7 punts per fer que el vostre lloc web es carregui a velocitat del raig

Alguna vegada has notat aquell peix d’or que tens a casa? Nadar sense parar: d’un cantó de la seva peixera a l’altre? La investigació demostra que té un millor nivell d’atenció que vosaltres.


No estic bromejant.

La mitjana d’atenció de l’ésser humà té caigut de 12 a vuit segons en els darrers vint anys, que és inferior a un peix daurat (és a dir nou segons.

Tot i que aquest triomf aleatori ho és controvertit, té moltes implicacions, una de les quals està relacionada amb el vostre lloc web empresarial.

Tu veus – 53% Els usuaris de la web del ritme trepidant d’avui deixen un lloc web si es triga més de tres segons a carregar-se. Imagineu-vos: heu guanyat un clic i l’heu perdut juntament amb la possibilitat de convertir-vos només perquè el vostre lloc web no es carregava prou ràpid.

Això fa mal, no??

Si bé la rellevància de la pàgina i el rànquing de pàgines són encara mètriques notòries per a què s’adhereixi un lloc web, el temps de càrrega del lloc web també és una mètrica d’usabilitat vital, segons Google. Aquesta mètrica no només compta amb el rang de pàgina, sinó que té un impacte enorme en la taxa de conversió i si el visitant romandrà o no al lloc web.

Per tant, és obvi que no es pot permetre tenir un lloc de càrrega lenta. Hi ha massa incentius en joc!

Però, com ho feu??

Quins hacks heu d’implementar perquè el vostre lloc web es carregui a velocitat del raig?

Aquests són alguns dels ràpids guanys ràpids:

Activa la memòria cau del navegador

Aquest és potser el hack més comú per millorar el temps de càrrega de pàgines web. Quan un usuari visita el vostre lloc web per primera vegada, els components principals de la pàgina web es guarden en emmagatzematge temporal o al disc dur. Això vol dir que el seu navegador pot accedir fàcilment al vostre lloc web sense haver d’enviar al servidor una altra sol·licitud HTTP, i l’usuari el podrà obrir fàcilment la propera vegada que visiti el vostre lloc..

Per facilitar el mateix, serveis com Memòria cau Nginx o basat en WordPress Memòria cau total W3 i Coet WP és útil per activar la memòria cau del navegador per al lloc web.

Limita i elimina els complements

Els complements estan “connectats” per millorar una funcionalitat específica del lloc web, que podria incloure afegir informació addicional, oferir una integració més suau entre el vostre lloc i una eina externa o canviar els elements visuals..

Tot i això, un nombre creixent de plugins triga més a carregar-se. Un exemple: se sap que “caixa com a Facebook” alenteix el lloc web afegint una gran quantitat de 700 KB al pes total de la pàgina. De la mateixa manera, els plugins de menor qualitat augmenten també els temps de càrrega. La clau és mantenir els complements d’alta qualitat que necessita el vostre lloc web i eliminar-ne els innecessaris.

Aquest suggeriment no és només per a llocs web WP, sinó per a altres com extensions a Joomla, biblioteques front-end, etc..

Optimitzeu el vostre codi CSS

No fa gaire, una mida ideal de la pàgina web era de només 30 KB. Tingueu en compte que inclou contingut, imatges, codis i gràfics. Aviat, la popularitat del script CSS va créixer, ja que podria oferir una experiència d’usuari web millorada.

Tanmateix, això té els seus inconvenients. Quants més fitxers CSS tingueu al vostre lloc web, més sol·licituds HTTP es veuen obligades a fer, alentir el lloc. Aquí hi ha tres bones pràctiques:

 • Feu el codi el més curt possible mitjançant menys operadors i declaracions. Menys línies de l’escriptura CSS significa menys cicles de processament i temps de càrrega de pàgines més curts.
 • Assegureu-vos que el vostre CMS ja ha optimitzat el vostre CSS. Si no, fent servir una eina externa com ara Minificador CSS Per minimitzar els fitxers de recursos és recomanable. D’aquesta manera, el lloc web es carregarà més ràpidament.
 • Eviteu utilitzar CSS en HTML, com ara etiquetes DIV i H1.

Hi ha més eines optimitzar i donar format al CSS.

Limiteu les vostres 301 redireccions

El canvi d’estructura del lloc web és inevitable. Això significa que els vostres URL de la pàgina també canvien. Però, com que no voleu confondre els visitants del web amb URL diferents o baixar la classificació de cap d’aquestes pàgines, voldreu redirigir els vostres clics d’un URL antic a un de nou..

Les 301 redireccions garanteixen que l’URL antic funciona encara, tot i que no existeix tècnicament. Tanmateix, aquesta solució fàcil disminueix el temps de càrrega de la pàgina perquè el procés crea enllaços en una cadena que el navegador ha de passar per introduir el nou URL..

Per tant, limita els teus 301 redireccions.

Reduïu la mida de la imatge

Els humans han evolucionat fins a ser éssers visuals.

No és d’estranyar que el cervell humà processi visuals 60.000 vegades més ràpid que el text. I quan es tracta de llocs web, a ningú no li agrada dedicar-se temps a un que és pobre i massa ple d’informació sense cap representació visual.

No és estrany, cap lloc web competent tingui una bona part del contingut visual, des d’imatges i presentacions de diapositives a gifs i vídeos, augmentant així la taxa de conversió 7x.

Tot i això, malgrat els positius, les imatges augmenten específicament el temps de càrrega d’una pàgina web. L’únic hack per afrontar aquest repte és revendre de nou les imatges. I això no vol dir retallar-los perquè la pàgina encara hauria de carregar tota la imatge i mostrar-la en una mida menor que la original.

La solució aquí és redimensionar les imatges i comprimir-les. Un 25% de les pàgines web poden estalviar més de 250 KB, i aproximadament un 10% d’elles pot estalviar més d’1 MB mitjançant la compressió dels fitxers grans, segons Google. Consulteu el nombre d’eines per comprimir les imatges sense comprometre la qualitat.

Per tant, optimitzeu les vostres imatges web i disminuïu el temps de càrrega de pàgines.

Utilitzeu allotjament de tercers

Si el vostre lloc web té fitxers grans que contenen imatges i vídeos, el temps de càrrega de pàgines augmentarà significativament. A més, el temps de càrrega augmenta encara més si utilitzeu un servidor compartit per allotjar els fitxers, especialment els vídeos.

Per solucionar el problema, compartiu els fitxers de vídeo en plataformes d’allotjament externes com YouTube o Vimeo. El vídeo es pot incrustar al lloc web amb un codi senzill, de manera que es millora considerablement la velocitat de càrrega del lloc web.

Si utilitzeu WordPress, també haureu de tenir en compte un allotjament de qualitat per obtenir un temps de seguretat i seguretat de càrrega fiable constant.

Compressió i caché

A Maquinària l’estudi demostra que els llocs web, de mitjana, tenen un temps de càrrega de pàgines d’uns 8-11 segons. Podria semblar un nombre reduït, però, com s’ha dit anteriorment, els visitants del lloc web no esperen més de tres segons perquè s’obri una pàgina web.

És aquí on és útil comprimir tot el contingut estàtic del lloc. Normalment, la compressió és més que una configuració del servidor. Tanmateix, si no és una opció, utilitzeu formats de fitxer i altres aplicacions com Gzip, que identifiquin cadenes del mateix codi als fitxers de text.

La majoria de la plataforma d’allotjament ofereix caché multi-nivell en el seu pla. Parleu amb el proveïdor d’allotjament per saber quins són els disponibles i com podeu activar-lo als vostres llocs. Exemple, SiteGround oferim una solució de caché estàtica, dinàmica, Memcached i HHVM.

I pels llocs WP, Kinsta oferiu caché al costat del servidor i un potent complement desenvolupat a la casa per gestionar la memòria cau del lloc.

Si ho feu, disminuireu significativament el temps de càrrega de la pàgina del lloc web.

Embalatge

La velocitat del lloc web importa molt. És la primera impressió que feu als visitants per primera vegada. I sí, els temps pobres de càrrega de pàgines afecten negativament els vostres rànquings de cerca, experiència d’usuari i conversions. Per què deixar-ho passar quan es pot solucionar el problema fàcilment amb els nostres set hacks?

A més, si voleu comprovar el rendiment del vostre lloc web a l’escriptori i al mòbil, podeu fer-ho Auditoria de Geekflare de franc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map