9 millor solució de còpia de seguretat de dades per a empreses mitjanes i empresarials

Molts de nosaltres vivim feliços per desconeixement, creient que les dades de la nostra empresa estan ben protegides, però no estem segurs de com s’implementa aquesta protecció..


Hauríeu de pensar en les vostres dades com si es tractés de diners (en realitat es tracta de diners; en cas de dubte, penseu en la quantitat que pagaran els vostres competidors): poseu els diners en una volta i estigueu tranquils; però hauríeu de comprovar, de tant en tant, que els vostres diners encara queden i que estaran disponibles en cas que ho necessiteu ràpidament.

El mateix s’aplica a les dades. Les còpies de seguretat de dades empresarials han de ser tan segures com en una volta i heu d’assegurar-vos que, en cas d’atropellament de desastres, podreu recuperar les vostres dades en un termini curt i la vostra empresa tornarà a funcionar com si. no ha passat res. Això és el que ha de proporcionar una bona estratègia de còpia de seguretat, combinada amb un bon conjunt d’eines de còpia de seguretat.

Per fer-ho, primer heu de definir la vostra estratègia de còpia de seguretat.

 • On emmagatzemareu les vostres còpies de seguretat en un núvol públic o en una xarxa privada?
 • Per quant temps els mantindreu?
 • Quin tipus de còpies de seguretat fareu??
 • Haureu de poder recuperar-vos a un moment determinat?

Aquestes són només algunes de les preguntes que hauria de respondre l’estratègia de còpia de seguretat. I les respostes determinaran quines eines heu de triar perquè no totes les eines satisfan totes les estratègies.

Una part de la vostra estratègia de còpia de seguretat inclourà els procediments de còpia de seguretat i restauració: quins d’ells es poden fer automàticament i que requereixen una intervenció manual. Quant esforç requereixen i quins recursos porten. Aquests aspectes també estan estretament relacionats amb les eines de còpia de seguretat que escolliu. Llegint les següents descripcions de productes, obtindreu una visió general de les eines disponibles per satisfer les diferents necessitats de còpia de seguretat de dades.

Rubrik

Utilitzant la plataforma Cloud Data Management, Rubrik permet als usuaris anar més enllà de la còpia de seguretat i restaurar. Els proporciona un conjunt complet d’eines per controlar plenament les dades de la seva empresa mitjançant la mobilització d’aplicacions, l’anàlisi de les dades de l’aplicació, la recuperació del ransomware i l’entrega de la disponibilitat de l’aplicació instantània..

Els usuaris de núvols híbrids de Rubrik agraden la velocitat de les seves restauracions de màquines virtuals, així com els casos d’ús addicionals que permet, com tenir un entorn virtualitzat a punt per a les proves temporals o fer una reubicació de VM mitjançant la replicació de clústers entre centres de dades. Altres funcions interessants inclouen la integració amb vCenter i Powershell mitjançant l’API Rubrik. Tot i que es considera una solució una mica cara, els administradors del sistema els encanten la manera que els fa semblar herois quan triguen només uns segons a recuperar-se dels grans desastres..

Veeam

Als usuaris els encanta VeeamLa fiabilitat i la transparència, ja que rarament veuen fallades, i saben exactament què s’està fent una còpia de seguretat i on es dirigirà. La solució es pot utilitzar fàcilment per fer còpies de seguretat de centenars de màquines virtuals i dispositius físics, i els suports de suport podrien ser un NAS local o un dipòsit de Veeam Cloud Connect..

Les opcions d’execució de treball de Veeam ofereixen una gran personalització en termes de configuració de còpia de seguretat, còpies i rèpliques, permetent adaptar els procediments de còpia de seguretat a les vostres necessitats empresarials, independentment de la mida que tingui. Les eines de notificació i informes disponibles ofereixen molts coneixements sobre l’estat de la còpia de seguretat, sense necessitat de personalitzar res.

A més, la interfície d’usuari també és molt informativa i fàcil de navegar. Un dels pocs aspectes que pot utilitzar la millora és l’orientació per a la creació d’ocupació. Un assistent amable seria molt benvingut.

Cohesió

Si busqueu una solució de còpia de seguretat d’hiperconvergència o un emmagatzematge rendible per a dades fredes, hauríeu de fer una ullada a Cohesió. S’integra amb molts altres sistemes, com ara AWS, emmagatzematge pur o VMware, que ofereix una àmplia gamma d’APIs disponibles directament per a l’usuari. S’informa que és ràpida per indexar i restaurar dades i per a fer còpies de seguretat de màquines virtuals. També proporciona motors robustos per a la compressió i la deduplicació de dades.

La coheritat té una interfície d’usuari senzilla i fàcil d’utilitzar que permet una petita i curta curva d’aprenentatge. Ofereix diferents nivells de restauració, inclosos fitxers i carpetes, per a la recuperació parcial. A més, per a la veritable recuperació de desastres, Cohesity proporciona opcions de replicació i planificació sonores. És una solució preferida per substituir les solucions de còpia de seguretat heretades, com ara les biblioteques de cintes i la integració amb núvols públics.

Comvault

Comvault ofereix una solució que s’estén per tota l’empresa. Les seves característiques especials inclouen la còpia de seguretat de correu per a Office365, una solució per moure llocs sencers entre núvols, imatge completa del sistema i recuperació puntual de bases de dades SQL. Ofereix una restauració de dades d’autoservei per a l’usuari final, cosa que permet al personal de les TI assistir en aquest tema.

Està destinada principalment a grans empreses amb desplegaments de dades consolidats, per la qual cosa difícilment es pot considerar rendible si es compara amb altres solucions menys integrades i integrades en núvol. Si la vostra empresa disposa de dades no estructurades ubicades en fonts de dades separades, és possible que Commvault no us pugui oferir una solució adequada.

Spectrum Protect Suite

Amb els seus Solució Spectrum Protect, IBM ofereix un punt de control únic per a tots els procediments de recuperació i recuperació de l’empresa. És capaç de funcionar amb entorns de còpia de seguretat de qualsevol mida o núvol.

Spectrum Protect gestiona les dades dels usuaris mitjançant una jerarquia de suports d’emmagatzematge: dispositius en brut, contenidors del sistema de fitxers, cinta de streaming i suports òptics. Proporciona còpies de seguretat fora del lloc amb la possibilitat de fer còpies duplicades en suports seqüencials.

En entorns virtuals, Spectrum interacciona amb VMware a través de la seva API d’emmagatzematge virtual, que també interfereix amb Microsoft Hyper-V. Com a característica única, la solució d’IBM ofereix una anàlisi de què sigui, que permet a les persones de TI fer simulacions amb xifres reals de rendiment i, a continuació, determinar la millor manera de configurar les seves infraestructures virtuals..

Acronis

Acronis“La solució de còpia de seguretat ofereix una àmplia gamma d’opcions, des de còpies de seguretat de fitxers en estacions de treball fins a còpia de seguretat basada en aplicacions en servidors. Els seus informes proporcionen informació detallada sobre fallades i èxits, facilitant la detecció i resolució de problemes.

El producte és adequat per a petites i mitjanes empreses que busquen una solució de núvols híbrids que ofereixi una còpia de seguretat sòlida i fiable i que ofereixi també un bon nivell de suport tecnològic. En el cas dels sistemes més grans i les xarxes més grans, Acronis queda al marge i cal tenir en compte un producte per a les empreses més grans.

A més de protegir sistemes crítics, Acronis també crea imatges per traslladar sistemes individuals a un nou maquinari i fa discs durs virtuals per utilitzar-los en VMware o Hyper-V.

Còpia de seguretat de Veritas Exec

Còpia de seguretat de Veritas Exec destaca per suportar una àmplia gamma de dispositius d’emmagatzematge, inclosos els antics, i per aconseguir velocitats de restauració extremadament altes. Mitjançant una GUI fàcil d’utilitzar, ofereix alta fiabilitat i procediments d’instal·lació, configuració i manteniment senzills. Els usuaris de Veritas solen queixar-se del seu preu elevat, però també diuen que la qualitat de les seves característiques és una justificació suficient pel seu cost.

Veritas ofereix, en cas de dubte, una prova de 60 dies per comprovar si s’ajusta a les vostres necessitats, cosa que probablement farà ja que és una solució de còpia de seguretat adequada per a gairebé qualsevol tipus d’entorn empresarial, inclosos els que disposin de maquinari antic..

Tendències d’unitats

Aquí apareix un dispositiu a la llista d’eines!

Unitrends Recovery Series de còpia de seguretat de l’aplicació pretén convertir la còpia de seguretat d’empresa i la detecció de ransomware en una plataforma tot en un que també sigui fàcil d’instal·lar i gestionar. Ofereix suport i suport proactius, juntament amb la garantia de recuperació i una continuïtat de núvol profundament integrada, que contribueix a reduir el temps de valor. Admet diversos tipus de còpies de seguretat, inclosos fitxers, infraestructures de màquines virtuals, aplicacions i sistemes operatius. També permet la planificació de diversos servidors i estratègies de còpia de seguretat personalitzades.

Al proporcionar un dispositiu unificat amb emmagatzematge, la solució Unitrends Recovery Series simplifica les operacions de còpia de seguretat i recuperació, ajudant les empreses a fer front a volums de dades creixents i a finestres de còpia de seguretat ajustades. Ofereix suport per a infraestructures heterogènies, eliminant la necessitat d’ampliar el temps, els diners i els recursos del personal quan sorgeixi la necessitat de satisfer demandes de càrrega de treball diverses..

Còpia de seguretat de Barracuda

Barracuda Ofereix dispositius de còpia de seguretat amb moltes opcions per adaptar-se a diversos escenaris. Per exemple, poden reproduir dades al núvol o a un altre dispositiu en un lloc remot. Aquesta llibertat de triar és un avantatge per als proveïdors de serveis que necessiten ajustar les infraestructures a les necessitats particulars dels seus clients. En cas que un client no vulgui que les seves dades surtin a la xarxa, per exemple, només pot optar per opcions de replicació de xarxa locals.

La versió 6.0 de Barracuda Backup inclou Control Local, una nova opció de gestió per a les organitzacions que gestionen dades a les seves pròpies instal·lacions per fer front als requisits normatius i empresarials únics. (PRNewsFoto / Barracuda Networks, Inc.)

Per als sysadmins, els dispositius Barracuda representen una reducció de la càrrega de treball, gràcies als seus senzills procediments de configuració, configuració i restauració. Els usuaris posen de relleu la capacitat d’automatitzar tasques que consumeixen molt temps, com ara que un dispositiu restableixi tot un sistema a un clúster virtualitzat.

Trieu conscientment

Aquí hem curicat acuradament una selecció d’eines de còpia de seguretat que resolen diferents necessitats. Heu de triar el que s’adapti a un entorn el més semblant possible al vostre. Tingueu en compte que potser la que és millor per a l’emmagatzematge en núvol no funciona tan bé amb els sistemes antics, o la que proporciona còpies de seguretat de nivell d’aplicació no és l’opció ideal quan només necessiteu restaurar un munt de fitxers..

O potser el que fa tot és massa costós per al vostre pressupost. Esperem que us hagi ajudat a aclarir la imatge, de manera que pugueu prendre la millor decisió possible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map