7 millors eines per supervisar els canvis del lloc web

La vida tracta de sorpreses. Però en el negoci, les sorpreses no són desitjables, sobretot quan es refereix al vostre lloc web.


Sembla impossible que les empreses que funcionin en línia, estiguin controlades de tot.

No podeu controlar qui visita el vostre lloc web, quins tipus de maneres utilitzen les persones per enganyar / trencar el sistema i què en diuen els clients. El que podeu controlar (monitoritzar), però, és el contingut inclòs al lloc web, ja siguin els fitxers de codi mateixos, les pàgines i publicacions, les imatges i altres fitxers emmagatzemats al servidor, etc. Col·lectivament, els anomenem “canvis del lloc web”.

Ara la pregunta és, si us molesteu?

Per què és important el canvi de lloc web

És una sorpresa que els propietaris d’empreses no pensin més sovint en canvis en el lloc web. Fins i tot per a llocs web basats en contingut, on el contingut és ideal per a negocis.

Per què?

Potser han estat condicionats a pensar que això és fora de l’abast; potser no és possible o és tan complicat que els recursos gastats no valen la pena?

Voldria argumentar que totes aquestes conclusions són errònies.

Quan un lloc web canvia, pot significar moltes coses molt importants.

Atacs de seguretat

Gairebé totes les aplicacions web emmagatzemen algunes dades de configuració al seu entorn o fitxers de configuració (els usuaris de WordPress reconeixeran el fitxer wp-config.php). Els canvis d’aquests fitxers, si no són intencionats, poden suposar un compromís de seguretat, el resultat és la informació robada, o pitjor, la informació que s’alimenta d’una font corrompuda.

Això és com el que passa a la Atac enverinament per DNS, excepte que aquesta vegada el servidor es veurà compromès i que l’atac passarà desapercebut.

Font: incapsula.com

Això és crucial per als llocs web de WordPress, on l’atacant confia en canviar alguns fitxers importants i d’alguna manera accessibles. En definitiva, si no heu fet cap canvi al contingut i als fitxers del vostre lloc i, tot i que, ha canviat alguna cosa, és una campana d’alarma.

Contingut objectable

Per als llocs que depenen del contingut generat per l’usuari, el risc és encara més gran. És possible que algun usuari aleatori (o fins i tot un competidor!) Hagi publicat contingut profà o amb drets d’autor al vostre lloc web, provocant-vos un problema potencial. Tot i que el vostre lloc web no es basa en el contingut generat per l’usuari, és possible que algú faci un canvi i afegiu / elimineu contingut de manera problemàtica per a les vostres operacions empresarials..

Per exemple, com podeu estar segur que algú no ha eliminat accidentalment la vostra pàgina de política de privadesa, tan important per al compliment de GDPR? O potser el nou escriptor de contingut ha utilitzat un terme políticament incorrecte i que cal evitar a la vostra indústria. ?

Les aplicacions de canvis de monitoratge són il·limitades, depenent de quines siguin les vostres àrees de preocupació. Per exemple, podeu utilitzar el monitoratge de canvis de contingut en les situacions següents:

 • Defensa del lloc web
 • Elements de pàgina perduts o trencats
 • Canvis de codi no previstos (HTML o d’una altra manera)
 • Seguiment de la competència
 • Monitorització de notícies (útil per al vostre departament de relacions públiques)

Un cop tingueu en compte el que hi ha en joc, és el moment d’accionar-hi amb l’ajuda d’una de les eines que parlarem.

Versionista

Versionista és una “solució SaaS senzilla i potent” per a totes les vostres necessitats de monitorització de canvis. Funciona excepcionalment bé per a aquells que volen fer un seguiment a escala.

Es pot utilitzar per rastrejar pàgines del vostre lloc web o simplement com a eina de descobriment de contingut nou. El que més em va impressionar va ser el seu reportatge detallat. Consulteu algunes captures de pantalla:

I aquesta és només la punta de l’iceberg! Fes una ullada Versionista ara.

Fluxguard

La supervisió del contingut i dels fitxers visibles públicament està bé, però, i si el vostre contingut està bloquejat darrere d’un formulari d’inici de sessió? Bé, Fluxguard tracta aquestes inquietuds.

Gràcies al seu ús d’eines d’última generació com Crom sense cap i Titellaire, Fluxguard pot enviar formularis d’inici de sessió i interactuar fàcilment amb qualsevol part de la pàgina. Tu pots també executeu auditories de Google Lighthouse a tot el vostre lloc.

Algunes característiques impressionants de Fluxguard són:

 • Seguiment de l’activitat de xarxa completa
 • Seguiment de cookies per UX i compliment
 • Arxius per demostrar la conformitat històrica
 • Filtres i transformacions avançades
 • Elaborar comparacions visuals a la pàgina

Visualització

Sóc fan de la simplicitat i del minimalisme, així que no puc ignorar una solució centrada en làser. El mateix passa Visualització si busqueu un senzill monitoratge a nivell de pàgina i voleu morir un model de preus senzill.

Per què faríeu servir un servei tan ridículament senzill? Doncs vaig mirar al seu lloc web i vaig trobar algunes aplicacions brillants:

 • Exploració dels llocs governamentals per trobar llocs de treball
 • Supervisió dels llocs universitaris per obtenir resultats dels exàmens
 • Comprovació de noves revisions sobre el seu restaurant preferit a Yelp, etc..
 • Controlar als venedors si hi ha canvis de preu increïbles ??

Tot plegat, continua demostrant que la tecnologia és limitada en les seves capacitats, però il·limitada en les seves aplicacions. ��

Sken.io

Sken.io és una altra bona oferta quan es tracta de control de llocs web.

El que he trobat diferent sobre aquest servei és que se centren en una aplicació per a mòbils i en una extensió Chrome per a alertes. La idea és que no sempre estem vigilant la nostra bústia, o no volem fer-nos spam!

Les seves característiques inclouen:

 • Superviseu tota la pàgina o només una secció. O fins i tot un element!
 • Planificador de temps avançat
 • Elimineu els elements molestos de la supervisió (aparells emergents, etc.)
 • Informes d’estil gràfic per veure canvis visuals en el nombre (preu, nombre de ressenyes, etc.)

El servei també reclama la “millor” representació de pàgines web del món, però no estic segur que pugui fer una còpia de seguretat. Tot dit i fet; és un servei molt agradable que val la pena fer-ho.

Wachete

Superviseu pàgines individuals o portals sencers, que és la promesa de Wachete. Combina-ho amb un arxiu històric de 6 mesos i tens una oferta força sòlida per a les empreses.

Wachete també és un milió addicional quan es tracta de funcions. A part de les funcions habituals que ofereixen altres eines de control de llocs web de la categoria, ofereix:

 • Una API REST per accedir a la informació de forma programàtica
 • Converteix les pàgines supervisades a un canal RSS al qual et pots subscriure! ?
 • Integració amb eines populars de tercers com Zapier

Oh, i per si us pregunteu, Wachete també pot rastrejar pàgines darrere d’un formulari d’inici de sessió.

ChangeTower

ChangeTower té diverses funcions que us ajuden no només a supervisar els canvis, sinó a descobrir aplicacions increïbles del vostre negoci.

Algunes de les funcions que ofereix ChangeTower són:

 • Condicions de la cadena juntes: Afegiu tantes condicions a una regla de control que desitgeu.
 • Configuració de sensibilitat: Arribareu a decidir quin ha de ser el llindar per desencadenar alertes.
 • Seguiment de canvis com el processador de text: Informes de canvis extensos que semblen el canvi de canvis d’un potent processador de text com Google Docs o Word.
 • Captures de pantalla visuals: Vegeu visualment què passa amb els canvis de contingut.
 • Alertes multiusuaris: Alerta a tot l’equip o només a tu mateix quan la merda s’enfada a l’afició. ��

ChangeTower és una empresa intel·ligent i capaç d’oferir confiança per noms com IBM, Huawei, PWC, Salesforce i molt més, per la qual cosa estàs en bona companyia!

Distill.io

Per a aquells que busquen un servei complet i aparençat, Distill.io és una bona opció.

Primer, les funcions que no són tan habituals entre els rastrejadors de llocs web tractats aquí: extensió de crom, aplicació per a mòbils i supervisió de pàgines privades (inclosos PDF). I ara, les coses més interessants:

 • S’integra amb Slack i Discord
 • Llocs web per a integracions personalitzades
 • Importa / exporta dades en molts formats
 • Permet utilitzar proxies personalitzats

Tot plegat, una oferta amb energia!

Conclusió

El control del canvi de lloc web és com una de les coses que mai no sabíeu que existeixen però que ara no podreu viure. Quan veieu el potencial d’aquesta idea senzilla, és impossible no aprofitar-la i millorar la vostra empresa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map