Com proporcionar seguretat contínua per al vostre lloc mitjançant AppTrana

Prevenció completa i prevenció de pirates informàtics per a l’aplicació web.


D’acord amb la Informe de l’estat de la ciberdelinqüència 2017, Els atacs cibernètics costarien a les empreses 6 bilions de dòlars anuals el 2021. A mesura que els intents de pirateria es perfeccionen, les empreses en línia necessiten un enfocament integral de la ciberseguretat.

Anem a fer una ullada ràpida al cost per incompliment de dades per país.

Els Estats Units tenen una puntuació alta, però una cosa és clara, les dades incomplen a tot arreu.

Si ets propietari d’un negoci en línia, necessites una solució de seguretat de lloc web fàcil de desplegar, proporciona una protecció instantània adequada amb regles en mode de bloqueig i elimina els problemes de gestió i actualitzacions contínues..

Hi ha moltes solucions basades en núvols per a això, però en aquest article em centraré en AppTrana per Indusface.

AppTrana és una solució SaaS (software com a servei) completament gestionada, fiable i assequible per assegurar les vostres aplicacions web.

AppTrana té confiança en milers de negocis mundials en línia, com ara Assegurança de confiança, Borsa Nacional, HDFC Life, Tata Motors, etc..

És una suite de solucions de seguretat que cobreixen les qüestions següents.

Escàner de vulnerabilitat de l’aplicació

Escanejar és el primer pas per gestionar un negoci segur.

Gartner va estimar que més que 70% de les infraccions ocórrer a la capa d’aplicació. Els pirates informàtics tenen una motivació més alta en orientar les aplicacions per reduir processos empresarials crítics.

És fonamental que trobeu tot tipus de vulnerabilitats que els pirates pirates poden explotar. Amb AppTrana, obteniu una combinació d’escaneig automatitzat i manual per cercar problemes comuns de seguretat, com ara SQLi, XSS, CSRF, etc..

És capaç de realitzar una exploració automatitzada i proves de penetració manual per identificar els riscos de l’aplicació.

Tallafoc d’aplicacions web (WAF)

La barrera més significativa per a l’ús adequat del WAF és que requereix de les habilitats per mantenir-les i actualitzar-les, que consumeixen temps de forma contínua. Com a propietari del negoci, preferiríeu centrar-vos en el vostre producte i vendes.

El WAF general sol incloure regles fora de caixa sense entendre les necessitats específiques de l’aplicació. Els perills d’aquests enfocaments són:

 • Poca comprensió del context de l’aplicació, de manera que les vulnerabilitats particulars de l’aplicació que els pirates pirates poden explotar es queden sense protecció.

Com diu això, la seguretat és tan bona com l’enllaç més feble

 • La majoria dels escàners no són efectius quan es tracta de llocs dinàmics pesats per JavaScript.
 • Les mancances de la vulnerabilitat de la lògica empresarial només es poden trobar mitjançant proves de ploma. Els resultats importats d’aquests escàners són inicialment insuficients, i la majoria de vegades la protecció contra aquests riscos substancials no es realitza amb precisió per la majoria dels mòduls WAF.
 • Les regles excepcionals són raonables en un escenari ideal. Tanmateix, les aplicacions del món real estan molt lluny de ser perfectes, donant lloc a molts falsos positius & falsos negatius, fent que la solució sigui ineficaç.
 • La implementació adequada del WAF requereix l’ajust de les normes estàndard per satisfer les necessitats específiques de l’aplicació, però, malauradament, necessita molta experiència i temps..

AppTrana WAF aborda el problema per evitar el client per configurar i gestionar la seguretat de l’aplicació. És capaç d’aprendre l’aplicació d’informacions de trànsit per proporcionar una protecció excepcional.

Es disminueixen els riscos mitjançant un pegat WAF virtual, cosa que significa que no cal reiniciar l’aplicació. Té les següents opcions.

 • Regles avançades – Normes escrites per experts en seguretat i que ofereixen una garantia zero positiva.
 • Regles Premium – Regles complexes per a una protecció millorada que poden generar algunes FP basades en el disseny i el comportament de les aplicacions individuals. S’apliquen en mode registre i es controlen i s’ajusten per garantir Zero FP per a una aplicació abans de posar-se en mode bloc.
 • Normes personalitzades- Normes específiques de l’aplicació escrites per experts en seguretat amb una garantia zero positiva en funció de la sol·licitud del client.
 • Aprenentatge continu- Hi ha visibilitat 24 hores al dia a través de l’escàner i l’estat de protecció del WAF.

Es poden valorar els intents d’atacs bloquejats, inclosos d’on provenen i què van intentar fer, que serveix d’intel·ligència per a més actualitzacions de millora contínua.

Protecció DDoS

Els atacs DDoS són una amenaça enorme per a empreses a nivell mundial. Independentment de quantes vulnerabilitats tinguis pegats, tothom està obert als atacs de DDoS.

AppTrana ofereix un servei de vigilància 24 hores i suport expert per mitigar atacs sofisticats de DDOS, garantint la disponibilitat del vostre lloc.

Amb els mòduls WAF i escàner ben integrats, garanteix que hi ha un aprenentatge constant que es comparteix entre tots dos, millorant l’eficàcia de la detecció & protecció per a tot tipus d’atacs.

I, sempre podeu bloquejar una regió o IP específica per aturar atacs immediatament.

Espero que més amunt us faci una idea sobre l’oferta de serveis d’AppTrana.

A continuació, es detallen algunes de les característiques essencials que es proporcionen.

 • Protecció instantània en pocs minuts, completa amb zero temps d’inici durant tota la transició
 • Infraestructura compatible amb PCI per a la seguretat de les seves aplicacions web, que es pot escalar per a terabytes de dades a la perfecció
 • Protecció de seguretat a l’instant a través de pedaços virtuals creats per experts i visibilitat de risc durant tot el dia

Comença amb AppTrana per veure com funciona Podeu iniciar el judici sense proporcionar targeta de crèdit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map