7 escàner de vulnerabilitat de xarxa per a empreses petites

Cerqueu vulnerabilitats a la vostra infraestructura de xarxa abans que ningú.


Tenir una infraestructura de xarxa vulnerable a risc conegut o desconegut és perillós. Però la pregunta és, com es troben les amenaces?

Nota: no es tracta de trobar vulnerabilitats en un lloc web que ho he explicat aquí. Es tracta de infraestructura bàsica.

L’últim informe de bordes mostra  El 81% de les vulnerabilitats trobades a la xarxa.

Hi ha molts escàners i no tots s’ajusten al requisit. Aquí hi ha alguns que semblen adequats empresarial petit a nivell empresarial.

AlienVault USM

Ara AT&T, AlientVault USM (Gestió de seguretat unificada) és una solució preparada per a les empreses per a la infraestructura del núm.

USM està disponible com a SaaS, cosa que significa que no us heu de preocupar per la instal·lació del programari ni per configurar-los. Podeu començar en pocs minuts per analitzar tota la infraestructura. És compatible amb el núvol principal com Azure i AWS.

Juntament amb l’exploració de la vulnerabilitat de la xarxa, també ajuda al descobriment d’actius, al seguiment de la conducta, a la detecció d’intrusions, a la gestió d’esdeveniments i als registres. Amb el seu bonic tauler de control, podeu obtenir la posició de seguretat de la vostra infraestructura i us permetrà aprofundir fins a la visió detallada per comprendre i mitigar els riscos..

Per a la conformitat, hi ha disponibles una plantilla d’informes pre-elaborats com PCI-DSS, NIST CSF, HIPPA, ISO 27001. AlienVault s’integra bé amb productes de seguretat basats en núvols (Cloudflare, SOPHOS, ServiceNow, G Suite, Cisco Umbrella, Okta, McAfee EPO, etc.) i té més de 350 plugins..

InsightVM

Un escàner de vulnerabilitat Nexpose premiat inspira InsightVM de Rapid7. InsightVM és la gestió de vulnerabilitats en viu i l’analítica d’endpoints.

Amb l’ajuda d’InsightVM, podeu recollir, supervisar i analitzar el risc per a xarxes noves i existents.

Algunes de les funcions són:

Analítica poderosa – Obteniu analítiques avançades d’exposició d’amenaça amb informació accionable sobre els riscos per a una correcta reparació.

Seguiment continu – Agent d’informació controlar automàticament i contínuament l’endpoint de la vulnerabilitat i proporcionar un control en directe. Ofereix un seguiment dinàmic per a AWS, VMware, Azure.

Juntes de Viatge – un tauler de control amb dades en temps real de CISO per a l’administrador del sistema per analitzar la seguretat de la infraestructura.

Puntuacions de risc – les vulnerabilitats estan etiquetades amb la qualificació CVSS estàndard de manera que pugueu prendre mesures sobre la prioritat.

Integració – Integra’t amb les teves eines preferides, incloses Metaspoilt, InsightIDR, Nexpose, ServiceNow, McAfee, Splunk, etc..

Podeu començar amb una Prova gratuïta durant 30 dies per experimentar InsightVM.

Intruder

Intruder és un escàner de vulnerabilitat proactiu que us examina tan bon punt es detecten noves vulnerabilitats.

Dissenyat per a sistemes d’afrontament extern, Intruder detecta més de 10.000 punts febles de seguretat, inclosos WannaCry, Heartbleed i SQL Injection i ajuda a reduir la superfície d’atac resaltant ports i serveis que no haurien d’estar exposats a Internet..

Altres funcions úniques inclouen la integració AWS i Slack, que permet a Intruder fer un seguiment dels sistemes que teniu davant d’Internet i avisar-vos quan es detectin noves vulnerabilitats. La integració amb Jira significa que els problemes nous es poden enviar directament al vostre equip de desenvolupament.

Intruder és popular entre les startups i les empreses de mida mitjana perquè facilita la gestió de la vulnerabilitat per a equips petits.

Intruder ofereix una prova gratuïta de 14 dies perquè pugueu veure totes les funcions en acció tu mateix.

Acunetix

Escàner de xarxa Acunetix perímetre de xarxa de proves de més de 50.000 vulnerabilitats i configuracions errònies conegudes.

Acunetix escaneig OpenVAS escaneig per proporcionar una exploració de seguretat de xarxa completa. Es tracta d’un escàner en línia, de manera que els resultats d’escaneig estan disponibles al tauler de control on podreu analitzar l’informe, el risc, les amenaces..

Els elements de risc estan associats amb la puntuació estàndard d’amenaça i amb la informació accionable, per la qual cosa us és fàcil de solucionar.

Algunes de les comprovacions següents es fan.

 • Avaluació de la seguretat de routers, tallafocs, equilibradors de càrrega, commutadors, etc
 • Auditeu la contrasenya feble en serveis de xarxa
 • Prova vulnerabilitats i atacs DNS
 • Comproveu la configuració errònia d’un servidor intermediari, xifradors TLS / SSL, servidors web.

Acunetix ofereix prova de 14 dies, per tant, prova de veure com funciona.

OpenVAS

Una de les famoses solucions d’exploració i gestió de vulnerabilitat de codi obert.

OpenVAS és un marc que inclou molts serveis i eines i que el fa perfecte per fer proves de vulnerabilitat de la xarxa.

Doneu una ullada a les seves demostració per saber com es veu. És de codi obert, de manera que és gratuït; tanmateix, sí que tenen suport empresarial.

Nessus

Nessus és una de les més populars administracions de vulnerabilitats que fan servir milions de usuaris. Cobreix un gran nombre de tipus d’actius.

 • Sistema operatiu
 • Hipervisors
 • Dispositius de xarxa
 • Base de dades
 • Servidors web
 • Tallafoc

Nessus és ràpid a descobrir i té una alta precisió amb falsos positius baixos.

Algunes de les grans característiques de Nessus de Tenable són:

 • Informes detallats
 • Els informes es poden automatitzar per descarregar mitjançant una API
 • Compliment & L’auditoria de contingut sensible està a punt.
 • És capaç d’escanejar xarxes IPv4 / IPv6 i híbrides
 • Desplegar-los com a programari o dispositius virtuals
 • Disponible local o al núvol
 • Una puntuació de risc basada en CVSS

Més de 24.000 organitzacions confien en Nessus. Ofereixen una prova gratuïta durant set dies.

Qualys

Protegiu el vostre centre de dades i les vostres xarxes Qualys.

Qualys ofereix un conjunt de productes de seguretat per protegir tota la infraestructura. Amb l’ajuda de seguiment continu, podeu supervisar la vostra xarxa i rebre una alerta en temps real sobre amenaces i canvis en el sistema.

I amb l’ajuda de l’aplicació de gestió de la vulnerabilitat, podeu descobrir, detectar i protegir els dispositius.

Podeu començar amb el judici per experimentar-lo.

Conclusió

La gestió de les vulnerabilitats de la xarxa és difícil i espero que les solucions anteriors us ajudin a mantenir la vostra infraestructura segura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map