9 Eines de certificat SSL / TLS en línia gratuïtes i útils

Feu un seguiment ràpid del vostre treball relacionat amb el certificat amb aquestes eines per ajudar-vos a crear, provar, convertir, protegir, configurar i molt més.


Implementació Certificat SSL / TLS és imprescindible per a un lloc web. No només per assegurar-se, sinó també per situar-se més alt en un motor de cerca.

Si sou un enginyer web, potser haureu d’enfrontar-vos a diversos tasques relacionades amb el certificat. Podeu fer-ho mitjançant OpenSSL o algun altre procediment manual.

Vostè pot comprar certificat SSL d’una marca de renom com Symantec, GeoTrust, RapidSSL, Thawte, etc., o bé obteniu-lo GRATU fromT de Let’s Encrypt.

Obtenir les coses és bo, però fer més ràpid és sempre millor. I per fer les coses més ràpidament, necessiteu eines. Eines que us poden ajudar a facilitar la vostra tasca.

Les següents eines en línia ho faran cobreix un gran nombre de tasques ho fas manualment.

1. Crear una RSC

La RSC (sol·licitud de signatura de certificat) és el primer que cal generar on proporcioneu la informació d’identitat necessària.

 • CN – Nom comú (sovint URL)
 • OU – Unitat organitzativa (departament)
 • O – Organització (Nom de l’empresa)
 • Algoritme de signatura (SHA2)
 • Mida de la clau

Pots fer servir Generador de RSC on poseu tota la informació i obteniu la vostra RSC juntament amb la clau privada.

Un altre generador alternatiu de RSE.

2. Verificació de RSC

Si heu introduït tota la informació durant Procés de generació de RSC, Aleshores és possible que no necessiteu, si voleu revisar dos ulls, podeu fer servir les següents eines per verificar-les.

En verificar, assegureu que la vostra RSC es genera amb informació precisa.

Decodificador de RSC per SSL Shopper

Comprova la teva RSC de Symantec

Les eines de verificació són molt útils quan heu generat CSR amb SAN (Subject Alternative Name) o comodí i no esteu segur de si la RSC els ha escollit.

3. Converteix el format del certificat

Una de les tasques que requereix molt de temps és canviar el format del certificat. Sovint es necessita quan s’ha creat un certificat per a una plataforma i és necessari per a una altra.

Si estàs en situació de convertir el format i no estic segur de les ordres, les eines següents us ajudaran de gran ajuda.

Convertidor SSL mitjançant Rapid SSL us permet convertir el certificat a / de PEM, DER, PFX & Format P7B.

I alguna alternativa per fer aquesta tasca.

Convertidor SSL per SSL Checker

4. Verificació del certificat SSL

A la part superior es podia veure un descodificador de RSC on es pot verificar la informació abans de signar l’autoritat.

Què passa amb la verificació una vegada rebut el document certificat signat?

La verificació del certificat és necessària per assegurar-vos que heu rebut del signant el que heu sol·licitat i que us ajudin a seguir.

Decodificar el certificat SSL decodificarà el text del fitxer PEM i et farà saber informació com ara CN, OU, U, hash, número de sèrie, etc..

5. Comprobador d’instal·lació del certificat SSL

Un cop heu implementat SSL al vostre servidor web (Apache, Nginx, etc.), hi ha moltes coses sortir malament. Per exemple:

 • Certificat de cadena (arrel / intermedi) brThe incorrecta
 • el certificat s’ha implementat

Comprobador SSL t’ajudarà amb això; heu d’aportar l’URL del lloc web.

Un altre seria Instal·lació SSL Diagnòstic de Digicert. Digicert imprimeix informació útil com:

 • Resolució d’IP
 • CN, SAN, emissor, número de sèrie, longitud de la clau, algorisme de signatura
 • Estat OSCP / CRL
 • Caducitat
 • Instal·lació de cadena

6. Comprobador de contingut insegur

Si heu migrat el vostre lloc web des de HTTP a HTTPS, aleshores, heu d’assegurar-vos que tots els recursos (JS, CSS, Imatges, etc.) es carreguen a través de HTTPS.

Si no, el vostre usuari obtindrà “Contingut mixt”Advertència. Per provar el vostre lloc web si teniu recursos insegurs, podeu utilitzar les següents eines.

Fonts insegures de W3Checker

Per què no cadenat

Si utilitzeu WordPress o Joomla i utilitzeu Cloudflare, podeu rebre aquest avís i aquí us vaig explicar com solucionar-ho.

7. Certificat SSL & Matcher clau

Si esteu treballant en un certificat existent i no esteu segurs de si teniu una clau privada vàlida, podeu verificar-los en línia.

Nota: heu de carregar la vostra clau privada i no ho voldreu fer des del vostre entorn de producció. Per tant, calcula el risc abans de fer-ho.

Certificació de la clau de certificat per Botiga SSL o Comprador SSL.

8. Prova de seguretat SSL

La part més important és que la vostra implementació SSL sigui segura. Si utilitzeu xifrat feble, configuració errònia, un protocol inferior pot ser vulnerable i hi ha moltes coses implicades.

Hi ha algunes eines que he esmentat aquí per provar la seguretat SSL / TLS.

9. Generador de configuració SSL

Quan implementeu un certificat al servidor web, necessiteu una certa sintaxi de configuració. Si no ho recordeu prou bé, sempre podeu comprovar-ho Generador de configuració SSL de Mozilla.

Podeu obtenir la configuració segura per als servidors web següents ràpidament.

 • Apache HTTP
 • Nginx
 • Lighttpd
 • HAProxy
 • AWS ELB

Espero que les eines anteriors us donin una idea de com fer el treball relacionat amb SSL en línia sense fer servir cap comanda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map