Eines per ajudar a resoldre problemes 3 problemes crítics d’aplicacions web

La resolució de problemes de l’aplicació pot resultar frustrant si no esteu equipats amb eines i coneixements sobre el producte. Si us trobeu a Middleware, Support Support per a la producció, analista, sovint heu de resoldre els problemes de producció.


Hi ha moltes eines gratuïtes que poden accelerar la resolució de problemes de l’aplicació orientada a Internet i reduir el temps de resolució.

Comencem-ho i veiem quina és útil per a vosaltres.

Lloc web / aplicació de càrrega lenta

Probablement el problema més famós mentre treballeu en suport de producció per a aplicacions que s’obtinguin a Internet és que l’aplicació sigui lenta per a algun usuari o des d’alguna ubicació.

Si això passa a tots els usuaris, ja sabeu que hi ha un problema greu, i és possible que haureu d’asseure’t juntament amb els desenvolupadors i analitzar la vostra infraestructura, codificar-la i optimitzar-la. Tanmateix, si això és per a uns quants usuaris o des d’alguna ubicació, podria ser això frustrant.

Diguem; obtindreu una queixa que un usuari de la Xina té un problema mentre carrega aplicacions. Però quan comproveu al final tot es carrega normalment.

Com ho fas??

Si teniu presència d’equip en aquesta ubicació, podeu enviar el problema al vostre col.lega, però, si no, les següents eines us permetran comprovar el temps que es triga a carregar des de diverses ubicacions del món..

GTMetrix – podeu provar des de Dallas, Hong Kong, Londres, Bombai, Brasil i Vancouver mitjançant Chrome o Firefox.

Prova de la pàgina web – prova de temps de càrrega de pàgines de més de 60 ubicacions amb diversos navegadors com IE, Chrome, Firefox, Android, etc. No només es coneix el temps que es triga, sinó també el recurs lent, de manera que se sap per on començar a investigar..

Dotcom-Monitor – podeu seleccionar fins a 24 ubicacions per provar-les amb Chrome, IE, Firefox, Safari, Android o Blackberry.

Hi he comentat set altres.

Problema amb la compatibilitat del navegador

Tenint en compte el nombre creixent de navegadors, dispositius moderns i tecnologies, no podeu estar segur que funcionarà a tots els navegadors / sistemes operatius. Si la vostra aplicació és compatible amb diverses plataformes, podeu esperar un problema com:

 • Algunes funcions no funcionen adequadament en un navegador concret
 • La pàgina va sortir d’una versió específica
 • No carregar-se com hauria de ser

Per poder replicar aquest problema per a la investigació, heu de tenir aquelles versions del navegador que potser no són el cas en realitat.

Però no us preocupeu, hi ha una solució. Podeu aprofitar les següents eines en línia que us donaran un navegador virtual perquè pugueu resoldre problemes més.

Troba IP DNS, ubicació i propagació del DNS

El problema relacionat amb el DNS és sempre interessant, i sense tenir coneixement de les eines necessàries, pot costar molt de temps. Admetre una aplicació global sempre és difícil, sobretot quan espereu que el vostre lloc web estigui disponible en un ampli conjunt de dispositius, països, xarxes..

És possible que sentiu un problema com:

 • La pàgina web mostra dades antigues
 • No es pot mostrar un lloc web
 • URL no trobada

El problema podria ser degut a diverses raons i per iniciar la investigació voldríeu consultar el següent.

Comprovació de la IP de DNS

Podeu demanar a un usuari que comprovi la IP de DNS mitjançant nslookup o ping; Tanmateix, si es desactiva a la seva xarxa, podeu aprofitar les següents eines en línia.

Vigilància DNS – comprovar de forma instantània la resolució de la IP

NsLookup – realitzar nslookup en línia

Traceroute: és molt útil per comprovar com s’encarrega una sol·licitud cap a la destinació

Cerca de la ubicació IP

Si utilitzeu CDN per a l’acceleració web, el proveïdor de CDN resoldrà el DNS a diverses IP segons l’origen de la sol·licitud. Hi pot haver una situació en què un usuari digui l’aplicació de càrrega lenta i voleu comprovar si una sol·licitud està resolent a la ubicació de xarxa més propera.

Ubicació IP – trobar el país IP, la ciutat i l’ISP

Ubicació IP2 – Una altra eina en línia que fa la feina

Propagació DNS

Els canvis de DNS poden trigar fins a 24 hores a reflectir-se a nivell mundial. Si rebeu problemes, com ara que els canvis no es reflecteixen des de la ubicació en concret, la següent eina us ajudarà a comprovar quina és la vostra IP a la qual resol el vostre domini..

Quins són els meus DNS – la manera més ràpida de comprovar la IP de resolució del vostre domini de EUA, Europa, Índia, Xina & Austràlia.

Comproveu DNS – trobeu la resolució d’IP de més de 50 ubicacions del món.

Espero que les eines anteriors us ajudin a resoldre problemes d’aplicacions web enfront d’Internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map