Elimineu l’Samam de SEO del vostre lloc abans que es classifiqui

Què fa que una empresa funcioni? Si bé cada negoci té els seus trucs, per als negocis en línia, només hi ha un mantra. Per tal que el vostre lloc web funcioni, cal que el vostre SEO estigui al seu lloc.


SEO és el procés d’aconseguir que el vostre lloc web estigui suficientment alt en resultats de cerca. L’optimització eficaç del motor de cerca pot generar més impressions web que portin clics més elevats i més avantatges empresarials.

El que fa que aquest trànsit de SEO sigui tan fonamental per al creixement del vostre lloc web és el fet que SEO us ofereix un trànsit gratuït, orgànic i eficaç. Per obtenir aquest tipus de trànsit web, heu d’adherir-vos a algunes pràctiques d’optimització d’acord habitualment tal com aconsellen gegants de cerca com Google, Bing i Yahoo. Bloggers i propietaris de llocs de tot el món competeixen per obtenir una posició entre els millors resultats.

Algunes pràctiques de SEO que poden ajudar a la classificació del lloc web són:

 • Utilitzant les paraules clau adequades
 • El vostre article hauria de tenir títols i es desglossarà en diverses seccions
 • El vostre contingut ha de ser original i ha de ser capaç de resoldre els problemes dels vostres clients.
 • Els motors de cerca premien els continguts actualitzats i actualitzats regularment.
 • També cal optimitzar les imatges.

Aquests són només alguns dels diversos matisos que milloren el vostre rànquing en línia; tanmateix, mentre estàs ocupat intentant créixer, alguns autors poden tractar d’aprofitar el seu creixement.

Els pirates informàtics poden ser segrestats pels vostres resultats de SEO que aconsegueixen el que s’anomena SEO Spam.

Comprensió del correu brossa

El correu brossa o el spamdexing de SEO es produeix quan els pirates informàtics implanten els seus enllaços al vostre lloc web, bloc, etc. S’orienten a les vostres pàgines de primer nivell i s’infiltren amb els seus enllaços sense que ho sàpigueu. Aquests enllaços de correu brossa es mantenen a les vostres pàgines durant molt de temps i volen que els visitants que no tinguin cap compte es rediriguin a llocs web de tercers que no tinguin relació amb el lloc web amfitrió.

El correu brossa de SEO és un dels hacks més comuns per infiltrar-se al lloc web. Segons això informe, El 73% de tots els llocs web de GoDaddy van ser afectats per correu brossa de SEO.

Aquests números són massa grans per ser ignorats, per la qual cosa en aquest article us donarem una solució al correu brossa de SEO en les darreres seccions. Tanmateix, per poder vèncer els pirates informàtics, primer hem d’entendre el Per què, Com i On de la spam de SEO.

Quin és l’objectiu d’espamar SEO?

Els creadors de continguts i els venedors de SEO dediquen molt de temps a funcionar el seu producte. Després de mesos i sovint anys de molta feina, les vostres paraules clau començaran a conduir trànsit i negocis al vostre lloc web.

Aquestes fites no estan ocultes als atacants. Volen fer servir les vostres paraules clau i pàgines d’alt nivell per segrestar el vostre negoci. El correu brossa de SEO és el mitjà més fàcil per robar el trànsit.

Els spammers utilitzen dos defectes fatals al vostre lloc web per segrestar els vostres visitants i el trànsit:

 • El vostre lloc web no està prou protegit.
 • Un plugin / biblioteca / component al vostre lloc web està obsolet i ara és vulnerable als pirates informàtics

Tipus d’atacs de correu brossa de SEO

Imatge de cortesia: Wordfence

Els pirates informàtics tenen molts trucs ocults a l’arsenal a l’hora d’atacar el vostre lloc web. Poden utilitzar el correu brossa de SEO conjuntament amb altres tàctiques per assolir els seus objectius. Algunes de les pràctiques del mal més comunes són:

Injeccions de paraules clau de correu brossa

Els pirates informàtics aprofitarien el vostre lloc web d’alt nivell per promocionar els seus productes i serveis. Per aconseguir-ho, faran servir el seu lloc web amb paraules clau de correu brossa. Això es fa de manera tan esperpèntica que fins i tot potser no es nota aquesta desviació. Quan algú cerca aquestes paraules clau de correu brossa, el vostre lloc web apareixerà als resultats de la cerca. Tot i que això pot semblar una bona cosa, ja que obteniu més visitants gratuïts, però, no és bo per al vostre lloc web. Els visitants no busquen els vostres productes i poden infiltrar-vos en el procés de filtratge de ploms.

A més, aquesta multitud no interessada pot assolir el vostre percentatge de conversions i, per tant, el vostre èxit en línia fins a un punt baix.

Injecció d’enllaços de spam

El SEO no es tracta només de paraules clau, de manera que els spammers ferien un pas més enllà injectant enllaços de correu brossa al vostre lloc web. Aquests enllaços s’amagaran sota els enllaços habituals. La majoria de les vegades, aquests enllaços de correu brossa portaran a llocs il·legals que venen substàncies prohibides i drogues.

Quan els vostres visitants insospitosos arriben a aquests llocs, poden sentir-se frustrats i mai no podran tornar al vostre lloc web.

Aquesta tàctica es denomina enllaç enllaç i és una forma popular de spam de SEO.

Correu electrònic de correu brossa

En aquesta forma de spam de SEO, els pirates informàtics orienten la vostra base de dades de clients i comptes de correu electrònic. Un cop tinguin accés a això, els vostres clients començaran a rebre missatges de correu electrònic spam des del vostre compte. Quan reben aquests missatges falsos, potser no tenen altre remei que bloquejar el vostre compte o etiquetar-vos com a correu brossa.

Tot i que aconsegueixen agafar un control sobre el vostre compte de correu electrònic i aturar el correu brossa de SEO, és possible que no pugueu recuperar la vostra empresa completament. És possible que els vostres clients no puguin tornar a confiar en vosaltres amb la seva informació.

Segrest de les vostres pancartes

Si mostreu anuncis al vostre lloc web, els spammers de SEO els poden fer càrrec. Les vostres banderoles i anuncis se substituiran per la seva i tot el vostre trànsit es dirigirà a destinacions malicioses.

Com funciona?

Per fer spam el lloc web, els pirates informàtics injecten codi i després el reverteixen. Això es fa de manera que no pugueu descobrir els orígens d’aquest codi maliciós. Un hacker experimentat pot fins i tot poder evitar la detecció del codi.

A continuació, la funció PHP torna a invertir aquest codi i el fa normal. L’objectiu és deixar que els robots de rastreig i els rastrejadors visualitzin aquest codi i, en conseqüència, elevar els rànquings de la vostra pàgina web. Així és com els pirates informàtics injecten els seus títols, meta-títols i altre contingut valuós. Tot i que podeu veure el contingut, els enllaços i frases subjacents romanen ocults, però són visibles als motors de cerca.

Prenem un exemple per veure com funciona el correu brossa de SEO.

Diguem que hi ha una empresa XYZ que ven alguns medicaments prohibits com Molly. Com que aquesta substància està prohibida, XYZ no la podrà vendre obertament.

Per vendre aquest contraban de manera indirecta, identifica el vostre lloc web més alt ABC. Injecta algunes paraules clau, per exemple, “comprar Molly” a una de les vostres pàgines de primer rang, però no hi detecteu cap problema. Per a vostès, el vostre lloc web funciona amb normalitat.

Ara, si algú busca “on comprar Molly”, trobaria el lloc web injectat ABC a la part superior dels resultats de la cerca. Si el visitant fes clic al resultat de la cerca, arribaria directament a la passarel·la de pagament de Cialis. Aquest visitant mai arribaria a ABC.

En aquest cas, el lloc web malèfic XYZ s’ha convertit en un paràsit que viu de l’autenticitat de l’ABC no sospitós.

Tanmateix, si escrivís el resultat de la cerca al quadre de cerca, encara arribareu a ABC, no hi hauria rastre de XYZ..

Atac de correu brossa de SEO: COM?

Arribats a aquest punt, hauríeu de fer aquestes dues preguntes;

 • Per què estava dirigit el meu lloc web per a l’atac de correu brossa de SEO?
 • Com va aconseguir que l’atacant s’aconseguís per entrar i incloure el seu contingut?

Els pirates informàtics no s’orienten als llocs web individuals; busquen diversos llocs web alhora i, a continuació, troben els objectius més fàcils.

Aleshores, què busquen els pirates informàtics mentre pirates el lloc web? Prenem l’exemple dels llocs de WordPress.

Versions de WordPress desactualitzades

Segons un informe, el 36% de tots els llocs web basats en WordPress utilitzen versions obsoletes d’aquesta plataforma CMS. Els llocs que utilitzen versions obsoletes són més propensos a ser piratejats que els que tenen versions llistes i actualitzades de WP.

Si bé WP continua regularment per assegurar la seva plataforma més segura, és responsabilitat dels propietaris del lloc web acceptar aquests canvis. Si no els actualitzeu, els pirates informàtics es notaran fàcilment del vostre lloc web pels seus defectes.

Complements i temes imperfectes

Els temes i complements són excel·lents per a la funcionalitat, però de vegades poden causar-vos problemes.

Sovint, instal·lem plugins que no han estat provats pels usuaris o bé, utilitzem aquells productes que no disposen de mesures de seguretat adequades.

Alguns usuaris opten per instal·lar complements i temes pirates per estalviar diners.

Contrasenyes febles

Ningú pot piratejar el vostre lloc si té una contrasenya molt forta. Eviteu utilitzar contrasenyes fàcils i comunes com 123456, Querty, etc. Més de 23 milions de persones utilitzen 123456 com a contrasenya i això fa que aquesta sigui una de les claus més vulnerables i inútils per bloquejar-les..

En tots aquests tres casos enumerats anteriorment, el nostre lloc web és propens a la brossa SEO. Els pirates informàtics poden accedir al nostre lloc web a través del que es coneix com a WordPress backdoor. Per dir-ho senzillament, una porta del darrere és exactament com sembla. És un punt d’entrada utilitzat per accedir al vostre lloc web pels pirates informàtics com i quan vulguin.

Com saber si el lloc està infectat?

Escàners de correu brossa

Es tracta d’eines avançades que exploten totes les vostres biblioteques, bases de dades, carpetes, etc., per trobar virus i correu brossa de SEO.

No tots els escàners poden fer la seva feina bé, de manera que haureu de trobar els adequats, com els següents.

Aquestes sofisticades eines t’ajuden a escanejar a fons el contingut web i mostrar diagnòstic fiable en molt poc temps.

Navegació segura de Google

Informe de transparència de Google us explica tot el contingut perjudicial, com els enllaços enllaços no relacionats, etc., però no us pot dir molt sobre el correu brossa de SEO.

Google Search Console

Per comprovar si teniu problemes de correu brossa de SEO, aneu a “Seguretat & Accions manuals ”i feu clic a“ Problemes de seguretat ”. Qualsevol correu brossa serà marcat aquí.

Com eliminar els spams de SEO del vostre lloc web?

Podeu suprimir manualment els codis de correu brossa de SEO, però és una tasca necessària. A més, requereix comprensió i experiència de codificació. No es poden trobar fàcilment aquests codis maliciosos i es poden mantenir ocults als diversos racons i racons del vostre lloc web.

Per suprimir l’activitat de spam de SEO, haureu d’instal·lar un complement de seguretat altament fiable que pugui assolir diversos objectius. Hauria de detectar tots els codis maliciosos, eliminar-los i identificar-ne els hacks. Entenem que pot no tenir una bona versió amb les eines adequades; per tant, convé confiar en un expert en això.

Alguns dels millors proveïdors de serveis d’eliminació de correu brossa de SEO són ​​els següents dos.

# 1. Sucuri

Sucuri analitza el lloc web complet i neteja l’índex de correu brossa, repara el correu brossa de SEO i evita aquests atacs en el futur.

La solució Sucuri funciona en qualsevol lloc construït a WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PHP, etc..

# 2. Malcarietat

Malcarietat funciona només en llocs de WordPress. El seu complement intel·ligent que explora tot el lloc i fa una neteja automàtica.

# 3. Astra Security

Astra és un nom de confiança quan es tracta de l’eliminació de l’spam de SEO. Els experts de seguretat d’Astra esgrimeixen el vostre lloc web per revelar-vos totes les pàgines, publicacions i altres àrees que contenen enllaços maliciosos. Netegen els enllaços i els envien a enviar a Google.

En cas que el vostre lloc web estigui a la llista negra a causa del correu brossa de SEO, Astra també s’ocupa. Professionals de la seguretat d’Astra

 • Netegeu el malware,
 • Elimineu els enllaços maliciosos i altres injeccions i
 • Sol·liciteu una revisió a Google.

En publicar tot això, el tallafoc d’Astra està instal·lat al vostre lloc web per a la vostra futura protecció contra atacs.

Conclusió

El vostre lloc web és una de les inversions més importants que heu realitzat. Si no esteu atents, es poden sotmetre a atacs de correu brossa de SEO que us permetran treure el vostre trànsit, la reputació i els vostres diners. No els perdeu.

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map