Què és la llista negra d’URL i com solucionar-ho?

El vostre lloc web és la cara del vostre negoci. No només serveix com a mitjà per relacionar-se amb els usuaris i generar ingressos, sinó que també estableix la vostra presència de marca a la xarxa.


Per tant, la seguretat del vostre lloc web és un dels aspectes crucials als quals heu de prestar atenció, atès que el nombre de cibercrimines creix ràpidament.

Un dels reptes més importants en el món d’Internet és la llista negra d’URL. Els motors de cerca i les autoritats llisten les adreces URL dels URL i els llocs web sospitosos per motius de seguretat. Google Llistes negres al voltant de 10.000 URL de llocs web cada dia que es mostren sospitosos. Implica que aquests llocs web no són segurs per als visitants.

Google llista els URL per protegir l’experiència en línia dels usuaris.

En aquest article, coneixereu una visió detallada de la llista negra d’URL, com succeeix, quin és el seu impacte i com podeu solucionar-la.

Per tant, comencem!

Llista negra d’URL: què és??

En poques paraules, la llista negra d’URL és un procés en què els motors de cerca i altres autoritats com ara Google, Norton Safe Web, Bing, McAfee SiteShare, etc., o bé suprimir l’URL d’un lloc web del seu índex respectiu. Ho fan en trobar els llocs web com a potencialment maliciosos, que poden ser de diverses formes com ara esquemes de pesca, cavalls de Troia, spams, etc..

D’aquesta manera, les autoritats i els motors de cerca impedeixen als usuaris avançar cap al lloc web i notificar al propietari del lloc, impedint així les intencions malicioses de l’atacant..

Com s’enllaça una URL a la llista negra?

Motors de cerca com Google es comprometen a oferir una experiència en línia protegida als seus usuaris. Per aconseguir aquest objectiu, els motors de cerca i altres autoritats de seguretat inverteixen recursos en detectar i marcar llocs web maliciosos que poden suposar possibles amenaces en línia.

Com que els motors de cerca mai volen perdre els usuaris per culpa de llocs web infectats que perjudiquen els ordinadors de l’usuari, aquests llocs no es mostren als resultats de la cerca..

Hi ha tantes raons per les quals un lloc web es pot llistar a la llista negra.

Pot incloure:

 • Esquemes de pesca
 • Cavalls de Troia
 • Pharma fa malbé
 • Desballestament d’informació
 • Spams
 • Descàrrega de programes no desitjats
 • Connectors o biblioteques no segures

De manera que, si es troba un lloc web amb aquestes vulnerabilitats, el navegador mostra advertiments de seguretat i informa als visitants que no és segur visitar-lo. Pot mostrar avisos com a continuació, si el lloc conté programari maliciós.

Tot i això, molts propietaris de llocs web no tenen ni idea que el seu lloc web ja està amenaçat o piratejat. Per tant, com podeu comprovar si la vostra adreça URL es troba a la llista negra?

Anem a veure com!

El vostre lloc és a la llista negra?

Podeu realitzar diferents comprovacions de seguretat per saber si el vostre lloc web es troba a la llista negra o no.

Navegació segura de Google – mostrar problemes relacionats amb el vostre lloc web i si es troba a la llista negra o no.

Recerca de llista negra de Geekflare – alimentat per Google Web Risk API. Esbrineu ràpidament si un lloc es considera segur o no.

Comproveu el trànsit del lloc web: es produiria una baixada ràpida del trànsit. Podeu utilitzar Google Analytics per comprovar el trànsit del lloc web i, si veieu un descens ràpid, pot indicar una advertència que pot ser que el vostre lloc web estigui en llista negra..

Com afecta els negocis?

La llista negra d’URL pot resultar ser realment devastadora per a les empreses tant en termes d’ingressos com en reputació. De fet, un lloc pot perdre al voltant del 95% del seu trànsit orgànic pel motor de cerca. Com a resultat, afecta directament les vendes i els ingressos.

lowwebsitetraffic

No només el trànsit del motor de cerca, sinó que quan els usuaris accedeixen manualment al vostre lloc, el navegador mostrarà les advertències, i això no va bé. Els vostres clients potencials abandonaran el vostre lloc immediatament i aniran a qualsevol altre lloc.

Com evitar que les URL es llistin a la llista negra?

Com diuen –

“La prevenció és millor que la cura”

Heu de vigilar amb la seguretat del lloc web.

Mantenir-se al dia

Els complements obsolets, les biblioteques i els temes poden fer que el vostre lloc web sigui vulnerable a possibles amenaces. Com a resultat, els ciberdelinqüents poden explotar fàcilment el vostre lloc web quan detectin espots.

actualització de programari

Utilitzeu un mecanisme per actualitzar automàticament els components del vostre lloc.

Si utilitzeu WordPress, potser podeu considerar l’ús Sincronització de iThemes, que us permet gestionar diversos llocs web de forma centralitzada. Podeu actualitzar centenars de llocs amb un sol clic.

No utilitzeu programari de confiança

Intenteu no utilitzar programari de desenvolupadors no fiables. Perquè en un intent de fer-lo gratuït, estàs en perill del teu lloc web pel que fa a la seva seguretat en línia. Podeu trobar tants llocs web que ofereixen temes i plugins gratuïts. Però sempre és una decisió sàvia abstenir-se de fonts no fiables perquè pot obrir portes a activitats malintencionades.

Sempre que sigui possible, aneu a buscar software i eines premium de llocs web de confiança per mantenir la seguretat del vostre lloc web.

Busqueu una plataforma d’allotjament fiable

S’aconsella anar a una plataforma d’allotjament segura en la qual pugui confiar.

I finalment, anem a la ullada d’alguns dels millors serveis per supervisar el lloc per trobar-ne la llista negra i corregir-los.

Supervisar manualment el lloc web i solucionar-lo quan aparegui a la llista negra, pot costar molt de temps. En lloc d’això, podeu demanar ajuda de serveis fiables que puguin supervisar la seguretat del vostre lloc web i arreglar-ho a la llista negra. D’aquesta manera, podreu estalviar temps i invertir en altres tasques importants que demanin la vostra atenció.

Sucuri

Sucuri és una de les plataformes i líders de seguretat més fiables quan es tracta de seguretat de llocs web. Amb la seva àmplia experiència en la indústria en matèria de seguretat, poden analitzar ràpidament què i com els atacants executen les seves intencions.

Pot fer comprovacions de seguretat eficients per detectar programari maliciós, spams i altres activitats malintencionades per protegir el vostre lloc web. I si el vostre lloc web apareix a la llista negra, el podeu arreglar també des de les autoritats com ara:

 • Llista negra de Google
 • Navegació segura de Norton
 • Llista de blocs de dominis SpamHaus
 • Yandex
 • Llista negra de Bing
 • Tanc de pesca
 • ESET
 • Lloc de McAfee
 • AVAST i molts més ….

Sucuri ofereix una àmplia gamma de seguretat del lloc, aprofitant els seus escàners de programari maliciós d’última generació per oferir una seguretat òptima.

 • Escàner de seguretat
 • Monitorització del certificat SSL / TLS
 • Horaris & Monitor DNS
 • Exploració de correu brossa de SEO
 • Còpia de seguretat & restaurar
 • WAF basat al núvol

Podeu confiar en Sucuri per protegir el vostre lloc web de vulnerabilitats en línia i arreglar-lo per obtenir la llista negra.

Astra

Astra ofereix serveis de primer nivell per combatre els pirates informàtics i altres amenaces en línia. Podeu utilitzar la protecció web en temps real de 360 ​​graus contra programari maliciós, bots, pirates informàtics, SQLi, spams, etc..

Ofereix solucions de seguretat a diferents plataformes com WordPress, Magento, Drupal, Joomla, OpenCart, PrestaShop, etc. Hi ha centenars de funcions que inclouen la seva solució de seguretat.

SiteLock

Un dels proveïdors de seguretat web molt reconeguts, SiteLock, ofereix solucions automatitzades de ciberseguretat per ajudar les empreses a realitzar activitats malintencionades.

SiteLock ofereix una solució potent però assequible. Amb el seu pegat automàtic, no us haureu de preocupar de la seguretat del vostre lloc.

MalCare

MalCare ofereix una seguretat eficaç de WordPress per als propietaris, desenvolupadors i agències de llocs web.

Analitza eficaçment el lloc web en el seu servidor dedicat per reduir les càrregues del servidor. Si el vostre lloc web apareix a la llista negra, MalCare us pot ajudar a solucionar-lo ràpidament mitjançant l’ús d’intel·ligència col·lectiva aprofitant la seva xarxa de llocs web i detectant amenaces sofisticades en temps real..

Conclusió

El nombre de cibercriments està augmentant ràpidament i afecta molt a les empreses tant en termes d’ingressos com en reputació. La llista negra d’URL és una de les situacions que pateixen les empreses actuals. Per tant, implementar la seguretat del lloc web és la necessitat de l’hora.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map