6 Solucions de seguretat de correu electrònic empresarial per protegir-vos dels atacs anti-correu brossa i de pesca

Els correus electrònics són una part inherent del procés empresarial de la vostra empresa, tant si voleu interactuar amb els vostres clients, clients potencials o empleats..


El vostre correu electrònic és una forma professional de presentar els productes i serveis de la vostra marca, notificar als vostres clients ofertes i ofertes. També pot contenir informació confidencial, com ara dades del compte bancari, números de targetes de crèdit, converses comercials i molts altres.

Per tant, mai no voldries arriscar-vos a perdre la informació de correu electrònic. Tanmateix, els correus electrònics són el primer objectiu dels ciberdestinadors per accedir a les dades privades de la vostra empresa mitjançant atacs de phishing i spams..

Les campanyes de pesca estan augmentant tant en termes de sofisticació com de volum. Aquests atacs són una de les causes principals d’incidents de seguretat i incompliments de dades. A informe de Verizon diu que gairebé un terç de totes les infraccions de dades del 2019 van suposar phishing.

Aquests ciberatacs tenen com a objectiu l’ús de correus electrònics disfressats com a arma per enganyar els destinataris a considerar que el missatge els és útil. Per exemple, el missatge pot llegir la sol·licitud del banc relacionada amb les seves credencials bancàries, un clic per descarregar un fitxer adjunt per part de la seva empresa, la urgència imposada i més.

Quin és l’impacte de les estafes de phishing en una empresa?

Les empreses de tot el món pateixen una gran pèrdua quant a diners, reputació, multes reguladores i molt més. Fins i tot els biggies com Facebook i Google amb pedaços de seguretat impecables han estat infiltrats pels ciberdelinqüents i han perdut milions de dòlars, consulteu aquest informe.

El motiu d’aquest tipus de estafa no es limita a robar només diners, sinó una cosa encara més important: dades.

Esbrinem les seves seqüeles conseqüències sobre les empreses.

Danys de reputació

El fonament del vostre negoci es basa en la confiança entre vosaltres i els vostres clients. Ells confien en la seva informació. Però quan es produeix una estafa de phishing, totes les vostres dades s’exposen, inclosa la vostra marca i clients.

En conseqüència, disminueix la seva confiança en la vostra empresa. Afecta la percepció de la vostra marca als ulls dels vostres clients, socis i fins i tot empleats. Per tant, el valor de la vostra marca disminueix i també els ingressos.

Amigades reguladores

Els òrgans reguladors poden cobrar sancions financeres severes a causa d’atacs de phishing que exposen les dades del vostre client i empleat en cas que violin PCI o HIPAA.

En aquests casos, les organitzacions han d’incorporar milions per compensar clients i empleats les dades de les quals s’han robat. A informe diu que les empreses han perdut 26.000 milions de dòlars a nivell mundial davant delictes de pesca contra el phishing del 2016 al 2019.

Pèrdua de clients

Les infraccions de dades afecten substancialment els consumidors i els posen nerviosos. Comencen a trobar altres productes o serveis que consideren més segurs. Per tant, a més de pèrdues monetàries, l’organització de víctimes perd un gran nombre de clients.

Ara, han de començar a construir aquesta confiança de nou, que resulta encara més dura que abans. De la mateixa manera, també afecta la confiança dels vostres inversors, reduint el valor de la vostra empresa. El 2018, quan Facebook es va enfrontar incompliment de dades, la seva avaluació es va reduir en 36.000 milions de dòlars.

Pèrdua de propietat intel·lectual

Hi ha més coses: perdre propietat intel·lectual també és devastadora.

Les estafes i atacs de phishing en línia inclouen molts secrets comercials, llistes de clients, investigacions valuoses, dades d’anàlisi, la tecnologia utilitzada, patent o disseny i molts altres. Aquesta informació sensible, si es té en les mans equivocades, pot afectar greument moltes empreses de moltes maneres.

Tan, què podeu fer al respecte?

Doncs bé, per evitar campanyes de pesca i altres amenaces en línia, hi ha algunes opcions disponibles. Una de les maneres de protegir els vostres correus és mitjançant un programa decent de seguretat de correu electrònic. De fet, la primera línia de defensa de la vostra empresa ha de ser el programari de seguretat de correu electrònic. Podeu protegir els vostres correus electrònics dels pirates informàtics, els virus i el correu brossa alhora que us permetrà executar el vostre negoci sense por.

Vegem el següent software per ajudar a protegir els vostres correus electrònics d’organització.

Sophos

Creat amb excel·lència i tenint en compte les amenaces en línia del demà, Sophos és un programari de seguretat de correu electrònic intel·ligent. Aprofitant la intel·ligència artificial pot proporcionar seguretat predictiva per protegir els vostres correus electrònics.

El sandboxing de correu electrònic de Sophos utilitza la premiada tecnologia d’Intercept X, que és una xarxa neuronal d’aprenentatge profund. És capaç de bloquejar aplicacions no desitjades i programari maliciós de zero dies. Utilitzant l’última tecnologia anti-ransomware i l’anàlisi del comportament, Sophos pot aturar els atacs d’arrencada i fins i tot el més nou ransomware.

Sophos ofereix una seguretat d’URL d’hora de clic que pot inspeccionar la reputació del lloc web dels enllaços de correu electrònic rebuts abans del lliurament. D’aquesta manera, bloqueja atacs secrets, que és una característica única que ofereix aquest programari.

També impedeix que els impostors de phishing et protegeixin de correus electrònics fraudulents mitjançant una combinació de tècniques d’autenticació DMARC, DKIM i SPF, anàlisis de dominis similars, mostrant el nom i comprovant capçaleres de correu electrònic anòmales. Els programes de quarantena, els blocs i les etiquetes de missatges sospiten amb un avís. Desplega filtres de reputació IP, antivirus, motors anti-spam i filtres de correu electrònic per capturar amenaces en línia.

S’integra amb Sophos Central, una consola basada en núvol, per permetre-vos gestionar la vostra defensa contra amenaces i respondre més ràpidament. Sophos Endpoint Protection detecta i neteja automàticament els equips infectats.

Si utilitzeu el xifrat de correu electrònic i la seguretat sofisticada d’incompliment de dades, prevé la pèrdua de dades i us permet controlar plenament les dades. Analitza els missatges i fitxers adjunts i protegeix els teus correus electrònics ràpidament amb un botó de complement O365. Funciona de manera eficient amb diferents correus electrònics empresarials i es pot integrar fàcilment amb G Suite, Office 365, Exchange 2003+, etc.

Barracuda

Protegiu els vostres correus electrònics, les dades i els usuaris Barracuda Essentials aturant amenaces avançades com ransomware i spear-phishing, juntament amb amenaces volumètriques, inclosos el correu brossa i el programari maliciós. L’arxiu a prova d’informació compleix les polítiques de retenció de correu electrònic.

Amb la còpia de seguretat de Cloud, podeu protegir els vostres fitxers de la supressió o la corrupció i recuperar cadascun d’ells sense problemes. La seva forta tecnologia d’encriptació i prevenció de fuites manté perfectament les dades sensibles. Els seus filtres entrants detecten i desinfecten cada correu electrònic abans de lliurar-lo per protegir-se de les amenaces.

Barracuda utilitza tècniques com la detecció de virus, l’anàlisi en temps real, la puntuació de correu brossa, xecs de reputació, Prevenció d’enllaços d’URL i molt més per oferir la millor protecció. El seu centre d’operacions d’amenaça global 24 hores / 24: Barracuda Central fa un seguiment constant de les noves vulnerabilitats i desplega tecnologies de filtre.

La protecció avançada de les amenaces és el servei basat en núvol de Barracuda per protegir contra programari maliciós, atacs del dia zero i altres amenaces. Utilitza motors analítics de diverses capes com anàlisi estàtica, anàlisi de comportament i empaquetat amb CPU empaquetat per detectar amenaces evasives i desconegudes.

Els seus filtres sortints bloquegen els atacs sortints de la vostra xarxa per protegir les dades sensibles dels vostres clients, empleats i socis. Els seus números superiors de targeta de crèdit, xifres de correu electrònic, dades HIPAA, credencials de seguretat social i altra informació sensible.

Mantingueu-vos connectat tot el temps fins i tot durant la pèrdua de connectivitat o l’interrupció del servidor perquè la Continuïtat de correu electrònic de Barracuda us permet utilitzar una bústia d’emergència. Respon a incidents i Forensics proporciona informació sobre amenaces perquè els administradors puguin alertar els usuaris per eliminar els correus electrònics maliciosos.

Avanan

Avanan pot bloquejar les amenaces de manera eficient abans que les rebudes i funcionin bé amb la seguretat existent. Pot proporcionar una protecció completa al correu electrònic al núvol i als sistemes de col·laboració.

Analitza les amenaces després que el sistema de seguretat existent al vostre ordinador acabi d’explorar. Ofereix una defensa de primer nivell contra els correus electrònics empresarials, els comptes incomplits i les amenaces privilegiades.

Poders d’intel·ligència artificial Avanan per aprendre de la complexa relació entre els patrons de comunicació, els correus electrònics i els empleats per tal de crear un perfil d’amenaça. D’aquesta manera, el programari bloqueja les amenaces en línia que afecten cada organització.

Si feu servir aquest programari, no es produeix cap canvi en el registre MX, cosa que significa que els hackers no poden detectar el sistema de seguretat de correu electrònic que feu servir. Quan es tracta de rendiment, us permet gaudir d’una experiència ininterrompuda mentre feu servir aplicacions al núvol. Pot capturar amenaces relacionades amb les aplicacions connectades al núvol, com ara Google Drive, equips i OneDrive.

Canals de correu

Hi ha dos tipus de productes de seguretat de correu electrònic inclosos Canals de correu – Filtratge sortint i filtratge entrant.

El filtratge sortint de MailChannels us permet escanejar i enviar missatges de correu electrònic i, després, enviar-los per evitar la llista negra IP al mateix temps que aconsegueixen una millor distribució de correu electrònic..

És un producte de relleu SMTP en núvol que pot detectar i bloquejar els spammers. Si la utilitzeu, podeu eliminar problemes d’enviament de correu electrònic a causa de la llista negra d’IP i tanca automàticament els scripts i els comptes compromesos per millorar la seguretat. Té una tecnologia de detecció de phishing i spam de classe mundial, fa notificacions sobre la identificació de correu brossa, ofereix suport de diverses contrasenyes, proporciona cerques de registre, permet diferents usuaris de consoles i proporciona informació sobre els correus electrònics enviats..

El filtratge entrant de MailChannels us permet protegir la vostra safata d’entrada contra phishing, correu brossa, programari maliciós i altres amenaces en línia. També és un filtre de correu brossa que ofereix una integració senzilla mitjançant cPanel i ofereix protecció a diverses capes. Té els estàndards de seguretat més nous, com SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF i molt més. Podeu bloquejar-vos directament des de la safata d’entrada mitjançant Quarantine Digest, etiquetar correu brossa i obtenir registres detallats.

MailChannels utilitza una interfície d’usuari senzilla, intuïtiva i potent dissenyada amb tecnologies modernes per permetre-vos gestionar els vostres contactes de manera eficient. Operant en diferents sistemes de núvol, proporciona un 99,99% de temps de vida i minimitza menys punts de fallada.

Mimecast

El sistema de seguretat basat en núvol Mimecast protegeix la vostra empresa, clients i empleats defensant-se de programari maliciós entrants, spams, campanyes de caça contra la pesca, atacs de zero dies i molt més. Utilitza tecnologies, aplicacions i polítiques innovadores per identificar les amenaces i bloquejar-les abans que s’infiltrin a la safata d’entrada.

Mimecast ofereix seguretat basada en polítiques que pot integrar-se amb la seva passarel·la de correu electrònic segura. Inclou DLP, control de contingut i xifratge de punta a extrem a través de Mimecast Secure Messaging. Comprova els URL del lloc web mentre fa clic a qualsevol enllaç per salvaguardar les teves dades.

El programari detecta tots els fitxers adjunts mitjançant la implementació de tècniques analítiques, sandboxing i enfocaments adaptables per bloquejar possibles amenaces. Protegeix contra els correus electrònics d’interès per seguretat.

La formació de sensibilització de Mimecast té com a objectiu ajudar les persones a reduir els riscos en línia relacionats amb els errors humans. La seva robusta seguretat pot controlar els vostres correus de sortida per proporcionar una protecció de correu electrònic de 360 ​​graus. Si hi ha riscos de correus electrònics entrants, el programari deixa de fer malbé el domini per protegir la vostra empresa mitjançant DMARC Analyzer.

També utilitza Brand Exploit Protect per neutralitzar la vostra imitació de marca a Internet per tal de protegir la seva reputació.

TINTA

Per protegir la vostra empresa contra atacs de pesca, TINTA bloqueja amenaces en línia de molts tipus.

Aquest programari de protecció de correu electrònic utilitza la visió informàtica i l’aprenentatge automàtic específic per al domini per detectar i bloquejar correus electrònics de pesca que poden obtenir programes de correu electrònic antics. Si utilitzeu G Suite, Office 365 o Exchange, utilitzeu INKY i protegeu els vostres correus.

En detectar qualsevol missatge de correu electrònic sospitós, el programari genera banners d’advertència i els reflecteix directament al correu electrònic. D’aquesta manera, guia com semblen aquests missatges de correu electrònic i, en el futur, podeu ignorar correus electrònics similars sense respondre-hi.

INKY basat en núvol no és fàcil de desplegar. També podeu integrar-vos fàcilment amb Office 365 en pocs minuts. Mostra advertiments fàcils d’utilitzar: segurs / maliciosos / inusuals per permetre-vos comprendre la naturalesa dels correus electrònics i com fer-los front. Utilitzar el programari és fàcil, i administrar activitats també és senzill amb l’ús d’un tauler de control.

Us proporciona una millor visibilitat dels vostres correus. Fins i tot podeu fer un seguiment de quants correus electrònics de correu brossa o de suplantació que heu rebut i INKY els va bloquejar de manera intel·ligent. Una altra característica impressionant que ofereix és l’opció d’informar un correu electrònic específic amb només un clic mitjançant el vostre telèfon intel·ligent, PC o tauleta.

Punts de bonificació

A part d’utilitzar passarel·les de seguretat de correu electrònic, podeu seguir alguns consells per mantenir-vos segurs i rebre menys correus electrònics d’espam.

 • Establiu almenys dues adreces de correu electrònic: privades i públiques. Utilitzeu el correu electrònic privat per a la vostra correspondència personal i dificulteu la direcció de correu brossa per als correu electrònic de correu electrònic.
 • No respongueu mai als correus electrònics de correu brossa.
 • No feu clic al botó de cancel·lar la subscripció. És possible que sigui un intent de buscar la vostra adreça de correu electrònic activa o pot augmentar els correus electrònics de correu brossa.
 • Utilitzeu una versió actualitzada d’un navegador web.
 • Utilitzeu antivirus o filtres anti-spam.
 • Mantingueu completament pegat el vostre programari client com Adobe Reader i Microsoft Office.
 • Desplegueu una tecnologia anti-spoofing segura
 • Segueix aprenent tendències de ciberseguretat i educa els teus empleats.

Conclusió

Els correus electrònics són una forma professional d’interaccionar amb els vostres clients i empleats i poden contenir certa informació que mai voldreu perdre. Però no et preocupis; hi ha una manera de protegir-los. No podeu controlar els ciberdelinqüents, però podeu controlar les estafes de pesca, spams, programari maliciós i altres amenaces en línia. Incorporeu les solucions de seguretat de correu electrònic esmentades anteriorment per mantenir-vos protegits.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map