12 serveis en línia per eliminar el lloc web malintencionat i netejat de pirates informàtics

Com eliminar la llista negra, programari maliciós, codi maliciós i netejar el lloc web infectat?


Hi ha moltes raons per a què el lloc web es pugui piratejar o infectar amb programari maliciós, i algunes de les tècniques tradicionals són:

 • Porta del darrere
 • Deficiment
 • Phishing
 • SEO Spam
 • Programari maliciós
 • Configuració errònia
 • Codi vulnerable
 • Extensió i extensió vulnerables
 • Força bruta

La darrera investigació de SUCURI revela que al voltant del 56% dels llocs web estaven infectats.

Trobeu que el vostre lloc web està piratejat? Sentiu alguna activitat sospitosa al vostre lloc?

No s’espanti.

Sé que és frustrant quan un lloc web es pirata, però no us preocupeu, no esteu sol, i el següent expert us ajudarà a restaurar el vostre negoci en línia.

SUCURI

SUCURI és un dels serveis de seguretat de llocs web més populars que ajuden a netejar el lloc web piratejat, inclosos els següents.

 • Llista negra de Google
 • Injeccions de programari maliciós
 • Deficiment
 • SEO Spam
 • Phishing
 • Redireccions malicioses
 • A la part posterior
 • Advertència de Google

No només netegeu una vegada, sinó que SUCURI protegirà el vostre lloc web i evitarà futurs embats.

SUCURI us costa 24,99 dòlars mensuals per reparar un lloc web piratejat i per a la futura prevenció / protecció.

SiteGuard

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, ExpressionEngine i totes les altres plataformes principals estan protegides i reparades..

SiteGuard ofereix un servei de neteja d’emergència per a llocs infectats amb programari maliciós o llistats per llista negra per Google. El gran és que ofereixen una garantia de devolució de diners.

I, si busqueu protecció contínua per a la seguretat, podeu subscriure-vos a un pla de protecció que abasta l’exploració diària, la supervisió de la reputació de SEO, la detecció de l’amenaça i l’eliminació, etc..

Wordfence

Wordfence t’ajuda a netejar i restaurar ràpidament el lloc web de WordPress o Joomla. En cas que no en sabeu, el connector Wordfence per a WordPress té més d’un milió d’instal·lats actius.

Al servei de neteja, Wordfence obté el següent.

 • Un informe detallat de la investigació i retirada
 • Llista de control accionable per a la prevenció d’atacs futurs
 • Netegeu i restaureu el lloc web afectat
 • Investigueu com els atacants van entrar al vostre lloc web
 • Llicència Wordfence Premium d’un any (per valor de 99 $)

Wordfence et cobra 179 dòlars

Corregiu el meu lloc

Corregiu el meu lloc ofereix un servei dedicat per a un lloc de WordPress per netejar un lloc web piratejat, suprimir programari maliciós & llista negra.

Els costos de reparació comencen a partir de 99 dòlars i ofereixen una garantia de devolució en cas de no ser fixada. Es tracta d’un procés de tres passos.

 1. Escaneig: per trobar elements de risc
 2. Netejar – solucionar les conclusions
 3. Optimitzar: endurir la seguretat

Obteniu un informe detallat del que es va veure i netejar juntament amb la implementació necessària per protegir el vostre lloc.

SiteGuarding

Si voleu suprimir el programari maliciós prioritari de WordPress o Joomla, aleshores SiteGuarding t’ajudarà a netejar en 1-3 hores.

L’eliminació de programari maliciós mitjançant SiteGuarding ofereix diverses opcions, de manera que podeu triar el que us serveixi.

Es tracten els següents:

 • Verificacions bàsiques del fitxer
 • Eliminació de portes posteriors
 • Prevenció SQL / XSS
 • Eliminació de la llista negra (Google, McAfee, Norton)
 • Tornar al lloc web i analitzar el registre
 • Acceleració del lloc web

SiteGuarding ajudarà a reparar el vostre lloc web des de 52 dòlars+

Malcarietat

Utilitzant WordPress?

Malcarietat és una solució de seguretat integral per a WordPress per detectar, netejar i protegir contra programari maliciós.

Podeu netejar de forma instantània codi maliciós del vostre lloc de WordPress amb un sol clic. Malcare és capaç d’eliminar programari maliciós senzill.

Eliminació de programari maliciós web

Eliminació de programari maliciós web ajuda a suprimir tot el programari maliciós, a l’aire lliure, l’avís de la llista negra de Google i la protecció contra atacs futurs.

Et cobren al voltant de 160 dòlars, i si un lloc web es torna a piratejar en quatre setmanes, es tornaran a netejar de forma gratuïta. També teniu un monitoratge gratuït de llocs web durant un any i protecció contra els atacs de SQLi / XSS / Force Brute.

Astra

Un servei professional de neteja de llocs web proporcionat per humans reals. Els experts en seguretat d’Astra prometen suprimir tot tipus d’infecció de programari maliciós del vostre lloc web, inclosos la pesca, el segrest, la definició de dades, la llista negra, el correu brossa i altres amenaces. Si el vostre lloc web està fora de línia o mostra signes de contaminació contra programari maliciós, aquests no us asseguraran que retornaran el vostre negoci en línia en poc temps.

Si el lloc ha estat piratejat, els professionals d’Astra guiaran els passos necessaris per netejar-lo i protegir-lo. Després d’això, podeu optar per afegir tallafoc web del lloc web Astra per protegir el vostre lloc web contra futurs embats.

Arreglat

Arreglat ofereix l’assistència d’experts en la resolució de llocs web piratejats. Aquests experts trobaran totes les traces de programari maliciós o de perill de pesca a tot el lloc, suprimiran-los i, a continuació, aïllaran la causa. Si els contracteu per netejar el vostre lloc, començaran a funcionar immediatament i tindran fixat el vostre lloc en dues hores.

La correcció us cobra 65 dòlars per netejar un hack en qualsevol lloc. Si realment us preocupa la seguretat del vostre lloc, poden oferir manteniment i protecció continuats amb una quota mensual de 49 $.

Correcció d’un lloc d’una hora

Com el seu nom indica, això les ofertes de serveis per eliminar les infeccions de programari maliciós del lloc al cap d’una hora. A través d’una caixa de xat disponible les 24 hores del dia, podeu demanar una exploració immediata que comprovarà ràpidament si el vostre lloc està infectat amb programari maliciós. Si troba infeccions, podeu treure-les per un preu únic.

Un cop el lloc web estigui lliure de programari maliciós i virus, un grup de professionals s’assegurarà que sigui eliminat de totes les llistes negres i que Google l’accepte de nou per al seu servei publicitari..

Una hora d’arreglament del lloc pot protegir el vostre lloc amb la seva pròpia protecció de llocs web de SharkGate, per tal de protegir-la de nous intents de pirateria..

Reparació de pirates

Jim Walker, el HackRepair noi, té molta experiència en arreglar llocs web pirates i restablir la seva reputació a les cerques de Google. Si el vostre lloc es pirata, Jim ofereix que es elimini de programari maliciós, es protegeixi i es torni a executar en qüestió d’hores. Podeu trucar al 619-479-6637 per sol·licitar un servei personalitzat i personalitzat de HackRepair.

Abans de trucar, potser voldreu consultar algunes de les ressenyes dels clients de HackRepair per obtenir més informació sobre el servei que proporcionen.

A més de la neteja general de llocs web, HackRepair també pot oferir serveis relacionats de forma gratuïta, com ara actualitzar el vostre WordPress i plugins, reparar fins a 3 llocs de WordPress compartits, instal·lar un sistema de seguretat i còpia de seguretat, etc..

Bloqueig del lloc

El vostre lloc ha estat piratejat, llistat negre o infectat?

No et preocupis. Bloqueig del lloc els nois solucionen ràpidament qualsevol d’aquests problemes. El bloqueig del lloc ofereix molts plans personals, empresarials i empresarials amb diverses tarifes i opcions. El pla més assequible és SecureBlog, dissenyat per protegir els blocs personals. Per 99,99 dòlars anuals, aquest pla ofereix la detecció i eliminació automàtica diària de programari maliciós, una exploració mensual de xarxa, una exploració única de vulnerabilitat XSS i SQL, informes de seguretat setmanals i anàlisi diària del risc del lloc..

Els plans de negoci comencen a partir de 149,99 dòlars l’any i ofereixen acceleració de llocs i anàlisi diària de puntuació de riscos.

El bloqueig del lloc també ofereix altres productes i serveis, com ara la protecció DDoS, el tallafoc d’aplicacions web, la xarxa privada virtual i el pegat de vulnerabilitat.

A qui vas a trucar??

És possible que no necessiteu Ghostbusters per netejar el vostre lloc web d’una infecció de programari maliciós, però, quan us adoneu que el vostre lloc és a la baixa, la llista negra o el segrestat a causa d’un atac de pirateria, la desesperació que sent és comparable a la trobada amb un fantasma real..

Afortunadament, hi ha moltes opcions entre les quals podeu triar per obtenir l’ajuda necessària per netejar el vostre lloc i tornar al negoci en molt poc temps. Simplement no us espanteu, trieu el que millor s’adapti al vostre pressupost i a les vostres necessitats i aneu a favor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map