Els 4 millors CDN de Blogger

L’optimització és un dels exercicis essencials per als propietaris de llocs web i els bloggers.


Sense l’optimització adequada, el contingut no arribarà mai al públic objectiu, cosa que produeix un percentatge de conversions i un èxit pobres. Una de les tasques relacionades amb l’optimització és la velocitat i les respostes de pàgina retardades es tradueixen en conversions reduïdes.

Com a propietari d’un lloc web, potser heu vist que altres blocaires utilitzen el terme CDN aquí i allà. Si us heu preguntat què és el CDN i per què els blocaires ho consideren útil, esteu al lloc adequat. Anem a conèixer un CDN i per què hauríeu d’utilitzar-lo.

Comprensió del CDN

Quan una persona visita el vostre bloc, s’adreça al servidor d’amfitrió del vostre lloc web, que es troba en algun lloc del món. Qualsevol persona que es troba actualment al vostre lloc web accedeix a aquest servidor. Aquest volum de trànsit elevat sovint condueix a la sobrecàrrega del servidor i es tradueix en lents respostes a les pàgines web.

Els usuaris no se senten impressionats pels llocs web de resposta lenta. Pot provocar que queden impacients i frustrats, deixant el lloc a la recerca d’un que funcioni millor i més ràpidament. Això es tradueix en taxes de conversió reduïdes per a la vostra empresa. En els casos pitjors, el servidor d’amfitrió es pot bloquejar, fet que el vostre bloc no serà accessible.

Un CDN és una solució excel·lent per prevenir aquests problemes perquè és una xarxa de servidors repartits arreu del món. Un CDN, que és la xarxa de lliurament de contingut, és una eina que proporciona contingut als llocs web als usuaris en funció de la seva ubicació geogràfica.

Una bona il·lustració de Cloudflare.

Quan un lloc implementa un CDN, el contingut estàtic (i algun dinàmic) del seu lloc web es guarda en memòria cau i es guarda en aquests servidors de tot el món. El contingut estàtic pot ser qualsevol com javascript, CSS, imatges, vídeos, tipus de lletra, etc..

Un cop implementat, quan una persona visita el lloc, el CDN els redirigeix ​​al servidor més proper a la seva ubicació geogràfica.

Per exemple, si el servidor principal del vostre lloc web es troba a Califòrnia i un usuari de Ciutat del Cap està intentant accedir-hi, el CDN els redirigirà automàticament al servidor més proper, que es troba situat a Ciutat del Cap. Com més proper estigui un usuari al servidor host, més afecta el temps de càrrega del vostre lloc web.

Al difondre contingut a servidors de tot el món, permet que les vostres pàgines es carreguin més ràpidament sense aplicar massa pressió al servidor amfitrió. Com més proper sigui l’usuari d’un CDN, més ràpid serà la resposta del vostre lloc web.

CDN s’ha popularitzat durant els últims dos anys.

L’experiència de l’usuari té un paper molt important en l’èxit d’un lloc web, i és per això que convé invertir en un CDN.

Per què el vostre lloc necessita un CDN?

Com s’ha esmentat, CDN pot afectar significativament l’èxit d’un lloc web. Sense un, podríeu estar en risc de perdre clients potencials. Aquí hi ha alguns avantatges.

Carregueu el lloc ràpidament: Un cop implementat el CDN, les pàgines web s’obriran en segons. Això també s’aplica a grans llocs web amb molt contingut de vídeo.

Protecció contra esclat Un CDN permet desplegar contingut a servidors a tot el món. Això alleuja la pressió del servidor principal principal, reduint els riscos que es produeixin xoc o es produeixi un bloqueig.

SEO millorat: Els llocs web de resposta ràpida sovint tenen millors rànquings en els motors de cerca, segons Google. CDN ajuda amb l’optimització del lloc web, donant-li al vostre avantatge un avantatge sobre els altres.

Millor experiència dels usuaris: L’ús de CDNs pot ajudar a reduir el percentatge de rebots del vostre lloc web, cosa que és bona si voleu millorar l’experiència de l’usuari. Un propietari del lloc que utilitza CDN també ha informat d’un augment del trànsit i de les pàgines vistes per part dels usuaris individuals. Això conclou que els llocs web ràpids tenen com a resultat una experiència de l’usuari més satisfactòria.

Llest per utilitzar CDN al vostre lloc o bloc?

CDN77

CDN77 ha estat considerat un avantguarda entre els grans noms del mercat. Els servidors CDN77 estan estratègicament situats en més de 30 centres de dades de tot el món.

Proporciona processament i transferència ràpids de contingut de llamps i inclou una varietat de funcions adequades per a llocs web petits i grans.

HTTP / 2, TLS 1.3, compressió Gzip / Brotli, protecció DDoS / origen, integració CMS i molt més..

Flama de núvols

El popular CDN per a llocs web petits i gegantins i està disponible en versions gratuïtes i de pagament. Flama de núvols és fàcil d’integrar a través d’una interfície fàcil d’utilitzar.

La gran cosa és el preu. Pagueu una quota mensual plana i no us heu de preocupar per l’ús de l’ample de banda. La seva xarxa està disponible en més de 180 centres de dades, de manera que podeu imaginar que els usuaris des de qualsevol lloc obtindrien el contingut més ràpidament. Centenars de funcions de rendiment i seguretat ofereixen Cloudflare, i li recomanaria fermament que proveu la seva plataforma.

Sucuri

Sucuri ofereix una solució tot-en-un: rendiment, protecció, resposta, còpia de seguretat i supervisió.

Sucuri WAF s’integra al seu CDN, de manera que l’entrega de contingut és més ràpida i, al mateix temps, el lloc està protegit de les amenaces i vulnerabilitats en línia. Si us pregunteu amb quina velocitat té SUCURI, consulteu els resultats d’aquesta prova.

KeyCDN

Començar-lo en pocs minuts KeyCDN.

KeyCDN és ràpid, escalable i fiable. Ofereixen totes les darreres piles tecnològiques com ara HTTP / 2, compressió, protecció contra DDoS i bots malmesos, solució de transmissió en directe, etc. S’integra bé amb CMS populars com WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, etc..

Si utilitzeu WordPress, també podeu provar Kinsta, que té CDN gratuït alimentat per KeyCDN.

Conclusió

Hi ha molts altres CDN al mercat, però he trobat que els anteriors són fiables i confiables per un gran nombre de llocs a nivell mundial. No us equivocareu en escollir una de les solucions anteriors.

Tags:

  • Flama de núvols

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map