8 impressionant programari de gestió de servidors i taulers de control d’allotjament web

Estalvieu temps en la gestió de llocs web de servidors ane mitjançant aquest programari intel·ligent.


Tenir un registre dels usos, el rendiment i els possibles problemes de manteniment és una tasca complicada. Comptes majors es produeixen quan creeu la vostra infraestructura, que inclouen diversos components com servidor, base de dades, missatgeria, autenticació, equilibrador de càrrega, etc..

Quan teniu 1 o 2 servidors, probablement sigui fàcil gestionar-lo manualment, però quan tracteu amb centenars o milers, necessiteu una eina. Una eina intel·ligent que pot ajudar a accelerar les tasques administratives com la instal·lació, el pegat, la configuració, el seguiment, etc..

Imagineu-vos que sou un sysadmin i heu de gestionar 50 servidors sense cap eina. Estareu ocupats tot el temps!

A continuació es mostren algunes de les eines que es poden aprofitar per a una vida fàcil i fàcil. Alguns d’ells són gratuïts, així que no haureu de convèncer al vostre cap sobre el pagament.

Cockpit

Cockpit és una solució d’administració de servidor Linux de codi obert. Podeu fer coses com iniciar contenidors, gestionar l’emmagatzematge, configurar la xarxa, inspeccionar els registres, etc..

És capaç de controlar i supervisar diversos servidors alhora. Tot el que heu de fer és incloure només els sistemes que volíeu supervisar i Cockpit els veurà després. Algunes de les seves característiques inclouen:

 • Visualitzeu el rendiment del sistema
 • Gestiona el contenidor de Docker
 • Shell basat en web en una finestra del terminal.
 • Gestiona els comptes d’usuari
 • Obteniu informació de diagnòstic i configuració del sistema
 • Modifiqueu la configuració de la xarxa

Amb la seva gran documentació, podeu instal·lar-la i començar a controlar els vostres servidors ràpidament.

Ajenti

Ajenti és una solució popular de codi obert que ofereix un plafó d’administració del servidor basat en navegador. Podeu instal·lar paquets i executar ordres i podeu veure la informació del servidor necessària com ara RAM en control, espai de disc lliure, etc.

Si voleu gestionar diversos llocs web, potser podeu considerar l’ús d’un complement anomenat Ajenti V. Us permet gestionar llocs basats en PHP, Python, Ruby i Node.js. L’Aients és extremadament modular a més del marc extensible, útil per a diversos casos d’ús.

Algunes de les seves característiques inclouen:

 • Interfícies netes i ben documentades
 • GUI basada en AngularJS de Google
 • Frontend basat en AJAX d’una sola pàgina
 • Maquetació responsiva
 • Notificacions, modals i actualitzacions en directe
 • Autenticació i autorització connectable
 • Tallafoc

Webmin

Webmin, tal com indiquen els noms: un plafó d’administració basat en web per a un administrador del sistema per gestionar servidors Unix. És compatible amb més de 100 sistemes operatius aromatitzats Unix. Funciona com a una interfície completa de les aplicacions subjacents en servidors, incloent suport per a la configuració d’aplicacions com FTP, ssh, correu, web, bases de dades, etc..

Webmin està basat en mòduls, cosa que facilita afegir noves funcionalitats i és possible per a qualsevol persona interessada en escriure plugins per a la gestió del servidor. Hi ha més de 100 mòduls disponibles per ajudar-vos a començar.

InterWorx

InterWorx conté dos mòduls.

 • NodeWorx per a la gestió de servidors
 • SiteWorx per a la gestió de llocs web i dominis

Té suport basat en aplicacions, que inclou Apache, PHP, MySQL, Perl i Djbdns (DNS) i també té suport basat en correu electrònic, que inclou serveis POP3, IMAP, SMTP que utilitzen Qmail.

Algunes de les seves característiques inclouen:

 • Gestiona les còpies de seguretat
 • Ús de l’ample de banda
 • Notifiqueu-vos quan les coses vagin malament
 • CLI, API i suport per a complements
 • Agrupació per a alta disponibilitat

cPanel

cPanel és per a Linux, que automatitza tasques d’allotjament web amb la seva interfície gràfica senzilla. Us ajuda a gestionar els vostres servidors i llocs web amb facilitat.

cpanel geekflare

Disposa d’un dels millors panells de control d’allotjament web de la indústria. Aquest tauler de control té opcions per publicar un lloc web, crear correu electrònic i calendaris, gestionar fitxers de forma segura, gestionar dominis, llançar bases de dades, afegir o eliminar DNS, configurar FTP, programar treballs cron, proporcionar estadístiques de registre i molt més..

Plesk

Plesk és per a tothom per gestionar servidors en núvol, WordPress, Joomla, etc. Disposa de més de 100 extensions.

Per què escolliu Plesk per allotjament web?

 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Admet el multi-arrendatari
 • Seguretat robusta
 • Boxa d’eines de SEO

Qualsevol professional del web com administradors d’informàtica, subministra infraestructures, desenvolupadors, agències digitals, gestors de contingut són usuaris de Plesk. El seu principal competidor és cPanel, que he esmentat anteriorment.

DirectAdmin

DirectAdmin és un tauler de control d’allotjament web amb tres nivells d’accés predeterminats: administradors, distribuïdors i usuaris. El nivell diferent té diferents característiques.

 • Els administradors tenen administració i clúster DNS, gestió d’IP, gestió d’usuaris, actualització de programari i moltes més funcions.
 • Els venedors tenen gestió de comptes i paquets, gestió de comunicacions d’usuaris, funcions d’informació del sistema.
 • Els usuaris obtenen gestió de fitxers i bases de dades, administració de correu electrònic, gestió de FTP, còpia de seguretat del lloc i moltes més funcions.

Virtualmin

Virtualmin és un panell de control d’allotjament web molt potent i flexible per als sistemes Linux i BSD. Té una interfície d’usuari molt fàcil d’utilitzar a l’escriptori, al mòbil i a la tauleta. Virtualmin és de codi obert amb suport premium. Amb més de 100.000 instal·lacions, és una de les solucions d’allotjament web virtual molt àmpliament utilitzades.

virtualmin geekflare

Quan instal·leu Virtualmin, obteniu funcions completes de piles d’allotjament web com web, correu electrònic, domini, DNS, analítica, informes, etc. També ofereix poques funcions exclusives com l’autenticació de dos factors, l’autenticació LDAP, la línia de comandes i la gestió molts altres controls d’accés avançats.

Conclusió

L’inici de sessió a cada servidor un per un i comprovar el seu funcionament manualment requereix molt temps per als usuaris. És per això que la gestió del servidor ha cridat molta atenció al llarg del temps. Les eines d’administració de servidors remots us permetran gestionar servidors en diversos llocs i millorar la vostra eficiència.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map