9 millors eines reals de control de l’usuari per millorar l’experiència dels usuaris

Per obtenir una imatge de RUM (Monitorització real d’usuaris), imagineu-vos que el vostre lloc web és una granja de formigues i els usuaris són les formigues. RUM neteja les parets de la granja, deixant-vos veure exactament d’on provenen els usuaris, què fan, quins problemes tenen i quant temps triga a interactuar amb el vostre lloc..


En resum, RUM us ofereix una idea de quin tipus d’experiència d’usuari ofereix el vostre lloc.

És una tècnica de prova basada en interaccions reals d’usuari. RUM supervisa els usuaris reals i capta les dades de rendiment per donar forma a les mètriques clau, com ara les rutes de transacció, la resposta i la resposta temps de càrrega de la pàgina. Les eines de prova analitzen l’experiència dels usuaris en temps real, observant les seves interaccions amb un lloc web o una aplicació.

Per què és important RUM?

Tornem a considerar la granja de formigues: gaudeix de veure les formigues, de manera que fareu tot el possible per aconseguir que siguin còmodes. Els visitants del vostre lloc també haurien d’estar còmodes durant la seva estada. Però, a diferència de les formigues de la granja, poden sortir fàcilment si no s’ho passen bé. Per tant, és important que sapigueu com se senten per mantenir-les navegant per les vostres pàgines el màxim temps possible.

RUM obté dades sobre usuaris reals que interaccionen amb el vostre lloc, a diferència de les tècniques de control sintètic, que utilitzen eines automatitzades o robots, que imiten les accions dels usuaris de forma planificada i obtenen resultats basats en aquestes accions. Ambdós enfocaments ofereixen visions diferents del comportament del vostre lloc web, de manera que per comprendre millor els problemes que afecten l’experiència de l’usuari, les eines i tècniques ideals haurien de combinar un seguiment sintètic d’usuari real i sintètic per mostrar la imatge completa.

Tendències de tendència

Per implementar el Uptrends RUM, només heu de copiar i enganxar un fragment de codi a les vostres pàgines web. Un cop fet això, el script Uptrends comença a recopilar dades sobre les experiències dels vostres usuaris. Les dades alimenten una sèrie de taulers de taula RUM als quals podeu accedir immediatament per comprovar les mètriques clau com ara l’ús de la pàgina, el rendiment per país, l’ús del navegador i molt més..

La solució de control de Uptrends combina les dades dels usuaris reals amb els resultats de les proves de control sintètiques realitzades pel seu programari. El seguiment sintètic d’Uptrends es connecta des d’una de les seves 209 ubicacions mundials al vostre lloc a intervals especificats, realitzant interaccions i recopilant dades de resultats. Els resultats combinats ofereixen una imatge completa de la salut general i del rendiment del vostre lloc web.

Podeu veure el rendiment del vostre lloc des de la perspectiva dels usuaris i obtenir informació sobre com perfilar aquests usuaris a partir d’eines d’analítica web, com Google Analytics. Les dades es fan visibles als vostres taulers en pocs minuts, i us permetrà veure la imatge completa recollint dades de totes les visualitzacions de les pàgines.

Boomerang

Implementat com a biblioteca JavaScript, Boomerang RUM mesura els temps de càrrega de pàgina, les mètriques de rendiment i les característiques generals de l’experiència de navegació dels vostres usuaris. Per configurar l’eina, tot el que heu de fer és incloure la biblioteca de les vostres pàgines i trucar al mètode init. Un cop instal·lada la biblioteca, les dades RUM comencen a fluir al vostre servidor per a una anàlisi addicional.

Per evitar l ‘”efecte observador” (afectar els resultats d’un experiment només observant-lo), l’objectiu de Boomerang és executar sense afegir temps de càrrega a les pàgines. Els seus scripts es poden carregar de manera asíncrona, de manera que, encara que no hi ha boomerang.js, els scripts no retardaran la càrrega de la pàgina..

Boomerang és de codi obert, de manera que no hi ha cap quota. Acabeu de descarregar-lo del seu dipòsit GitHub, instal·lar-lo seguint les instruccions detallades i començar a controlar els usuaris. Us animem a contribuir al desenvolupament de Boomerang, a afegir plugins i a adaptar-lo a les diferents necessitats. Té una extensa arquitectura de complements i pot treballar amb llocs web tradicionals, clàssics i moderns, incloses les aplicacions d’una sola pàgina.

Catchpoint

Una solució ideal de control no ha de deixar desapercebut cap punt cec.

És precisament això Catchpoint La solució de control de l’Usuari Final promet fer-ho. Quan es barregen entorns heterogenis, com núvol, mòbil i IoT, els punts de fracàs comencen a multiplicar-se. Mentrestant, els usuaris finals esperen temps ràpids de càrrega de pàgines als dispositius sempre disponibles i necessiteu una visibilitat completa en la perspectiva dels usuaris per millorar les seves experiències i resoldre problemes ràpidament..

Fa més que recopilar dades i mostrar-les en taulers de comandament. Configura un sistema d’alerta que envia avisos contextuals quan el rendiment baixa dels nivells previstos. Els seus taulers són basats en algoritmes, la qual cosa significa que mostren els problemes que tenen lloc. També mostren dades històriques i no agregades, de manera que no us perdreu els detalls que importen.

Quan feu canvis a una aplicació, aquests canvis no sempre generen millors temps de resposta o una major fiabilitat. El control de catchpoint us ajuda a modelar i validar el rendiment a l’hora de realitzar proves a / b de nous llançaments, visualitzant detalls del nivell de sol·licitud de pàgines visitades per usuaris reals.

Pistola

Els usuaris valoren el seu temps més que mai: el 40% d’ells abandonarà un lloc web després de 3 segons d’espera que es carregui una pàgina. Per tant, us ha de proporcionar una experiència ràpida, descobrint i resolent els colls d’ampolla de rendiment. Per fer-ho, Pistola ofereix dades actuables de sessions reals d’usuaris, cosa que permet diagnosticar per què podrien tenir experiències pobres.

Et podria ajudar a millorar les experiències dels usuaris, convertir més vendes i millorar el teu rendiment final.

Raygun us permet veure amb claredat qui utilitza la vostra aplicació i quins problemes específics es troben. Us permet veure la sessió de cada usuari individual, identificar àrees problemàtiques i les seves possibles solucions. L’eina també detecta automàticament problemes de rendiment final que podrien causar frustrants temps de càrrega. Recuperant els camins que van fer els usuaris per navegar pel vostre lloc, podeu analitzar on es van trobar errors, on les pàgines van trigar massa a carregar-se o on simplement van abandonar la sessió..

Pingdom

Pingdom Una plataforma RUM unificada i holística s’encarrega de supervisar les activitats dels vostres usuaris per descartar l’endevinació i començar a prendre decisions a partir de les dades reals del visitant. Per començar a controlar amb Pingdom, només cal afegir un petit fragment de JavaScript a les vostres pàgines, que amb prou feines afegeix minúscules prestacions generals..

Immediatament començareu a veure com les dades del vostre visitant es correlacionen amb plataformes, països i navegadors, sense importar si són només una dotzena o més d’un milió.

Podeu introduir l’URL des d’on voleu que Pingdom recopili dades i els paràmetres de satisfacció esperats. Les opcions de visualització completes us donaran una comprensió de com els canvis en el rendiment poden afectar l’experiència dels vostres visitants. D’aquesta manera, podreu emprendre accions a temps abans que el vostre negoci afecti.

Tant si el vostre lloc té una o mil pàgines, amb Pingdom RUM, podeu analitzar com experimenten els visitants de cadascuna d’elles. La funció d’agrupament de pàgines de RUM ofereix dades agregades que mostren xifres de rendiment de pàgines similars.

Els plans de preus comencen al voltant de 42 dòlars mensuals per a les funcions estàndard i augmenten fins a 228 dòlars al mes per a un conjunt professional de funcions. Aquesta tarifa inclou no només RUM, sinó també supervisió de servidor, alerta i seguiment de transaccions, entre altres avantatges.

Rapidspike

Un script lleuger i personalitzat RUM és tot el que necessiteu per configurar Monitorització RUM de Rapidspike. Aquest script es publica mitjançant una connexió segura, de manera que no us haureu de preocupar de generar vulnerabilitats. Un cop instal·lat, el monitor RUM començarà a recopilar el volum de trànsit i la velocitat de càrrega de pàgines dels vostres visitants, identificant la ubicació geogràfica, el navegador i el dispositiu utilitzat.

En enregistrar dades en directe d’usuaris reals, podreu identificar problemes de rendiment en temps real i optimitzar el potencial del vostre lloc independentment de la ubicació o de la tecnologia de l’usuari..

Un conjunt de gràfics i taules permet analitzar mètriques vitals del trànsit que mostren xifres de rendiment precises. Aquestes xifres mostren temps de descàrrega dels usuaris en temps de descàrrega de la xarxa, del servidor i del navegador, cosa que us permetrà saber on heu de resoldre problemes de latència i eliminar els colls d’ampolla. Els resultats són específics per pàgina, per ajudar a fer una anàlisi en profunditat de cadascuna de les pàgines del vostre lloc.

Elàstic

Si ja teniu mètriques del sistema d’allotjament a Elasticsearch, podeu ampliar-ho a les mètriques d’aplicació amb Elàstic Eina APM de codi obert (supervisió del rendiment de l’aplicació).

APM té un abast més ampli que RUM, perquè pretén augmentar la disponibilitat d’aplicacions i reduir el temps d’inactivitat identificant els colls d’ampolla. La interfície d’interès dedicada a Elastic us permet fer aquest treball fàcilment i concentrar-vos a la resolució de canvis problemàtics a nivell de codi. Com a resultat, a més de millorar el rendiment de l’aplicació i l’experiència dels usuaris, obté un codi font millorat i més eficient i un cicle reduït de prova de desenvolupament i implementació.

Amb El traç distribuït, Elastic us permet agrupar transaccions per comprendre com els vostres serveis interactuen completament. Us permet visualitzar les trucades de servei a través d’elles, detectar problemes de latència i identificar els components que cal optimitzar. Les mètriques de rendiment que recopileu amb les eines Elastic APM s’envien a Elasticsearch per visualitzar-les mitjançant taulers de taula preconfigurats de Kibana.

Elastic utilitza les funcions d’aprenentatge automàtic per detectar els temps de resposta anòmals de manera proactiva. Les alertes enviades per correu electrònic o per Slack us mantindran al dia sobre el funcionament del vostre codi, sense la necessitat de mantenir la vista als taulers. Per començar a utilitzar Elastic APM, cal registrar-se a Elastic Cloud i configurar un servidor APM seguint uns passos fàcils. Els plans de preus us permeten només pagar els recursos que necessiteu i desplegar-los com vulgueu.

SpeedCurve

SpeedCurve afegeix moltes dimensions de comparació a les dades que recopila sobre els vostres usuaris. Per exemple, us permet veure quins dels vostres competidors són més ràpids que vosaltres quan publiqueu contingut i compareu dades sintètiques amb RUM per mostrar-vos la imatge completa. Si correlacionem el rendiment web amb l’experiència de l’usuari, els gràfics d’interacció ofereixen una comprensió de l’impacte dels alentiments de les pàgines en el percentatge de rebots del vostre lloc..

L’eina és fàcil de configurar i genera excel·lents visualitzacions, com ara vídeos i bandes de pel·lícules al costat que podeu utilitzar per demostrar el vostre punt de vista als companys d’equip. Podeu fer el seguiment de les mètriques que vulgueu, incloses les taxes de conversió i la mida del carretó i els resultats de les proves A / B. Per obtenir una visió detallada dels temps de càrrega de pàgines, SpeedCurve us permet mesurar la velocitat de renderització dels elements de la pàgina individual, permetent-vos saber exactament quan es proporciona el contingut més crucial..

SpeedCurve, juntament amb Google Lighthouse i PageSpeed ​​Insights, ofereix una llista de regles de rendiment que podeu marcar per millorar l’experiència dels vostres usuaris. Podeu utilitzar l’API de SpeedCurve Deploy com a part del vostre procés d’integració contínua i fer el seguiment de l’impacte dels canvis de codi entre desplegaments successius automàticament.

Sematext

Sematext Les dades RUM us ofereixen visualitzacions completes de la cascada dels recursos, concretant els recursos que alenteixen les vostres pàgines. Per a cada esdeveniment de càrrega de pàgina, podeu veure el temps dedicat, diferenciant la quantitat que es va gastar a la part posterior i la quantitat de portada.

Tots els recursos són de perfil, incloses imatges, tipus de lletra, fitxers JavaScript i fulls d’estils. Podeu descarregar-vos per URL, tipus de navegador, geolocalització, sistema operatiu i molt més.

Les aplicacions d’una sola pàgina són compatibles amb Sematext RUM, independentment del marc utilitzat: React, Ember.js, Angular, Vue.js, etc. Obteniu un monitoratge d’aplicacions web per a totes les sol·licituds i recursos HTTP disparats, identificant els colls d’ampolla de rendiment per assegurar el màxim d’usuari. satisfacció.

Sematext supervisa el seu punt d’Apuntatx, l’índex estàndard que mesura el rendiment de l’aplicació i la satisfacció dels usuaris. En definir els temps llindars per a les respostes de càrrega de pàgina, les sol·licituds HTTP i les transaccions a la pàgina individual, podeu analitzar la puntuació Apdex de la vostra aplicació o lloc web per detectar què podria afectar-la. Podeu ordenar les pàgines amb la puntuació de satisfacció més baixa o més alta per veure per què estan tan bé o tan malament.

Podeu començar amb la gratuïtat. Si voleu controlar un volum més gran i accedir a funcions premium, com ara alertes de correu electrònic, detecció d’anomalies, consultes il·limitades, etc., heu d’optar pels plans Standard o Pro, que costen 19 $ i 89 $ al mes, respectivament..

Conclusió

La diferència entre un formiguer i una granja de formigues és que no podeu veure què passa dins del formiguer; només s’arriba a veure les formigues entrant i sortir. No deixeu que el vostre lloc web sigui un formiguer. Convertiu en una granja de formigues afegint el seguiment RUM; l’equivalent a parets cristal·lines que us ofereixen una visió completa del que hi ha al seu interior. I utilitzeu aquesta visió per oferir a les vostres formigues (perdó, usuaris) una experiència agradable i rica.

Tags:

  • Seguiment

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map