, també podeu crear llocs web de navegació d’una pàgina fàcilment sense escriure ni una sola línia de codi.

Podeu preparar la traducció del lloc web mitjançant el complement PoEdit o WPML. Està molt ben documentat i s’integra fàcilment amb WooCommerce.

Contractat

Contractat és molt net amb el que ofereix. No ofereix una gran quantitat de funcions. Només funciona com a interfície per mostrar elegantment el vostre currículum i la informació de contacte.

Està construït amb un marc fluid, sensible i sensible al SEO. Està ben documentat i es pot traduir completament.

Pàgina personal

Pàgina personal és un tema sensible dissenyat explícitament per a currículums i llocs web personals. Cherry Framework ho pot administrar. Amb la integració de galeria de fotos i arxius de vídeo, la disposició sembla molt interactiva.

També té un suport personalitzat del tema en directe que permet edicions fàcils.

Té moltes eines com opcions temàtiques avançades, codi vàlid i altres serveis que us ajuden a construir un lloc web totalment personalitzat.

Dissenyador

Dissenyador és un tema mínim completament sensible, que permet crear llocs web amb aspectes professionals i currículums. El dissenyador s’adapta més a la fotografia i a les obres d’art.

Podeu personalitzar el tema que vulgueu i també podeu afegir els vostres estils CSS amb el quadre CSS personalitzat inclòs prèviament.

Funciona perfectament amb diversos complements de WordPress i s’optimitza per a una traducció fàcil.

Autònom

Com el seu nom indica, Autònom és una pàgina de temàtica molt responsiva que us ajuda a mostrar els vostres treballs. És útil per a autònoms, desenvolupadors i dissenyadors.

Freelancer es basa en el framework de fusibles que controla l’aspecte i la interfície de tot el tema.

Freelancer està preparat per a la traducció i admet plugins premium com qTranslate i WPML.

El mòdul SEO integrat s’ocupa de la classificació del motor de cerca del vostre lloc web.

Es construeix mitjançant Bootstrap, una eina de desenvolupament web de front-end fàcil i de codi obert que es manté a GitHub.

Argent

Argent Està dissenyat específicament per a dissenyadors, fotògrafs, pintors, etc., amb articles de cartera destacats a la pàgina principal.

No inclou una barra lateral, sinó que inclou assistència per a tres àrees de widget a peu de pàgina. A partir de la primera galeria que apareix a la publicació de la cartera, es genera automàticament un carrusel d’imatge completa de tots els articles de cartera.

Tot i així, a partir d’ara, aquest tema només està disponible per als propietaris de blocs de WordPress que s’allotgen de manera autònoma.

Capes Premium

Capes Premium utilitza una interfície senzilla i neta.

Juntament amb el tema, obtindreu vuit belles pells preparades per triar. També ofereix una cartera filtrable que permet gestionar el contingut fàcilment. Diversos efectes i animacions CSS3 fan que el contingut sigui intrigant. És la retina a punt i té una resposta total.

Elèctric

Elèctric inclou una gran quantitat d’eines i widgets que us ajudaran a crear un lloc web de currículum fantàstic. Amb la incorporació de plugins útils, podeu crear una pàgina amb aspecte adequat en pocs minuts.

Hi ha molts vídeos disponibles per guiar-los a cada pas. Juntament amb el tema, obteniu deu variants de pàgines de cartera per triar.

Conclusió

Espero que un dels temes anteriors us ajudi a crear una presència en línia excel·lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map