Tot el que heu de saber sobre Docker Hub

Anem a conèixer el Docker Hub.


Avui, en aquest tutorial, aprendrem sobre Docker Hub, inclòs com utilitzar-lo, com crear la nostra pròpia imatge i com ajuda a publicar i treure imatges de i cap a Docker Hub. I, també passarem una estona explorant alguns dels dipòsits més populars de Docker Hub.

Prerequisits

Necessiteu una comprensió bàsica de Docker, familiaritzat amb l’entorn Windows i Linux. Aquest tutorial usarà l’eina Docker Desktop per practicar exercici en curs, és a dir, per crear i empènyer una imatge al Docker Hub. Els usuaris de Windows i Mac poden descarregar-lo i instal·lar-lo des de aquí, i els usuaris de Linux ho segueixen enllaç.

Què és Docker Hub?

Docker Hub és un servei de registre de dipòsits proporcionat per Docker Inc.

Ens permet tirar i empènyer imatges del docker de i cap a Docker Hub. Podem tractar-ho com un GitHub, on obtenim i empenyem el nostre codi font, però en el cas de Docker Hub, descarreguem o publiquem les nostres imatges del contenidor. És un repositori en línia basat en núvol que emmagatzema tant els tipus de repositoris, és a dir, els dipòsits públics com el repositori privat. Els dipòsits públics són accessibles a tothom, però el privat és accessible per al propietari interessat dels dipòsits; També hi ha un cost associat a això si emmagatzemem més d’un determinat nombre de dipòsits com a privat.

Docker Hub Features

Docker Hub ofereix les següents funcions.

# 1. Repositoris d’imatges

Ens ajuda a trobar i treure imatges de contenidors des de Docker Hub.

També ens ajuda a impulsar les imatges com a dipòsit públic o privat al Docker Hub.

# 2. Equip i organitzacions

Ens permet crear grups de treball i impulsar els dipòsits com a privat, el qual només està disponible per al seu ús dins de la nostra organització. D’aquesta manera, hem gestionat l’accés als nostres dipòsits privats d’imatges de contenidors.

# 3. Integració de GitHub i Bitbucket

Permet la integració amb dipòsits de codi font com GitHub i BitBucket.

# 4. Construccions automatitzades

Si s’ha canviat qualsevol canvi en el codi font als dipòsits de codis font, detecta i crea automàticament imatges de contenidors de GitHub o BitBucket i les envia a Docker Hub.

# 5. Llocs web

Un cop hem empès les nostres imatges amb èxit, amb l’ajut d’un webhook, inicia una acció per integrar Docker Hub amb altres serveis.

# 6. Imatges oficials i editorials

Les imatges d’alta qualitat proporcionades pels dockers es consideren imatges oficials, i es poden treure i utilitzar. De la mateixa manera, les imatges d’alta qualitat proporcionades per venedors externs són imatges d’editor, també anomenades imatges certificades, que proporcionen suport i garantia de compatibilitat amb l’empresa Docker. Discutirem més imatges certificades més endavant en aquest article.

Creació del primer dipòsit

Aquest pas requereix iniciar la sessió al document Docker Hub mitjançant les vostres credencials d’inici de sessió. Si no teniu cap compte, ja podeu crear-lo fent clic al botó Inscripció disponible a la pàgina web. Un cop heu iniciat la sessió, podeu crear el repositori fent clic a Crea un dipòsit a la pàgina de benvinguda.

 • Un cop fet clic a Crear dipòsit, demanarà un nom, donar-li un nom al vostre dipòsit.

El meu primer dipòsit

 • Seleccioneu una opció de visibilitat pública o privada.

També podem integrar els nostres dipòsits de codi font com GitHub i BitBucket mitjançant configuració de creació, però és opcional i es pot fer també en una fase posterior.

 • Un cop fet tot, feu clic a Crear.

Felicitació! Heu creat els vostres primers repositoris, que tindran la llum següent.

Creació del primer dipòsit

Docker Hub ens ofereix només un dipòsit privat de forma gratuïta. Tot i que, si necessitem més repositoris privats, podem actualitzar el nostre compte a un pla de pagament.

Ara obriu l’eina / terminal d’escriptori Docker, descarregat i instal·lat anteriorment i inicieu la sessió a Docker Hub mitjançant un ordre.

accés al docker

Exploració de les imatges

Hi ha dues maneres de fer cerques a dipòsits públics i imatges des de Docker Hub, és a dir, podem cercar-lo des del lloc web de Docker Hub, o bé podem utilitzar l’eina de la línia de comandes i executar l’ordre següent. Penseu que volem cercar la imatge del dipòsit de MySQL.

docker search mysql

Ordre de cerca de Docker

Baixant una imatge

Podem descarregar una imatge de l’ordre Docker Hub mitjançant l’ordre pull de la següent manera

# docker pull mysql

Si ja tenim una imatge mysql a la nostra màquina, l’ordre anterior actualitzarà automàticament la imatge a la versió més recent. Una cosa a tenir en compte aquí és que si notem la sortida de la nostra comanda de cerca docker, hi ha moltes imatges de MySQL al Docker Hub, i és que qualsevol persona pot empènyer una imatge. Però depèn de nosaltres, que l’utilitzem en funció del nostre cas d’ús. I hem de fer el formatge adequat.

Diguem que volem treure una imatge bitnami / mysql.

# docker pull bitnami / mysql

Creació d’una imatge

Aquest procés requereix un Dockerfile. Podem pensar un Dockerfile com un manual d’instruccions que indica al docker què s’ha de muntar. En resum, és un fitxer de configuració que manté les instruccions de muntatge, el que li diem de muntar.

Com funciona?

Docker llegeix les instruccions d’un Dockerfile i crea imatges automàticament. La imatge Docker és un sistema de fitxers en capes i consta de múltiples capes de només lectura i cada capa d’una imatge Docker representa instruccions d’un Dockerfile. Seguim els passos següents per crear una imatge mitjançant Dockerfile.

Creeu un fitxer Dockerfile, que especifiqui la nostra configuració de l’aplicació.

# sudo vim Dockerfile

Nota: el nom del fitxer ha de ser Dockerfile amb un capital “D“.

DE ubuntu: 16.04
MANTENIDOR [correu electrònic protegit]
Actualitza RUN apt-get RUN
RUN apt-get install –y mysql
Ressò CMD "La meva primera imatge creada."

Vegem algunes de les paraules clau importants utilitzades a Dockerfile

 • Podem utilitzar # símbols per afegir un comentari en un document dockerfile
 • El “DE“Paraula clau defineix la imatge de base que s’ha d’utilitzar.
 • El “MANTENIDOR”La paraula clau és la persona que mantindrà aquesta imatge.
 • El “CORRERLa paraula clau s’utilitza per executar la instrucció que es dóna a la imatge. En el nostre cas, primer, actualitzeu el sistema i després instal·leu MySQL.
 • El “CMDLa paraula clau s’utilitza per executar una ordre un cop llançat el contenidor.
 • El “COPIALa paraula clau ”es pot utilitzar per copiar un fitxer del nostre sistema operatiu amfitrió al contenidor del docker.
 • La paraula clau “EXPOSE” s’utilitza per especificar el número de port al qual el contenidor executarà el seu procés.

Executeu l’ordre següent per crear la nostra imatge Docker

Sintaxi:

docker build -t / repo-nom .

# docker build -t asadali08537 / first-repo .

A l’ordre anterior, el nom de la imatge és i “.”Especifica el directori de treball actual. Aquesta és una indicació perquè Docker busqui el directori actual del fitxer docker. “-t“S’utilitza per etiquetar la imatge. Podem veure una sortida similar a:

Construir una imatge de docker

Ara anem a provar la nostra imatge fent-la servir mitjançant l’ordre d’execució del docker.

docker run asadali08527 / first-repo

Si executeu l’ordre anterior, demanareu a la vostra imatge Docker que instal·li MySQL amb èxit al vostre equip amb totes les actualitzacions necessàries i, finalment, també mostrarà un missatge eco.

Empenyent una imatge

Una vegada que la nostra imatge s’hagi creat amb èxit i en funcionament, la podem enviar a Docker Hub mitjançant l’ordre push.

docker push asadali08527 / first-repo

Afegeix una imatge de docker

Podem comprovar les etiquetes i l’estat de la imatge a Docker Hub, que semblarà així.

Captura de pantalla de Docker Hub després de prémer una imatge

Què és la imatge certificada per Docker?

Aquestes són les imatges oficials impulsades per venedors o col·laboradors. Docker Hub només pot certificar una imatge si el seu contingut compleix les normes, les normes i les lleis proporcionades per Docker Hub. En resum, aquesta imatge ha de passar certes proves basals.

Docker Hub ofereix el inspectDockerImage eina a través de la qual un venedor pot certificar-se automàticament les imatges i els complements (normalment el venedor o col·laborador publica els seus plugins per registrar volums i xarxes).

Nota –

Per publicar la nostra imatge com certificat docker, primer hem de certificar i provar les nostres imatges i extensions mitjançant nosaltres mateixos inspectDockerImage L’eina, un cop tinguem certificada i provada amb èxit, un cop enviada Docker Hub la certificarà. Si el nostre contingut requereix un entorn no certificat, no es podrà publicar com a certificat en cap cas.

Imatges populars a DockerHub

Hi ha moltes imatges curades i disponibles a Docker Hub.

La popularitat d’aquestes imatges depèn de diversos factors com ara estiraments, presència del mercat, valoracions, puntuacions de satisfacció, etc. Per a una llista detallada dels dipòsits més populars, anem a la secció Docker Hub lloc web L’ús d’una imatge també depèn del sistema operatiu i de la seva arquitectura; si sabem que s’utilitzaran les imatges tirades per a quins sistema operatiu i la seva arquitectura, a continuació, hem de considerar els factors clau abans de treure una imatge.

 • Cerqueu una versió específica que utilitzi etiquetes (sobretot, les més recents).
 • Escolliu el que tingui el màxim de descàrregues i estrelles.
 • Comproveu les actualitzacions (quan s’ha actualitzat l’última data).
 • Si és possible, comproveu-ne el tipus, ja sigui l’editor verificat o l’oficial (certificat Docker).

Llocs web

Un webhook és una devolució web que funciona amb esdeveniments i és una manera per a una aplicació de proporcionar informació en temps real a una altra aplicació. Avui en dia, gairebé totes les aplicacions ofereixen una instal·lació webhook, de manera que Docker Hub també té aquesta funció.

És una API HTTP push activada per esdeveniments designats per l’usuari. Podem utilitzar un webhook en docker per notificar una aplicació o servei que utilitzi les imatges interessades. Generalment, configurem els webhooks amb docker com a pipeline d’esdeveniments, de manera que qualsevol càrrega de noves imatges desencadenarà aplicacions de prova per executar els casos de prova subratllats..

Un cop el resultat de la prova tingui èxit, activarà un altre esdeveniment, que serà el desplegament de contenidors i, un cop realitzat el desplegament amb èxit, activarà altres esdeveniments per registrar els canvis realitzats fins ara..

Conclusió

Crec que ara teniu una bona comprensió sobre Docker Hub i com podeu cercar, crear i empènyer imatges. Tingueu en compte que, si premeu imatges públiques, les persones seran visibles.

Si no és així, consulteu aquesta guia d’instal·lació de Docker.

Tags:

 • Atracador

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map