Revisió de taulers d’allotjament web

Revisió de taulers d'allotjament web


Visita WebHostingPad.com

Revisió de taulers d’allotjament web

Tauler d’allotjament web es reconeix com una de les empreses d’allotjament web més barates de la indústria, centrada en els entusiastes de cada lloc web, així com en els propietaris de petites i mitjanes empreses. Admeten més de 200 scripts, incloent programari de blocs, carros de compres, fòrums, enquestes i molt més.

Pad Hosting Web també inclou nom de domini gratuït, llocs addon il·limitats, transferència de dades i espai de disc, garantia de devolució de 30 dies amb tots els paquets i assistència al client 24/7 a través del xat en temps real..

Funcions del coixinet d’allotjament web

Per a una empresa d’allotjament que va iniciar les seves operacions més tard que molts dels seus competidors molt més grans, WebHostingPad es va comprometre molt ràpidament al mercat com a autèntica empresa d’allotjament. Amb seu a Illinois, Chicago, la companyia va iniciar les seves operacions el 2005 i ara el 2015 acull més de 200.000 dominis a tot el món.

Allotjament de baix cost

Amplada de banda il·limitada

Espai de disc il limitat

Garantia del 99% en el temps

Garantia de devolució de 30 dies

El WHP es reconeix com una de les solucions d’allotjament menys costoses de la indústria, centrada tant en els entusiastes del lloc web com en els propietaris de petites i mitjanes empreses.
Compatible amb més de 200 scripts, els clients de WebHostingPad tenen accés a cadascuna de les tecnologies més populars que inclouen WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce i molts més.

Ofereixen plans que inclouen complements gratuïts en forma de crèdits per a Adwords, Facebook i Yahoo i Bing, així com eines de blog de WordPress i fitxa de negocis gratuïta per a les pàgines grogues. Si considereu que és a la par d’altres solucions d’allotjament, aleshores la vostra opinió es pot provar quan es descobreix l’oferta de premis que han rebut de la revista WebHost, el Top 10 de millor allotjament, els compres d’allotjament i l’allotjament web per citar-ne alguns. Amb un suport com aquest, és comprensible que WebHostingPad afirmi tenir la plataforma d’allotjament més lliure de problemes i assequible al web.

Funcions d’allotjament

Si heu estat estudiant allotjament web durant un període de temps, no serà cap secret que no totes les empreses siguin iguals, i que no totes les ofertes s’embarquin de manera que s’ajustin a les necessitats del nostre negoci. Això vol dir que cal prendre decisions i que hem de ser selectius per evitar qualsevol tracte de luxe que prometin proporcionar tot el que volem, però no que realment necessitem.

Amb massa freqüència, són les empreses d’allotjament web més petites, de vegades més pràctiques, que dominen el mercat per la seva major competència. Molts propietaris de llocs web nous, en particular, acostumen a seguir la multitud als proveïdors més destacats, desconeixent les seves opcions per seleccionar una solució d’allotjament més compacta amb plans potencialment més viables a un preu més barat. Una d’aquestes plataformes és WebHostingPad, una empresa dedicada a practicar una marca que pressuposa el pressupost menys la fanfàrria de campanes i xiulets cars.

Funcions del coixinet d'allotjament web

Hi ha 2 plans d’allotjament compartits que s’ofereixen, tots dos amb configuració gratuïta. La companyia té un preu especial d’1,99 dòlars per al seu hostatge bàsic del pla d’energia, però és possible que trobareu que us obriran un acord de 3 anys. L’opció d’allotjament Power Plan Plus s’ofereix a 3,99 dòlars durant un període mínim de 4 anys. Ambdós plans augmenten el seu preu en termes més breus, però a menys de 4 dòlars anuals per a l’oferta bàsica, hi ha poc marge per a queixes.

Aquí teniu el que us ofereix;

Pla d’energia – espai il·limitat, dominis, comptes de correu electrònic i bases de dades MySQL. Hi ha amplada de banda no modificada, accés a estadístiques del lloc, linux al núvol, protecció contra correu brossa, exploració de seguretat, pàgines d’error personalitzables, instal·lador de programari Softaculous d’un sol pas i cPanel per a una gestió completa de llocs web..

Power Plan Plus – com anteriorment, incloent-hi estadístiques avançades, exploració de seguretat i filtre de correu brossa, així com llistats de directoris comercials, seguretat SSL i SSH per a canvis avançats d’arxius web. Tots dos plans tenen accés al creador de llocs web gratuït amb més de 100 plantilles per personalitzar dissenys, formularis, llibres de convidats, una botiga de comerç electrònic en línia i molt més. També hi ha una opció per comprar un lloc personalitzat, però haureu de contactar amb ells per obtenir un pressupost en funció de les vostres necessitats.

Si busqueu funcions molt més avançades que són bàsiques en altres proveïdors d’allotjament més importants, és poc probable que les trobareu aquí. La instal·lació compartida que ofereix WebHostingPad és més o menys la varietat “sense embuts”, tot i que això es compensa amb la seva facilitat en termes d’usabilitat i impacte a la butxaca del maluc..

Tanmateix, WebHostingPad es va associar amb VPSDepot per introduir personalització i escalabilitat addicionals als usuaris mitjançant una plataforma d’allotjament VPS. N’ofereixen 3 Plans VPS, a partir de 19,95 dòlars mensuals per al nivell principiant, 34,95 dòlars mensuals per al nivell professional i 49,95 dòlars mensuals per als clients premium amb llocs de negocis grans o de comerç electrònic..

Aquí es veu com es veuen;

Principiant – Espai de disc de 20 GB, amplada de banda de 100 GB, memòria d’1 GB i adreça IP dedicada, configuració gratuïta i opcions de pagament mensuals, trimestrals i semestrals.

Professional – com anteriorment, amb 80 GB d’espai, amplada de banda il·limitada cada mes, memòria de 2 GB i adreces IP dedicades.

Premium – com anteriorment, amb 160 GB d’espai, 4 GB de memòria i 3 adreces IP dedicades.

Vostè tindrà Garantia de devolució de 30 dies per determinar si està satisfet amb els serveis compartits de WebhostingPads, en aquest cas se’t farà un reemborsament si cancel·la en aquest termini. Els reemborsaments de VPS poden aturar-se als 5 dies, però comproveu primer amb el seu suport. Ni tan sols intenteu fer un reemborsament si decidiu després traslladar el vostre negoci a un altre lloc. Al costat de capgiració, si traslladeu la vostra empresa a aquest proveïdor, us ajudaran amb la transferència de llocs web gratuïta, però això només s’aplica a fitxers i bases de dades on la mida de transferència del compte és de 2 GB o menys..

Horaris & Rendiment

La fiabilitat dels servidors és estable al temps garantit del 99,99 per cent i els usuaris han apreciat la càrrega que és més ràpida que amb altres plataformes. Això podria ser degut a la falta de complements de luxe. En qualsevol cas, si el vostre lloc es mostra ràpidament, és poc probable que us queixeu independentment del motiu.

El centre de dades de WebHostingPad resideix en servidors RAID dual per a la seva seguretat i protecció, i insisteix que garanteix l’energia ininterrompuda, la supressió d’incendis, la ventilació de l’HVAC i la connectivitat de xarxa. L’amfitrió afirma que els clients seran reemborsats en un cas proporcional per qualsevol temps d’aturada. El centre de dades realitza una còpia de seguretat cada setmana, a més de les eines de còpia de seguretat que proporcionen els vostres llocs.

Atenció al client

Si heu de contactar amb l’equip d’assistència de WebHostingPad, podeu triar correu electrònic, xat en directe i assistència telefònica gratuïta les 24 hores. L’equip tècnic és molt capaç, tot i que hi ha hagut queixes de temps d’espera més lents si envieu un bitllet d’assistència, cosa que haureu de fer si el vostre problema requereix una escalada a un nivell superior al que es pot gestionar per telèfon. També tenen una base de coneixement molt decent pel preu que pagueu, tot i que és comprensible que no sigui tan comprensible com els que pertanyen els grans agents del mercat. Tot i així, la majoria de les respostes que necessiteu estaran disponibles allà, sempre que us agafin el temps per fer cerques.

Un dels principals avantatges d’assistència, especialment per als propietaris de llocs principiants, és la consulta de 30 minuts per part d’un dels administradors experts en equip. El recurs d’assistència web us garantirà que el vostre lloc estigui en línia i funcioni correctament i us ajudarà amb qualsevol dubte o problema perquè us funcioni molt ràpidament. Fins i tot podeu demanar ajuda amb el primer llistat de motors de cerca i rebre comentaris útils sobre la configuració del vostre lloc. Aquest tipus d’assistència és inestimable si tot just comença. També podeu estar al dia de qualsevol canvi, actualització o problema a través de la pàgina de Facebook raonablement activa de l’amfitrió.

Quant al bloc d’allotjament web

Sabíeu que el Web Hosting Pad va començar el 2005, es basa a Illinois, Chicago i és l’amfitrió web per a més de 150.000 llocs web..

Font: webhostingpad.com/about-us

Tancador de llocs web a Twitter

Testimonis de padrons d’allotjament web

M’atreveixo a dir que aquesta és l’amfitrió web més barata que hi hagi mai. És bo per a les meves necessitats, ja que tinc un pressupost limitat (Yvonne – 25 d’abril de 2015)

Allotjament web més barat que mai, ignora el venda-venda / venda creuada i aquests no seran vençuts a preu (Lee – 23 de juny de 2014)

Necessito un amfitrió de pressupost molt barat per al meu bloc de noces i el Web Hosting Pad m’ha estat fantàstic. (Karen – 23 d’abril de 2014)

No sé molt d’ordinadors, però vaig aconseguir iniciar el meu bloc. Sempre que tinc problemes d’assistència tècnica, el personal hi és per ajudar-me. (Lou – 12 de gener de 2014)

La qualificació mitjana de WebHostingPad.com és

4,5 sobre 5.
Basat en 4 opinions.

Planificador de plaques d’allotjament web & Preu

El càlcul 1 de l’allotjament web és l’objectiu de proporcionar solucions d’allotjament web poderoses a un preu molt assequible.

Paquet d’allotjament compartit WHP

 • Des de 1,99 dòlars al mes
 • Espai d’emmagatzematge de disc il·limitat
 • Amplada de banda mensual il·limitada
 • Dominis additius il·limitats
 • Subdominis il·limitats
 • Domini gratuït amb hosting de 1r any
 • Instal·lació gratuïta d’un script de 1 clic
 • Programari gratuït de Sitebuilder
 • Assistència 24/7

Registra’t ara – Sense risc: garantia de devolució de 90 dies

Resum de revisió WebHostingPad

Per tant, el vostre servei d’allotjament web és bo?

The Good: Preu: allotjament web molt barat. Nom de domini gratuït. Embalatge amb funcions incloses.

EL NO-TAN BON: De vegades el suport és una mica lent. El servidor és a vegades una mica lent.

Tot i que pot ser que WebHostingPad no sigui el proveïdor d’allotjament més gran o millor que s’ofereix, no intenten posicionar-se així al mercat. En canvi, el seu grup objectiu és un administrador web de principiants i mitjans que aprecia un valor de preu extrem per a les eines que realitzen la feina. Si bé els preus poden ser baixos, seria un error confondre aquesta oferta de manera barata en lloc del que realment és; valor de ganga.

Massa nous administradors web es queden atrapats en la compra d’allotjament que inclou complements i bonificacions que no només no necessiten, sinó que ni tan sols ho entenen. El consell aquí és no córrer abans de caminar. Aprofiteu el temps per avaluar el que “realment” necessiteu per al vostre negoci de llocs web i penseu dues vegades en obviar una gran quantitat simplement perquè no hi ha gràfics fantàstics amb l’argot tècnic persuasiu. WebHostingPad substitueix les funcions avançades que mai utilitzeu amb una promesa de fiabilitat, convertint-lo en una proposta digne de servei bàsic a un preu increïble.

Una revisió de WebHostingPad per Hosting Kingdom. Darrera actualització el 4 de novembre de 2015.

Inici ›Ressenyes› Revisió de pastilles d’allotjament web

Resum de revisió WebHostingPad

Per tant, el vostre servei d’allotjament web és bo?

The Good: Preu: allotjament web molt barat. Nom de domini gratuït. Embalatge amb funcions incloses.

EL NO-TAN BON: De vegades el suport és una mica lent. El servidor és a vegades una mica lent.

Tot i que pot ser que WebHostingPad no sigui el proveïdor d’allotjament més gran o millor que s’ofereix, no intenten posicionar-se així al mercat. En canvi, el seu grup objectiu és un administrador web de principiants i mitjans que aprecia un valor de preu extrem per a les eines que realitzen la feina. Si bé els preus poden ser baixos, seria un error confondre aquesta oferta de manera barata en lloc del que realment és; valor de ganga.

Massa nous administradors web es queden atrapats en la compra d’allotjament que inclou complements i bonificacions que no només no necessiten, sinó que ni tan sols ho entenen. El consell aquí és no córrer abans de caminar. Aprofiteu el temps per avaluar el que “realment” necessiteu per al vostre negoci de llocs web i penseu dues vegades sobre eludir una gran quantitat només perquè no hi ha gràfics fantàstics amb l’argot tècnic persuasiu. WebHostingPad substitueix les funcions avançades que mai utilitzeu amb una promesa de fiabilitat, convertint-lo en una proposta digne de servei bàsic a un preu increïble.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map